A legjobb kripto-cserék 2020-ban

A megfelelő kriptovaluta-váltás kiválasztása 2020-ban bonyolult lehet. Ha szeretne kereskedni kriptovalutával, befektetni altcoinokba, vagy kriptovalutát cserélni fiat pénznemre, akkor megbízható, megbízható kriptovaluta-cserére lesz szüksége – de néhány kritikus tényezőt érdemes figyelembe vennie az indulás előtt..

Ha például a kriptográfiai kereskedelem érdekli, akkor valószínűleg a robusztus, fejlett kereskedési funkciók érdeklik. Fordítva: ha csak a fiat valuta (például USD) kriptovalutájának kereskedésére koncentrál, akkor azt tapasztalhatja, hogy egy egyszerű, korszerűsített, felhasználóbarát kriptográfia a legjobb megoldás.

Ez a cikk lebontja az öt legfontosabb kriptovaluta tőzsdét, útmutatást nyújtva a legjobb, legbiztonságosabb tőzsdékről a különböző kereskedési preferenciák, földrajzi helyek és díjstruktúrák számára..

Mit kell figyelembe venni a Crypto Exchange kiválasztásakor

Mielőtt regisztrálna egy kriptopénzváltóval és elkezdene dolgozni, néhány fontos tényezőt figyelembe kell venni. Az Ön igényeinek leginkább megfelelő kriptovaluta-váltás a földrajzi elhelyezkedésétől, a kereskedni kívánt kriptográfia mennyiségétől és a kereskedelem módjától függően változik.. 

Minden kriptovaluta-tőzsde alapvetően hasonló a finanszírozás és a kereskedelem tekintetében. A kriptovaluta-tőzsdék felhasználói létrehoznak egy fiókot, befejezik a személyazonosság-ellenőrzést, számlájukat fiat valutával vagy kriptovalutával finanszírozzák, majd folytatják a kereskedést és a pénzfelvételt.


A kriptovaluta-cserék értékelésekor figyelembe veendő legfontosabb különbségek:

Azonosítási követelmények

Hírneves kriptovaluták cseréjére van szükség, hogy megfeleljenek a pénzmosás elleni küzdelem (AML) és az Ismerje meg az ügyfelet (KYC) előírásainak. Fiók létrehozásakor a kriptográfia-felhasználóknak be kell nyújtaniuk a személyazonosságot igazoló dokumentációt, például fényképes igazolványt vagy a cím igazolását.

Földrajzi korlátozások

Néhány tőzsde csak bizonyos országokban érhető el. Például az amerikai kriptográfiai kereskedők az amerikai kriptopénz szabályozás miatt nem férhetnek hozzá bizonyos tőzsdékhez. Ha az Egyesült Államokban tartózkodik, és átfogó útmutatót keres az Egyesült Államokbeli kereskedők számára a legjobb titkosítási tőzsdékről, olvassa el Az Egyesült Államok specifikus kriptográfiai cserealkalmazása itt található.

Kereskedelmi korlátok

Egyes cserék korlátokat szabhatnak vagy többszintű fiókszinteket hozhatnak létre a személyazonosság igazolásától függően. 

Kereskedési díjak

A kripto pénzcseréhez díjakat számít fel. Egyes tőzsdék az összes ügylet egy százalékát számolják fel, míg mások egy „készítő / elvevő” modellt kínálnak, amely különböző díjakat kínál a felhasználók által végrehajtott típustól vagy kereskedelmi megrendeléstől függően..

Fiat pénznem támogatás

Néhány kriptotőzsde nem támogatja a fiat pénznemet, például USD, EUR vagy GBP, és csak kriptovalutával foglalkozik. Ha például kriptovalutát szeretne USD-re cserélni, akkor szüksége lesz egy fiatra, amely támogatja a fiat pénznemet.

Letét & visszavonási módszerek

A fiat valutát támogató tőzsdék többféle lehetőséget kínálnak a befizetéshez és a felvételhez, például hitelkártyával, banki átutalással vagy elektronikus átutalással.

Kereskedő párok

Ha egy adott kriptovalutával szeretne kereskedni, fontos ellenőrizni, hogy az éppen fontolóra vett tőzsde felsorolja-e azt.

Hackek és biztonság

A feltörések gyakran előfordulnak a kriptovaluta ökoszisztémában. Fontos, hogy válasszon egy erős biztonsági tapasztalattal rendelkező központot. A megbízható központok olyan biztonsági funkciókat kínálnak, mint a kétfaktoros hitelesítés.

Melyek a legjobb kriptotőzsdék ?

A következő 5 kriptovaluta-tőzsde a legjobb opció az interneten, és ezeket a könnyű használat, a díjstruktúra, a kereskedési funkcionalitás, a biztonság és a kereskedési párok bontják le..

A Coinbase legjobb kriptográfia

1. Coinbase: Legjobb kriptotőzsde új kriptokereskedők számára

Coinbase az egyik legnépszerűbb kriptovaluta-tőzsde, és ideális belépési pont új kereskedők vagy kriptovaluta-befektetők számára, akik újak a kriptográfiai ökoszisztémában. A Coinbase két lehetőséget kínál a kriptokereskedőknek és a befektetőknek – a Coinbase és a Coinbase Pro.

A Coinbase elsősorban arra törekszik, hogy a kriptovaluta-vásárlások egyszerűek és könnyen érthetők legyenek, és nem árasztja el a felhasználókat bonyolult kereskedési felületekkel. A szokásos Coinbase platform egyszerű közvetítőként és pénztárcaként működik, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy kriptovalutát fiat pénznemért vásároljanak vagy adjanak el, vagy azonnal váltsanak a különböző kriptovaluták között..

A Coinbase Pro egy összetettebb kereskedési eszköz, amely azokat a felhasználókat célozza meg, akik robusztusabb kereskedési élményt szeretnének elérni, és biztosítja a kriptovaluta-tőzsdétől elvárt bonyolultabb felhasználói felületet.. 

 • Azonosító követelmények: A Coinbase-hez érvényes, állam által kiállított fényképes igazolvány és szelfikép szükséges a Coinbase személyazonosító igazolásához

 • Földrajzi korlátozások: A Coinbase több mint 100 országban érhető el, beleértve az Egyesült Államokat is. A Coinbase bizonyos országokra korlátozza a rendelkezésre álló konkrét devizapárokat, például az USDC-t.  

 • Kereskedelmi korlátok: A Coinbase nem korlátozza a kereskedhető kriptovaluta mennyiségét, de a legtöbb számlára napi 25 000 dolláros limitet szab. Ez növelhető további azonosító adatok megadásával.

 • Kereskedési díjak: A Coinbase és a Coinbase Pro általában felárat számít fel 0,5% -ot a legtöbb kriptovaluta-adásvételnél. Különleges régiók merülnek fel további díjak – például bankkártyás vásárlások Kanadában és Ausztráliában további 3,99 százalékos díjat számítanak fel. 

 • Fiat pénznem támogatás: A Coinbase által támogatott fiat pénznemek közé tartozik a GBP, EUR, AUD, SG, CAD és USD.

 • Letét & visszavonási módszerek: Az érmebázis befizetési és kifizetési módjai között szerepel a banki átutalás (ACH), betéti és hitelkártya, banki átutalás, SEPA és SWIFT átutalás, valamint a Payal.

 • Támogatott kriptovaluták: A Coinbase több mint 39 kriptovalutát támogat, köztük a BTC, az ETH, a BSV, a BCH, az EOS és a DASH, valamint az altcoinokkal, például a LINK, a LOOM és az XRP. Fontos megjegyezni, hogy a Coinbase nem sorolja fel a Tether-et (USDT) – ehelyett a Coinbase felsorolja az USDC USD-hez kötött stablecoin-t.

 • Hackek és biztonság: A Coinbase még soha nem szenvedett sikeres feltörést. A Coinbase platform rendkívül biztonságos, és számos robusztus 2FA biztonsági lehetőséget kínál. Coinbase is aktívan megakadályozza a felhasználókat a kriptovaluta küldésétől az ellenőrzött átveréses kriptovaluta-címekig.

Binance top bitcoin csere

2. Binance: A legjobb kriptográfiai csere Altcoinsra & Pro kereskedők

Binance az egyik legelterjedtebb online kriptovaluta-tőzsde, és vitathatatlanul az elérhető szolgáltatások egyik leggazdagabb lehetősége. A 2017-ben elindított Binance csak kriptográfiai tőzsdeként indult, és a kriptopénzek rendkívül széles spektrumának felsorolására összpontosított, de 2019 és 2020 között fiat valuta támogatást adott hozzá..

A Binance által kínált gazdag funkciókészlet népszerűvé teszi azokat a kereskedők körében, akik alacsony tőkeértékű altcoinokat, fedezeti ügyleteket vagy olyan összetettebb funkciókat keresnek, mint például a likviditási poolok kitettsége vagy a kriptográfiai hitelek. A Binance által kínált erőteljes, testreszabható kereskedelmi felhasználói felület ideális a professzionális kereskedők számára, míg a robusztus API-hozzáférés lehetővé teszi az algoritmikus kereskedők számára, hogy kereskedéseket hajtsanak végre harmadik féltől származó rendszereken keresztül..

A binanszírozás kissé ijesztő lehet az új kereskedők számára, de három különálló kereskedési felhasználói felületet kínál – alapvető, klasszikus és haladó, biztosítva, hogy a tapasztalatok minden szintjét kielégítsék. 

 • Azonosító követelmények: A Binance lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy igazolások nélkül végezzenek nem ellenőrzött számlákat, de ezek a számlák csak kis összegekre korlátozódnak, és csak kriptovalutában kereskedhetnek, befizethetnek és felvehetnek. Az igazolás többszintű rendszeren alapul, alapellenőrzéshez fényképes igazolvány és szelfi szükséges, a magasabb korlátok és a pénznem funkcionalitásának feloldása érdekében.

 • Földrajzi korlátozások: A nem ellenőrzött Binance-számlák bármely országból hozzáférhetők. Az ellenőrzött Binance-számlák több mint 100 országban állnak rendelkezésre, de fontos megjegyezni, hogy a Binance International nem elérhető az Egyesült Államokban székhellyel rendelkező kereskedők számára. Ehelyett az amerikai székhelyű kereskedőknek a Binance amerikai kereskedési platformját, a Binance.us-t kell használniuk

 • Kereskedelmi korlátok: Az ellenőrizetlen Binance számlák 2 kereskedési vagy visszavonási BTC-re korlátozódnak 24 órán belül. Az igazolt számlák 100 BTC-re korlátozódnak 24 órás kereskedés vagy visszavonás esetén.

 • Kereskedési díjak: A Binance-nek van egy viszonylag komplex díjtáblázat készítő / elvevő modell alapján. Az alkalmi Binance-felhasználók 0,075% -os készítői / felvevői díjat számítanak fel, amelyet a BNB – a Binance natív kriptovaluta tokenjének birtoklásával lehet diszkontálni.. 

 • Fiat pénznem támogatás: A Binance 15 fiat devizát támogat, köztük USD, EUR, GBP, CAD, AUD.

 • Letét & visszavonási módszerek: A Binance a be- és kifizetési módszerek rendkívül széles skáláját kínálja, beleértve a SEPA-t, banki átutalást, átutalást, Simplex, Banxa, valamint hitel- vagy betéti kártyát.

 • Támogatott kriptovaluták: A Binance több mint 180 különféle kriptovalutát sorol fel közel 600 kereskedési páron, így ez az egyik legátfogóbb online kriptovaluta-tőzsde a token-listák tekintetében..

 • Hackek és biztonság: Az egyik legnépszerűbb kriptovaluta-tőzsde online Binance többszörösen feltört, többek között a 2019 hack hogy 40 millió dollár értékű kriptovalutát loptak el a tőzsdéről. A Binance több biztonsági funkciót tartalmaz a felhasználók számára, valamint egy „SAFU”Sürgősségi biztosítási alapként funkcionáló alap, amely hackelés esetén kártalanít a felhasználóknak.

A Crypto.com legjobb kriptográfia

3. Crypto.com: A legjobb Crypto Exchange a könnyű használat érdekében & Kripto betéti kártyák

Crypto.com elsősorban a kriptopénz bevezetésének felgyorsítására, a fiat valuta és a kriptopénz közötti szakadék áthidalására összpontosít. Ahelyett, hogy „hagyományos” kriptovaluta-csereélményt nyújtana, a Crypto.com erősen az okostelefon-felhasználók felé irányul, és célja, hogy a kriptovaluta-kereskedelmet olyan egyszerűvé tegye, mint a hagyományos banki szolgáltatások.

A Crypto.com legnagyobb előnye, hogy a platform könnyedén integrálja a kriptovalutát a mindennapi életbe. A Crypto.com kriptovaluta által finanszírozott betéti kártyákat kínál a felhasználók számára, amelyek különféle szinteken állnak rendelkezésre.

A Crypto.com azonnali tőzsdét tesz elérhetővé a kereskedők számára, amely lenyűgöző likviditást és versenyképes díjstruktúrákat kínál. A Crypto.com használatával lehet kriptovalutát vásárolni, befektetni vagy kereskedni, majd a Crypto.com betéti kártya használatával közvetlenül a mindennapi életben felhasználni a kriptot – ez ritka ajánlat a jelenlegi szabályozási környezetben. 

 • Azonosító követelmények: A Crypto.com betartja a szigorú megfelelési folyamatot, ami azt jelenti, hogy a Crypto.com ellenőrzéséhez kormány által kiállított fényképes igazolvány, szelfi és a cím dokumentációjának igazolása szükséges. 

 • Földrajzi korlátozások: A Crypto.com elérhető az EU, az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság ausztráliai és egyes ázsiai országok kereskedői számára, de a Crypto.com Visa kártyákat csak a válasszon országokat.

 • Kereskedelmi korlátok: A Crypto.com limitek heti 5000 USD-os kriptográfiai vásárlásoknál kezdődnek, ami növelhető a Crypto.com MCO token megvásárlásával és elhelyezésével.

 • Kereskedési díjak: A Crypto.com a készítő / elvevő díj modelljén működik, a készítői díjak 0,1% -nál kezdődnek, az átvevői díjak pedig 0,16% -nál kezdődnek. A kereskedelmi díjak a kereskedelem volumenétől függően fokozatosan csökkennek. A betéti vagy hitelkártyás vásárlások legfeljebb 3% -os díjat számítanak fel.

 • Fiat pénznem támogatás: A Crypto.com szigorú szabályozási betartása lehetővé teszi a fiat pénznemek rendkívül széles körének támogatását, amelyek magukban foglalják: AUD, BGN, CAD, CHF, CZK, DKK, EUR, GBP, HKD, HRK, HUF, ILS, JPY, NOK, NZD , PLN, RON, SEK, SGD, USD és ZAR.

 • Letét & visszavonási módszerek: A Crypto.com banki átutalással vagy hitel- / betéti kártyával kínál betéteket banki átutalással, SEPA-val vagy banki átutalással történő bankszámlákra történő felvétel mellett. 

 • Támogatott kriptovaluták: A Crypto.com több mint 45 kriptovalutát sorol fel, de az egyes kriptovaluták, például az STX, BNT, REN, SOL és WTC nem érhetők el az Egyesült Államokban élő felhasználók számára. 

 • Hackek és biztonság: A Crypto.com kiváló biztonsági tapasztalattal rendelkezik, és még soha nem tapasztalt feltörést. A Crypto.com alkalmazás és azonnali csere egyaránt robusztus biztonsági funkciókat, 2FA-t és eszközbiztosítást kínál akár 100 millió dollárért digitális tárolóeszközökbe.

Bittrex rejtjelcsere

4. Bittrex: A legjobb titkosítás a biztonságért

Bittrex az egyik leghosszabb ideje működő online kriptovaluta-tőzsde, amelyet Seattle-ben alapított 2013-ban három volt Microsoft-alkalmazott. A Bittrex a legbiztonságosabb internetes kriptovaluta-csere hírnevet élvezi, és az indulás óta nem tapasztalt feltörést vagy elvesztett ügyfélpénzt..

A Bittrex, a Binance-hez hasonlóan, elsősorban csak kriptográfiai tőzsdeként alakult, de USD fiat támogatást kínál az Egyesült Államok egyes államainak és számos nemzetközi országnak a személyazonosságot ellenőrző felhasználók számára. A Bittrex egyik fő vonzereje a platform által felsorolt ​​kriptovaluták sokfélesége, amelynek középpontjában az ígéretes új tokenek és projektek állnak. 

 • Azonosító követelmények: Az összes Bittrex-fiókot kormány által kiállított fényképes igazolvánnyal és szelfifotóval kell igazolni.

 • Földrajzi korlátozások: A Bittrex az egyik legelérhetőbb online kriptotőzsde, és az észak-koreai, iráni, krími, szíriai és kubai kereskedőkön kívül a kereskedők számára szerte a világon elérhető. Az Egyesült Államok magas szintű hozzáférhetősége népszerűvé teszi a Bittrex-et az amerikai kereskedők körében. 

 • Kereskedelmi korlátok: Az alap hitelesített számlák napi 3000 dollárra korlátozódnak, a 2FA-val engedélyezett azonosított igazolt fiókok napi 100 BTC-hez férhetnek hozzá. A Bittrex is érvényesíti több kereskedési szabály amelynek célja a piaci manipuláció minimalizálása. 

 • Kereskedési díjak: A Bittrex egyszerűvé teszi a kereskedési díjakat, átfogó 0,20% -os kereskedési díjat kínálva mind a készítők, mind a felvevők számára. A 30 napos kereskedési volumen meghaladja az 50 000 USD-t és meghaladja a diszkontált díjakat.

 • Fiat pénznem támogatás: A Bittrex csak az USD fiat pénznemet támogatja.

 • Letét & visszavonási módszerek: A Bittrex befizetéseket és felvételeket széles átutalási vagy betéti kártya tranzakciók útján hajtják végre az Egyesült Államok egyes államaiban. Fontos megjegyezni, hogy a Bittrex USD szolgáltatások az USA-ban nem állnak rendelkezésre az NV, NE, NY, CT vagy VT székhelyű felhasználók számára..

 • Támogatott kriptovaluták: A Bittrex kereskedési párok százait sorolja fel, valamint olyan tőkeáttételes opciókat, amelyek lehetővé teszik a kereskedők számára, hogy 3x hosszú vagy rövid tokenekbe fektessenek be..

 • Hackek és biztonság: A mai napig a Bittrex még soha nem tapasztalt feltörést, és minden felhasználó számára kötelezővé teszi a robusztus biztonsági funkciókat, például a 2FA-t.

A legjobb kriptovaluta-átváltás fenntartása

5 Uphold: Legjobb Crypto Exchange sokféle befektetésért

Fenntartva más megközelítést alkalmaz a kriptovaluta-kereskedelemben, összehasonlítva egy „hagyományos” kriptotőzsdével, mint például a Binance vagy a Coinbase. Ahelyett, hogy kizárólag a kriptovalutára összpontosítana, az Uphold több árucikk funkcionalitást biztosít, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kriptoban, nemesfémekkel és fiat pénznemekkel fektessenek be és kereskedjenek velük..

Az Uphold platform középpontjában az Uphold okostelefon-alkalmazás áll, és jutalékmentes kereskedéssel büszkélkedhet. Különösen az Uphold 0% -os díjat kínál a hitel- és betéti kártya betéteknél, ami rendkívül vonzó lehetőség azoknak a befektetőknek, akik gyorsan szeretnének kriptot vásárolni kártyával anélkül, hogy túlzott díjakat fizetnének..

A Uphold trade UI nem olyan összetett, mint a professzionális kereskedőknek szánt platformok, de az egyszerű, letisztult felület lehetővé teszi a fiat valuta gyors cseréjét 30 különböző kriptovaluta és 4 nemesfém ellen, ezáltal megfelelő megoldást kínálva lakossági vagy alkalmi befektetők számára.

 • Azonosító követelmények: A fenntartáshoz kormány által kiállított fényképes igazolvány, szelfikép és cím érvényesítése szükséges

 • Földrajzi korlátozások: A fenntartás földrajzilag kissé korlátozott, és betéti / hitelkártya finanszírozást nyújt az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban és az EU-ban székhellyel rendelkező kereskedőknek. Magánszemélyek sok más országban tud Uphold számlákat készíteni, de korlátozottak a finanszírozási és a kifizetési lehetőségek.

 • Kereskedelmi korlátok: Az Uphold általában korlátozza a kereskedési összegeket a forgalmazott eszköz típusától függően, sok felhasználó számára napi 500 USD kezdeti limitet szabnak, amely alkalmazáskor növelhető.

 • Kereskedési díjak: Az Uphold egy teljesen jutalékmentes szolgáltatással büszkélkedhet, de fontos megjegyezni, hogy a kriptográfiai kivonások, a bankkivételek és a SWIFT-tranzakciók díjat számítanak fel. A SEPA és az amerikai bankkifizetések azonban ingyenesek. 

 • Fiat pénznem támogatás: A Uphold 27 különböző fiat pénznemet támogat, köztük GBP, USD, AUD, CAD és EUR, banki kapcsolattal 35 országban.

 • Letét & visszavonási módszerek: Az Uphold támogatja a hitelkártya / bankkártya, banki átutalás (ACH), elektronikus átutalásokat, SEPA, FPS és SWIFT befizetéseket és felvételeket.  

 • Támogatott kriptovaluták: Az Uphold 30 kriptovalutát sorol fel, köztük BTC, ETH, XRP, LINK, DAI, USDC, TUSD és BAT. 

 • Hackek és biztonság: Uphold még soha nem tapasztalt feltörést, és állandó sebezhetőség-átvilágítással büszkélkedhet. 24/7 figyelés és harmadik fél általi auditálás. Uphold fenntartja a átlátszósági oldal amely részletes betekintést nyújt a tartalékeszközök jelenlegi helyzetébe a felhasználói tőkére vonatkozó biztosítási kötvény mellett. 

Key Takeaways

Az Ön igényeinek megfelelő kriptopénzváltás kiválasztása teljes mértékben az Ön személyes igényeitől függ. Ha Ön profi kereskedő és robusztus kereskedelmi interfész-funkcionalitást igényel, a Binance vagy a Bittrex biztosítja Önnek a szükséges eszközöket. Az új kriptográfiai befektetők vagy alkalmi befektetők azonban profitálhatnak a Coinbase vagy az Uphold által kínált egyszerű és korszerűsített kereskedelmi felületből.

Amikor a kriptovalutát kriptovaluta-tőzsdén kereskedik, fontos szem előtt tartani, hogy a pénztárcák „forró” pénztárcák, és így nem jelentenek hosszú távú kriptotárolás biztonságos lehetőségét. Ha kriptovalutával kereskedik, akkor a legjobb, ha a kriptográfiát dedikált hardver pénztárcán tárolja, és csak akkor helyezi el egy tőzsdére, ha a kereskedéshez szükséges. 

Crypto Exchanges and Tax Reporting

A különféle kriptográfiai eszközök vásárlásakor, eladásakor és kereskedelménél figyelembe kell venni az egyik elemet a kriptográfia adóügyi következményei. A világ legtöbb kormánya a kriptot befektetésként kezeli – vagyis a befektetési tevékenységéhez kapcsolódó tőkenyereségnek és veszteségnek be kell számolnia az éves adókról.

A kriptovaluta átruházható jellege miatt a kriptográfiai tőzsdék gyakran nem képesek nyereség és veszteség adózási űrlapokat biztosítani a felhasználók számára. Ez problémát jelent a kriptovaluta-befektetők millióinak számára a világ minden tájáról, mivel a kriptográfiai bevételek megfelelő dokumentáció nélküli bejelentése rendkívül nehéz.

A kriptográfiai adóbevallási problémáról a blogbejegyzésünkben sokat írtunk: A Crypto Exchange adóprobléma.

Crypto Tax szoftver

Cryptocurrency Tax Software 

A kriptopénz-adóbevallási probléma megoldása érdekében a kriptovaluta-adó szoftverplatformok hasonlóak CryptoTrader.Tax elterjedtek.

Ma több százezer kriptográfiai befektető egyszerűen importálja kereskedési előzményeit bármelyik tőzsdéről, közvetlenül a CryptoTrader.Tax számlájára. A történelmi kereskedések importálása után a szoftver létrehozza az összeset szükséges kriptográfia-űrlapok a felhasználók kereskedési adatai alapján, egy gombnyomással.

Elviheti az adójelentéseit könyvelőjéhez, vagy egyszerűen importálhatja azokat a kívánt adónyilvántartó szoftverbe, mint pl TurboTax vagy TaxAct.

Tudjon meg többet arról hogyan működik itt a CryptoTrader.Tax.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector