A legjobb rejtjelcserék az amerikai kereskedők számára (2020)

A kriptovaluta-szabályozás drámai módon megváltozott a Bitcoin blokklánc 2009-es bevezetésétől kezdve. Az első kriptovaluta-tőzsde – a 2010-ben elindult, 2010-ben elindított BitcoinMarket.com – 2010-ben indult, majd a most hírhedt Mt. Gox kereskedési platform.

A kriptovaluta-kereskedelem ökoszisztémája egy jórészt szabályozatlan „vadnyugat” -ból fejlődött ki, amelyben bárki kereskedhetett kriptovalutával személyazonosság-információk megadása nélkül egy magasan szabályozott pénzügyi piacra, amelyet a KYC és az AML követelményei felügyelnek a legtöbb nagy tőzsdén..

Míg a fokozott felügyelet lehetővé tette, hogy a kriptográfiai tőzsdék magasabb szintű biztonságot és megbízhatóságot nyújtsanak, a szigorú szabályozási követelmények megrongált kereskedési ökoszisztémát hoztak létre, amelyben a tőzsdék elérhetősége földrajzi elhelyezkedés és joghatóság szerint oszlik meg.

Ma már több száz kriptovaluta-csere működik online – a megfelelő kiválasztása azt jelenti, hogy gondosan egyensúlyba kell hozni számos tényezőt, például a megbízhatóságot, a biztonságot, az előzményeket, a díjstruktúrát és a támogatott kriptovalutákat.. 

Ha a legjobb kriptovaluta-tőzsdék összesítését keresi, tekintse meg útmutatónkat, amely részletesen ismerteti a A legjobb kripto-cserék 2020-ban. Ha azonban az Egyesült Államokban él, folytassa az olvasást – az Egyesült Államokbeli kereskedők számára a legjobb kriptovaluta-tőzsdék kissé eltérnek.

Miért nem érhető el néhány kriptográfia az Egyesült Államokban?


Az Egyesült Államok jelentős szabályozási hangsúlyt fektet a kriptotőzsdékre, ami megnehezítheti az amerikai székhelyű kriptokereskedők számára az igényeiknek megfelelő kereskedési platformok azonosítását. Az Egyesült Államokban működő kriptovaluta-tőzsdékre a Árutőzsdei határidős kereskedési bizottság (CFTC), amely végrehajtja a különböző pénzmosás elleni programokat és követelményeket, FinCEN szabályozás, valamint a különböző kormányzati szervek egyéb szabályai és rendeletei.

Például a New York államban működő kriptovaluta-tőzsdék pénzátviteli szolgáltatásnak tekinthetők – arra kényszerítve a régióban működő tőzsdéket, hogy megszerezzék egyedi engedélyeztetés. Számos kriptoközpontnak, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az USA szövetségi értékpapír-törvényei szerint értékpapírként definiált kriptográfiai eszközökkel tranzakciókat hajtsanak végre, biztosítania kell, hogy megfelelnek a különféle SEC követelményeknek.

Az Egyesült Államokban a kriptovaluta szabályozása olyan piaci ökoszisztémát hozott létre, amelyben az amerikai székhelyű kereskedők nem képesek kereskedni vagy regisztrálni néhány jelentős kriptográfiai tőzsdén, vagy külön USA-specifikus tőzsdéket kell használniuk. A Binance például a dedikált csere kifejezetten az amerikai székhelyű felhasználók számára.

Annak meghatározása, hogy mely USA-szabályozásnak megfelelő tőzsdék kínálják a legmagasabb szintű biztonsági, szolgáltatási és versenyképes díjakat, összetett és időigényes folyamat lehet. Ez a cikk bemutatja az 5 legjobb kriptovaluta-tőzsdét az amerikai belföldi kripto kereskedők és befektetők számára. 

Mit kell figyelembe venni az amerikai kriptotőzsde kiválasztásakor

Számos standard tényezőt kell figyelembe venni a megfelelő kriptográfia kiválasztásakor, mint például a regisztrációhoz szükséges azonosítási dokumentáció szintje, kereskedési korlátok, devizatámogatás és kereskedési díjak.

A megfelelő kriptográfia kiválasztása, ha az Egyesült Államokban található, néhány további követelményt támaszt a kereskedőkkel szemben. A díjstruktúrák, a biztonság, valamint a befizetési vagy kifizetési módszerek ellenőrzése mellett elengedhetetlen annak biztosítása, hogy a tőzsde törvényesen működjön az Ön joghatóságán belül.

Az Egyesült Államoknak megfelelő kriptográfia értékelésekor fontos értékelni a következő tényezőket:

Előírásoknak való megfelelés

Az Egyesült Államokon belüli kriptopénz kereskedése azt jelenti, hogy tőzsdén kereskednek, amely megfelel az amerikai kriptopénz szabályozásnak

Azonosító követelmények

Számos, az Egyesült Államokban elérhető kriptovaluta-tőzsde több azonosító dokumentációt igényel, mint a nemzetközi társaik, például a lakcím igazolását.

Fiat Pénznem támogatás

Vannak olyan rejtjelcserék, amelyek nem kínálnak fiat valuta támogatást, ami minimalizálhatja a fiók létrehozásához szükséges azonosságadatok mennyiségét. Ha kriptovalutát USD-re kíván kereskedni, elengedhetetlen annak biztosítása, hogy az Ön által használt tőzsde USD fiat támogatást kínáljon.

Kereskedelmi korlátok

Egyes, az Egyesült Államokban elérhető kriptotőzsdék korlátozásokat szabnak az egyetlen napon belül megvásárolható vagy forgalmazható kriptovaluta mennyiségére..

Kereskedési párok

Ha egy adott kriptovalutával szeretne kereskedni, akkor a regisztráció előtt a legjobb ellenőrizni, hogy a tőzsde támogatja-e a kereskedni kívánt kriptovalutát. Egyes amerikai székhelyű tőzsdék, például a Gemini, nem támogatnak annyi különféle kriptovalutát, mint a főbb nemzetközi tőzsdék.

Hackek és biztonság

A hackerek gyakran megcélozzák a kriptovaluta tőzsdéket és a kereskedőket egyaránt. Fontos megbizonyosodni arról, hogy a cseréje magas szintű biztonsággal rendelkezik, és erős biztonsági funkciókat kínál, például kétfaktoros hitelesítést.

Melyek a legjobb kriptotőzsdék az Egyesült Államokban?

A következő 5 kriptotőzsde kínálja a legjobb biztonságot, díjakat és kereskedési párokat manapság az Egyesült Államok kriptokereskedői számára:

Coinbase US Crypto Exchange

1. Coinbase

Coinbase a legnépszerűbb és legsikeresebb kriptovaluta-csere az Egyesült Államokban, és rendkívül felhasználóbarát felhasználói felületet és kereskedési élményt kínál. A 2014-ben alapított San Francisco-i székhelyű Coinbase remek választás mind az új kereskedők, mind a szakmai befektetők számára.

A Coinbase felhasználói felcserélhetnek egyszerű kriptovaluta-közvetítő felületet egyszerűsített kereskedési vezérlőkkel, vagy egy funkciókban gazdag Coinbase Pro interfész között, amely ideális a bonyolultabb kereskedési követelményekhez. A Coinbase platform webes felületen vagy dedikált okostelefonos alkalmazáson keresztül érhető el, és robusztus biztonsági funkciókat kínál.

Fontos, hogy a Coinbase még soha nem szenvedett jelentős kriptopénz-feltörést és erős biztonsági rekordokkal rendelkezik. A felhasználói pénzek védelme mellett a Coinbase aktívan megakadályozza a felhasználókat abban, hogy kriptovalutát küldjenek ismert átverési címekre, ezáltal az újabb kereskedők extra védelmet nyújtanak. A Coinbase-nál tartott pénzeszközök FDIC biztosítottak, ami azt jelenti, hogy az Egyesült Államok lakosai által a Coinbase platformon letétbe helyezett fiat valuta legfeljebb 250 000 dollárig biztosított..

Azonosító követelmények

Az amerikai lakosoknak érvényes, államilag kiállított személyi igazolványt kell megadniuk, amikor a szelfikép mellett a Coinbase-nél vezetnek fiókot.

Kereskedelmi korlátok

A Coinbase lehetővé teszi az amerikai lakosok számára, hogy napi szinten korlátlan mennyiségű kriptovalutával kereskedjenek, de a legtöbb esetben napi 25 000 dollárra korlátozzák a kivonásokat.

Kereskedési díjak

A Coinbase nem ma kínálja a legversenyképesebb díjakat a piacon, a vevői díjak 0,05% és 0,25%, a gyártói díjak pedig 0% és 0,15% között vannak. A viszonylag szokásos díjakat ellensúlyozza a magas szintű biztonság és az ügyfélszolgálat.

Fiat pénznem támogatás

A Coinbase támogatja az USD-ben és számos más fiat devizában történő betéteket.

Letét & visszavonási módszerek

Betétek és visszavonások az ACH-n keresztül történhetnek. A hitel- vagy betéti kártya vásárlásakor további 3,99% -os díjat kell fizetni, míg az elektronikus átutalással 10 USD díjat kell fizetni.

Támogatott kriptovaluták

A Coinbase több mint 39 kriptovaluta széles skáláját támogatja, beleértve a BTC, ETH, DASH, EOS, LINK, XRP és még sok mást. A kötést azonban a Coinbase nem támogatja – az amerikai Coinbase-felhasználók ehelyett az USDC-vel rendelkeznek USD-hez kötött stabilablettaként.

Binance US

2. Binance.US

A Binance dedikált A Binance csak az Egyesült Államokban elérhető változata, az egyik legnépszerűbb és legszélesebb körben használt kriptovaluta-tőzsde a világon. A Binance US platform azért jött létre, hogy megfeleljen a kriptovaluta-tőzsdékre vonatkozó egyesült államokbeli szabályozási követelményeknek, és a Coinbase-hez hasonlóan San Franciscóban található. 

A Binance US platform 2019 szeptemberében lépett életbe, és a Binance globális forgalmának nagyjából 15 százalékáért felelős. Nagy különbség a Binance US és a globális Binance csereplatform között a rendelkezésre álló kriptográfiai eszközök száma – a Binance US szűri a kriptográfiai eszközöket olyan kritériumok felhasználásával, amelyek felmérik az Egyesült Államok tőzsdei működésének jogi követelményeit és mennyiségi normákat, ami csökkenti az eszközök teljes összegét. amellyel az amerikai Binance-en lehet kereskedni.

Annak ellenére, hogy a Binance USA-ban elérhető viszonylag korlátozott számú kriptográfiai eszköz áll rendelkezésre, a Binance felhasználói felület nagymértékben változatlan, így ideális a bonyolultabb kereskedési eszközöket kereső profi kereskedők és kriptográf befektetők számára. Fontos azonban megjegyezni, hogy a Binance US jelenleg nem áll rendelkezésre az NY-ben székhellyel rendelkező amerikai kereskedők számára.

Azonosító követelmények

A Coinbase-hez hasonlóan a Binance USA kormányzati igazolványt és szelfiképet követel a fiók igazolásához. 

Kereskedelmi korlátok

A Binance nem érvényesíti a szigorú kereskedelmi korlátokat, de progresszív betéti és visszavonási limitrendszert ír elő az amerikai lakosok számára. Az amerikai Binance-felhasználók legfeljebb 5000 USD-t tudnak befizetni vagy felvenni, ami későbbi befizetések vagy felvételek esetén akár 30 000 USD-ig is nőhet.

Kereskedési díjak

A Binance 0,1% azonnali kereskedési díjakat kínál, 0,5% azonnali vételi / eladási díjakkal. A kereskedési díjakat a 30 napos kereskedési volumen alapján határozzák meg, a nagyobb volumenű kereskedők alacsonyabb díjakból részesülnek.

Fiat pénznem támogatás

A Binance US lehetővé teszi az USD-ben történő be- és felvételt.

Letét & visszavonási módszerek

A Binance US támogatja az ACH-n keresztüli befizetést vagy felvételt

Támogatott kriptovaluták

A Binacne US korlátozott támogatást kínál a kriptovaluták számára, amelyek magukban foglalják a BTC, ETH, XRP, BCH, LTC, BNB és USDT.

CEX.io USA Crypto Exchange

3. CEX.io

CEX.io egy viszonylag új kiegészítés az USA-nak megfelelő kriptovaluta-tőzsdék listájához, amely nemrégiben pénzátviteli engedélyeket szerzett 2019-ben az Egyesült Államok kilenc államában. A platform új engedélyezése kibővítette a CEX.io elérhetőségét, amely korábban csak azokra az államokra korlátozódott, amelyekben pénz van adó engedélyezése nem szükséges.

A CEX.io tőzsde ma már 28 államban elérhető az amerikai lakosok számára. A 2014-ben Londonban alapított CEX.io eredetileg felhőbányászati ​​szolgáltatóként indult, de nem sokkal később egy kriptovaluta-tőzsdébe forgott. A CEX.io az amerikai kereskedőknek a kriptók sokféleségét kínálja, amelyek olyan főbb kriptográfiai eszközöket tartalmaznak, mint a Bitcoin, az Ethereum és a Ripple, valamint kisebb tőkeeszközöket, például a Matic, az Ontology és a Cosmos.

A Coinbase-hez hasonlóan a CEX.io két különböző kereskedési platformot kínál kezdő kereskedőknek és hivatásos kereskedőknek. Az alkalmi vagy időszakos befektetők hozzáférhetnek a CEX.io közvetítői szolgáltatásához, amely leegyszerűsíti a kriptovaluta-vásárlást, míg a professzionális kereskedők számára előnyös a robusztus, funkciókban gazdag kereskedési felület.

Azonosító követelmények

A CEX.io az igazolási szint alapján különíti el a felhasználókat. Az alapellenőrzéshez a kormány által kiadott személyazonosító igazolványra van szükség, míg a magasabb szintekhez a cím igazolására van szükség.

Kereskedelmi korlátok

Az alap hitelesített számlák napi 1000 USD értékű kriptovalutát vásárolhatnak vagy vehetnek fel. A címzett hitelesített számlák naponta legfeljebb 10 000 USD értékben vásárolhatnak kriptovalutát, és 50 000 USD-t vehetnek fel,

Kereskedési díjak

A CEX.io kereskedési díjak készítő / elvevő modell szerint működnek, a díjak 0,16 és 0,25 százalék között mozognak. A SEPA finanszírozás 2,99 százalékos díjat, míg a felvételi díjak 3 százalékos díjat számítanak fel a 25 dolláros szolgáltatási díj mellett, az alkalmazott kifizetési módtól függően.

Fiat pénznem támogatás

A CEX.io támogatja az USD-t, EUR-t, GBP-t és RUB-t. Az amerikai székhelyű kereskedőket automatikusan regisztrálja az USD, mint az alapértelmezett pénznem.  

Letét & visszavonási módszerek

A CEX.io lehetővé teszi az amerikai székhelyű kereskedők számára, hogy az ACH átutalásokkal, valamint a SWIFT-n keresztül befizessenek és felvegyenek. Az eurófelvétel vagy -betét SEPA átutalásokon keresztül történhet.

Támogatott kriptovaluták

A CEX.io viszonylag széles választékban kínál kriptográfiai eszközöket az amerikai székhelyű ügyfelek számára, és erős likviditást biztosít a BTC, az ETH, a Ripple, a DASH, a LINK és a Litecoin számára..

Gemini US Exchange

4. Ikrek

Ikrek egyike azon kevés amerikai székhelyű tőzsdéknek, amelyek teljes mértékben megfelelnek az NY állam törvényeinek, és székhelye NYC. A Winklevoss testvérek által 2014-ben indított Gemini egy szigorúan szabályozott kriptográfiai platform, amely szorosan együttműködik a szabályozókkal a megfelelés biztosítása érdekében – ami kissé bonyolulttá teheti a Gemini ellenőrzési folyamatát..

A Gemini-nek nyújtott összes USD betét FDIC-biztosítva van, ami a Gemini számára vonzó lehetőséget jelent a nagyszabású kripto kereskedők és intézményi kereskedők számára. A Gemini jelenleg a világ teljes Bitcoin-mennyiségének több mint 1 százalékának letétkezelője, és a New York-i banktörvény hatálya alá tartozik – ez teszi a legbiztonságosabb opciót az amerikai kriptográfiai kereskedők számára.

Azonosító követelmények

Az Ikrek szigorú személyi igazolvány-követelményeket követelnek meg, követelve a kormány által kiállított fényképes igazolványt, a cím igazolását 90 napnál régebbi közüzemi számlával és egy szelfiképet.

Kereskedelmi korlátok

Az Ikrek nem szab kereskedési korlátokat, de a hitel- vagy betéti kártyával megvásárolható kriptovaluta mennyiségét napi 500 dollárra korlátozza. Az ellenőrzött felhasználók számára nincsenek korlátozások az elektronikus átutalásokra vagy a digitális eszközök tranzakcióira.

Kereskedési díjak

A Gemini a készítői / felvevői díjstruktúrán működik, amely 0,25% -nál kezdődik. 

Fiat pénznem támogatás

A Gemini támogatja az USD-t, a HKD, a CAD és az AUD mellett.

Letét & visszavonási módszerek

A Gemini támogatja a helyi amerikai bankszámla-átutalásokat, valamint az elektronikus átutalásokat és a hitel- / bankkártyás vásárlásokat.

Támogatott kriptovaluták

A Gemini 26 USD kereskedési pár lenyűgöző választékát kínálja, beleértve a BTC, ETH, LTC, BCH, ZEC, LINK, OXT és DAI.

Kraken csere USA-ba

5. Kraken

Kraken az egyik leghosszabb ideig működő kriptovaluta-tőzsde az Egyesült Államok szolgálatában, és viszonylag egyszerű megközelítést kínál a kriptopénz-kereskedelemhez. A Coinbase-től eltérően a Kraken elsősorban tapasztalt kriptokereskedőkre összpontosít, és olyan komplex kereskedési szolgáltatásokat kínál, mint például a margin kereskedés.

A Kraken platform csak weben keresztül érhető el, de egy mobilalkalmazás aktív fejlesztés alatt áll, és jelenleg Németországban, Spanyolországban és Hollandiában próbálják ki. Kraken Washington állam és New York kivételével az Egyesült Államok minden államában elérhető.

A Kraken által az amerikai kereskedőknek nyújtott szolgáltatások magukban foglalják az összes kereskedési lehetőséget, amelyet a nemzetközi kereskedők rendelkezésére bocsátottak, kivéve az eurós kereskedési párokat vagy a New Hampshire-i vagy a texasi lakosok betéteit..  

Azonosító követelmények

Kraken megköveteli a kormány által kiadott személyi igazolvány és cím igazolást az amerikai székhelyű kereskedők számára.

Kereskedelmi korlátok

Kraken kiszámítja a kereskedési és visszavonási korlátokat az ellenőrzési szint alapján – a kriptográfia-kivonások napi limitjei 5000 dollárnál kezdődnek, napi 10 millió dollárig terjednek, a kereskedelem mennyiségétől és az ellenőrzési szinttől függően. 

Kereskedési díjak

A Kraken kereskedési díjai 0,14% és 0,26% között mozognak azoknál a kereskedőknél, akik havi kereskedési volumenük kevesebb, mint 100 000 USD. 

Fiat pénznem támogatás

A Kraken támogatja az ellenőrzött felhasználók dollárba történő befizetését és felvételét az EUR, CAD, AUD, GBP, CHF és JPY mellett..

Letét & visszavonási módszer

A Kraken az amerikai székhelyű kereskedők számára széles körű elállási lehetőséget kínál, ideértve a FedWire-t és a SWIFT-t is. 

Támogatott kriptovaluták

A Kraken széles körű támogatást nyújt a különféle kriptovaluták számára, felsorolva a főbb kriptókat, mint például a BTC, az ETH és az XRP, a kisebb sapkájú kriptográfiai eszközök mellett, például az ADA, a LINK, a REP, a DAI és a FIL.

Key Takeaways

Az Egyesült Államokban fejlődő kriptovaluta-szabályozási ökoszisztéma létrehozott egy olyan piacot, ahol az amerikai kereskedők olyan előnyöket és biztonságot kapnak, amelyek más országokban nem állnak rendelkezésre – például az USD-betétekre vonatkozó FDIC-biztosítást – további személyazonosság-ellenőrzési követelmények hátrányával..

Az amerikai ügyfelek számára a legjobb kriptovaluta-csere kiválasztásakor fontos, hogy olyan cserével dolgozzon, amely teljes mértékben megfelel az adott állam kriptopénz-szabályozásának.. 

Crypto Tax szoftver

Cryptocurrency Tax szoftver

Az IRS komolyan veszi a kriptovaluta-adó betartását, és a legtöbb jelentős amerikai alapú kriptovaluta-tőzsdét küldjön 1099-et az IRS-nek annak biztosítása érdekében, hogy minden amerikai kriptográfiai kereskedő eleget tegyen adószolgáltatási kötelezettségének. Az Egyesült Államokbeli kriptográf-kereskedőként vagy befektetőként történő adóbevallási követelményeinek teljesítése érdekében fontos, hogy részletes naplót vezessen az összes kriptográfiai tranzakcióról, mivel minden ügylet lehetséges adóköteles esemény.

CryptoTrader.Tax a vezető kriptovaluta-adószoftver-platform, amely egyszerűsíti a kriptográfia-kereskedelem információgyűjtésének folyamatát az adóbeszámolók számára, megkönnyítve a teljes kereskedési előzmények gyors behozatalát a tőzsdékről, egyszerű integrációval. 

A CryptoTrader.Tax az összes nagyobb cserével közvetlenül integrálva automatikusan létrehozza az Ön szükséges adóformák a kriptográfiai befektetési tevékenységéből néhány kattintással, csökkentve az adminisztrációs súrlódást és biztosítva a kriptográfia-jelentések pontos végrehajtását.

Tudjon meg többet arról hogyan működik itt a CryptoTrader.Tax, vagy többet is olvashat erről hogyan működnek itt a kriptovaluta adók

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector