A Nexo.io hitelek áttekintése: Biztonságos és jogszerű-e használni

A kripto befektetők általában két dolgot végeznek, azaz vásárolnak & Elad.

Akkor árulnak, amikor az ár magas, és akkor vásárolnak, amikor alacsony az ár. Számos befektető azonban késik az adásvételt a FOMO miatt.

De nem gondolja, hogy többre lenne szüksége a kriptográfiai készleteihez. Úgy értem, hogy többet kell tennie digitális pénznemével, mint például a Bitcoin, az Ethereum stb.

Például kriptovaluták kölcsönzése és kölcsönzése !!

És a jó hír az, hogy ez már nem hipotetikus példa. A kriptovaluták vásárlásán és eladásán kívül mostantól kölcsön is kölcsönözhet. A kriptográfus hitelfelvételének és kölcsönzésének számos előnye van, amelyeket a kriptohitelekről szóló előző cikkünkben tárgyaltunk.

Ráadásul a való életben vannak olyanok, akik nem akarják eladni vagyonukat, de kénytelenek erre a lehetőségek hiánya miatt. Az ilyen személyek számára a kriptohitelek tökéletesek.


És egy ilyen cég, amely kiválóan teljesíti ezt a szolgáltatást, az Nexo, és ezért fogunk ma Nexo-kölcsönökről beszélni. Szóval gurítsuk el a labdát:

Frissítés: Megnéztem YouHodler – kriptográfiai kölcsönzési szolgáltatás ami látszólag jövedelmezőbb mint azok a kamatlábak jobbak a legmagasabb LTV-adagokkal és rengeteg kriptovaluta közül választhat.

Ügyeljen arra, hogy megkapja a 25 dollár üdvözlő bónusz jutalomként amikor te vegyen fel legalább 100 USD értékű hitelt felhasználásával ez a promó linkünk.

Nexo hitelek felülvizsgálata & Nexo hitelezési áttekintés

A Nexo Lending platform egy blockchain alapú platform, amely kriptográfiai hiteleket nyújt ügyfeleinek. Ezeket a Nexo hiteleket igénybe veheti, ha a kriptovalutákat biztosítékként tartja a Nexo platformon.

Ezért a Nexo hitelezés azonnali kriptográfiai hitelkeretként is ismert, ahol valaki extra dollárt vagy USD-t kaphat anélkül, hogy egyszerre kellene lemondania a kriptovaluták tulajdonjogáról..

Így a kriptohitel-hitelfelvevő megkapja a kriptokészletek számára annyira szükséges likviditást, amelyeket nem akar eladni, ugyanakkor megtartja a jogot a kriptográfiai biztosítékok visszakövetelésére, mivel a jövőben még többet érhet.

Hogyan működik a Nexo hitel?

A Nexo hitelek működése meglehetősen egyszerű és könnyen érthető, mint a hagyományos hitelezési ciklusok.

Sőt, a platform szinte minden kritikus része automatizált blokklánc-alapú intelligens szerződések révén, így nem kell aggódnia az emberi hibák miatt.

Tehát itt van négy magas szintű lépés, amikor hitelt vesz fel a Nexo-n keresztül.

# 1. Vigye a Cryptoasseteket a Nexo pénztárcába

Regisztráljon a Nexo-n, és gyorsan megszabaduljon KYC-jétől. Miután ez megtörtént, helyezze át a kriptográfiai biztosítékokat a Nexo pénztárcába, és várja meg, amíg a biztosíték érmék meg nem erősödnek a blokkláncon.

# 2. Azonnali kölcsön felvétele

Miután a biztosíték megerősítést nyert a blokkláncon, a Nexo oracle kiértékeli a fedezet minőségét, és annak értéke meghatározta az Ön számára megfelelő LTV-t. Az LTV kiszámítása után pénzeszközeit közvetlenül a bankszámlájára vagy egy stabil érmébe tudja megkapni. Például a Nexo által javasolt LTV értéke 50%, fedezetének összértéke pedig 10 000 USD, akkor legfeljebb 5000 USD hitelt kaphat.

# 3. Hitel törlesztése

A hitel törlesztése a Nexo-nál meglehetősen rugalmas, mivel nem kell havonta visszafizetnie, amíg fennálló egyenlege nem éri el a hitelhatárt. Ezenkívül 50% kedvezményt vehet igénybe a kamatlábból, ha a fedezet vagy a törlesztés Nexo tokenekben történik. Bármikor visszafizetheti hitelének egészét vagy egy részét banki átutalással vagy kriptográfia használatával, beleértve a Nexo pénztárcájában elhelyezett eszközöket is.

# 4. Visszavonja a biztosítékát

Miután visszafizette teljes hitelösszegét a kamatokkal együtt, könnyedén visszavonhatja a kriptográfiai biztosítékokat a Nexo pénztárcából egy másik kriptotárcába, amely az Ön kezébe kerül.

Azonnali kriptohitel megszerzése a Nexo-tól?

Most, hogy mindent tud a Nexo hitelekről és a vállalatról, itt az ideje, hogy röviden megbeszéljük, hogyan lehet azonnali kriptotámogatást nyújtani a Nexo-tól?

Itt van egy kis videó, amely ezt elmagyarázza:

 • Először regisztráljon és jelentkezzen be a Nexo-ba [Te HODLer jobb vagy, próbáld ki most]
 • Töltse ki az alap KYC-t, hogy akár 10 000 USD hitelhez jusson – töltse ki a részletes KYC-t megfelelő fényképes igazolványok benyújtásával, hogy legfeljebb 2 millió USD hitelt kapjon.
 • Miután a KYC elkészült, helyezze el kriptofonjait a Nexo pénztárcájába, amelyhez hitelt szeretne felvenni. Például betét BTC, ETH, XRP, stb.
 • Most, miután ezek a betétek megerősítésre kerültek a blokkláncon, menjen a „hitelfelvétel” szakaszba, és látni fogja a rendelkezésére álló hitelkorlátot a letétbe helyezett biztosíték szerint.
 • Válassza ki a kívánt kölcsönfelvételi módszert, és ennek megfelelően adja meg banki adatait vagy stablecoin címét a Nexo-hitel fogadásához

A Nexo hitelek jellemzői

 • Nexo minimális hitelkorlát: 500 USD
 • Nexo maximális hitelkorlát: 2 millió USD
 • Nexo hitel-érték arány (LTV): 20% -50%
 • Nexo hitel futamideje: Legfeljebb 1 év
 • Nexo hitelkamatláb: 8% (Nexo tokenekkel), egyébként 16%
 • Nexo hitelkalkulátor: Beépítve a Nexo platformba
 • Mely biztosítékokat fogad el a Nexo?

Mostantól a Nexo platform hét kriptovalutát fogad el fedezetként, nevezetesen BTC, ETH, XRP, NEXO, BNB, LTC, Stablecoins.

Természetesen terveznek új érmék és zsetonok hozzáadását, amelyek biztosítékként működhetnek. Jelenleg az új érmék hozzáadásáról szóló szavazás folyik itt, és csak a NEXO tokenek birtokosai szavazhatnak rá.

A Nexo kölcsönöknek vannak még néhány exkluzív jellemzője, amelyek ideális választást jelentenek a kriptográfiai hitelek felvételéhez. Ezt a következő szakaszunkban fogjuk megvitatni, hogy miért kell a Nexót választani a kriptográf hitelekhez?

Miért válassza a Nexót a kriptográfiai hiteleknél?

A Nexo a Credissimo leányvállalata, amely vezető fintech-csoport, több millió embert szolgál ki Európa-szerte több mint 10 éve. Ez a fő ok a Nexo iránti bizalomra, mivel egy tapasztalt vállalat támogatja, amely több mint tíz éve foglalkozik hitelezési tevékenységgel.

Sőt, a bevezetés mindössze hét hónapjában a Nexo a világ vezető kriptográf hitelezési szolgáltatásává nőtte ki magát, és több mint 300 millió dollárt dolgozott fel egy növekvő felhasználói bázissal, amely jelenleg meghaladja a 170 000-et.

És eddig nem történt megsértés vagy jelentős mulasztás a kriptohiteleknél a Nexo hitelezési platformon keresztül, mert a kölcsönök általában túlbiztosítottak, ami automatikusan befolyásolja a kriptopiacok vad volatilitását.

A Nexo is rendelkezik a legnagyobb hálózattal. Ez a legfejlettebb és legmegbízhatóbb azonnali kriptográf hitelezési szolgáltató globális szinten, több mint 45 valutát szolgál ki több mint 200 országban.

Innen jobb lesz:

A Nexo hitelezési platform osztalékot nyújt a Nexo token tulajdonosának, a hitelezők számára pedig akár 6,5% -os kamatlábakat is kínál, amelyek 2-3-szor magasabbak, mint a hagyományos takarékpénztári kamatok.

 • Nexo osztalék

A Nexo zseton tulajdonosainak részesedésükből 30% osztalékot fizetnek. Ezt a 30% -ot a vállalatok nyereségéből fizetik, és csak a jogosult Nexo tulajdonosoknak fizetik ki. Itt tekintheti meg, hogy ki jogosult a Nexo tulajdonosára osztalékra

 • Nexo érdekei

A Nexo platformon keresztül a hitelezők kamatot gyűjthetnek állványukról. Helyezzen be olyan stabil anyagokat, mint a DAI, PAX, USDC, USDT & TUSD a Nexo platformon, hogy évi 6,5% -ot kereszen Naponta fizetett összesítő kamat. Ez a folyamat teljesen automatizált, és minden Nexo pénztárca számára elérhető, minimális összeg nélkül & nincs díjkorlátozás. Utoljára, de legalábbis ezek a betétek 100 millió dollárig vannak biztosítva, és még ennél is több, hamarosan érkeznek eszközök, amelyek segítenek kamatot szerezni a kriptográfiai készletekről.

Tehát mindezen okok miatt a Nexo kiváló platform a kriptohitelek kihasználására, és mindez a mi oldalunkról szól a Nexo.io platform mai felülvizsgálatában.

Ha valaki már használta ezt a platformot? Ezután ossza meg velünk tapasztalatait, és ha még nem nézte meg a Nexót, akkor tegye meg, mert a regisztrációk lezárulhatnak a kriptográfiai hitelek népszerűségének növekedése miatt !!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector