Az első Bitcoin megvásárlása 2020-ban [Útmutató lépésről lépésre]

A Bitcoin egy okból létezik.

A vásárlóerő védelmének alternatív módjait kínálja Önnek.

A vásárlóerő, amelyet kormánya napról napra és hónapról hónapra folyamatosan gyengít.

De gondolom, már tudod ezeket a dolgokat. Ez lehet az oka annak is, hogy itt van, hogy bitcoinokat vásároljon pénzügyi jövőjének biztosításához.

Hadd mondjam el:

Először is nagyszerű döntés.


Legalább offenzíven kis mennyiségű bitcoinot kell vásárolnia, és ezúttal nulláról kell lemerülnie. Nem egy teljes Bitcoin vásárlásáról van szó. A Bitcoin töredékét is megvásárolhatja akár 100 dollárért is.

Ebben a lépésről lépésre segítünk megvásárolni az első Bitcoin-ját. Ebben az irányban a Coinbase szolgáltatást fogjuk használni, amely véleményem szerint a legfelhasználóbarátabb Bitcoin csere. Ezenkívül több mint 100 országban állnak rendelkezésre, és nagy valószínűséggel elérhetők az Ön országában is &# 128578;

Tehát nézzük meg, hogyan használhatjuk a Coinbase-t erre a célra:

Hogyan vásárolhatja meg első Bitcoin-ját 2020-ban?

1. lépés. Látogasson el a Coinbase.com oldalra, és töltse ki a részleteket, hogy regisztráljon a Coinbase-re az e-mail azonosítója használatával, az alábbi képen látható módon. Bónusz: Emellett ingyen kaphat 10 dollár értékű Bitcoin-ot, ha ma vásárol legalább 100 dollárt a Coinbase-on !!

USA, Egyesült Királyság, Európa, Ausztrália, Szingapúr & sok ország megvásárolhatja a BTC-t ezzel a szolgáltatással.

Jegyzet: Tartsa kéznél a fényképes igazolványokat a folyamat során, mert enélkül nem tudja befejezni a folyamatot, és így nem vásárolhat bitcoinokat.

2. lépés. Amint rákattint a ‘Felénekel’ gombra kattintva megjelenik ez a képernyő, amely arra kéri, hogy menjen és ellenőrizze a beérkező leveleket, hogy megerősítse e-mailjét.

3. lépés. Menjen a beérkező levelek közé, és ellenőrizze, hogy van-e levél a Coinbase-től. Ha nem találja a leveleket, ellenőrizze a spam mappát is. Ha megtalálta a levelet, kattintson a gombra ‘E-mail cím hitelesítése’ az alábbi képen látható módon:

4. lépés. Amint rákattint  ‘E-mail cím hitelesítése’ ahogy a 2. lépésben látható képernyő fölött látható, erre változik, és megkéri, hogy adja meg telefonszámát az alábbiak szerint. Írja be a telefonszámot és kattintson a gombra ‘Küldött kód.’

5. lépés. Amint rákattint ‘Küldött kód’ ezt a képernyőt az alábbiakban láthatja, és telefonszámára 7 számjegyű kódot is kap. Ezt a kódot kell megadnia a mobilszám igazolásához:

6. lépés. Miután megadta a kódot, kattintson a „Küldés” gombra a fent látható módon, és látni fogja ezt a képernyőt, amelyben arra kéri, hogy adja meg személyes adatait. Az összes adatot kötelező megadni.

7. lépés. Írja be az összes részletet, amelyet kértek, és kattintson a „Folytatás” gombra, a fenti képen látható módon.

8. lépés. Ezután látni fogja ezt a képernyőt, amelyben arra kéri Önt, hogy igazolja személyazonosságát a rendelkezésére álló bármely releváns dokumentum benyújtásával. Gyorsan töltse fel azokat a dokumentumokat, amelyekkel Ön rendelkezik !!

Jegyzet: Általában az állam által kiállított személyi igazolványokat fogadják el, például vezetői engedélyt vagy személyi igazolványt vagy útlevelet.

9. lépés. Ebben az oktatóanyagban a fényképes igazolvány példáját fogjuk használni; azonban kipróbálhat más lehetőségeket is. Kattintson a ‘Fényképes igazolvány’ opciót a fentiek szerint, és megjelenik az alább látható képernyő, amely a dokumentumok feltöltését kéri.

10. lépés. Kattintson a fenti képen látható „Fájl feltöltése” lehetőségre, és megjelenik ez a képernyő, amely arra kéri, hogy töltse fel személyi igazolványának elejét és hátulját.

11. lépés. Amint rákattint ‘Folytatni’ ezután felkérik, hogy töltsön fel egy szelfit a személyi igazolványával együtt. Ez egy kötelező lépés, és nem lehet megkerülni. Ennek során néhány percen belül megerősíti személyazonosságát. E-mailben értesítenek, ha személyazonosságát megerősítették. Jegyzet: Ez a lépés kritikus; e lépés végrehajtása nélkül nem fog tudni Bitcoinot vásárolni, ezért legyen türelmes.

13. lépés. Ha ez megtörtént, megjelenhet ez a képernyő. Ha nem látja, javasoljuk, hogy jelentkezzen be újra a Coinbase-fiókjába ugyanazzal az e-mail azonosítóval és telefonszámmal, hogy megtekinthesse ezt az irányítópultot:

14. lépés. Ezután kattintson a gombra „Fizetési mód hozzáadása” opciót a fentiek szerint, és a következő képernyőre kerül, és megkéri, hogy adja hozzá a megfelelő fizetési módot. Ez a képernyő országonként kissé eltérhet, de azt javaslom, hogy válassza a hitelkártya / bankkártya opciót, mert ez a leggyorsabb módja a bitcoinok megszerzésének. Jegyzet: Ön szabadon választhat más, itt felsorolt ​​módszereket is.

15. lépés. Ehhez az oktatóanyaghoz kattintsunk a ‘Betéti kártya’ lehetőségre, amint az a fenti képen látható, és amikor rákattintunk, akkor ezt a képernyőt látjuk, amelyben arra kérjük, hogy adjuk meg a kártya adatait. Adja ide a kártya adatait, majd kattintson a „Kártya hozzáadása” gombra.

16. lépés. A következő képernyőre lépéskor ellenőriznie kell a kártyáját. Ez a saját biztonsága érdekében történik. Ehhez meg kell adnia a Coinbase által visszatartott két legnagyobb összeget. A bankszámla tranzakcióinak előzményeiből megnézheti ugyanarról a részleteket. Amint beírja az összegeket és rákattint a gombra ‘Ellenőrizze a kártyát’ a kártyáját azonnal ellenőrizzük. Jegyzet: Ne aggódjon, a Coinbase által visszatartott összeg visszatéríthető.

17. lépés. Most lépjen a bal felső sarokban található „Vásárlás / Eladás” lehetőségre. Válassza a Bitcoin lehetőséget és a fizetési lehetőséget „Visa / Mastercard” vagy bármi más, amit korábban hozzáadott, ha még nincs kiválasztva. Írja be az összeget USD-ben vagy a helyi pénznemben, amelyet BTC-re szeretne cserélni, az alábbi képen látható módon, és kattintson „Azonnal vásároljon Bitcoinot” gomb.

18. lépés. Ezután ezt a képernyőt fogja látni, amelyben arra kéri Önt, hogy erősítse meg vásárlását. Csak kattintson a gombra ‘Vásárlás megerősítése’ opciót, amint az az alábbi képernyőn látható.

19. lépés. Amint megerősíti, azonnal a BTC-vásárlás sikeres lesz, és a BTC azonnal jóváírásra kerül a Coinbase-fiókjában

20. lépés. Végül csak ellenőrizze a Coinbase-fiókját, hogy ellenőrizze, hogy a BTC-t jóváírták-e ott, amint azt az alábbi kép megerősítette.

Gratulálunk !! Megtetted !!

Hogyan & Hol lehet kis mennyiségű bitcoinot vásárolni?

A Coinbase az a hely, ahová érdemes menni, ha kis mennyiségű bitcoinot szeretne vásárolni. A minimális vásárlási limit azonban 2 USD (vagy 2 EUR vagy azzal egyenértékű), javasoljuk, hogy vásároljon legalább 100 dollárért vagy euróért, és részesüljön abban az előnyben, hogy további 10 USD értékű bitcoinot kereshet.

Regisztráljon most ingyen a Coinbase-on (a regisztráció felfüggesztése előtt)

A Plus Coinbase meglehetősen gyors. Ha hitel- vagy betéti kártyája van, használja a Coinbase szolgáltatást, és ha Ön európai vagy Egyesült Királyságbeli, akkor használhat SEPA átutalásokat, de ezek nem olyan gyorsak. Hasonlóképpen, a Swift vagy az ACH átvitel is vesz egy kis időt, de jó lehetőségek kipróbálni, ha akarja.

Hogyan vásárolhatok (Ön) Bitcoin-t?

A Bitcoin manapság forró burgonyaként értékesít, különösen a bikapiacokon.

De a medvepiacon is vannak, akik az ártól függetlenül folyamatosan vásárolják. Ez azért van, mert hisznek abban, hogy szatyoszokat játszanak, és úgy gondolják, hogy a BTC a jövőben hatalmas lesz.

Ezért remélem, hogy most megértette, hogyan vásárolhat Bitcoinot magának? A Bitcoin is nagyszerű ajándék. De különben is, vagy befektetésként szeretné megvásárolni, vagy valakinek megajándékozná, ügyeljen arra, hogy a Bitcoin biztonságban legyen.

Vannak speciális rendeltetésű Bitcoin pénztárcák, amelyek biztonságban vannak, és a legbiztonságosabb Bitcoin pénztárcák közül néhány itt található.

De ha egyetlen ajánlást keres, javasoljuk, hogy válassza a Ledger Nano X alkalmazást, amely a legújabb és legmodernebb Bitcoin hardver pénztárca.

Végül soha ne hagyja bitcoinjait azon tőzsdéken, ahonnan az érméket vásárolja. Soha ne jelentse, SOHA.

Egyetlen csere sem elég biztonságos. A közelmúltban a Binance-et is, amely állítólag a legmegbízhatóbb kriptográfia, szintén feltörték. Tehát kerülje a kriptovaluták minden áron történő tartását a tőzsdéken.

Ha bármilyen kérdése van, bátran lőjön velünk az alábbi megjegyzések részben, és mi mindent megteszünk a válaszadásukra. Addig is részt vegyen a TheMoneyMongers segítségével a Bitcoin forradalmában.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector