3Commas alternatívák, amelyeket most érdemes kipróbálnia

Érthető, hogy néhány eszköz nem tetszik annak ellenére, hogy jó vagy rossz.

Ez bárkivel megtörténhet, és főleg ez a kriptoszférában igaz, amikor annyi lehetőség közül választhat.

Valamiért úgy tűnik, hogy nem elégedett a 3Commas eszközzel, és alternatívát keres.

Nos, azt kell mondanom, hogy jó helyen jársz, mert az elmúlt hetekben volt szerencsém kipróbálni néhány 3Commas alternatívát.

Szeretném megosztani Önnel a megállapításokat ebben a bejegyzésben, hogy hatékonyan teljesíthesse átvilágítását. Tehát itt van a listám:

3Commas Free Alternative


Itt vannak a 3commas szolgáltatás legjobb alternatívái, és mindezek a 3commas versenytársak elég jók ahhoz, hogy teljesítsék kereskedési szándékaikat:

# 1. Pionex

Próbálja ki a Pionex Grid Trading Botot kockázat nélkül az alábbi egyszerű lépések végrehajtásával:

 • A Pionex regisztrálása ezen a linken keresztül történik
 • Töltse le a Pionex alkalmazást, a főoldal tetején megjelenik egy „Nyereség a tiéd, veszteség a miénk” szalaghirdetés.
 • Kövesse a kampány lépéseit, és ez segít megtalálni az első rácskereskedelmi botot a Pionex-en. A Pionex fedezi a veszteséget, ha van ilyen abból a botból, és az összes profitot átveheti abból a botból. Wowww!!

Pionex a világ egyik első tőzsdéje beépített kereskedési botokkal, amelyek túl INGYENESek. Összesíti a Binance és a Huobi Global likviditását, és az egyik legnagyobb Binance bróker.

Az egyik legnagyobb Binance brókerként a Pionex mély likviditást biztosít, amely összesíti a Binance és a Huobi Global likviditását, valamint a saját Pionex tőzsdei likviditását..

A mély likviditás mellett a Pionex 12 ingyenes kereskedési botot biztosít, amelyekkel a felhasználók a nap 24 órájában automatizálhatják a kereskedést anélkül, hogy mindig ellenőriznék a piacokat.

A Pionex néhány kiemelkedő jellemzője:

 • A Pionex 12 ingyenes kereskedési botot biztosít a lakossági befektetők számára.
 • A kereskedési díj a legalacsonyabb a legtöbb nagy tőzsdéhez képest. A Pionex kereskedési díja 0,05% a készítő és a felvevő számára.
 • A Grid Trading Bot a pionex egyik legnépszerűbb kereskedési botja. Lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy alacsony árakat és magas árakat adjanak el egy adott árkategóriában.
 • A tőkeáttételes rácsbot akár ötszörös tőkeáttételt biztosít.
 • A Spot-Futures Arbitrage bot segít a befektetőknek abban, hogy alacsony kockázatú passzív jövedelemhez jussanak. A stratégia becsült hozama 15 ~ 50% THM.
 • A Pionex emellett kiadta az egyik legjobb tőkeáttételes tokent a kriptopiacon.
 • Ezenkívül a Smart Trade terminál lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy stop-loss-t hozzanak létre, nyereséget vegyenek fel, és egy kereskedelemben haladjanak. A Pionex-et az Egyesült Államok FinCEN MSB (Money Services Business) licence adta.

Próbálja ki a Pionex Now-t

# 2. Quadency

INGYENES Frissítsen Quadency Pro-ra ezen egyszerű lépések követésével

 1. Regisztráció & bejelentkezés Quadency ezt a linket használva.
 2. Ezután kösse össze meglévő vagy új cserefiókját (Binance, Kucoin, Liquid, OKeX) Quadency-val bármilyen betéti összeggel.
 3. Végrehajt 1 kézi vagy automatizált botkereskedelem partnercserével a Quadency-től.

A sikeres kereskedés után a fiók automatikusan frissül a Pro for-ra INGYEN (49 dollár értékben) körülbelül 1 órán belül, e-mail értesítést küldve a megerősítéshez.

Szeretne még integráltabb és könnyebben használható valamit?

Forduljon a Quadency lehetőséghez.

A Quadency intelligensebb módszer a kriptovaluták kezelésére és kereskedelmére, így ez egy megfelelő 3Commas alternatíva.

A 3Commas-hoz hasonlóan tíz népszerű kriptotőzsdéhez juthat el, és piszkosíthatja a kezét 880+ forgalomképes kriptográfiai eszközön, amelyek szintén automatizált módon.

Ezenkívül fejlett diagramkészítő eszközöket és mutatókat kap a TA stratégiák megfogalmazásához, amelyekben a Quadency beépített botjai segíthetnek a végrehajtásban.

 • Szeretné alaposan megnézni? Nézze meg teljes Quadency áttekintésünket !!

Különösen tetszik az utólagos tesztelésük, ami azt jelenti, hogy adatok és számok alapján csinálod, ahelyett, hogy sötétben készítenéd.

Próbálja ki a Quadency Now szolgáltatást

# 3. TradeSanta

A TradeSanta címkéje egyszerűvé tett automatizált kriptográfia. Ez nagyjából magától értetődő, és azt állítja, hogy a TradeSanta egy kriptobot a kereskedelemhez, és a 3Commas alternatívája.

Ami azonban elengedhetetlen, az a képesség, hogy kapcsolatba lépjen négy fő kriptotőzsdével, mint például – Binance, Bittrex, HitBTC, Bitfinex, hogy segítsen azokkal egyidejűleg kereskedni..

A 3Commans-hoz hasonlóan a TradeSanta használatával is jelen lehet e négy tőzsdén, hogy megfogalmazza és végrehajtja kereskedési stratégiáit.

A TradeSanta kriptokereskedelem használata nem lesz teljes munkaidős munka az Ön számára, és használjon hosszú és rövid stratégiákat, amelyek nagy kereskedési volumenekkel valósíthatók meg csúszások nélkül.

Próbálja ki most a TradeSantát

# 4. Cryptohopper

Mi lenne, ha ismernél még egy alternatívát a 3Commas-nál?

Hadd mutassam be Önnek a Cryptohoppert. A Cryptohopper kissé felülmúlja a 3Commas-t, mivel az ipar teljes kereskedési eszközeivel van ellátva, hogy a lehető legtöbbet hozza ki az automatizált kriptokereskedelemből..

Használhatja a Cryptohopper 130 mutatóját egyetlen kattintással, lemásolhatja a szakértői kereskedőket, a veszteséget vagy a nyereséget, és még sok minden mást tíz kriptográfiai tőzsdén egyszerre.

Szimulált kereskedés, tíz kriptotőzsde abitrázolása és a népszerű kriptovaluták rövidítése rövid távon nagyon is lehetséges a Cryptohopper használatával.

Végül a kenyerük & A vaj a történelmi adatok utólagos tesztelését végzi, tehát nem mintha noob eszközzel kereskedne.

Próbálja ki a Cryptohopper-t most

# 5. Garnélarák

Ha nem gyakran kereskedel, és stratégiád többnyire a HODL-re irányul, akkor a Shrimpy-t kell társnak választanod.

Hadd mondjam el, miért !!

Az biztos, hogy a Shrimpy egy 3Commas alternatív bot, és ezért sorolom ide. De kifejezetten portfóliókezelésre, indexelésre, egyensúlyozásra és stratégiai utólagos tesztelésre készült bot.

Csak a HODL a régi módszer, de a HODL a Shimpy által biztosított kiegyensúlyozó kiigazításokkal az új módja a kriptográfia-állomány maximalizálásának.

Készítse el egyéni indexalapjait, tesztelje azokat, és automatizálja 10+ kriptotőzsdén történő végrehajtásra.

Próbálja ki a Shrimpy Now-t

# 6. Zignaly

A Zinglay egy másik bot, mint a 3Commas, és nemrégiben elkezdett tisztességes tapadást elérni.

Eddig a közösségemben néhányszor hallottam a nevét. Még nem használtam, de az első vizsgálat során lenyűgözőnek tűnik.

Itt találtam:

A Zignaly egy olyan kriptovaluta kereskedők eszköze, akik automatizálni akarják kereskedési stratégiáikat. Készítse el stratégiáit a TradingView-n, és bízza meg a Zignaly-t azzal, hogy öt nagyobb kriptotőzsdén kereskedjen az Ön számára, például Binance, Bittrex, Poloniex, KuCoin, BitMex.

Tehát így teszi a Zignalyt kereskedési termináljává, hogy elérje 1000 kriptovalutát, amelyekkel egyetlen kattintással kereskedhet a Zignaly-val..

Próbálja ki most a Zignaly-t

Most neked

Te és én tudjuk, hogy a Reddit az első hely, ahol az emberek ingyenes alternatívákat keresnek, és hadd mondjam el, hogy nincs könnyű válasz erre.

Nem hiszek az ingyenes eszközökben, és ezért nem kerestem egyetlen 3Commans alternatívát sem a Reddit-en. Ha úgy tetszik, megteheti, de az ingyenes eszközökre való támaszkodás a kriptopénzek vad, ingatag világában nem bölcs dolog.

Eddig sikerült megtalálni ezeket a megbízható alternatívákat a 3Commas számára, és vadászatban vagyok, hogy többet megtudjak.

Amint megtaláltam őket, itt további alternatívákat sorolok fel, de ne feledje; ugyanúgy fizetett eszközök lesznek, mint a fent felsoroltak.

És azt gondolom, hogy havonta vagy évente néhány dollár fizetése nem jelenthet problémát azoknak a komoly kereskedőknek, akik nyugodt szívvel szeretnének tisztességes hozamot elérni.

Ez mind tőlem ma, és most azt mondod: Melyik eszköz tetszik a legjobban? Használ bármilyen 3Commas-szerű eszközt a kriptokereskedelemhez? Milyen volt eddigi tapasztalata?

Tudassa velünk az alábbi megjegyzések részben; szívesen meghallgatjuk &# 128578;

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector