Az 5 legjobb Crypto Portfolio Tracker

Az elmúlt években rengeteg új, különböző szolgáltatásokat kínáló kriptográfiai platform robbant be a helyszínre. Mindezen új cserékkel, DeFi eszközök, pénztárcák, és szolgáltatások, portfóliókövetők, amelyek nyomon követhetik eszközeit az összes különböző platformon, egyre inkább keresettek. Ebben az útmutatóban áttekintjük a piacon elérhető legjobb kriptográfiai portfóliókövetőket és alkalmazásokat.

Mi az a Crypto Portfolio Tracking App?

A kripto portfólió nyomkövető alkalmazások különféle pénzváltókhoz, pénztárcákhoz és kriptográfiai szolgáltatásokhoz kapcsolódnak, ahol tárolja vagy megőrzi kriptóját. Integrálhatja az összes platformját a portfóliókövetővel, hogy egyetlen képernyőre vigye a teljes kriptográfia-állományt. 

Ha az összes portfólióadata egy helyen van, akkor művelt döntéseket hozhat arról, hogy miként és mikor kell egyensúlyba hozni, mikor kell nyereséget szedni, vagy mikor kell elgondolkodni. 


A legjobb kriptográfiai portfóliókövetők a helyi fiat pénznemben nevezik meg a részvényeket. Ez vonzó tulajdonság, mivel maguk a tőzsdék nem mindig rendelkeznek ezzel a képességgel. Például, ha az Egyesült Államokban tartózkodik, a portfólió-alkalmazás a teljes értéket, valamint a nyereséget és veszteséget amerikai dollárban jeleníti meg.

Nem minden kriptográfiai portfoliókövető épül fel. Az alábbiakban elemezzük a legjobb lehetőségeket. 

delta kriptográfiai portfóliókövető alkalmazás

1. Delta

Delta.app napjainkban az egyik legnépszerűbb portfóliókövető. 2017 októberében kezdődött, Nicolas Van Hoorde, az alapító és vezérigazgató azzal a küldetéssel indította el a céget, hogy a legjobb, leg intuitívabb és legszebb kriptovaluta-portfóliókövető alkalmazást építse fel..

Ma a Delta több százezer felhasználóval rendelkezik szerte a világon, és gyakran a kriptó legjobb portfóliókövetőjeként tekintenek rá.

A Delta jellemzői:

Teljes Portfolio Manager

Tisztán áttekintheti a teljes rejtjelezési állományát – beleértve a teljes portfólió egyenlegét és a teljes nyereséget / veszteséget a befektetés megkezdése óta. Lásd az értékeket BTC, ETH vagy bármely helyi fiat pénznemben.

Támogatja a 300+ váltót és pénztárcát

Nem számít, melyik pénzváltót vagy pénztárcát használja, valószínűleg a Delta rendelkezik integrációval. Ezek az integrációk lehetővé teszik a központok zökkenőmentes összekapcsolását közvetlenül a Deltával.

Piaci áttekintés és figyelőlisták

Ellenőrizze az aktuális árat, a csapatinformációkat, a kommunikációt, a legújabb trenddiagramot, a részesedését és a nyereségét / veszteségét minden egyes portfóliójában lévő eszközért. Érméket is hozzáadhat a figyelőlistához, ha csak bizonyos kriptovalutákat szeretne nyomon követni.

Részletes kereskedelemelemzés

Részletes információkat kaphat eszközfelosztásairól, eszközhelyeiről, eszközforrásairól, valamint a leggyakrabban használt cseréiről és szolgáltatásairól.

Teljesen ingyenesen letöltheti a Delta iOS vagy Android rendszerre, és elkezdheti nyomon követni a titkosítási portfóliót. A Delta 60-80 dollárért kínálja az alkalmazás pro verzióját, amely még több funkcióhoz hozzáférést biztosít, például több portfólió követésére több eszközön. 

Cryptocompare portfoliókövető

2. CryptoCompare

CryptoCompare nem csak portfóliókövető, hanem sokkal inkább egy teljes ökoszisztéma a kriptovaluta számára. A vállalat adatokat kínál szolgáltatásként, tartalmi és oktatási útmutatóként, valamint árösszesítőt kínál a legnépszerűbb kriptovalutákhoz és a legfontosabb cserékhez..

A CryptoCompare portfoliókövető fő előnye, hogy teljesen felhőalapú. Ha inkább asztali számítógépről kereskedik a kriptográfiával, ez lehet a portfoliókövető az Ön számára. Teljesen ingyenes a regisztráció, és van iOS és Android verziója is.

A CryptoCompare jellemzői:

5000+ érmekövetés

Kövesse nyomon több mint 5000 altcoint közvetlenül a webalapú irányítópultról.

Market Insight

Részletes piaci áttekintést kaphat kedvenc tőzsdéiről és kriptovalutáiról közvetlenül az alkalmazásból.

Blockfolio titkosítási portfóliókövető

3. Blockfolio

Ez a kriptográfiai portfóliókövető az egyik leghosszabb ideig tartó, mivel a vállalat a 2017-es hatalmas bikafutás előtt indult. Blockfolio egyike volt a piacon elérhető egyetlen portfólióalkalmazásnak 2017-ben, és ezen előny miatt hatalmas mennyiségű felhasználót tudott felhalmozni. Ma a cég azt állítja, hogy több mint 5 millió letöltéssel rendelkezik.

A Blockfolio jellemzői:

Jelek

Lehetővé teszi a kriptovaluta vezetők számára, hogy az alkalmazásban közvetlenül kommunikáljanak a Blockfolio közösséggel (fizetős szolgáltatás).

Érme támogatás 

Több mint 8000 érmét támogat több mint 300 cserében. Megtalálhatja a legfrissebb árakat, piaci adatokat, a csapat frissítéseit.

Integrációk

Integrálja Blockfolio alkalmazását a népszerű Slack alkalmazással.

Crypto Pro Portfolio Tracker

4. Crypto Pro

Crypto Pro 2015-ben indult, mint Bitcoin ticker az eredeti Apple Watch számára. A felhasználók menet közben is megtekinthetik a Bitcoin árát, komplikációk formájában, a különböző óraszámlapokon.

Ma az alkalmazás több mint 5000 kriptovalutát követ és az egész Apple ökoszisztémán elérhető. A felhasználók nyomon követhetik portfóliójukat, olvashatják a híreket és beállíthatják az árriadókat.

A Crypto Pro jellemzői:

Portfoliókövetés:

Kézi bevitel vagy automatikus szinkronizálás 90+ cseréhez és 180+ kriptovaluta pénztárcához.

Apple ökoszisztéma támogatás

IPhone, iPad, Mac és Apple Watch támogatása, zökkenőmentes iCloud szinkronizálással

Élő árfrissítések

Azonnali árfrissítések az alkalmazáshoz, beleértve a Mac menüsáv-modult is.

Teljes adatvédelem

Az összes felhasználói adatot titkosítják és helyileg tárolják minden eszközön. Nem használnak felhasználói elemzéseket vagy nyomkövető megoldásokat.

Kryptographe portfólió követése

5. KryptoGraphe

A KryptoGraphe egyike az újabb portfóliókövetőknek, amelyek segítségével betekintést nyerhet az adott portfólióra és eszközeire. 

A KryptoGraphe egyik érdekes fordulata az a tény, hogy információt nyújt arról, hogyan halmozhat fel más kriptográfiai befektetőket, akiknek hasonló portfóliója és eszköze van, mint neked. Ezenkívül betekintést és kurált tartalmat kínál a beruházások alapján.

A KryptoGraphe jellemzői:

Integrációk a cserékkel és a pénztárcákkal

Automatikusan szinkronizálja állományait a leggyakrabban használt kriptográfiai platformokról, központokról és pénztárcákról. A KryptoGraphe nem támogat annyi platformot, mint amennyit a listán említettek.

Valós idejű nyereség és veszteség

Kövesse nyomon a befektetési eredményeit és veszteségeit a helyi fiat pénznemben. 

Hírek összesítése

Válogatott tartalom és hírek, amelyek relevánsak az Ön portfóliójának és befektetési elosztásának szempontjából. 

Hátrányok: A CryptoGraphe legjobb tulajdonságainak többsége csak annak fizetett szintjével érkezik.

Az első lépések és a szolgáltatás alapterve ingyenes. A prémium és arany szintek havonta 4,99 dollárba és 6,99 dollárba kerülnek. A szintek közötti különbségek a szinkron cserékben, a portfólió limitekben, az érmék figyelőlistájában és a figyelmeztetésekben vannak.

Adókövetés és -jelentés

A portfóliókövetés világától elkülönül az adóbevallás világa. Az aktív kriptokereskedőknek megfelelő eszközkészletre van szükségük a siker érdekében az ingatag kriptopiacokon. A fent felsorolt ​​platformok nagyszerű munkát végeznek, hogy betekintést nyújtsanak a titkosítási portfólió értékébe; a kriptográfiai portfóliókövető platformok azonban gyakran nem nyújtanak kriptográfiai adózási szolgáltatásokat felhasználóiknak. 

A kriptovaluta-adót kiszámító alkalmazások ebben az értelemben különböznek a portfóliókövetőktől, és teljes tőkenyereség- és tőkeveszteség-adó-jelentést nyújtanak a kriptográfiai kereskedők, befektetők és felhasználók számára.

A portfóliókövetőkhöz hasonlóan szinkronizálhatja pénzváltóit és pénztárcáit egy kriptográfiai adószoftverrel, és egyetlen kattintással importálhatja összes korábbi ügyletét és tranzakcióját. A tranzakciók importálása után létrehozhatja a szükséges adatokat kriptoadó-jelentések és dokumentumok egyetlen gombnyomással.

Ha további részletekre kíváncsi, hogyan kezelik a kriptovalutákat, mint a bitcoin adózási szempontból, nézze meg ezt az útmutatót: A kriptovaluta-adók teljes 2020-as útmutatója.

CryptoTrader.Tax

CryptoTrader.Tax – Cryptocurrency Tax szoftver

CryptoTrader.Tax egy kriptovaluta-adókalkulátor és szoftverplatform, amely automatizálja a teljes kriptográfiai adó-jelentési folyamatot. 

Ma már több mint 30.000 kriptovaluta kereskedő és befektető használja a CryptoTrader.Taxert, hogy automatikusan kezelje a kriptográfiai adózásukat. A CryptoTrader.Tax által létrehozott jelentések közvetlenül importálhatók az Ön által preferált adónyilvántartó szoftverbe, mint például a TurboTax vagy a TaxAct.

Tudja meg, hogyan tudja a CryptoTrader.Tax automatizálni az adóbevallást itt.

Következtetés

Ügyeljen arra, hogy végezzen néhány kutatást, mielőtt eldöntené, melyik kriptovaluta-portfólió-nyomkövető alkalmazást használja a befektetések nyomon követéséhez. Ennek az útmutatónak kiváló kiindulópontnak kell lennie a kutatás során. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector