A legjobb névtelen Bitcoin pénztárcák 2020-ban

A Bitcoin használata nagyszerű.

A Bitcoin névtelen használata nehéz.

De az igazi varázslat csak akkor történik meg, ha névtelenül használja a Bitcoint.

Ez azért van, mert akkor csak te leszel a Bitcoin használatának igazi mestere anélkül, hogy nyomát hagynád annak használatának. De mint mondtam, a Bitcoin névtelen használata nehéz, és csak anonim bitcoin pénztárca használatával válhat egyszerűvé.

Jegyzet: Tudom, hogy néhányan gondolkodnak? Nos, eleve nem a Bitcoin volt anonim?

Néz:


Nem és ezért az ilyen pénztárcák használata garantálja a névtelenséget, miközben a Bitcoin tranzakciói ezen a ponton elengedhetetlenné válnak.

Pénztárca neve típus
Ledger Nano X (Ajánlott) Hardver pénztárca
Ledger Nano S Hardver & Web pénztárca
Szamouráj pénztárca Mobil pénztárca
PINT pénztárca Mobil pénztárca
Bitcoinpaperwallet.com Papír pénztárca
BitLox Hardver pénztárca
Electrum Asztal & Mobil pénztárca

Legjobb Bitcoin Névtelen 2020-as pénztárcák

Kezdjük a névtelen Bitcoin pénztárcák legjobb választásaival, amelyeket biztonságosan tárolhatunk 2020-ban és azon túl:

# 1. Ledger Nano X [Ajánlott pénztárca]

Ledger Nano X Wallet az utódja Ledger Nano S hardver eszköz.

A Nano X idén indult, és ebben a rövid időtartamban nevet szerzett magának a biztonságos kriptovaluták biztonságának biztosításában.

Ez egy fizetős eszköz, és ár-érték arányt nyújt, mivel rendkívül mobil eszköz, Bluetooth-funkcióval. Így könnyen használható bármilyen iOS és Android eszközzel.

A biztonsági oldalon ez egy nem őrizetben lévő pénztárca, ahol a személyes kulcsokat vezérelheti.

Ezenkívül fertőzött eszközzel is használható, és még mindig nyugalmat biztosít. A Ledger Nano X megbízható névtelen BTC pénztárcaként is használható takarja el internetszolgáltatóját VPN használatával és nem lehet semmi probléma.

PS: Mindig vásárolja meg a Ledger Nano X ebből a hivatalos weboldalról, Más forrásokon, például az Amazonon keresztül végrehajtott vásárlásokról beszámoltak hibásan, ami a felhasználói pénzek veszélyeztetését eredményezte.

És ha vásárol bármely Ledger eszköz Menj biztosra, hogy használja az Avira VPN-t a teljes névtelenség érdekében, mivel lopási lehetőséget kínál 50% kedvezmény az éves csomagjukra.

 

A jövőben számíthat arra, hogy további névtelen funkciók lesznek elérhetők a Ledger Nano X-en, és ez az oka annak is, hogy a pénztárcámat preferáltam a bitcoinok tárolására.

  • Összefüggő: Ledger Nano X teljes áttekintés 2020-ra

Vásárolja meg a Ledger Nano X-et most

# 2. Ledger Nano S [Biztonságos hardver pénztárca]

A Ledger Nano S Wallet a Ledger SAS vállalat kiemelt terméke volt 2015-ös indulása óta.

Habár a Ledger Nano S nem rendelkezik olyan funkciókkal, mint a Ledger Nano X, a tisztességes munkát a kriptovaluták biztosításában végzi. Ha megfelelő VPN-t használ, akkor könnyen használhatja a Ledger Nano S-t biztonságos és névtelen Bitcoin pénztárcaként.

HD pénztárca, amely nem őrizetbe vett, nyugalmat ad a felhasználóinak, mivel ők mindig vezérlik a magánkulcsaikat. Tehát, ha alacsony a költségvetése, és még mindig szeretne egy névtelen Bitcoin hardver pénztárcát, akkor a Ledger Nano S lehet az egyik !!

PS: Mindig vásárolja meg a Ledger Nano S-t ezen a hivatalos weboldalon, Más forrásokon, például az Amazonon keresztül végrehajtott vásárlásokról beszámoltak hibásan, ami a felhasználói pénzek veszélyeztetését eredményezte.

És ha vásárol bármely Ledger eszköz Menj biztosra, hogy használja az Avira VPN-t a teljes névtelenség érdekében, mivel lopási lehetőséget kínál 50% kedvezmény az éves csomagjukra.

 

Nézze meg most a Ledger Nano S alkalmazást

# 3. Szamouráj pénztárca (Android Wallet)

A szamuráj pénztárca a megszállottaknak szól.

A szamuráj pénztárca magát a „legbizalmasabb és anonimabb bitcoin pénztárcának” nevezi. 

Ez egy új pénztárca az utcák számára, hogy a BTC tranzakciókat titokban tartsák, személyazonosságodat és a pénzeszközeidet mindig biztonságban tartsd.

És a szamuráj pénztárca mögött álló csapat rendkívül komolyan gondolja, mit csinálnak, és ez tükröződik az itt bemutatott bemutatásukban is:

Adatvédelmi aktivisták vagyunk, akik életünket annak a szoftvernek a létrehozására szenteltük, amelyet a Szilícium-völgy soha nem fog építeni, a szabályozók soha nem engedik meg, és a VC-k soha sem fektetnek be. Olyan szoftvert építünk, amelyet a Bitcoin megérdemel.

Éppen ezért a szamuráj pénztárca mélyen elkötelezett a tranzakciók magánéletének megőrzése mellett, miközben Bitcoin-ban tranzakciókat folytat, és mobilalkalmazásában a következő funkciók vannak:

  • Nincs cím újrafelhasználás: Ez egy HD pénztárca, amely biztosítja, hogy egyetlen címet sem használjon fel többször, és figyelmezteti Önt is, ha valamilyen tranzakciót szeretne küldeni korábban használt címre. Ezért kerülje el a cím véletlen újrafelhasználását.
  • CoinJoin: Samourai STONEWALL technikájával nagy entrópia tranzakciókat lehet létrehozni, amelyek hasonlóak. CoinJoin.
  • Kerülje a korábbi változás kimenetek összekapcsolását: Szamouráj minden korábbi tranzakciót elemez, mielőtt új tranzakciót készít, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem szivárognak-e értékes metaadatok rólad és a pénztárcádról.
  • Tor & VPN engedélyezve: A Samourai engedélyezve van a Tor és a VPN támogatással, amely lehetővé teszi az összes tranzakció továbbítását egy névtelen IP-címen keresztül.

Töltse le a szamuráj pénztárcát ingyen (Csak Android)

# 4. PINT pénztárca (Mobiltárca)

A PINT egy több pénznemben használható HD pénztárca, amely rendkívül intuitív hat blokklánc-eszköz tárolására, kezelésére, fogadására és küldésére, például Bitcoin Cash (BCH), Ether (ETH), Litecoin (LTC), Dash (DASH), Dogecoin (DOGE) beleértve a Bitcoin-ot is.

Ez egy saját tárhelyű pénztárca is, ahol a magánkulcsokat úgy vezérelheted, hogy magaddal készítesz biztonsági másolatot a magról.

Ettől eltekintve a PINT pénztárca használata közben nem kell nyilvánosságra hoznia személyes adatokat, például telefonszámot, e-mailt stb.

Miután elmondtuk, hogy a PINT alkalmazásról beszélünk, a Tor beépített funkcióval rendelkezik, amely segít anonim maradni, miközben BTC-vel és más eszközökkel tranzakciókat folytat.

Töltse le a PINT-t most Android-eszközén

# 5. Papír pénztárca

A Bitcoin papírtárcája szintén nagyon névtelen.

A Bitcoin papírtárcája egyszerűen egy darab papír, amelyre a magán- és nyilvános kulcsát (vagy címeit) kinyomtatja. És ezt a pénztárcát használva bárki elveheti a bitcoinjait, ha elvesznek.

Mivel fizikai tárgy, például papír, sokkal egyszerűbb rejtve tartani, és ha nyilvánosan is közzéteszik, lehetetlen a címekből megtudni, hogy ki birtokolja a pénztárcát.

Ezért a papír pénztárcák egy másik névtelen, ámde egyszerű módja annak, hogy a bitcoinjait egyik emberről a másikra megtartsa és átruházza.

Nézze meg a Bitcoinpaperwallet.com oldalt

# 6. BitLox (Hardver pénztárca)

A BitLox egy hongkongi székhelyű induló vállalkozás, amely rendkívül biztonságos adatvédelmi szintű hardvertárcákat hoz létre ügyfelei számára.

Jelenleg háromféle hardvertárcát gyártanak, nevezetesen:

  • BitLox Advanced
  • BitLox Ultimate
  • BitLox Extreme adatvédelmi készlet

A BitLox Extreme Privacy készlet érdekel minket, mert ez egy rendkívül privát és névtelen pénztárca az olyan óvatos felhasználók számára, mint te.

Azon túl:

A BitLox a kategóriájában a legjobb adatvédelmi megoldást nyújt a BitLox Ultimate Hardware Bitcoin Wallet és a BitLox katonai minőségű USB Vault verhetetlen kombinációjával, az előre telepített TAILS operációs rendszerrel.

Tehát ennek felhasználásával a TAILS plus, a BitLox és a TOR-kompatibilis webeszköz használatával abszolút titokban küldhet és fogadhat pénzt. És így konfigurálja először:

Vásárolja meg a BitLox-ot most

# 7. Electrum On Tails operációs rendszer (Névtelen mobil pénztárca)

Az Electrum pénztárca használata a rendszert futtató farokon egy másik okos módszer a névtelenséghez a Bitcoin használata közben.

Kíváncsi vagyok, mi a farok?

Nos, a Tails egy operációs rendszer, amelyet kifejezetten az internetes adatvédelem megőrzésére terveztek.

„A Tails egy élő rendszer, amelynek célja az Ön magánéletének és névtelenségének megőrzése. Segít az internet névtelen használatában és a cenzúra kijátszásában szinte bárhol, bárhová is megy, bármilyen számítógépen, de nem hagy nyomot, hacsak nem kéri kifejezetten. Ez egy teljes operációs rendszer, amelyet USB-meghajtóról vagy DVD-ről lehet használni, függetlenül a számítógép eredeti operációs rendszerétől. Ez Ingyenes szoftver és Debian GNU / Linux alapú. ”

És azok számára, akik nem ismerik az Electrumot.

Az Electrum az egyik legrégebbi könnyű pénztárca a Bitcoin számára, amely ezen a téren működik, 2011 óta. Könnyű kliensnek lenni azt jelenti, hogy nem kell letöltenie az egész blokkláncot, miközben tranzakciókat folytat rajta..

Sőt, ez egy saját tárhelyű pénztárca, ahol mindig vezérelheti a magánkulcsait.

Jelenleg Windows, Mac OSX, Linux és Android rendszerekhez érhető el.

Nézze meg az Electrumot

Hozzon létre biztonságos névtelen Bitcoin pénztárca-alkalmazásokat 2020-ban

Sok felhasználó úgy gondolja, hogy nagyon nehéz anonim Bitcoin tranzakciókat végezni.

De a valóságban nem az.

Manapság, a korábbiaktól eltérően, nem kell sok Tor vagy VPN beállítást telepíteni névtelen Bitcoin tranzakciók végrehajtásához. Ehelyett a fenti pénztárcák bármelyikét felhasználhatja privát és anonim tranzakciók teljes biztosításához.

És ha még mindig zavarban van, melyik közül választhat, akkor a BitLoxra és a Rahakottra szavazok, mert ők az egyik legjobb ebben az üzletben.

Mindennek tetejébe:

Sajnálatos, hogy az iPhone-ok névtelen Bitcoin pénztárcája még nem jelent meg a piacon, de hamarosan megjelenik a samourai pénztárcával.

Jegyzet: Ne essen át a hasonló csalásoknak CoinCure amely egy abszolút átverési szolgáltatás, amely azt állítja, hogy a világ legbiztonságosabb névtelen Tor-Bitcoin pénztárcája. Továbbá, a régi projektek, mint a Dark Wallet és a Bitcoin Fog, amelyek célja a Tor-Bitcoin pénztárcák névtelenné tétele, már nem működnek, ezért maradj távol tőlük.

Ez az én oldalamról szól ebben a névtelen Bitcoin pénztárcák cikkében, és remélem, hogy ez segít kiválasztani a megfelelő pénztárcát.

Tetszik ez a bejegyzés? Ossza meg barátaival a Facebookon & Twitter!!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector