A legjobb 8 Bitcoin és kriptovaluta podcast

A Bitcoin és a Cryptocurrency podcastok értékes kiindulópontok azoknak a rajongóknak és befektetőknek, akik elsődleges információkat szeretnének szerezni az ipar vezetőitől. Akár hosszú autóval ül az autóban, akár csak arra törekszik, hogy bővítse ismereteit és ismeretét a kriptográfia területén, van egy podcast az Ön számára! Merüljünk bele a nyolc legfontosabb kriptovaluta podcastba, amelyeket 2020-ban érdemes megnézni. 

Pomp podcast

1. A Pomp Podcast

Anthony Pompliano, a házigazda Pomp Podcast, a Morgan Creek Digital társalapítója. Ez a kedvenc podcastunk is a listán. Pomp szellemes és informatív. Podcastja nem csak a bitcoinosoknak szól, hanem bárkinek, akit érdekel a pénzügy és a gazdaság. Anthony a kriptopénzipar szinte valamennyi vezető üzleti vezetőjét bemutatta. Vendégek kezdve CZ (A Binance vezérigazgatója) Kemmerer Dávid (A CryptoTrader.Tax vezérigazgatója) Jameson Loppnak, a cypherpunknak. Több mint 300 epizód közül választhat, biztosan elfoglalt marad, és sok betekintést nyer a blokklánc és a kriptovaluta világába.

A Pomp podcastja valószínűleg a legbefolyásosabb a listán, a fő kriptográfiai vezetők jelentkeztek a show-ban. Ha meg akarja hallgatni a kriptovaluta vezérigazgatóit, akkor ez a podcast lesz a legjobb a kezdéshez.


Flippening Podcast

2. Flipping

Clay Collins a házigazda Flippening, amely egy kriptovaluta podcast a befektetők számára. Ez csapatunk másik kedvence. Clay rendkívül intelligens, és műsora kiválóan produkált. Itt megismerheti a blokklánc különböző projektjeit, amelyek megzavarják a hagyományos pénzügyeket. Ha érdekel egy kriptovaluta spekulatív ára, akkor ez a podcast biztosan felhívja a figyelmét.

A Flippening nem új podcast, és jelenleg több mint 110 epizódon dolgozik az Apple podcastokon. Ha van ideje tartalékra, beülhet az egy órás podcastokra vagy meghallgathatja a napi kriptofájlokat, hogy áttekintést kapjon a hírekről.

Megerősítetlen podcast

3. Megerősítetlen

Nem megerősített by Laura Shin egy heti podcast, amelynek célja a jelentős hírek összefoglalása és azok fontosságának ismertetése a kriptográfia területén. Ő a kriptográfia egyik vezető újságírója. Az átlagos podcast fél óra, amely lehetővé teszi, hogy meghallgasson egy hosszú hétfő után. Laura 130 podcastot készített, ami körülbelül 65 órás átfogó kriptotartalmat jelent az iparágban.

A podcast sok híreseményt tartalmaz a kriptográfiai világban. Ha a kriptovaluta fő eseményei létfontosságúak az Ön számára, akkor érdemes ráhangolódnia Laurára.

Milyen bitcoin csinált podcastot

4. Mit tett a Bitcoin

Peter Mccormack műsorvezető Mit tett a Bitcoin hatalmas 235 epizóddal. A podcast célja megvitatni azokat a korábbi eseményeket, amelyeken a Bitcoin keresztülment. A blockchain és a Bitcoin szakterület szakértőit ​​rendszeresen bevonják a kritikus témák megvitatására, így a gyors űrblokk-környezetben semmit sem hagy ki.

Amit a Bitcoin csinált, ajánlott mindenkinek, aki különös érdeklődéssel bír a Bitcoin iránt, és többet szeretne megtudni a sikerekben szerepet játszó különböző erőkről..

Mesék a kripto podcastból

5. Mesék a kriptából

Mesék a kriptából egy Marty Bent által üzemeltetett Bitcoin podcast. Marty a világ legnagyobb befolyásolóit hozza magával, és a Bitcoinhoz kapcsolódó különféle témákat tárgyal. Ha rajongóvá válsz, több mint 260 epizód vár rád, hogy utolérhesd és élvezhesd. Ez a podcast stílus általában hosszabb ideig fut, mint a legtöbb műsor, néhány epizód két órán át tart. Ha sokat ingázol, akkor az ő podcastja lehet, hogy megpróbálod.

Amit a Bitcoin tett, az ellentétes a Tales-szel a kriptától, mivel ez a bemutató mindent megold a kriptovalutával kapcsolatban, legyen az Litecoin vagy Etheruem.

Epicentrum podcast

6. Epicentrum

Epicentrum inkább egy vállalati blockchain show, mivel sok házigazda van, köztük Sebastien Couture, Brian Fabian Crain, Meher Roy, Sunny Aggarwal és Friederike Ernst. Az Epicenter egyedülálló módon tárgyalja a kriptovaluta különböző következményeit, amelyeket más műsorok nem fednek le, például a társadalmi hatásokat. A podcast minden héten fut, és 300 epizódot tartalmaz, amelyek elfoglalják egy ideig. Ha a decentralizált pénzügyekkel foglalkozik, akkor ez a műsor tökéletes az Ön számára!

Az Epicenter foglalkozni fog a Bitcoin globalizációjával, és használhatósága országonként eltér.

a16z podcast

7. Az a16z Podcast

Az a16z podcast Andreessen Horowitz kockázatitőke-társaság gyártja. Ez a podcast az Ön számára lesz, ha érdekli a fedezeti alapok és azok szerepe a kriptopénziparban. A több mint 250 adással biztosan talál valamit, ami tetszik. Nyolc podcast listánkban az a16z lesz a legjobb hely az intézményi befektetések megismerésére, amikor a kriptovaluta spekulációval kapcsolatos gondolataikat végrehajtják.

A podcast nem kizárólag a Bitcoin-ra összpontosít, sokkal inkább a világ pénzügyi kérdéseinek és ötleteinek kezelésére.

Rossz kripto podcast

8. A rossz kripto podcast

A rossz kripto podcast olyan show, amely megkísérli segíteni az új kriptovaluta felhasználókat az űrben való eligazodásban. Joel Comm és Travis Wright vezeti a műsort, és megvitatják a kriptovaluta tér körüli gyorsgombokat. A műsor könnyű és komikus képet mutat az iparágról, amely megkönnyíti a hallgatást. Megdöbbentő, háromszáz epizóddal rendelkező podcastjuk van, amely körülbelül egy órán keresztül ingadozik. Ez a podcast hasznos az elején, nem pedig a legújabb epizódban kezdeni, ellentétben a listán látható többivel.

A fogadó duó lehet a legjobb hely a kriptokötélek megkezdéséhez és megtanulásához, ha még nem ismeri a kriptovalutát.

CryptoTrader.Tax

CryptoTrader.Tax – Cryptocurrency Tax szoftver

Most kezdi a kriptográfiai befektetéseket? Akár kezdő, akár régóta veterán, fontos, hogy rendelkezzen megfelelő eszközökkel a befektetői siker érdekében. Minden kriptográfiai beruházáshoz elengedhetetlen az automatizált adóbevallási szoftver.

CryptoTrader.Tax egy kriptoadó kalkulátor és szoftverplatform, amely az Ön nevében kezeli a kriptográfiai adózást. Ma világszerte több mint 30.000 kriptográfiai befektető használja a szoftverplatformot, és az indulás teljesen ingyenes!

A főbb cserékkel és platformokkal integrálva a CryptoTrader.Tax lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a korábbi tranzakcióikat közvetlenül a számlájukba importálják. Miután ezeket az adatokat importálták, a felhasználók egy kattintással generálhatnak tőkenyereség- és veszteségjelentéseket, valamint egy automatikusan kitöltött 8949-es űrlapot.

Ezeket az adóbevallásokat, amelyeket a CryptoTrader.Tax a korábbi adatok alapján generál, el lehet vinni az adószakértőhöz, vagy közvetlenül be lehet importálni a kívánt adóbevallási szoftverbe TurboTax vagy TaxAct.

További információ arról, hogy az IRS hogyan kezeli a kriptovalutákat adózási szempontból, nézze meg teljes útmutatónkat: A 2020-as kriptovaluta-adó útmutató.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector