A legjobb vállalatok a kripto- és Bitcoin-kölcsönökhöz

A Bitcoin-hitelek egyre népszerűbbek a kriptográf befektetők körében, akik likviditást keresnek anélkül, hogy el kellene adniuk kriptójukat.

A kriptográfia fedezetként való használata nagyszerű módja a házvásárlásnak, a vállalkozás finanszírozásának vagy a magas költségű adósságok törlesztésének. Ezenkívül adókedvezmények is lehetnek a kriptográfia kölcsönzéséhez. A kriptográfia eladásával ellentétben a kriptográfiai vagy bitcoinos hitel nem váltja ki a tőkenyereség adóját, így megtakarítva a fejfájást kriptoadók. A kripto- és bitcoinkölcsönöket kínáló vállalatok mindenhol felbukkantak, hogy ilyen típusú szolgáltatást kínáljanak a befektetőknek. Ez a cikk lebontja a kriptohitelezők legjobbjait.

Bitcoin hitel

BlockFi

New Jersey-i székhelyű, BlockFi pénzügyi termékeket kínál a kriptovaluta-tulajdonosok számára, hogy többet csinálhassanak digitális eszközeikkel. A vállalat az ügyfeleket világszerte, köztük 47 amerikai államban, kamatozó számlákkal és olcsó USD-hitelekkel biztosítja kriptográfia segítségével. A BlockFi lenyűgöző befektetői listával rendelkezik, beleértve a Galaxy Digital, Susquehanna, Akuna Capital, Fidelity, Recruit Strategic Partners, Coinbase Ventures, CMT Digital, SoFi, ConsenSys Ventures és Morgan Creek Digital.


A kölcsön megszerzéséhez vagy Bitcoinot, Litecoin-ot vagy Ethereumot helyez el fedezetként. A vállalat jelenleg akár 50% hitel / érték (LTV) arányt is kínál az Ön titkosításán.

Ez azt jelenti, hogy 25 000 dolláros hitelt vesz fel, körülbelül 10,06 BTC-t kell fedezetként elhelyeznie (jelenleg kb. 50 000 dollár értékű az írás idején). A kamatlábak 4,5% -nál kezdődnek, 12 hónapos hitelidővel.

bitcoin kölcsön

Lánc nélküli tőke

Austinból, TX-ből származik, Lánc nélküli tőke a kripto- és bitcoin hitelek másik szolgáltatója. A vállalat gyors, háromlépcsős folyamatot követ a hitel megszerzéséhez. Az egyszerű eljárással akár 1 000 000 USD kriptohiteleket is jóváhagyhatnak egyetlen nap alatt.

Az Unchained egyedülálló megközelítést alkalmaz a letétkezeléssel és a hitel fedezésével kapcsolatban. A több aláírással ellátott tárolómodell kidolgozásával kiküszöbölik a kriptográfia egyetlen hibamodelljét.

Három független kulcstulajdonos együttműködik a biztosíték védelme érdekében, amelyet ezután több aláírású címekben tárolnak, és amelyek kiadásához 2/3 kulcs szükséges. Ezeket a kulcsokat Ön (a hitelfelvevő), a Lánc nélküli és egy harmadik fél kulcsügynöke tartja. Senki vagy szervezet nem egyetlen kudarcpont. Ez az okos biztonsági elem nagy értékű javaslat az Unchained számára.

Összefüggő: Ismerje meg a kriptohitelek, a DeFi és a fedezeti kereskedelem adózási következményeit

bitcoin hitelek

Sókölcsön

A székhelye Denver, CO, Sókölcsön a kriptográfia és a bitcoin hitelek kezdeményezésének másik népszerű platformja. Az eredeti blockchain-alapú hitelnek vallva a Salt Bitcoin, Litecoin és Ethereum hiteleket kínál 50% -os LTV arány mellett is.

A vállalat kiterjeszti kölcsönözhető területeit az Egyesült Államokban és olyan országokban, mint Bermuda, Brazília, Hong Kong, Svájc, az Egyesült Arab Emírségek és Vietnam, hogy az emberek és a vállalkozások számára hozzáférést biztosítson a pénzügyi szabadsághoz, amelyet a fiat valuta hozzáférhetősége biztosít a blokklánc-eszközök révén..

A Salt emellett valós idejű, valós idejű felügyeletet is biztosít, és bizonyos garanciákat nyújt arra, hogy az eszközei bármikor rendelkezésre állnak.

SpectroCoin kriptohitel

SpectroCoin

Litvánia székhelye, SpectroCoin 2013 óta az elsődleges választás az európai kriptográfiai brókerek között. A társaság nemrégiben kriptotartalmú hitelszolgáltatást indított el, és a piac egyik legalacsonyabb minimumát kínálja, mindössze 25 euró értékben, de akár egymillió euróig is képes hiteleket kiadni. Sőt, a SpectroCoin-nak lehetősége van piacot vezető 75% -os LTV aránnyal rendelkező hitelt kiadni.

A társaság fedezeti devizaként támogatja a BTC, ETH, XEM és DASH-t. Az ügyfelek felvehetik és visszafizethetik a hiteleket a legfontosabb kriptovalutákban és euróban.

A vállalat a kriptográfiai hitelek mellett pénztárcát, crypto-fiat csere szolgáltatást, betéti kártyákat és dedikált IBAN-okat is kínál ügyfeleinek.

kriptohitelek

Nexo

Székhelye Svájc, Nexo a kriptográfiai hitelezés egyik globális vezetője. A Nexo hozzáférést biztosít a felhasználók számára az azonnali hitelkerethez, amikor bitcoint és kriptot helyeznek el Nexo pénztárcájukba.

A vállalat sokféle vagy kriptovalutában kínál kölcsönöket, beleértve a Bitcoin, az Ethereum, az XRP, a BNB és a Litecoin.

A négy lépésből álló folyamat Ha a Nexo-tól hitelt kap, az magában foglalja a kriptovaluta biztonságos Nexo pénztárcába történő befizetését, majd azonnali hitelhez jutást, nincs szükség hitelellenőrzésre. A pénztárca teljesen biztosított és lehetővé teszi, hogy világszerte több mint 45 különböző FIAT pénznemben kölcsönözzön.

A hitelek mellett a Nexo kamatozó számlákat és egyéb pénzügyi szolgáltatásokat kínál az Ön kriptopénzének felhasználásával. A vállalat ma már több mint egymilliárd dollárt bocsátott ki kriptográfiai kölcsönökben.

bitcoin hitelek

Crypto Tax szoftver

Kripto és bitcoin kölcsönöket használ az adók megtakarításához? A kriptovaluta elleni hitelfelvétel nem váltja ki a adóköteles esemény. A kamatfizetések fogadása azonban kihívást jelent, és az összes kriptovaluta-tranzakcióra vonatkozó adójelentések készítése kihívást jelenthet. Automatikusan kiszámíthatja és jelentse a titkosítási adókötelezettségét titkosítási szoftverek, például a CryptoTrader.Tax használatával.

kriptohitelek

CryptoTrader.Tax a vezető kriptovaluta-adó előkészítő platform, amelyet több tízezer kriptográfus használ, hogy kezeljék kriptográfiai adóikat. Egyszerűen töltse fel a kriptográfia előzményeit a platformra, és automatikusan állítsa elő a szükséges adatokat kriptoadó-jelentések. Ezeket a jelentéseket átadhatja a adószakember vagy feltöltheti őket adóbevallási szoftverekbe, mint például TurboTax vagy TaxAct.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector