A 6 dolog, amit tudnod kell, mielőtt a CPA-ba lépnél a Crypto Taxes-ra

A kriptóadók jelenleg a végső vadnyugat. A Az IRS felszámolás alatt áll a kereskedők által fizetett tőkenyereség-adók hiányáról, mégsem értik teljesen, mennyire nehéz a nagy volumenű kereskedőknek pontosan beszámolni nyereségükről, és akkor is megfelelnek maradni, ha akarnak. Ez megnyitja az ajtót az adóprofik előtt, hogy megpróbálják kihasználni azokat a kereskedőket, akik aggódnak Sam bácsi és egy esetleges audit miatt. Tisztázzuk, az adószakemberekre feltétlenül szükség van néhány kereskedő számára és bizonyos esetekben. Az adótörvény bonyolult, a szakemberek okkal évekig tanulmányozták. Itt van azonban hat olyan dolog, amellyel tisztában kell lennie, mielőtt CPA-ba megy, hogy megtegye a kriptográfiai adókat.

1. A titkosítási adók nem annyira bonyolultak

Ha rájön, a kriptográfia a törvény szemében egyszerűen a tulajdon egyik formájaként kezelendő. Ez azt jelenti, hogy a kriptovaluta-tranzakciók után fizetett adókat ugyanúgy számítja ki, mint bármely más ingatlanra, legyen az részvény, ingatlan, arany vagy autó. Amikor arra kerül sor hogyan kell jelenteni a kriptovalutát az adókról, fel kell sorolnia az összes kereskedését a IRS 8949-es nyomtatvány, majd utalja át a teljes nyereségét az 1040-esére Ütemezett. Ez ugyanaz a folyamat, amelyet a részvények kereskedésére alkalmaz.

2. Sötétben vannak, mint te

Az IRS minimális útmutatást adott a kriptográfiai adókról és arról, hogyan kell mindent kezelni. Ez nem csak a sötétben hagyja, hogy elgondolkodjon pontosan azon, hogyan kell csinálni a dolgokat, hanem sok CPA is bizonytalan abban, hogyan kezelje a helyzetet. Ez különösen igaz azokra a CPA-kra, akiknek nincs tapasztalata a kriptográfia terén.

3. Ön maga számíthatja ki a kriptográfiai adókat


Ha új ismeretei vannak a kriptográfiai adók világában, érdemes kezdeni a alapot a témában. Ha azonban ismeri az alapokat, akkor tudja, hogy a tőkenyereség kiszámításához mindössze annyi kell, hogy ismerje a költségalapját és a kriptó valós piaci értékét a kereskedés idején. Miután megkapta ezeket az információkat, csak levonja a valós piaci értékből a költségalapját, hogy elérje a tőkenyereségét (vagy tőkeveszteségét). Ha Ön viszonylag alacsony volumenű kereskedő, valószínűleg kézzel is elvégezheti ezeket a számításokat. Ha viszont nagy volumenű napi kereskedő vagy ha nem minden kereskedelemnél követte nyomon ezeket az adatokat, akkor javasoljuk, hogy titkosítási adó szoftver használatával végezze el a tőkenyereség-számításokat..

4. Sokan nem szakértők

A kriptopénz éppen az elmúlt évben (2017) robbant be a mainstreambe. Ez a növekedés a reflektorfénybe kerekedve nemcsak a kormányt lepte meg, hanem a legtöbb CPA-t is. A CPA-k többsége nem tudja, mi a digitális eszköz, vagy miért van értéke. Most azonban, amikor az eszközosztály növekszik, sok CPA játszik felzárkózást, és a kriptográfia felé szervezett szolgáltatásokat kínál. Vigyázzon arra, hogy melyik CPA-val megy, és mielőtt pénzt adna nekik, győződjön meg róla, hogy jártasak a technológiában. Ha keres, van egy Könyvtár adóprofik közül, akik ismerik a kriptovalutát.

5. Megvizsgálnak-e?

A kereskedők túlnyomó többségét nem ellenőrzik. A valóság az, hogy a legtöbb személyt soha nem ellenőrzi az IRS az életében. Ez azonban nem ad mentséget arra, hogy ne jelentse a titkosítási tevékenységét. A kereskedési tevékenységéből származó tőkenyereség nyilvánvaló figyelmen kívül hagyása rendkívül kockázatos dolog, és határozottan javasoljuk, hogy ne lépjünk fel. Az adófizetés elmulasztása nagyon rossz helyzetbe sodorhatja annak ellenére, hogy auditálják vagy sem.

6. Van kriptoadó szoftver

Legyen tisztában lehetőségeivel. Fontos megjegyezni, hogy van kriptoadó szoftver odakinn segíthet az éves adóbevallás folyamatában, és ez sokkal olcsóbb, mint a hagyományos CPA-szolgáltatások. Platformunk itt: CryptoTrader.Tax automatizálhatja a teljes folyamatot, majd exportálhatja az adóűrlapokat közvetlenül a TurboTax-ba vagy TaxAct.

Javasoljuk a CPA-útmutatás és a kriptográfiai adó szoftver hibridjének használatát az adókhoz. Nem rossz dolog a CPA segítségét kapni, de legalább oktasson az alternatívákról, és tegye meg, amit csak tud, egyedül.

Végül a teljes kriptovaluta tér friss és izgalmas, és valahányszor új piacok jelennek meg, sok játékos kijön és kiaknázza az új lehetőséget. Fontos, hogy továbbra is képzett és naprakész maradjon az IRS útmutatásaival és más releváns információkkal kapcsolatban, amikor az adókról van szó. És mielőtt bárkinek pénzt fizetne, győződjön meg arról, hogy valóban értéket nyújtanak-e Önnek.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector