A 16 legjobb kripto kereskedési bot (áttekintve)

Utolsó frissítés: 2020. december 28

A rendkívül ingatag kriptovaluta-piacon nyereséget jelent az időzítés, a megbízható kereskedési stratégiákhoz való hozzáférés és a technikai elemzés. Több száz eszköz közül lehet választani, és a piacok nyitva vannak a hét minden napján, így az új kripto kereskedők tanulási görbéje sokkal meredekebb, és a veszteség lehetősége gyakran sokkal nagyobb. 

Ezen okokból kifolyólag a kereskedők számára elengedhetetlenné váltak a kriptográfiai kereskedési botok és szoftverplatformok. Azáltal, hogy szoftvereket használ az Ön nevében történő automatikus kereskedelemhez, nemcsak kereskedéseket hajthat végre a nap bármely órájában, hanem számos kriptográfiai kereskedési robot rendelkezik olyan funkciókkal, amelyek valóban segítenek saját kereskedési stratégiáinak kidolgozásában és finomításában. A rendkívül ingatag kriptopiacon nagy az esély arra, hogy már botokkal kereskednek, függetlenül attól, hogy felismerik-e vagy sem. 

Ez az útmutató részletesen bemutatja a legjobb kriptográfiai kereskedési botokat és az általuk nyújtott egyedi előnyöket, de először áttekintjük a legrelevánsabb funkciók magas szintű áttekintését, amelyekkel tisztában kell lenni, amikor a különböző kriptográfiai robotokat elemezzük, eszközök és platformok.


Mi az a kereskedési bot, és valóban használnod kell-e??

Bármely automatizált kereskedési rendszer egy olyan szabályrendszeren alapul, amely meghatározza, hogy mikor kell vásárolni vagy eladni. A robotokat az 1980-as évek óta használják a hagyományos tőzsdén az indexalapok kurátora és a portfóliók diverzifikálása érdekében. Ezek a robotok automatizálják a befektetők által korábban elvégzett munkát, ami döntő időt takaríthat meg a gyors tempójú kriptopiacon. 

Aztán vannak olyan technikai kereskedési botok, amelyek előrejelzik az ármozgásokat, és kereskedéseket hajtanak végre a jelek és mutatók alapján. Ezek a leggyakrabban használt robotok, mivel a kriptokereskedők nyerő stratégiával verik meg a piacot. 

A kriptográf kereskedési botokban és eszközökben keresendő funkciók

Ingyenes próbaverzió

A listán szereplő összes kereskedési botot jól átnézték a különféle kriptográfiai kereskedő közösségek és webhelyek, de semmi sem múlja felül, hogy kipróbálja a terméket. A listán szereplő eszközök és platformok többsége ingyenes próbaverziót kínál, de mindenképpen ellenőrizze még egyszer.

Szociális kereskedelem

A saját kereskedési stratégiák kidolgozása mellett érdemes lehet más kereskedőket és más, a termékhez használt általános stratégiákat követni. Egy jó stratégiai piactér, amelyet a választott kereskedési eszközbe építenek, megkönnyíti és költséghatékonyan profitál a nyereséges kereskedelmi stratégiákból. 

Visszatesztelés

Az előzetes tesztelés lehetővé teszi a kereskedési stratégiák tesztelését a korábbi adatokkal szemben, hogy lássa, hogyan teljesített volna algoritmusa vagy kereskedési stratégiája valós piaci körülmények között. Nyilvánvalóan hozzáférést szeretne biztosítani olyan utólagos tesztelési funkciókhoz, amelyek a legreálisabb szimulációkat hozzák létre, ami azt jelenti, hogy figyelembe kell venni a csúszást és a késést. Ez azt jelenti, hogy a backtest eszköz pontossága csak annyira megbízható, mint a korábbi adatforrások, amelyekből merít. Érdemes keresni egy olyan kereskedők erős közösségét is, akik megosztják a tesztelési konfigurációikat a közösségi fórumokon. 

Mutatók 

Számos kereskedési eszköz kínál portfólió-automatizálást, és fontos megfontolni, hogyan hozzák létre indexeiket. A részvényekkel és az értékpapírokkal ellentétben nem lehet teljes indexet tartani a kriptopiacon jelenleg forgalmazott összes érméről. Tehát egy jó kereskedési botnak oktatási tartalommal kell rendelkeznie, amely részletezi, hogy melyik érméből vesznek mintát, és hogyan súlyozzák a piaci felső korlátokat az indexben. 

Felhőalapú és kiszolgálóalapú

A legújabb rejtjelrobotok többsége felhőalapú, így ha a kényelem kiemelt fontosságú az Ön számára, akkor ezzel tisztában kell lennie. Ha egy kereskedési eszköz nem felhőalapú, akkor folyamatosan működnie kell a szerveren / számítógépen, hogy biztosan ne hagyjon ki semmilyen kereskedést. Bár a kereskedési szoftver futtatásához a saját szerverén némi technikai know-how szükséges, a fejlettség az, hogy testreszabhatóbb és általában nagyobb teljesítményű. Ha ez az Ön számára prioritás, akkor ebben a listában van néhány nagyszerű nyílt forráskódú program. 

Kereskedelmi Közösségek

A kereskedelem kapcsán a termék körüli közösség gyakran ugyanolyan fontos lehet, mint maga a termék. Nem csak a technológiáért fizet, hanem az élő kézikönyvért is, amely segít a leghatékonyabb használatban. Ha valóban a lehető legtöbbet akarja kihozni kereskedési szoftveréből, érdemes megnézni az azt használó kereskedői közösséget. A listán szereplő kereskedési eszközök közül sok nagy befektetéseket hajtott végre a közösség fejlesztésében, míg mások jobban megfelelnek a magányos farkaskereskedőknek. Hasonlítsa össze, hogy a kereskedői közösségek mennyire aktívak a Telegram, a Reddit vagy a Discord szolgáltatásokban. Fontos számodra is figyelembe venni a kereskedő országát és nyelvét, mivel a kriptográfiai előírások világszerte eltérőek. 

Támogatás & Oktatóanyagok

Ha meggondolja, hogy mely kereskedési eszközökbe fektessen be, vessen egy pillantást a webhelyen elérhető oktatási tartalomra. Az új kriptográf-kereskedők növekvő piacának elérése érdekében a listán szereplő számos platform képzési modulokat, blogokat és videókat fejlesztett ki felhasználói oktatása céljából. Vegye figyelembe a felajánlott támogatást is, amikor a dolgok elkerülhetetlenül rosszul alakulnak. Reszponzív csevegés vagy telefonos támogatással a hibák és a frissítések azonnal elháríthatók, így folytathatja a kereskedést – különben értékes időt pazarolhat arra, hogy napokat vagy heteket várjon az e-mailes válaszokra. 

Crypto Tax szoftverintegrációk

Kriptobotokkal és automatizált eszközökkel folytatott kereskedés során könnyen lehet nagy számú kereskedést gyűjteni. Ez nehézkessé teheti az adókkal kapcsolatos kriptográfiai nyereségek és veszteségek jelentését, ha nem rendelkezik megfelelő szoftverrel. Fontos megnézni azokat a kriptográfiai adószolgáltató vállalatokat, amelyek kompatibilisek a választott kereskedési platformmal. CryptoTrader.Tax a vezető titkosítási szoftver, amely számos, a listán szereplő kriptográfiai kereskedési botdal, terminállal és eszközzel társult. A kriptográfiai kereskedési stratégiáját támogató jó kriptográfiai adószoftverrel az adóbevallás rendkívül egyszerű és stresszmentes marad. 

Pénztár ezt az útmutatót hogy többet megtudjon a kriptográfia-jelentések működéséről.

A legjobb Crypto Trading Bots infographic

Választott kereskedelmi platformjaink:

A legjobb kezdőknek 

– Garnélarák

– CryptoHopper

– Coinrule

Legjobb a haladónak 

– Coinigy

– 3Commas

– HaasOnline

Legjobb ár

– Zignaly

– HodlBot

A legjobb az UI számára

– Kryll

– Garnélarák

A legjobb a közösség számára

– 3Commas

– Gunbot

A legjobb kripto kereskedési botok lebontása:

1. CryptoHopper

Cryptohopper kereskedési bot

CryptoHopper az egyik leggyakrabban használt kereskedési bot a piacon, és számos olyan funkciót kínál, amelyeket egy kezdőnek keresnie kell: papír kereskedelem, utólagos tesztelés, stop-loss utáni teszt és stratégiatervező eszköz, amely megkönnyíti a kereskedési stratégia testreszabását. több mint 130 mutató segítségével. Van egy átfogó oktató részük a kezdőknek, valamint lehetőségük van megvásárolni a legjobb stratégiákat és sablonokat szakértő kereskedőktől. A jelző műszerfalon belül megkönnyítik számos külső jelző előfizetését. A CryptoHopper felhőalapú és akár 12 cserét támogat, és ezek mindig többet adnak hozzá. Haladó kereskedők számára a CryptoHopper ingyenes és fizetős jelek piacán működik, amelyeket technikai indikátorokkal kombinálva testreszabhatja saját stratégiáját.. 

Árak

Van egy ingyenes Pioneer csomagjuk, amely lehetővé teszi a kézi kereskedést és a portfóliókezelést, de ha valóban érzéket akar szerezni a kereskedési botjához, próbálja ki az Explorer csomag 7 napos ingyenes próbaverzióját. Három csomagjuk van havi előfizetésre, 19 és 99 dollár között. 

Cserék

Binance, Binance.us, Bitfinex, Bittrex, Coinbase Pro, Bitvavo, HitBTC, Huobi, Kraken, KuCoin, OKEx, Poloniex

2. Bitsgap

Bitsgap Crypto Bot

Bitsgap egy újabb bot a piacon, amely lehetővé teszi az automatizált kereskedést előre elkészített algoritmusokkal. Ezek az algoritmusok lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy kihasználják az ingadozó piaci mozgásokat, és ideális esetben profitot teremtsenek az eery kereskedelemben. A dobozon kívüli algoritmusok mellett a Bitsgap jeleket kínál a felhasználók számára, amelyek rövid vagy hosszú távon a legerősebb potenciállal rendelkező érmékről figyelmeztetnek.

A Bitsgap eszköz egy teljes kereskedési terminált is kínál, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy közvetlenül az alkalmazásban kereskedjenek. Pénztár Bitsgap itt.

Árak

A cég az induláshoz ingyenes 14 napos próbaverziót kínál. A többszintű tervek 19 és 110 dollár között mozognak havonta az ingyenes próbaidő lejárta után.

Cserék

Binance, Bitfinex, OKEX, Huobi, HitBTC, Bittrex, Kucoin, Exmo, Kraken, CEX.IO, Livecoin, Poloniex, Bitstamp, Coinbene, Coinex, Gemini, Gate.io, Liquid, Yobit, Bibox, Bit-Z, DDEX, BigOne, Bithump

3. HaasOnline

HaasOnline kripto kereskedési platform

HaasOnline az egyik legnépszerűbb automatizált kereskedési platform a haladó kereskedők számára, és 2014 óta bizonyítottan rekordot mutat. Kiszolgáló alapú platformmal kezdték, de nemrégiben felhőalapú lehetőséget is felvettek. 

A Haasonline egy erőteljes utólagos tesztmotorral rendelkezik, amely akár 56 hetes történelmi adatokat is felhasznál. Az egyik legfontosabb jellemzője a Flash crash bot, amely lehetővé teszi, hogy elterjedt megbízási stratégiát hajtson végre a választott piacon. Jelenleg 22 tőzsdét támogatnak, és a margin kereskedők elégedettek lesznek a rendelkezésre álló határidős kereskedési platformok sokféleségével. Noha remek lehetőség a haladó kereskedők számára, a Visual Editor azonban egyszerűsíti a kereskedelmi stratégiák kialakításának folyamatát kódolás nélkül. 

Árak

A Haasonline három csomagot kínál egyszeri fizetésért: 047 BTC kezdőnek, 0,083 BTC egyszerűnek és 135 BTC haladónak. Nem kínálnak teljesen ingyenes próbaverziót, de prémium csomagjukat 2 hétig kipróbálhatod kedvezményesen. 

Cserék

Binance, Bilance Futures, Binance.us, Bitfinex, BitMEX, Bitpanda Pro, Bitstamp, Bittrex, Cex.io, Coinbase Pro, Deribit, Gemini, HitBTC, Huobi Global, Ionomy, Kraken, Kraken Futures, KuCoin, OkCoin, OKEx, OKEx Határidős, Poloniex

4. 3Commas

3Comas Trading Bot

3Commas egy új versenyző az automatizált kereskedési bottérben, amely a dollárköltség-átlagolást használja a kereskedelmi döntések tájékoztatására. Ez a platform különösen kiemelkedik a hátralévő stop eszközzel. Ez azt jelenti, hogy kihasználhatja a hirtelen árfolyam-emelkedést, mert a lemaradás megállója nyitva tartja pozícióját, amíg az ár emelkedik. Amint az ár megfordul, pozíciója automatikusan lezárul. A 3Commas másik nagyszerű tulajdonsága, hogy több devizatámogatást kínálnak. 

A 3Commas egy felhőalapú platform, amely akár 20 cserét támogat. A kezdők papír kereskedési funkciójukkal kezdhetik a stratégiák kipróbálását. A haladó kereskedők értéket kapnak SmartTrading eszközükből, amely lehetővé teszi a kereskedést több tőzsdéről és párból az egyszerűsített felületükön belül. 

A 3Commas is társul a CryptoTrader.Tax szolgáltatással, hogy automatizált adóbevallást hozzon a felhasználókhoz.

Árak

A 3Commas 3 napos ingyenes próbaverziót kínál a Pro csomaghoz, amely lehetővé teszi az összes funkció kipróbálását. Havi előfizetési terveik 22 USD, 37 USD és 75 USD között mozognak. A 6 hónapos előfizetéshez 15%, az éves előfizetéshez 25% kedvezmény jár. Ha a Marketplace jelzéseihez szeretne hozzáférni, ez egy további előfizetés a Marketplace-en keresztül. 

Cserék

Binance, Binance DEX, Bilance Futures, Binance.us, BitMEX, Bitfinex, Bitstamp, Bittrex, Bybit, Cex.io, Coinbase Pro, Exam, Gate.io, HitBTC, Huobi Global, Kraken, KuCoin, OKEx, Poloniex, YoBit

5. Garnélarák

Garnélarákos kripto kereskedési bot

Garnélarák egy portfóliókezelési platform, amely az automatizált kereskedéshez is kínál eszközöket. A Shrimpy híres lett az automatikus kiegyensúlyozó portfólió eszközéről; a közelmúltban azonban a Shrimpy elindította saját terminálját több tőzsdén keresztüli kereskedéshez. A terminál lehetővé teszi, hogy közvetlenül a Shrimpy kezelőfelületéről kereskedjen, ahelyett, hogy cserébe kellene mennie. Ez egy másik platform, amely valóban kiemelkedik a korszerű felhasználói felületről és az erős oktató szakaszról. Rengeteg funkciót kínálnak, beleértve az utólagos tesztelést, a társadalmi kereskedést és a portfólió kiegyensúlyozását. 

A Shrimpy nagyszerű közösséggel, valamint beépített közösségi kereskedési funkciókkal rendelkezik. A Reddit, a Telegram vagy a Discord segítségével bekapcsolódhat a közösségbe, hogy többet megtudhasson arról, hogy más felhasználók hogyan használják ki az eszközt és hogyan profitálnak.

Garnélarák is társulva a CryptoTrader.Taxszal, hogy egyszerű megoldást kínáljon a felhasználóknak történő adóbevalláshoz. Ha garnélarákos felhasználóvá válik, nyugodtan aludhat, tudván, hogy az adóbevallás automatizálható ezzel a CryptoTrader.Tax partnerséggel..

Árazás

Az automatizált portfólió kiépítésének megkezdése ingyenes. Miután áttér a fejlettebb funkciókra, a Shrimpy havonta 13–19 USD. Emellett vállalati árképzést kínálnak azoknak a vállalkozásoknak és kriptográfiai vállalatoknak, amelyek kereskedelemre kívánják felhasználni szoftverüket. 

Cserék

Bibox, Binance, Binance.us, Bitfinex, BitMart, Bitstamp, Bittrex, Bittrex Global, Coinbase Pro, HitBTC, Huobi Global, Kraken, KuCoin, OKEx, Poloniex

6. Coinigy

Coinigy Crypto Trading Bot

Coinigy a piac egyik vezető kriptovaluta terminálja. A listán szereplő néhány másikhoz hasonlóan a Coinigy platform lehetővé teszi, hogy közvetlenül integrálódjon a választott cserékkel és az összes platform kereskedelmével közvetlenül a Coinigy felhasználói felületéről.

A Coinigy egy felhőalapú platform, amely a web mellett az iOS és Android alkalmazásokat is kínálja termékéből – lehetővé téve a felhasználók számára, hogy mobileszközökön keresztül kereskedjenek. Használhatja a Coinigy több mint 75 műszaki mutatóból álló csomagját, valamint azok alkalmazásait és harmadik fél integrációi hogy soha ne hagyjon ki egy kereskedelmet.

A Coinigy platform több százezer felhasználóval büszkélkedhet, amely ma kereskedési eszközkészletét kihasználja, így tudja, hogy jó kezekben van. 

Ezenkívül a Coinigy csapata együttműködött a CryptoTrader.Taxszal, hogy minden platformon kereskedő felhasználója hozzáférhessen az egyszerű adóbevalláshoz. A Coinigy felhasználói importálhatják kereskedéseiket közvetlenül a CryptoTrader.Tax szolgáltatásba. A szoftver és a szoftver automatikusan létrehozza a szükséges adó űrlapokat a korábbi kereskedelmi adataik alapján. További információ erről partnerség itt.

Árak

A havi előfizetés az ingyenes (az első lépésekért), 18,66 USD és 99 USD között mozog. A magasabb szintek a funkciók és eszközök nagyobb mélységéhez férnek hozzá.

Cserék

Binance, Bitfinex, Bitstamp, Bittrex, CEX.IO, Coinbase Pro, Huobi Pro, Kraken, Kucoin, Poloniex

7. Zignaly

Zignaly Crypto Trading Bot

Zignaly egy újabb új kereskedési terminál, amely ingyenes próbaverziót kínál papír kereskedési lehetőségükkel. Ami a kriptovaluta-jelek legfőbb szolgáltatójaként indult, egy teljes értékű kriptográfiai kereskedési platform és eszközkészlet lett a kereskedők számára. 

A Zignaly példánykereskedést, kereskedési botokat és teljes kriptoterminált kínál a platformon belül. Ez felhőalapú szoftver, és a csapat arra összpontosít, hogy alacsony szintű akadály legyen a belépési platform előtt, amely egyszerűsíti az egész folyamatot az elejétől a végéig.. 

A Zignaly egyik legjobb tulajdonsága a jelek integrációjának mélysége. Hívhat jeleket kedvenc jelszolgáltatóitól, hogy automatikusan kereskedhessen ezeken a jeleken. 

A Zignaly egy másik kereskedési platform, amely együttműködik a CryptoTrader.Taxszal, hogy automatizált adóbevallást juttasson el felhasználóihoz. További információ a partnerség itt.

Árazás

INGYENES. A Zignaly teljesen szabadon felhasználható a különféle kriptovaluta-cserékkel folytatott partnerség eredményeként. Ez óriási előnyt jelent a versengő termékekkel szemben, és nem kóstolhatja meg a platform kipróbálását!

Cserék

KuCoin, Binance, további hamarosan…

8. Kryll

Kryll kripto kereskedési bot

Amikor a saját kereskedési stratégiád kiépítéséről van szó Kryll.io kiemelkedő felhasználói felületükkel vezeti a piacot. Stratégiaszerkesztőjük egy intuitív drag and drop felületet kínál, amely lehetővé teszi a kereskedési stratégia grafikus felépítését. Ezután ingyen kipróbálhatja stratégiáját demó módban; csak akkor kell fizetnie, ha elkezdi használni valódi ügyletekhez.

A Kryll nagyon aktív kereskedői közösséggel rendelkezik, amely a Marketplace-t a platform versenyképessé teszi. Ha úgy gondolja, hogy nyertes stratégiát készített, akkor dönthet úgy, hogy közzéteszi stratégiáját a Marketplace-en, és jutalékot keres minden kereskedőtől, aki használja. A kezdő kereskedők egy stratégia bérlésével kezdhetik a Piactérről. 

Árak

A Kryll árazási modellje ügyletenkénti tranzakciós díjakon alapul. Minden díjat KRL tokenben fizetnek, és a KRL tartásával csökkentheti ezeket a díjakat. Nem kínálnak ingyenes próbaverziót, de a használatonkénti fizetéses modelljük lehetővé teszi, hogy egyenként kipróbálja a terméket anélkül, hogy elkötelezné magát előfizetés mellett. A Kryll különösen jó lehetőség a Binance felhasználók számára, mivel partnerkapcsolatuk akár 20% -kal is csökkentheti a Binance kereskedési díjait.

Cserék

Binance, Binance.us, Bitstamp, Bittrex, HitBTC, Kraken, KuCoin, Liquid 

9. Coinrule

Coinrule kripto kereskedési bot

Ha először szeretné kipróbálni a bot kereskedelmet, akkor ingyenes próbaverzióval Coinrule remek hely a kezdéshez. Az Egyesült Királyságban székhellyel rendelkező Coinrule az egyik legújabb kereskedelmi bot a piacon, és középpontjában az áll, hogy a kereskedelmi stratégia kialakítását a lehető legkönnyebben elérhetővé tegyék. A gyönyörű felhasználói felület és az egyszerű terminológiával írt kiterjedt oktató rész segítségével ezt a platformot a kezdők szem előtt tartásával tervezték. A Coinrule név szellemében a kereskedelmi megrendeléseket Szabályoknak nevezik. Ezeket a stratégiákat a Szabályoldal részben fejlesztheti az IFFTT logika (ha-ez-akkor-az) használatával. Ily módon a Szabályoldal felület valóban leegyszerűsíti a kereskedelem feltételeinek és műveleteinek beállítását, kódolási háttér nélkül. 

A Coinrule nem rendelkezik adóbevallási partnerséggel, mivel a listán szereplő egyéb lehetőségek egy része.

Árak

A Coinrule ingyenes próbaverzióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a termék kipróbálását 1 cserével és legfeljebb 2 szabálysal. Fizetett opciókhoz 3 csomag van havi vagy éves előfizetésre. Itt vannak a havi díjak: A hobbi csomag 29 dollár, a kereskedő csomag 59 dollár, majd a teljes Pro számla 449 dollár. 

Cserék 

Bitpanda Pro, Bitstamp, Bittrex, Coinbase Pro, HitBTC, Kraken, Liquid, Poloniex, OKEx

10. Kereskedjen a Mikulással

TradeSanta kriptobot

TradeSanta egy másik felhőalapú platform, amely egyszerre kínál nagyszerű ingyenes tervet, valamint az alaptervük 5 napos próbaverzióját. Ingyenes tervükkel akár 2, az alaptervben pedig akár 49 robot is kereskedhet. 

A TradeSanta webhely valóban kiváló abban, hogy az automatizált kereskedést egyszerűnek érezze. Remek oktatóprogramokkal és 24/7 támogatással rendelkeznek. Felépítheti stratégiáját a hosszú vagy rövid sablonjaikkal, vagy testreszabhatja sajátját a semmiből. Jelenleg 6 cserét támogatnak a hamarosan érkező BitMEX támogatásával. 

Árak

4 árképzési tervük van havi előfizetések alapján: Ingyenes, 20 USD / hó, 100 USD / hó. Még egy tervük van egy különleges partnerség részeként. HitBTC, amely havi 30 dollár, 0% -os kereskedési díjjal a HitBTC-n. Korlátlan kereskedési párokat és cseréket kap minden tervhez. Az egyetlen különbség az, hogy több bothoz férhet hozzá a magasabb árú tervekkel. 

Cserék

Binance, Bitttrex, Bitfinex, HitBTC, Huobi, Upbit

11. HodlBot

Hodlbot

Holdbot egy felhőalapú kereskedési bot a portfólió létrehozásához, indexeléséhez és újbóli kiegyensúlyozásához. Ha olyan befektető vagy, aki automatizálni szeretné azokat a feladatokat, amelyeket egyébként is elvégeznél, a HodlBot remek lehetőség. Legerősebb tulajdonsága a kriptopiaci indexük, amelyek a legjobb 20 érméből állnak, négyzetgyökkel. A portfólió legjobb eszközeinek megőrzéséhez jól kutatott indexre van szüksége, és ez az az előny, amelyet a HodlBot biztosít 

Árak

Ingyenesen kipróbálhatja a HodlBotot egy 7 napos próbaverzióval, és ezt követően az árképzés a portfólió értékén alapul. Az 500 USD alatti számlák havonta 3 USD. 500 – 100 dollár közötti előfizetés havi 6 dollár. 1000 dollár és annál magasabb havi 14 dollár. 

Cserék

Binance, Kraken, Kucoin

12. 4C-kereskedés

4C kereskedés

4C-kereskedés egy olyan platform, amely számos kriptográfiai eszköz előfizetését kínálja. Megközelítésük kissé eltér a többi platformtól, mivel a robotok és jelek hozzáadása előtt el kell kezdeni a Trade Room csomagot, de ez egy elkötelezettség egy oktatott felhasználói bázis létrehozása iránt. A Trade Room tartalmaz egy kezdő oktató modult, minden nap egy új kereskedési oktatóanyagot, valamint hozzáférést három TradingRoom mutatóhoz, egy egyedi beépített Trend Follower mutatóhoz és a heti piaci Diamond jelentéshez. A Trade Room havi előfizetése 99 dollár vagy 900 dollár az évre. 

A Trade Room előfizetéssel lehetősége lesz feliratkozni botokra és jelekre. A Telegramba integrált Smart USD Trading Bot nagyszerű lehetőség az új Binance kereskedők számára, akik teljesen automatizált kereskedést folytatnak a BTC / USDT páron. Ezt a botot újoncok szem előtt tartásával tervezték, akik folyamatosan növelni akarják portfóliójukat. Ezzel az összehasonlító táblázattal egyértelmű, hogy arra koncentrálnak, hogy kiszolgálják azokat a HODLERS-eket, akik egyébként hideg pénztárcában tartanák a BTC-t.

Egy másik nagyszerű eszköz az új kereskedők számára a Copy Trade kereskedési jelek előfizetése a Binance és a Bitmex számára. Előfizetéssel számíthat arra, hogy havonta körülbelül 20-30 jelet fog fogadni a Telegramon keresztül, az API-n keresztüli automatizált másolás-kereskedelem lehetőségével. Azok számára, akik saját kutatásokat szeretnének végezni, a 4C megjeleníti a jelek teljesítményét és eredményeit a 4C műszerfalon.

Árak 

A Trade Room havi előfizetése 99 dollár vagy 900 dollár az évre. A Smart Bot hozzáadása havi 199 dollár, vagy 1788 dollár az évre. A kereskedési jelek havi 75 dollár vagy évi 900 dollár.

13. ProfitTrailer

ProfitTrailer Bot

ProfitTrailer egy szerver alapú technikai kereskedési bot, amely több mint 16 stratégiát hajt végre. Választhat medvepiaci, bikapiaci és semleges piaci stratégiák között. Elegáns elrendezéssel, amely megkönnyíti a legfontosabb funkciók, például a dollárköltség-átlagolás használatát, amely segít az alacsony teljesítményű eszközök elidegenítésében. A ProfitTrailer remek lehetőség a haladó kereskedők számára, de a stratégiák kidolgozásakor válthat a haladó és az alapvető stratégia szerkesztői között. 

Árak

Vásárlás előtt megnézheti a terméküket, ha az oldalon bemutatja az élő bemutatójukat, valamint egy ingyenes papírkereskedési lehetőséget. Két ingyenes verzió is létezik a Binance és a Bybit együttműködésével. A fizetett verziók havi 30 dolláros előfizetéstől két életre szóló csomagig terjednek, 799 vagy 999 dollárért

Cserék

Poloniex, Bittrex, Binance, BinanceUS, Binance Futures, Binance Jersey, Binance DEX, Kucoin, Huobi, BitMEX, Bybit

14. Zenbot

Zenbot

Zenbot egy nyílt forrásból származó bot, amely teljesen ingyenes. Megkülönbözteti magát a Gekko Bot-tól, olyan hírnévvel, hogy jobb támogatást nyújt a nagyfrekvenciás kereskedelemhez. Technikailag hozzáértéssel kell rendelkeznie a Zenbot használatához, mivel ez egy parancssori kriptovaluta-kereskedési bot, amely a Node.js-t és a MongoDB-t használja..

A bot egy teljesen automatizált technikai elemzésen alapuló kereskedési megközelítést alkalmaz. Használhatja a beépített szimulátort stratégiák előzetes tesztelésére is a korábbi adatokkal szemben.

Ha olyan fejlesztő vagy, aki automatizált kriptokereskedési stratégiákat szeretne kiaknázni, a Zenbot csodálatos eszköz lehet a stratégia felépítésének felgyorsításában.

Árazás

Ingyenes és nyílt forráskódú.

Cserék

Binance, Bitfinex, Bitstamp, Bittrex, CEX.IO, GDAX, Gemini, HitBTC, Kraken, Poloniex, TheRockTrading

15. Gunbot

Gunbot kripto kereskedési bot

Gunbot egy rendkívül testreszabható kereskedési bot haladó kereskedők számára. Ez nem felhőalapú, és megköveteli, hogy saját szervert állítson be, tehát ha a magánéletének védelmével foglalkozik, ez egy remek lehetőség. A Gunbot a lelkes kereskedelmi közösségéről ismert, ahol kereskedők ezrei járulnak hozzá a hibák kijavításához és a termékteljesítmény javításához, így nem meglepő, hogy több mint 100 cserét támogatnak. Ha kezdő vagy, elkezdheted az előre beállított stratégiákat. Ellenkező esetben testreszabhatja sajátját. 

Győződjön meg róla, hogy Ön kényelmesen beállítja ezt a botot. Tapasztalattal és kényelemmel kell rendelkeznie a kóddal és a saját program telepítésével kapcsolatban. 

Árak

A Gunbot egyszeri fizetésért vásárolható meg, amely korlátlan frissítéseket és támogatást tartalmaz. Az árak 0,02 BTC és 0,125 BTC között változnak.

Cserék

100+

Crypto Tax Software + a kereskedési bot

CryptoTrader.Tax

Mielőtt elindítaná az első automatizált kereskedési stratégiát kedvenc botjával vagy platformjával, meg kell győződnie arról, hogy van-e terve az adójelentések elkészítésére.

A kriptovalutát a kormányzati szervek, például az IRS (az Egyesült Államok bevételi osztálya) tulajdonként kezelik, ami azt jelenti, hogy az éves adóbevalláson be kell jelentenie minden kriptovaluta-ügylet tőkenyereségét és tőkeveszteségét.. 

Ezt nehéz lehet megtenni kézzel, ha számos kereskedést folytat különböző tőzsdéken. A kriptovaluta adószoftverek, mint például CryptoTrader.Tax úgy van kialakítva, hogy automatizálja az összes kriptográfiai adóbevallást, így nem kell kézi munkát végeznie. Egyszerűen csatlakoztassa a tőzsdéket, és egyetlen kattintással állítsa elő az adójelentéseket. 

CryptoTrader.Tax 1. lépés

A CryptoTrader.Tax a listán szereplő kereskedési botokkal és platformokkal együttműködött, így biztos lehet benne, hogy az adóbevallása egyszerű lesz.

Ha többet szeretne megtudni arról, hogyan adóznak a kriptovaluták, hogyan kell jelenteni és hogyan lehet a CryptoTrader.Tax automatizálni a folyamatot, itt olvassa el ezt a cikket: A kriptovaluta-adók teljes útmutatója.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector