A legjobb Cardano (ADA) pénztárcák 2020-ban

Azt hiszem, egyetért velem, amikor azt mondom:

Elég sok Ethereum-gyilkost láttunk, de az Ethereum még mindig fennmaradt a mai napig.

De vajon mi lesz ez az eset öt év után is?

Nos, nincs kristálygömböm, hogy ezt elmondjam, de miután azt mondtam, hogy nem azt akarom mondani, hogy addigra nem lesz Ethereumunk.

Úgy értem, hogy addigra látunk még néhány úgynevezett Ethereum-gyilkost, és közülük kevesen vették volna át az Ethereumot is. (valószínűleg)

De szüneteltessük:


Mivel a kriptoszférában jelenleg is létezik egy ilyen Ethereum-gyilkos, és Cardano-nak (ADA) hívják. Ezért szerepel a kriptovaluták listáján, amelyek a következő 5 évben fennmaradnak.

Azok számára, akik nem ismerik a Cardanót, ez egy blockchain 3.0 platform intelligens szerződések és DApps tárolására, amely skálázhatóbb, irányíthatóbb és interoperábilisabbnak ígérkezik, mint az Ethereum.

Nos, nem akarok most többet beszélni a Cardanóról, mert sokan közületek már birtokoljátok, és azért jöttek ide, hogy megismerjék a legjobb Cardano pénztárcákat az ADA tárolásához.

Erre azért is számítottak, mert a Cardano közösség jó ideje vágyakozik a Cardano blokklánccal való kapcsolattartás kényelmesebb módjára.

Térjünk rá erre a vállalkozásra:

Tehát megvetted az első Cardanodat, jó! Nos, itt vannak a legjobb Cardano pénztárcák, amelyek biztonságosan tárolhatók:

A legjobb kardán pénztárca, amelyet 2020-ban kipróbálhat az ADA számára

Nem biztos, hogy hol tárolhatja biztonságosan Cardano (ADA) érmeit? Nézze meg a Cardano legjobb pénztárcáinak listáját:

Legjobb Cardano (ADA) pénztárcák Pénztárca neve
Hardver pénztárcák Ledger Nano X [Ajánlott]
Ledger Nano S
Trezor T modell
Asztali pénztárca Daedalus Wallet
Web pénztárca AdaLite pénztárca
Yoroi pénztárca
Mobil (Android & iOS) Pénztárca alkalmazás Yoroi pénztárca

# 1. Ledger Nano X [ajánlott]

Szeretne valami megbízható és hosszú távú szolgáltatást a Cardano kriptovalutájához?

Nos, egyszer meg kell néznie a Ledger Nano X-et, amelyet az új hardver pénztárca, amelyet a Ledger SAS cég indított el – úttörő szerepet játszik a digitális eszközök, például a Cardano biztonsági megoldásainak gyártásában.

A jó dolog az, hogy a Cardanót a Ledger Nano X és az 1000 + egyéb pénznem támogatja. Ezenkívül az eszköz rendelkezik akkumulátorral és Bluetooth-tal, amelyen keresztül közvetlenül kezelheti az ADA-tokeneket iOS / Android-eszközökön.

Végül a Ledger Nano X egy saját tárhelyű pénztárca, ahol megkapja a kezdő kifejezést az ADA, valamint más kriptovaluták ellenőrzéséhez..

PS: Mindig vásárolja meg a Ledger Nano X-et erről a hivatalos webhelyről, más forrásokból, például az Amazon-ból származó vásárlások hibásnak jelentettek, ami a felhasználók pénzeszközeinek veszélyeztetését eredményezte.

Vásárolja meg a Ledger Nano X-et most

# 2. Ledger Nano S

A Ledger Nano S nem igényel bevezetést.

Ez minden bizonnyal a leghíresebb Bitcoin és cryptocurrency pénztárca, amelyet a Ledger HQ gyártott, és most már támogatja a Cardano-t (ADA) is.

Ha kevés a költségkerete a kriptovaluta pénztárca vásárlásához, akkor érdemes megvásárolnia a Ledger Nano S-t, mivel az jelenleg meglehetősen olcsó. És a legjobb dolog az, hogy kevesebbet fizet ugyanazon biztonsági fokozatért.

Csakúgy, mint más pénztárcák, a Ledger Nano S lehetővé teszi, hogy biztonsági másolatot készítsen magjáról, beállítson PIN-kódot és jelszót, ha szükséges. Ettől eltekintve több mint 700 kriptovalutát és tokent tárolhat rajta, és átmehet az országhatárokon. Nézze meg itt részletesebben a Ledger Nano S által támogatott érméket.

PS: Mindig vásárolja meg a Ledger Nano S-t ezen a hivatalos weboldalon, a más forrásokból, például az Amazon-ból származó vásárlások hibásnak jelentettek, ami a felhasználók pénzeszközeinek veszélyeztetését eredményezte.

Vásárolja meg a Ledger Nano S-t most

# 3. Trezor T modell [Cardano hardver pénztárcája]

A Trezor Model T a Trezor korábbi hardveres pénztárcájának új, továbbfejlesztett modellje, és jó hír, hogy támogatja a Cardanót, beleértve több száz más kriptovalutát.

A Trezor a hardveres pénztárcák terén is az egyik úttörő, és az elmúlt öt évben pénztárca-megoldásokat fejlesztett.

Ez egy kicsi eszköz, amin mini OLED képernyő található, ahonnan a képernyőn engedélyezi a tranzakciókat.

A Trezor egy saját tárhelyű HD pénztárca, ahol privát kulcsait 12 szavas maggal vagy jelszóval vezérelheti, amely manapság kiemelkedően fontos a kriptográfiai eszközök védelme érdekében..

De meg kell jegyeznünk, hogy a Trezor T modellt kell használnia az AdaLite alkalmazással, mert ez lehetővé teszi a felhasználói felületet, hogy kapcsolatba léphessen az ADA áruházával a T modellen. Jegyzet: Csak firmware verzió >= 2.0.8 támogatott ehhez a szolgáltatáshoz.

Vásárolja meg a Trezor Model T-t most

# 4. AdaLite pénztárca [Web pénztárca]

Az AdaLite, korábban CardanoLite néven ismert, könnyű webtárca a Cardano biztonságos és biztonságos tárolásához.

Az AdaLite-t a Vaccumlabs fejlesztői fejlesztették ki, akik a Cardano rajongói és birtokosai megértették az óra szükségességét egy felhasználóbarátabb pénztárca létrehozására a Cardano felhasználói számára..

Az AdaLite használatához nem kell semmilyen regisztrációt vagy telepítést végrehajtania. Ehelyett közvetlenül elérheti a pénztárcát az AdaLite.io URL címen.

Amikor új pénztárcát készít az AdaLite használatával, létrehoz egy 12 szavas mnemos kifejezést, amely olyan, mint a Cardano pénztárca kulcsa. Ennek a kulcsnak az elvesztése azt jelenti, hogy elveszíti az összes pénzét, ezért nagyon biztonságosan őrizze meg.

Miután elmondta, hogy az AdaLite egy saját tárhelyű pénztárca, és senki sem, még az AdaLite sem tárolja az adatait, vagy bármilyen tartalékot őriz.

Végül az AdaLite kompatibilis a Trezor Model T és a Daedalus pénztárcával, így ezt a lehetőséget is felfedezheti.

Jegyzet: Az AdaLite nem támogatja a Cardano Staking-et.

Nézze meg az AdaLite pénztárcát

# 5. Daedalus pénztárca [asztali pénztárca]

Daedalus a Cardano kriptovaluta hivatalos pénztárcája.

Ez egy teljes csomópontú asztali kliens, ahol le kell töltenie a teljes blokkláncot, és várnia kell egy ideig a szinkronizálásra.

A Daedalus pénztárcával számos hierarchikus determinista (HD) pénztárcát készíthet az ADA-alapok tárolására..

Ettől eltekintve a Daedalus pénztárca egy saját tárhelyű pénztárca is, ahol megkapja a magot biztonsági mentéshez és helyreállításhoz. Ezért továbbra is a pénzeszközök teljes ellenőrzése alatt áll, és biztonságosan el tudja küldeni / fogadni / kezelni a Cardanót a Daedalus pénztárca segítségével.

Egy másik jó ok a Daedalus asztali pénztárca kliens használatára az, hogy a Cardano csapata fejlesztette ki, és támogatja a Cardano stake-et is.

Végül készíthet Cardano papír pénztárcákat is, a Daedalus használatával, ahol a pénztárcákat papír igazolásokba exportálhatja, ami maximális biztonságot nyújt Önnek a pénz hűtőházban történő elhelyezéséhez.

Jegyzet: Mostanáig egyetlen más Cardano pénztárca sem támogatja a Cardano tétjét. IOS és Android alkalmazásuk fejlesztés alatt áll.

Nézze meg a Daedalus pénztárcát Mac, Linux, Windows rendszerhez

# 6. Yoroi pénztárca [Web & Mobile ADA Wallet-Chrome Extension]

A Yoroi egy webes könnyű pénztárca, és az egyik legjobb pénztárca a Cardano számára.

A könnyű pénztárcáknak nem kell letölteniük vagy szinkronizálniuk a blokkláncot, mint a Daedalus. Ez azt jelenti, hogy miután kinyitotta a pénztárcát, azonnal elküldheti vagy ellenőrizheti a tranzakciók fogadását.

A megértés másik egyszerű módja: A Yoroi egy könnyű, hierarchikus, determinisztikus (HD) pénztárca az Ada (kriptovaluta) számára, amely Chrome kiterjesztésként fut.

Ez a pénztárca a Cardano hivatalos pénztárcája is, mivel az Emurgo fejlesztette és az IOHK tervezte, amelyek a Cardano projekt hivatalos képviselői.

A Yoroi pénztárca első beállításakor 15 szavas helyreállítási kifejezést kap. Tartsa ezt nagyon biztonságban, mivel ennek elvesztése az összes pénz elvesztését jelentené.

Ráadásul a Yoroi egy saját tárhelyű pénztárca, ami azt jelenti, hogy a magánkulcsokat csak a Yoroi használata közben tárolják titkosítva a felhasználó gépén. Tehát nem kell aggódnia a biztonság miatt.

Azt javaslom azonban, hogy legyen tisztában az adathalász támadásokkal a webes pénztárca használata közben, ezért tartsa ezt szem előtt.

Jegyzet: Ez a pénztárca nem támogatja a Cardano tétet. Yoroi is elérhető Android és iOS

Használja a Yoroi pénztárcát most

Melyik a legjobb ADA pénztárca?

Tudom, hogy sokan azt gondoljátok, hogy nincs annyi Cardano pénztárca, amiből válogathatnánk, de hidd el, hogy ezek elég lehetőségek egy olyan blokklánc számára, amely csak ilyen rövid ideig volt itt.

Ha egy évvel ezelőtt ott voltál, akkor még ennyi lehetőséget sem találtál volna a Cardano tárolására.

Emellett biztos vagyok abban, hogy a Cardano projekt idővel és lejáratával sokkal több pénztárcára számíthat, mint most az Ethereum számára.

Egy másik dolog, ami zavarja a Cardano felhasználókat, a Cardano Android hiánya & iOS pénztárcák, ami valódi aggodalomra ad okot, de ez is rendezésre kerül, mivel Daedalus dolgozik rajta.

Van egy mobil pénztárca is a Cardano felhasználók számára (iOS és Android), azaz., Infinito pénztárca, de még nem vagyok biztos a minőségében, de ha ez megváltozik, akkor felveszem a listámba.

Sőt, a jó hír az, hogy a Cardano eljutott a Ledger Nano S-hez, így ha van, akkor pihenhet, vagy megvásárolhatja a Ledger Nano X-et – a következő generációs Cardano hardvertárcát.

Végül arra kérem Önt, hogy vegye ki a Cardano vagy más kriptovalutákat a tőzsdéből, és ha most Cardano hardvertárcát szeretne, akkor megnézheti a Trezor Model T-t.

Tehát ez az én oldalamról szól a legjobb Cardano pénztárcák ezen a körén, és időről időre frissítem ezt a listát, mivel újabb Cardano pénztárcák kerülnek piacra !!

Addig élvezze, és ossza meg ismereteit a titkosításról mindenkivel, aki körülvesz &# 128578;

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector