A legjobb Bitcoin SV pénztárca [2020 kiadás]

Először is,

Nem rajongok a Bitcoin SVért (más néven: Bitcoin Satoshi’s Vision), de meg kell adnia, amit a piac akar.

És tudom, hogy a piaci erők, mint te, tudni akarsz a megbízható Bitcoin SV pénztárcákról, hogy biztonságosan tárolhassák BSV érmeiket. Ez az érme BCHSV néven is ismert, mert 2018 végén elszakadt a Bitcoin Cash-től.

Az altcoin fő mozgatórugója Craig Wright (úgynevezett Satoshi Nakamoto) & CoinGeek. De egyelőre nem térek ki a részletekre, és nem nyújtok be egy listát, ha a véleményem szerint megbízható BSV pénztárcák:

A legjobb BSV pénztárca [iOS, Android, Asztal & Hardver]

A legjobb Bitcoin SV (BSV) hardvertárca Pénztárca neve
Bitcoin SV hardver pénztárcák Ledger Nano X [Ajánlott]
Ledger Nano S
Bitcoin SV Wallet Android & iOS-alkalmazások Coinomi
Kivonulás
Bitcoin SV asztali pénztárcák ElectrumSV
Kivonulás

# 1. Ledger Nano X [ajánlott BSV hardver pénztárca]


A Ledger Nano X tökéletes eszköz a BSV-érmék tárolására.

Ez a Ledger SAS nemrég piacra dobott hardveres pénztárcája, amely képes 1000+ kriptovaluta, köztük BSV-érmék tárolására. Könnyen, ez a legkifinomultabb hardver pénztárca, amelyet a kriptoszférában talál, mivel egy Bluetooth funkcióval rendelkezik, amely nagyon hasznos.

A Bluetooth használatával vezeték nélkül csatlakoztathatja iOS és Android készülékeit a Ledger Nano X-hez, és használhatja a Ledger Live alkalmazással.

De ebben az esetben a Bitcoin SV Ledger Live alkalmazás nem támogatott. Ehelyett az ElectrumSV interfészre van szüksége a kezeléshez & tárolja BSV-érmeit.

Nem kell aggódnia; továbbra is magán a hardvereszközön tárolja a BSV-jét, de az ElectrumSV interfészen keresztül fér hozzá. Így továbbra is az elsődleges magon keresztül kezelheti a magánkulcsait, amelyeket végül a Ledger Nano X inicializálása közben biztonsági másolattal készít el.

PS: Mindig vásárolja meg a Ledger Nano X-et erről a hivatalos webhelyről, más forrásokból, például az Amazon-ból származó vásárlások hibásnak jelentettek, ami a felhasználói pénzek veszélyeztetését eredményezte.

Ha bármilyen kérdése van vele, nyugodtan tegye fel az alábbi megjegyzésekben &# 128578;

Ledger Nano X vásárlása

# 2. Ledger Nano S [Bitcoin SV hardvertárca]

A Ledger Nano S a Nano X előfutára.

A Ledger Nano S ugyanolyan biztonságot nyújt, mint a Nano X, de kevesebb funkcióval rendelkezik. A Ledger Nano S nem rendelkezik Bluetooth-kapcsolattal, és az Ön számára elérhető akkumulátor nem tudja vezeték nélkül használni mobileszközökkel.

Ugyanakkor a Ledger Nano S kompatibilis az Android készülékekkel, ha OTG-t használ. De az a jó, hogy a Ledger Nano S 1000+ kriptovalutát is tárolhat, beleértve a Bitcoin SV-t, és rendelkezik a Ledger Live szoftveres felületével.

De ebben az esetben a Ledger Live nem támogatja a Bitcoin SV-t. Tehát az ElectrumSV pénztárcán keresztül kell kezelnie BSV-érmeit a Ledger Nano S-n.

PS: Mindig vásárolja meg a Ledger Nano S-t erről a hivatalos webhelyről, más forrásokból, például az Amazon-ból származó vásárlások hibásnak jelentettek, ami a felhasználói pénzek veszélyeztetését eredményezte.

Ha alacsony a költségvetése, és ugyanannyi biztonságot szeretne kevesebb funkcióval, nézze meg a Ledger Nano S hardvertárcát a Bitcoin SV-hez.

Vásárolja a Ledger Nano S-t

# 3. ElectrumSV [asztali pénztárca]

Az ElectrumSV a népszerű Bitcoin pénztárca- Electrum villa.

Az ElectrumSV egy könnyű asztali kliens, amelyet a Bitcoin SV hivatalosan karbantart. A jó dolog az, hogy nem igényli az egész Bitcoin SV blokklánc letöltését.

Könnyedén kezelheti és tárolhatja BSV-érmeit az Electrumon, és továbbra is hozzáférhet a Bitcoin SV blokklánc összes funkciójához. Az Electrum SV integrálódik a Ledger Nano X-be is & Ledger Nano S, hogy a világ minden tájáról a legjobbat nyújthassa, vagyis a hardver biztonságát az ElectrumSV könnyen kezelhető felületével.

Mostantól az ElectrumSV elérhető Mac-en & ablakok !!

Nézze meg az ElectrumSV-t

# 4. Exodus [A legjobb ingyenes BSV pénztárca iOS]

Az Exodus egyike volt azon kevés pénztárcáknak, amelyek támogatták a Bitcoin SV villát, amint megtörtént.

Azóta az Exodus támogatja a Bitcoin SV-t félelmetes asztali pénztárca felületén. Az elsők számára az Exodus egy népszerű multivalutás pénztárca, amely 2016 óta működik ezen a téren.

Ez egyike az asztali pénztárcáimnak az altcoinok és az ERC20 tokenek tárolására. Több mint 100 kriptovalutát támogat, beleértve a BSV-t is.

Önálló házigazdája a HD pénztárca, amely biztosítja a digitális eszközök szuverenitását. Csak a telepítéskor kapja meg azokat a kezdőszavakat, amelyekről biztonságosan kell biztonsági másolatot készíteni.

Beépített cseréjével is rendelkezik, amely lehetővé teszi a Bitcoin SV valuta cseréjét bármely máshoz anélkül, hogy ezt túl gyorsan kriptográfia váltaná.

Az Exodus elérhető Mac, Windows, Linux, iOS, Android rendszerekhez.

Nézze meg az Exodus pénztárcát

# 5. Coinomi [BSV mobil pénztárca Android & iOS]

A Coinomi egy másik megbízható kriptovaluta pénztárca, amelyet egy elkötelezett fejlesztő csapat fejlesztett és tart fenn Londonból, az Egyesült Királyságból.

A Coinomi öt éve van itt, és nevet szerzett magának azzal, hogy a villás érméknek a leggyorsabb támogatást nyújtotta. Ezúttal ők is az úttörők voltak a Bitcoin SV érme támogatásának felajánlásában.

A Coinomi több mint 100 blokklánc-eszközt támogat nem őrizetben lévő pénztárca-infrastruktúráján, ahol bármikor küldhet, fogadhat, tárolhat és kicserélheti BSV-érmeit..

Mostantól a Coinomi nemcsak mobilhoz érhető el (iOS & Android), hanem asztali számítógépre, azaz Mac-re is & ablakok.

Nézze meg a Coinomi pénztárcát

Ami a legjobb BSV pénztárca?

Ha Ön hosszú távon birtokolja a BSV-t, és biztonságban akarja tartani, akkor ne keresse tovább a Ledger Nano X vagy a Ledger Nano S elemeket. Ezek nem csak a BSV számára a legjobbak, hanem más, több mint 1000 kriptovaluta számára is, amelyek Önnek lehetnek.

Ettől eltekintve, ha offenzíven kis mennyiségű BSV-vel rendelkezik, az Exodus vagy a Coinomi pénztárcát veheti igénybe. De ne feledje, ez a kis mennyiségű BSV gyorsan értékes lehet a következő bikafutás során.

Tehát maradjon biztonságban és használjon jó pénztárcát a BSV és más pénznemek tárolásához.

Adios !!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector