A legjobb Bitcoin bányászati ​​szoftver (2020)

A Bitcoin bányászat minden fogás, amely leírja a tranzakciók hozzáadását a bitcoin főkönyvéhez. A blockchain tranzakciók biztosításának és érvényesítésének fontos funkcióját szolgálja, és stratégiai megközelítéssel potenciálisan jövedelmező lehet. Ebben a cikkben lebontjuk a rendelkezésre álló legjobb bitcoin bányász szoftvereket és azok felhasználásának legjobb módjait.

Mi a Bitcoin Mining?

A Bitcoin bányászata általában arra utal, hogy speciális számítógépes szoftvereket és hardvereket használnak a Bitcoin tranzakciók blokkjainak érvényesítésére. A bányászoknak pénzügyileg kompenzálják (a bitcoin a jutalom) a „bitcoin bányászatáért”, és könnyebb vagy nehezebb jutalmazni annak alapján, hogy hány másik bányász van a hálózatban.

Mivel a Bitcoin egy decentralizált főkönyv, sok különböző entitással vesz részt a hálózat védelmében és ellenőrzésében, fontos, hogy minden hitelesítő igaz maradjon annak biztosítása érdekében, hogy a hálózat ne sérüljön. A Bitcoin esetében ez a munka igazolása módszerrel, vagy azáltal, hogy áramot és számítási teljesítményt kell szentelni egy komplex egyenlet megoldása érdekében, amely bebizonyítja, hogy a tranzakciók következő blokkja jogos. 


Hardverbányászat vs. felhőbányászat

Kezdetben a Bitcoin bányászata csak akkor volt lehetséges, ha saját számítógépet állított be bányászati ​​szoftverrel. Ez a fajta „Hardverbányászat” nehéz és drága volt. A kizárólag bányászatra létrehozott speciális számítógépek, az alkalmazásspecifikus integrált áramkörök, vagy ASIC-k a mai bitcoin-bányászat szabványai.

Cikkünkben többet megtudhat ezekről a gépekről: A legjobb Bitcoin bányászati ​​hardver 2020-ban 

Ahelyett, hogy bitcoin bányászathoz speciális hardvert vásárolt volna, mint amilyen az ASIC fent említett, sok bányász úgy döntött, hogy bányásztatja a Bitcoint azzal, hogy fizikai kriptovalutát bérelt egy kriptovaluta bányavállalattól. Ezt a folyamatot „felhő bányászatnak” nevezik. Bár a bányászat folyamata megegyezik, a felhőbányászat lehetővé teszi a befektetők és rajongók számára, hogy bekapcsolódjanak a Bitcoin bányászatába anélkül, hogy rendelkeznének olyan szakértelemmel vagy előzetes tőkével, amely általában a saját bányászati ​​működésük megkezdéséhez szükséges.

Fontos megérteni, hogy a bitcoin vagy bármely más kriptovaluta bányászatából származó jövedelem az adóköteles jövedelem egyik formája. Fontos, hogy az legyél a bitcoin bányászatból származó bevételek jelentése az adókon. 

A kriptovaluta-adók működésének teljes áttekintéséhez nézze meg ezt az útmutatót: Crypto Tax Guide 2020.

Bitcoin bányász szoftver

Milyen típusú bányászatot válasszon?

Számos tényezőnek kell figyelembe vennie a bányászat mikéntjéről szóló döntését. Néhány legfontosabb tényező, amelyet figyelembe kell venni a bányászat előtt:

• helyi villamosenergia-költségek

• hardver-, telepítési és karbantartási költségek

• a blokklánc bányászati ​​nehézségei

• jövedelmezőség átfutási ideje

• energiahatékonysági arány

Mivel a speciális bányászati ​​hardverek beszerzése, telepítése és futtatása drága, és rendszeresen kiadnak új ASIC modelleket, amelyek elavítják a régi modelleket, ezért elhamarkodott döntések meghozatala előtt fontos figyelembe venni ezeket a tényezőket, valamint a rövid és hosszú távú bányászati ​​célokat. . Az ipar folyamatos növekedésével rengeteg lehetőség kínálkozik, amelyeket minimális vagy mélyreható ismeretekkel lehet használni.

A legjobb bitcoin felhő bányászati ​​lehetőségek

A legjobb felhőbányászati ​​lehetőségek

Ha érdekel a Bitcoin vagy a kriptovaluta bányászat, de nem tudja, hol kezdje, a felhőbányászat nagyszerű lehetőség, ahol megismerheti a technikai szempontokat, miközben továbbra is részt vesz az űrben. 

A felhőbányászat használatával kibérelheti egy másik vállalat számítógépes bányászati ​​hardverét, és hozzáférhet egy könnyen használható platformhoz, amely automatikusan bányász és jutalmat keres Önnek. 

Legyen óvatos, ugyanúgy, mint sok kriptovaluta-csere esetében, saját maga is köteles gondoskodni arról a platformról, amelyet használ, hogy megbizonyosodjon a törvényességéről. Nagyon sok csaló van az űrben, akik megpróbálják kihasználni az újonnan érkezőket és a gyanútlan befektetőket. Az alábbiakban felvázoljuk a jelenleg elérhető legjobb felhőbányászati ​​lehetőségeket.

Nice Hash Bitcoin Mining Software

Szép Hash

Szép Hash a vezető távoli bányászati ​​platform online, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a világ minden tájáról, hogy eladják, megvásárolják és bérbe adják számítási teljesítményüket az érdeklődő felhasználók számára. 

A Nice Hash hashing power broker, vagyis platform, amely megkönnyíti a hashing power kereskedelmét egyének között. A Nice Hash rendelkezik egy könnyen használható beállítással, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szinte azonnal megkezdjék a bányászatot, valamint egy jövedelmezőségi kalkulátorral megbecsülheti, hogy mennyit fog keresni a Bitcoin bányászatában az eredeti költségek alapján. 

A Nice Hash saját kriptopénz-cserével is rendelkezik, vagyis azonnal eladhatja a bányászatból kapott Bitcoin-jutalmak egy részét vagy egészét, anélkül, hogy platformot kellene cserélnie. A Nice Hash versenyképes árakat kínál, és platformként emulálta magát az űrben.

Minergate bitcoin bányász szoftver

MinerGate

MinerGate a Nice Hash nagyszerű alternatívája, különösen a biztonság és a decentralizáció miatt aggódó felhasználók számára.

A MinerGate használatának egyik legnagyobb előnye, hogy a felhasználóknak nem kell a jutalmukat a MinerGate platformon tárolniuk; ehelyett a jutalmak közvetlenül az Ön által választott meleg vagy hideg pénztárcába kerülnek kifizetésre, miután elérte a minimális kifizetési szintet. Ez kiküszöböli a sok félelmet, hogy elveszíti bányászati ​​jutalmait egy olyan hackelés, csalás vagy más probléma miatt, amely nincs ellenőrzése alatt, mivel Ön irányítja a pénztárca magánkulcsait.. 

Bár a MinerGate nem annyira mainstream, mint a Nice Hash, versenyképes díjakkal, könnyen használható platformmal és decentralizált funkciókkal kiváló alternatíva.

honeyminer bitcoin bányász szoftver

HoneyMiner

HoneyMiner egy érdekes felhőbányászati ​​koncepció, amely lehetővé teszi, hogy a felesleges számítási teljesítményét hasítóerővé irányítsa, a számítógépet de facto bányászati ​​berendezéssé változtatva. 

Noha számítógépe nem képes önmagában sok hasítóerőt előállítani, ha egy bányászati ​​medencében összegyűjti, akkor továbbra is képes a rendelkezésre álló jövedelem folyamatos keresésére. A HoneyMiner alkalmazás Windows és Mac számítógépeken egyaránt elérhető, és letölthető, hogy azonnal megkapja a Satoshis bevételét.

Mi az a Bitcoin Mining szoftver?

Ha a bányászat révén maximalizálni kívánja potenciális jövedelmezőségét, akkor saját kriptovaluta bányászati ​​hardvert és szoftvert kell birtokolnia és üzemeltetnie. Bár a bányászati ​​hardver rendkívül fontos szempont a kriptovaluta érvényesítési folyamatban, a megfelelő bányászati ​​szoftver használata ugyanolyan fontos és döntő fontosságú lehet a Bitcoin bányászat jövedelmezősége szempontjából. 

Ha megvan a bányászati ​​hardver Ha egy Bitcoin pénztárcával és címmel rendelkezik, ki kell választania a megfelelő Bitcoin bányászati ​​szoftvert, amely segít kezelni a kriptovaluta bányászati ​​folyamatot. 

A Bitcoin-bányászok szerencséjére ezen a téren számos ingyenes lehetőség áll rendelkezésre, amelyek lehetővé teszik a bányászati ​​műveletek fejlődését és a legnagyobb teljesítmény elérését.

Mi a legjobb Bitcoin bányász szoftver?

CGMiner

CGMiner miatt széles körben az egyik legjobb Bitcoin bányászati ​​szoftverplatformnak számít egyszerű használat és rengeteg szolgáltatás. 

A CGMiner minden számítógépen fut, beleértve a Windowsot, a Macet és a Linuxot is, és nyílt forráskódú azok számára, akik ellenőrizni akarják a platform kódjának belső működését. A CGMiner többféle típusú bányászati ​​hardvert támogat az ASIC-ek, például a GPU-k és az FPGA-k mellett, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy késedelem nélkül azonnal növeljék a kivonatolási energiát. Ez azt jelenti, hogy bővítheti bányászati ​​tevékenységét a szoftver hiányosságai vagy hátrányai nélkül.

MultiMiner

Ha ez az első kísérlet a Bitcoin hardver bányászatára, akkor érdemes a MultiMinert bányászati ​​szoftverének tekintenie, mivel ez az egyik legegyszerűbb és leg intuitívabb bányászati ​​szoftver platform. 

Sok bányászati ​​program megköveteli, hogy alkalmazza a bizonyos szintű kódolás, de a MultiMiner kiküszöböli a felhasználók számára az összes zavaró technikai szempontot. 

A CGMinerhez hasonlóan a Multiminer is elérhető Windows, Mac és Linux rendszereken, és lehetővé teszi az ASIC vagy az FPGA bányászokkal való bányászatot is. A könnyű használat és az olyan funkciók mellett, mint a a bányászgépek távfelügyelete, a MultiMiner lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a különböző kriptovalutákat könnyedén bányásszák. Ezek a funkciók lehetővé teszik a nyereségesebb hálózatok előnyeinek kihasználását a bányászat számára.

BFGMiner

Valószínűleg a második legnépszerűbb bányászati ​​szoftver a CGMiner mögött, BFGMiner tökéletes azoknak a haladóbb bányászoknak, akik szeretnék testre szabni bányászati ​​szoftverüket. 

A MultiMiner-hez hasonlóan a BFGMiner-szel távolról is figyelemmel kísérheti a bányászati ​​felszereléseket, sőt a hardver hőmérsékletét is ellenőrizheti, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nincs-e túlmelegedve. A BFGMiner által kínált másik funkció az, hogy egyszerre több érmét különféle hash algoritmusokkal bányászhat, így a felhasználóknak lehetőségük nyílik rendszeres bányászatra, fedezésre vagy további kockázatok vállalására a különböző kriptovaluták bányászatával..

Bitcoin Mining profit

Nyereséges-e még a Bitcoin kitermelése 2020-ban??

Mivel a legutóbbi Bitcoin felére 2020 májusában került sor, a Bitcoin bányászat jutalma ismét felére csökkent 12,5-ről 6,25 BTC-re blokkonként. 

Egyre több vállalkozás versenyez a legnagyobb hasítóerő előállítása érdekében, még mindig jövedelmező-e a Bitcoin bányászata 2020-ban? 

Számos tényezőt kell figyelembe venni a bányászat jövedelmezősége szempontjából, mint például a bányászati ​​nehézségek (mennyi hasítóerővel versenyeztek), a kriptovaluta ára, az áram ára, a hardver ára, a kivonási teljesítmény, és még sok más. 

Mivel az ASIC bányászokat folyamatosan fejlesztik, arra is van esély, hogy a jelenleg piacon lévő legerősebb ASIC bányászok 6-12 + hónapon belül elavuljanak.

Mindezen tényezők figyelembevételével nehéz megmondani, hogy a Bitcoin bányászat továbbra is nyereséges-e, mivel a bányászatot végző entitástól és bányászati ​​inputjaiktól függően különbözik. 

Lehetséges-e továbbra is rendkívül jövedelmező a bitcoin és más kriptovaluták bányászata? Igen. Nyereséges lesz minden egyes ember számára, függetlenül bányászati ​​tevékenységétől és egyéb különféle tényezőktől? Nem feltétlenül. 

Ha a Bitcoin ára tovább emelkedik, akkor minden bányász számára sokkal könnyebb fenntartani a jövedelmezőséget; ha azonban az ár csökken vagy stagnál, a bányászati ​​jutalom felére csökkenésével sok bányász költségei magasabbak lehetnek, mint a nyereség.

Vannak-e jogi korlátozások a Bitcoin bányászatában?

Jelenleg nincsenek jogi korlátozások a Bitcoin bányászatára, de vannak jogi következményei. Az egyik tényező, amelyet figyelembe kell venni, az az adózási vonzat, amelyet a bitcoin kitermelésével generál.

Tudjon meg többet arról, hogyan jelentheti be egyszerűen bitcoin bányászat jutalmazza itt az adókat.

Következtetés

Összességében sok Bitcoin bányászati ​​lehetőség áll rendelkezésre a minden készség- és tudásszint, amely potenciálisan nyereséges lehet. 

A felhőbányászat vagy a megfelelő Bitcoin bányász szoftver használatával minden eddiginél könnyebb elkezdeni a Bitcoin bányászatát és a blokklánc tranzakciók ellenőrzését.

Rengeteg rövid és hosszú távú tényezőt kell figyelembe venni a bányászati ​​tevékenység megkezdése előtt, de sokféle lehetőség van saját előnyeivel és hátrányaival, amelyek lehetővé teszik a bányászat megkezdését a legmagasabb szinten. kényelmes. Bár a bitcoin bányászat rendkívül technikai folyamat lehet, elkezdheti a bányászatot egy egyszerű platformon, és folytathatja a frissítést, amint technikailag jobban megismerte magát.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector