Bitcoin Investor Review: Átverés vagy Legit?

Bitcoin Investor

Annyi kriptovaluta kereskedési platform létezik, ezért nehéznek tűnhet választani. Ez elgondolkodtathatja, hogy melyik csalás és melyik legitim. 

A kriptopénzpiacok ingatagak, és hírnevük ilyen. Ezért elengedhetetlen, hogy a megfelelő kereskedési platformot válassza, hogy tiszta képet kapjon a kriptopiac kereskedelméről. Vizsgáljuk meg a Bitcoin Investort, hogy kiderítsük, ez a megfelelő platform az Ön számára.

Mi a Bitcoin Investor?

Ha még nem ismeri a kereskedést, vagy még mindig megtanulja a köteleket, akkor szüksége van egy platformra, amelynek célja, hogy befektetői profitot érjenek el. A Bitcoin Investor pedig célja, hogy segítse platformja felhasználóit abban, hogy nyereséget szerezzenek a kriptovaluta piacon. Ez hasznos a kezdő befektető számára. 

Könnyen használható felülettel rendelkezik, így kevésbé ijesztő az új befektető számára. A Bitcoin Investor intelligens kereskedési szoftverével, amely gépi tanulást és ai-t használ, hozzáférést biztosít olyan funkciókhoz, amelyeket a fejlett platformokon találna meg.


A Bitcoin Investor Legit?

Érvényes kérdés és nagyon fontos annak ellenőrzése, hogy az Ön által használt platform legitim vagy átverés-e. Különösen, ha ilyen őrült és néha mitikus kereseti lehetőségek valótlanná tehetik. És bár meg kell értenünk, hogy a kriptopiac ingatag, azt is biztosítanunk kell, hogy a platform a legjobb kereskedelemhez kínálja a legjobb eszközöket. Fontos, hogy a kereskedés előtt először kutatást végezzen.

Néhány pont, amely elősegíti a Bitcoin Investor kiemelkedését:

 • Megfelelő kutatást végző kereskedők számára 88% -os nyerési arány bizonyult lehetségesnek. A tanulmányok kimutatták, hogy a Bitcoin Investor brókereinek kiaknázása & kereskedési jelek. Győződjön meg róla, hogy az automatizált kereskedési szoftverekkel foglalkozik-e, hogy megismerje a megtérülés hatékonyságát és lehetőségét. 
 • A platformot úgy alakították ki, hogy felhasználóbarát és könnyen kezelhető legyen az újonc kereskedők számára. Ez azt jelenti, hogy könnyedén navigálhat az oldalon különösebb gond nélkül.
 • Demo számlákat kínálnak. Ez lehetővé teszi a szoftver kipróbálását anélkül, hogy valódi pénzt kellene beletennie. 
 • Alacsony befizetésük 250 font / 250 euró, miután tesztelték a demóval. Ez megfizethető lehetőség az új befektetők számára.
 • A Platform stop-loss és betéti korlátokkal rendelkezik. Ez lehetővé teszi a kockázatok és az expozíció korlátozását ingadozó időkben.

Amint ezeket a pontokat látni fogja, a Bitcoin Investor minden bizonnyal legitim. Ezek megkönnyítik az első lépéseket és az ingyenes demó számlát.

Hogyan regisztrálhatok a Bitcoin Investor-ra?

Most, hogy látta, hogy a Bitcoin Investor Legit, hogyan kezdje el?

Iratkozzon fel és regisztráljon a bemutató fiókjára

A regisztráció egyszerű és ingyenes. Ez pedig segít megnyitni egy ingyenes Demo Számlát, ahol kipróbálhatja a szoftvert. 

A Bitcoin Investor személyes fiókkezelővel is felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy segítsen a fiók beállításában és a szoftver megismerésében. Természetesen mindezt ingyen. A sikeres regisztráció után felveszik Önnel a kapcsolatot. 

Bemutató számla

Miután a sikeres regisztráció és a beállítás befejeződött, használhatja a bemutató fiókot a szoftver kipróbálására. Ez lehetőséget ad néhány demo kereskedelem lebonyolítására és a dolgok működésének megtekintésére. 

A tapasztalatlan vagy új kereskedők számára ez nagyszerű módja a kereskedelemnek a pénz kockáztatása nélkül. Ez segíthet az élő kereskedés megismerésében, és néhány technika kipróbálásában, miközben teszteled a platform funkcionalitását.

Letét 

A … val a minimális befizetés 250 font / 250 euró, megkönnyíti az élő kereskedés beindítását. Azt javasoljuk azonban, hogy kezdje kicsiben, ha csak a minimális befizetést teszi. A kicsi kezdés jobb, mint a túl nagy, különösen az új kereskedők számára. 

A betétek online Mastercard, Visa vagy Maestro használatával történhetnek. Fontos megjegyezni, hogy a kereskedés megkezdése előtt meg kell erősítenie és igazolnia személyazonosságát. 

A platform a GDPR-szabályokat és az SSL-tanúsítványokat magas szintű biztonságot alkalmaz minden tranzakcióhoz. Ez segít biztonságban tartani a kártyáját és a személyes adatait.

Valós kereskedelem

Most, hogy tesztelte a bemutató szoftvert, befizette és igazolta számláját, végre valósra lehet kereskedni a Live kereskedési piacon. Javasoljuk, hogy először tegye meg kereskedési limitjeit. Mivel ez megakadályozhatja a túlzott vagy túl kockázatos kereskedést, és minimalizálja a veszteségek kockázatát. 

Ezután kutathat, megtalálhat néhány kereskedési ötletet / stratégiát, majd kipróbálhatja őket a bemutató számlán. Miután megbizonyosodott arról, hogy jó lehetőség, használhatja őket élő fiókjában. Nagyon ajánlatos releváns kutatásokat végezni a kereskedés előtt, mivel a kereskedés veszteségeket okozhat. 

Hat tipp, hogy a legtöbbet hozza ki a Bitcoin Investorból

Most, hogy valódi kereskedést folytat, valószínűleg arra kíváncsi, hogyan lehet a legtöbbet kihozni a kereskedési szoftveréből? Mivel a kriptopénz nagyon népszerű eszköz, számos állítás áll fenn a kereskedelem módjával kapcsolatban. Javasoljuk, hogy kereskedési tanácsokat kérjen szakemberektől, hogy a lehető legjobb tanácsokat kapja meg. De itt van 10 tipp, hogy a legtöbbet hozza ki a Bitcoin Investorból:

Kezdje kicsiben

A dolgokba sietni soha nem jó ötlet, főleg, ha a pénzhez kapcsolódik. Tehát a kicsi kezdés és a befektetés lassú növelése a képességek javulásával kiváló stratégia a veszteségek elkerülésére. 

Kezdje kicsiben a minimális betéttel, és növelje, ha készen áll.

Végezze el a kutatását

A kutatás ebben a korban sokkal könnyebb, mint a könyvtári napok. De ez nem azt jelenti, hogy át kellene hagynia, vagy el kellene rohannia rajta. Tegyen megfelelő kutatást annak biztosítására, hogy okosan dönt. Olvassa el és nézze meg, mit csinálnak a sikeres kereskedők és milyen stratégiákat alkalmaznak. Tanuljon tőlük, és fontolja meg, hogy ez belefér-e a kereskedésébe.

Használja a tőkeáttételt óvatosan

A tőkeáttétel vagy más néven árrésszel történő kereskedés az, amikor kölcsönt vesz fel a brókertől a kereskedéshez. Ez segíthet abban, hogy nagyobb hozamot érjen el, mint anélkül, hogy kereskedne. De gyorsan pénzt is veszíthet. Tehát ezt óvatosan kell használni, hogy ne tegye túlzottan magára a tőkeáttételt.

Diverzifikálni 

A diverzifikálás több kriptovaluta-befektetésbe történő befektetés, amely csökkenti a kockázatot, ha az ember nem jár ilyen jól. A kereskedési portfólió diverzifikálása több kisebb befektetésre, nem pedig egy nagy kereskedelemre, segít a kockázat csökkentésében.

Vigyázz a csalókra és a Wannabes-ra

Sok olyan csaló és csavargó van odakint, akik nevetséges állításokat fognak mondani visszatérésükről. Fontos, hogy kutatást folytasson az illetőről, és ügyeljen arra, hogy szakértő legyen, mielőtt lemásolja kereskedési ötleteit vagy terveit. 

Használja a Stop Losses-t

A Stop Losses olyan automatizált funkciók, amelyek befejezik a kereskedelmet, amikor elér egy bizonyos árat. Ez segít korlátozni a veszteségeket, ha távol van a kereskedési platformtól. 

Ezek hasznosak, mivel a kriptopiac nagyon ingatag, és nem lehet 24/7. 

Tanuld meg elemezni a trendeket

A trendek gyakran hajtják a piacot, és sok kereskedési terv / stratégia részét képezik. Tehát a trendek olvasásának és elemzésének elsajátítása elengedhetetlen képesség ahhoz, hogy a lehető legtöbbet hozza ki kereskedési platformjaiból. Számos online forrás és tanfolyam segíthet ebben. És sok olyan alkusz, mint a Bitcoin Investor, kínál néhány tanfolyamot a platformjukon belül.

A Bitcoin Investor elérhető-e az amerikai lakosok számára?

Nem, az amerikaiak nem használhatják a Bitcoin Investort, azonban az Egyesült Államokban rengeteg alternatív kereskedési platformot regisztráltak a kriptovaluták kereskedése iránt érdeklődők számára.

Van-e Bitcoin Investor App?

Nem, kereskedni csak számítógépen vagy más mobil eszközön lehet, a weboldalon keresztül.

Bitcoin befektető: ítéletünk

A Bitcoin Investor egy nagyszerű kereskedési szoftver, ha kezdő vagy tapasztalt profi. Az általuk bevezetett biztonsági és ellenőrzési funkciókkal biztosították az Ön adatainak biztonságát. 100% -ban legitimek, ai és gépi tanulásukkal olyan funkciókkal rendelkeznek, amelyek megfelelnek a haladó kereskedőnek is.

Fájdalommentes regisztrációs folyamatuk és felhasználóbarát platformjuk segítségével pillanatok alatt felkelhet.

Hírességek, akik érdeklődnek a kriptopénzek iránt:

 • Gwyneth Paltrow – 2017-ben Gwyneth Paltrow csatlakozott az Abra Bitcoin pénztárca indításához tanácsadóként az Apple sorozat, a Planet of the Apps egyik epizódja során..
 • Mike Tyson – 2016-ban Mike Tyson egy Bitcoin pénztárcát indított el a Bitcoin Direct céggel partnerségben.
 • Snoop Dogg -2013-ban Snoop tweetelt: “A következő bitcoinban elérhető lemezem drónban érkezett.” 2017-ben Snoop Dogg-nak 1500 SparkleCOIN-t ajándékoztak a társaságtól, hozzávetőlegesen 55 500 dollár értékben, adományként ifjúsági futballprogramjához.
 • Ashton Kutcher – Befektetett egy sportfogadási blokkláncba, az Unikrn-be, Mark Cuban milliárdossal együtt.
 • Jamie Foxx – 2017-ben Jamie Foxx a twitteren jóváhagyta a Cobinhood kriptovaluta-cserét: „Várakozással tekintek az új @cobinhood Token részvételére! ZERO díj kereskedés! #CryptoCurrency #BitCoin #ETH – http://cobinhood.com.”
 • Roseanne Barr – A Bitcoin egyik legkorábbi támogatója. 2013-ban tweetelt: az első poszt apokaliptikus törvény: a rabszolgaság minden formája törvénytelen – ideértve az adósság rabszolgaságát is. #BITCOIN.
 • Mel B – 2013-ban Mel B bejelentette, hogy elfogadja a Bitcoin fizetéseket új kislemezéért. Azt mondta: imádom, hogy az új technológia megkönnyíti az életünket, és számomra ez izgalmas. A Bitcoin egyetlen pénznemben egyesíti szerte a világon rajongóimat. Csak bitcoinokkal fizethetnek.
 • Drew Carey – Miután tweetelt: Csak megpróbáltam reggelit és bitcoinokat vásárolni. Megtagadva. # amikor a világ elkapja a rendellenességet
 • Floyd Mayweather Jr. – 2017-ben tweetelt magáról egy fényképet, amelynek felirata a következő volt: „Bitcoins ethereum és egyéb kriptovaluta költése Beverly Hillben.”
 • Richard Branson Egy cikket megjelent, amely arról számolt be, hogy Richard Branson 30 millió dollárt fektetett be a BitPay kriptovaluta fizetési platformba.

GYIK

 • Mi a Bitcoin Investor?

A Bitcoin Investor egy automatizált kereskedési szoftver, amely a kereskedelem megkezdésében érdekelt felhasználók számára felismeri a kriptovaluta piaci lehetőségeit.

 • Nyereséges-e befektetni a Bitcoin Investorba

Vannak befektetők, akik azt állítják, hogy napi 5000 euró felett keresnek. A felhasználóknak azonban nagy összegeket kellene befektetniük az ilyen hozamok megszerzéséhez. Azt tanácsoljuk az új felhasználóknak, hogy kezdjék meg a minimális 250 font / 250 eurós befizetéssel, és csak onnan kereskedjenek nyereségükkel.

 • Mekkora az új számla nyitásának díja?

Új Bitcoin Investor számla nyitásáért nem számítunk fel díjat. Teljesen ingyenes.

 • Kivonható-e a Bitcoins a kereskedési rendszerből, miután profitot szerzett?

Sajnos ez nem lehetséges. A kereskedési szoftver az Ön bevételeit helyi pénznemre konvertálja, és bevételeit a Bitcoin Investor számlájához kapcsolódó bankszámlán helyezik el..

 • Vannak alternatív kripto kereskedési platformok?

Vannak hasonló kereskedési platformok, mint a Bitcoin Code, a Bitcoin Revolution és a Bitcoin Era, többek között a megbízható kriptovaluta kereskedési platformok között.

 • Van-e maximális nyereséghatár, amit el tudok érni?

Nem. Nincsenek korlátai annak, hogy mekkora kereseti lehetősége van a Bitcoin-on.

 • A Bitcoin Investor egy piramis séma?

Nem. A Bitcoin Investor egy díjnyertes és mély technikai jellegű szoftver, amely lehetővé teszi, hogy nyereséges kriptovaluta-kereskedéseket hajtson végre.

 • Mennyi időt kell majd erre szánnom?

Javasoljuk, hogy az átlagfelhasználónak napi legalább 20 percet kell bevinnie ezen a kereskedési platformon.

 • Mely országokban érhető el a Bitcoin Investor?

A Bitcoin Investor több mint 150 országban érhető el, és az Ön kényelme érdekében többféle fizetési lehetőség áll rendelkezésre. Könnyedén megtérülhet a befektetésedből gyakorlatilag a világ bármely pontjáról, amennyiben törvényes a Bitcoin Investor használata az országodban

 • Célszerű-e az összes pénzét befektetni a Bitcoin Investorba??

Nem, soha ne fektessen be olyan pénzt, amelyre szüksége van, vagy nem engedheti meg magának, hogy elveszítse, csak a rendelkezésre álló jövedelmet kell felhasználnia. A kriptopénzpiac ingatag és időérzékeny, ezért magas kockázatú és magas hozamú. Javasoljuk, hogy kicsiben kezdje. Mint minden befektetésnél, vannak kockázatok, de a stop-loss funkció megvédi a potenciális befektetőket a hatalmas veszteségektől.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector