A 2020-ban használható legjobb kriptográfiai hitelezési platformok

A titkosításban annyi vélemény van, ahány érintett.

Egyesek szerint az olyan kriptovaluták, mint a Bitcoin, mások csak értéktárolóként használhatók, míg mások csak csereeszközként tekintenek rájuk.

De semmi sem válik értékraktáraként !!

Időbe telik, és sokáig tart.

De a mai hiperkapcsolt világban kényelmesen feltételezheti, hogy 10 évvel többnek elegendőnek kell lennie ahhoz, hogy az olyan kriptovaluták, mint a Bitcoin, értékraktárnak minősüljenek.

A 10 év még mindig hosszú néhányunk számára, de az a jó, hogy egyes esetek, mint például a csereeszköz, a hitelezés, a hitelfelvétel, az újrafinanszírozás, a készpénz-visszafizetés, a biztosítás, most megtehető !!


A decentralizált kriptovaluták ezt a karját decentralizált finanszírozásnak (DeFi) hívják

Ezek közül a kriptográfiai hitelezés a legizgalmasabb. Ha meg akarja tudni, hogy mik és hogyan működnek, ugorjon közvetlenül erre a szakaszra??

Ellenkező esetben csak fedezze fel a népszerű kriptohitel-programok ezen listáját:

A legnépszerűbb kriptovaluta-hitelezési platformok & 2020 helyszínei

A legjobb kripto hitelezők
YouHodler [Ajánlott, nem Egyesült Államok] Szerezzen hitelt most
Celsius [Amerikai ügyfelek számára] Szerezzen hitelt most
BlockFi Szerezzen hitelt most
Sókölcsön Szerezzen hitelt most

  # 1. YouHodler

A svájci Crypto Valley tagja, a YouHodler örökre forradalmasítja a kriptovalutával fedezett hiteleket.

Nemrégiben nagy vonzerőt kezdett el szerezni a világ országaiból, és azóta több mint 10 millió dollár hitelt dolgozott fel.

Jobb lesz, ha megtudja, hogy a YouHodler mostantól támogatja a népszerű 12 kriptovalutát, beleértve a Bitcoin (BTC), BCH, ETH, LTC, XLM, XRP, DASH stb., Amelyek fedezetként tarthatók készpénzkölcsönök és kriptovaluta hitelek euróban történő megszerzéséhez, USD, USDT vagy BTC-ben

És a termék valóban azoknak szól, akiknek nincs bankja, és legfeljebb 100 dolláros hitelt nyújt legfeljebb 120 napos időszakra, ami sok országban sok.

Emellett a hitel-érték (LTV) a legmagasabb az iparban, és a YouHodler használatával akár 90% -os hitelt is kaphat.

A YouHodler segítségével olyan alacsony összegű hitelt kaphat, mint 100 USD és magasabb a promóciós link használatával. jegyzet: USA & Kína felhasználók még nem engedélyezték !! Használja inkább a BlockFi-t az amerikai ügyfelek számára.

Nézze meg a YouHodler-t

# 3. Celsius hálózat

A kriptovaluta hitelek megszerzése új normálissá válik, és olyan vállalatok vezetnek benne, mint a Celsius Network. Ez egy digitális eszközök kölcsönzési platformja, amely már 100 millió dollár értékben nyújtott kriptovaluta kölcsönöket.

A cél természetesen banki és pénzügyi lehetőségek biztosítása blokklánc révén, amelyektől egyébként hagyományos módon megtagadják az ilyen szolgáltatásokat.

Készpénzkölcsönöket kapnak a kriptovaluták fedezetéül, az extra készpénzt / kriptot használók pedig magas kamatlábakig, akár 10% -ig is fizetnek, ha ugyanezt Celsiusba helyezik.

Ez mind a hitelfelvevők, mind a kölcsönadók számára előnyös, mivel a hitelfelvevők anélkül kapják meg a kívánt pénzt, hogy elválnának a kriptovalutától, a hitelezők pedig kamatot keresnek érméikért.

A Celsius-nál 5% -tól 10% -ig számíthat az éves kamatlábakra a biztosítéktól függően, és akár 1 éves hiteligényt is kaphat akár 50% -os LTV mellett.

Próbálja ki a Celsius Network-t most

# 4. BlockFi

BlockFi egy másik amerikai székhelyű úttörő vállalat, amely kriptográfiai fedezetű hiteleket ad az Egyesült Államokbeli felhasználóinak. A műveletek főként az Egyesült Államokban vannak összpontosítva, és a vállalat 2018 óta jó tapadást mutat.

A felhasználók akár 5000 dollárt is kölcsönözhetnek, akár 50% -os LTV-vel.

A BlockFi nemrégiben befejezte az indítási és kivonási díjakat, így sok kriptot használó számára megéri, akiknek van kis tulajdonuk. Biztosítanak egy BlockFi megtakarítási számlát is, és ezen keresztül akár 8,6% -os kamatra is számíthat.

A BlockFi használatához legalább 5000 dollár vagy annál nagyobb kriptográfia szükséges, és jelenleg a BlockFi az egész Egyesült Államokban elérhető, kivéve (NV, SD, VT vagy HI).

Próbálja ki a BlockFi-t most

# 6. Sókölcsön

A Salt Lending egy másik úttörő vállalat a kriptográf hitelezés területén, és hisz abban, hogy felhasználóit a HODL kriptográfiára ösztönzi, és ehelyett hitelt vegyen fel ellene..

A vállalat 2016 óta működik, de csak a 2018-as medvepiacon kezdett el rengeteget tapadni. Mostantól a Salt Crypto Lending platformon keresztül 30-70% LTV hitelt kaphat 12 hónapos időszakig..

De a minimális hitelösszeg 5000 USD, indítási és előlegfizetési díjak nélkül, és ha kölcsön ad, akkor a kamatlábak visszatérése akár 5,95% is lehet.

Sókölcsön

Mik azok a kriptográfiai hitelek & Hogyan működik a kriptopénz hitel?

A kriptovaluta hitelek, mivel a neve jelöli azokat a hiteleket, amelyeket fel lehet venni a birtokukban lévő kriptovalutákkal szemben. Ebben a hiteltípusban a tulajdonában lévő kriptográfia fedezetként viselkedik, és ezután USD-ben, EUR-ban vagy stablecoinban kölcsönözhet pénzt a biztosítéka értékének bizonyos arányában..

A kriptovaluta hiteleknél az a legjobb, hogy a hitelek megszerzéséhez nincs szükség hitelelőzményekre, bankszámlára vagy FICO-pontszámra.

A sok papírmunkát és az operatív munkát a kriptovaluta kölcsönök is diszkontálják. Ezért a kriptovaluta kölcsönök megszerzése nagyon egyszerű és szinte azonnali.

Tehát alapvetően itt vannak, hogyan működnek:

A tulajdonában lévő kriptovalutákat (például BTC, ETH vagy XRP) annyi személyes információval kell fedezni, amelyet kriptohitel-platformhoz adhat.

Miután ezt megtette, ezeknek a kriptohitelezési platformoknak különböző LTV-aránya van megadva, hogy hitelt nyújtson. Tehát például, ha az LTV 50% és 20 000 USD értékű titkosítást fedezett le, akkor jogosult legfeljebb 10 000 USD hitelt felvenni.

Plusz a felvett 10 000 dollárért meg kell fizetnie azt a kamatlábat, amelyről megállapodott a platformmal vagy a hitelezővel. Például, ha 5% -os éves kamatlábban állapodott meg, akkor évente 500 USD-t kell fizetnie, ha 10 000 USD-t felvett az eredeti 20 000 USD-s fedezet mellett..

Most tegyük fel, hogy hat hónapos hitelfelvétele után a kriptovalutáinak összértéke 40 000 dollárra nőtt, és ez most több 10 000 dollárra lesz jogosult.

Ez azért történik, mert a hitelkeretének összértéke megnőtt, aminek következtében nő a fedezet értéke. De ne feledje, hogy fordítva is igaz !!

Ezt hívják az azonnali kriptográfiai hitelkeretnek is.

Miért akarna kriptot kölcsönadni, ha van kriptovaluta??

Ez volt az első kérdés, ami felmerült bennem, amikor először hallgattam a kriptográfiai hitelek fogalmát.

Természetesen ez legyen a kérdésed is, mert nyilvánvaló, hogy a kriptográfia birtokában lévő emberek egyszerűen eladhatják kriptójukat, hogy megszerezzék a kívánt pénzt ahelyett, hogy hitelt vennének fel rá..

További ásás után megtudhattam, hogy ezeknek az embereknek van szükségük hitelre a HODLing kriptográfia ellenére is, akiknek likviditásra van szükségük anélkül, hogy eladnák kriptovalutáikat..

Azt akarják, hogy a plusz pénz kifizesse számláikat vagy egy másik befektetést anélkül, hogy feladnák a kriptovaluták birtoklásának előnyét.

És a kriptohitelek (vagy bitcoin kölcsönök) fogalma ezt lehetővé teszi, és ezért találja meg az általam fent felsorolt ​​kriptohitelezési programokat, amelyek a medvepiacon is jól teljesítenek.

Néhány gyakran feltett kérdés kamat- és hiteleszközök…

Mi a Crypto Hitelezés & Hitelezési platformok?

  • A kriptopénz kölcsönzése annak érdekében, hogy érdeklődést szerezzen az ideális hazug kriptovaluták iránt, Crypto-hitelezésnek nevezik. Olyan eszközöket lehet kölcsönadni, mint a Bitcoin, az Ethereum, a Ripple, a Litecoin stb. Azokat a helyeket, ahol valaki kölcsönözhet vagy kölcsönözhet, kriptográfiai kölcsönzési platformoknak nevezzük.

Kölcsönadhatja a Crypto-t?

  • Igen, bárki kölcsönözhet kriptot, de a kamatlábak általában magasak. Ezt többnyire tapasztalt játékosok teszik lehetővé, hogy tőkeáttételt szerezzenek kereskedelmeik felett.

Mi a Crypto Credit?

  • Ha valaki olyan kriptográfiai eszközöket, mint Bitcoin, Ether, Ripple tart kölcsönök fedezeteként, az ténylegesen azt teszi, hogy egy kriptovalutát nyit meg, amely biztosítva van a kriptovaluták értékével szemben.

Tehát ennyit tőlem a kriptohitelekről és a kriptográf hitelezési platformokról szóló bevezető útmutatóban.

Remélem, hamarosan értesítünk, ha kipróbálta ezeket a platformokat. Személy szerint kipróbálom a Nexót és egy másik indiai alapú hitelezési platformot.

Hamarosan megosztom veletek tapasztalataimat !!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector