Csillagos árjóslás 2021-2025 | XLM $ 5 Lehetséges?

Mivel még csak 2021-es év eleje van, ez a legmegfelelőbb idő néhány előrejelzés elkészítésére is. Tehát ma Csillag lumeneket mutatunk be nektek árjóslás.

Ha pontosan megnézzük a kriptopiacot, az az egyik tényező, amely azonnal felbukkan bennünk, az a benyomás, hogy a kriptopiac egyáltalán nem jár rosszul, inkább meglehetősen lenyűgöző.

A két látszólagos tény, amely megerősíti ezt az elképzelést: Először is, az első tíz listában szereplő összes kriptovaluta (piaci érték szerint) felfelé halad, kivéve az XRP-t, amelynek értéke kimerül, mivel SEC-per miatt sújtják, a második pedig a bitcoin, amely az elmúlt három hétben nagyjából 60% -kal növekedett.

Az általános piaci környezet és a Bitcoin teljesítménye mindig a legfontosabb tényező, miközben elemzik bármely Altcoin-t, beleértve a Csillagot is. De mielőtt belevágnánk a Stellar árelemzésébe, először fedezzük fel, hogy miről is szól ez az altcoin.

Mi a Csillag?


Csillag egy nyílt forráskódú hálózat, ami lényegében azt jelenti, hogy bármely Steller felhasználó hozzáférhet rendszereihez és befolyásolhatja a működését. Mindenféle pénzt elfogad, senkit nem élvez kiváltságokkal, és támogatja az embereket mindenféle pénznem létrehozásában, küldésében és kereskedelmében.

A Steller, mint az összes többi híres kriptovaluta, decentralizált hálózaton fut, egy blokkláncra építve, amely szinkronban tartja a hálózatot. A Stellar Blockchain növeli a hálózat hatékonyságát, csökkenti a költségeket, időt takarít meg, és lehetővé teszi a hálózat számára a határokon átnyúló tranzakciók megfelelő végrehajtását is. Bár természeténél fogva nagyon hasonlít a Bitcoin és az Ethereuméhez, gyakorlatilag meglehetősen különbözik tőlük, mivel lényegében fizetésként és nem kriptovalutaként ábrázolja önmagát..

Korábban a 13. protokollon működött, de november 23-án a Stellar fejlesztési alap korszerűsítette a hálózatot, és most a Stellar a 15. protokollon működik, amely viszonylag megfelelőbb és hatékonyabb.

A Stellar híres egyedülálló konszenzusos protokolljáról is, amely az első a maga nemében. A csillagkonszenzusos protokoll az első gyakorlati megvalósítása FBA (Federated Byzantine Network) protokoll, amelyet David Mazieres professzor idealizált 2015-ben.

Még egy dolog, ami egyedülállóvá teszi a Stellart társai körében, az az elképzelése, hogy fokozza és forradalmasítja a kriptopiacot. bérleti pénzügyi rendszer. Más szóval, itt van a meglévő pénzügyi rendszer támogatása, és nem annak megkérdőjelezése. Alapvetően célja, hogy áthidalja a különbségeket a különböző pénzügyi intézetek között, és fő célja egy szinkronizált környezet megteremtése mindenféle pénzügyi hálózat számára.

Mi az XLM Stellar Lumens?

Stellar XLM rövid története

Jed McCaleb az elméje a Stellar innovációjának. ő a kriptográfia piac egyik legfontosabb közreműködője, a piac, amelyet ma látunk, sokat köszönhet Jed-nek. Ő a Ripple társalapítója, negatívumként pedig ugyanaz az ember, aki feltalálta a hírhedt kriptotőzsdét, a Mt. Gox (amely egy ponton a világ legnagyobb kriptotőzsdéje volt, és a Bitcoin több mint 70% -át birtokolta), amelyet a tokiói kerületi bíróság 2014 áprilisában csőddé nyilvánított..

Jed McCaleb együttműködött Joyce Kim ügyvéddel, és 2014-ben elindította a Stellart. Később a Stellar együttműködött a Stripe vezérigazgatójával, Patrick Collisonval, és együtt találtak rá Csillagalap, non-profit szervezet a Stellar Lumens fizetési hálózat fejlesztésének és bevezetésének támogatására. Kezdetben a Stripe is támogatta a Stellart azzal, hogy 3 millió dollárt fektetett be magvető finanszírozásba.

A Stellar XLM-je a Bitcoinnal vagy az Ethereummal ellentétben, és nem is bányászható, a protokoll nem adható ki. A Stellar XLM rögzített számát akkor készítették el, amikor először megjelent.

Kezdetben 100 milliárd XLM-et gyártottak, és a tervek szerint évente 1% -kal nőtt, de később a Stellar közösség 2019 októberében megszavazta az XLM-kínálat 50% -os visszaszorítását, aminek eredményeként most 50 milliárd XLM-mel rendelkezünk, Ebből 20 milliárdot kereskednek, vásárolnak és hasznosítanak a Stellar felhasználói, a fennmaradó 30 milliárdot pedig a Stellar alapítvány tartja fenn, hogy támogassa és elősegítse a Stellar mint fizetési hálózat elfogadását..

  1. Cardano árjóslás 2021-2025 | Az ADA valaha el fog érni 10 dollárt?
  2. Dogecoin árjóslás 2021-2025 | A DOGE valaha elérheti az 1 dollárt?

Stellar (XLM) Minden idők ártörténete

Évekkel a Stellar soha nem ért el jelentős lábat, de 2017 decemberében. December első hetében meghaladta a 0,10 dolláros árszintet. Ezután 2018. január első napjaiban átlépte a 0,50 dolláros árszintet, és ugyanazon a héten , A Stellar elérte a mindenkori csúcsot, a 0,93 dollárt (ekkor a csúcsot is elérte a BTC / XLM kereskedési pár és elérte a BTC 6300 szatozis-legkisebb egységét).

Ám nem sokáig tudta fenntartani ezt az árszintet, mivel a következő három hétben nagyjából 70% -ot veszített értékéből, majd a Stellar hónapokig folytatta a botrányokat a különböző árszinteken, és 2018. december közepén az ára 0,10 USD alá csökkent. árszint és átlagosan átlagosan 0,07 dolláros áron folytatódott hónapokig 2020 novemberéig, és onnantól kezdve a Stellar átlagosan 0,15 dolláros árfolyamon kereskedett.

A folyamatban lévő, 2021. január hónap rendkívül jövedelmező hónapnak bizonyul a Stellar számára, mivel értéke az elmúlt napokban nagyjából 60% -kal emelkedett, éppen ma a Stellar is elérte a 2 éves csúcsot, 0,41 dollárt, ez a legutóbbi áremelkedés ismét a Stellart helyezte a legnagyobb 10 kriptovaluta szavak listájára.

XLM Legutóbbi áremelkedés

Csillagos árjóslás

Csillagos árjóslás

A Stellar ma a világ 9. legnagyobb kriptovaluta, társain belül az egyik legjobban teljesítő érme, és az elmúlt hét során több mint 160% -kal nőtt, piaci felső határa 7 533 322 623 USD.

Most nézzük meg, hogy a híres előrejelző ügynökségek mit jósoltak róla?

Csillagár-előrejelzés a LongForecast segítségével

Előrejelző ügynökség, a Long Forecast tette a legátfogóbb előrejelzést a csillag árára. Jóslataik alacsonyabbak, mint a jelenlegi piaci helyzet.

Stellar XLM árjóslás 2021

A hosszú előrejelzéssel rendelkező Stellar ügynökség előrejelzései szerint 2021 áprilisában, 2021 augusztusában valahol 0,26 USD és 0,32 USD között fog kereskedni, 2021 augusztusában pedig 0,35 USD és 0,45 USD között, 2021 decemberében pedig a Stellar 0,45 USD és 0,50 USD között fog kereskedni..

Stellar XLM árjóslás 2022-2023-ra

Megjósolják, hogy 2022 folyamán 0,60 – 0,70 dollár között maradnak. Értéke azonban 2022 augusztusában kissé csökken, mivel a Stellar előrejelzése szerint időközben 0,50 – 0,55 dollár közötti kereskedelmet folytat, és az évek végén nem lesz jelentős változás az értékében, és az érme továbbra is 0,60 és 0,70 dollár között fog kereskedni. 2023 első negyedévében a Stellar előrejelzése szerint 0,72 és 0,80 dollár közé esik, és az év végén valahol 1 és 1,50 dollár közé esik..

Csillagos árjóslás 2024-2025

A csillagok (XLM) 5 éves előrejelzése, a mostani forma, durván tűnik, mivel a kriptók ingatagok, és nem tudunk meghozni bizonyos akarati döntést a következő percekben. De az XLM-nek 2025 végére kellett volna felszállnia. Az ár nagyjából 3 dollár lesz. Ez azt jelenti, hogy a jelenlegi ár több mint 600 százalékkal emelkedett.

Csillagár-előrejelzés a Captianaltcoin-tól

Bár a Steller értékének rövid távú növekedését tervezik 2021-ben, mivel azt javasolják, hogy az év folyamán 0,50 dollár alatt fog kereskedni.

Az általuk készített előrejelzések szerint az Altcoin Stellar minden bizonnyal egy dolog lehet, tekintettel a stabil piaci környezetre, amely miatt az elkövetkező 5 évben valószínűleg átlépheti az 5 dolláros árszintet.

Csillagos árjóslás 2025-ig Érmekapcsoló

A Coinswitch szerint a Stellar 2021-ben 0,77 dollár körül fog kereskedni, és 2025-ig minden bizonnyal eléri az 5 dollárt..

Csillagos árjóslás 2025-ig Cryptoground

A Cryptogroud azt tervezi, hogy a Stellar 2025-re elérheti a 0,74 dollárt. A RippleCoinNews csapata nem ért egyet ezzel az előrejelzéssel.

Csillagos árjóslás 2021

Csillagos árjóslás 2021

Csillag (XLM) árjóslatunk

Miután figyelembe vettük a Stellar árváltozásával kapcsolatos összes tényezőt, a következő jóslatokat tesszük az XLM-re vonatkozóan:

2021-ben az értéke némileg 0,30 és 0,50 dollár között marad, 2022-ben felfelé emelkedhet, és az előrejelzések szerint 0,45 – 0,65 dollár közötti kereskedelmet folytat, növekedésének folytatásával valószínűleg 1 dollárt is átléphet, és 1 és 1,40 dollár között lehet kereskedni. 2023-ban.

A 2024-es évben a Stellar folytatja útját 2 dollár felé, és addig is valahol 1,45 – 1,70 dollár között marad, és ha minden simán megy, és a piac szkepticizmusa továbbra is kimerül, akkor a 2 dollár értékét átlépi mivel a 2025-ös évet befejezi.

Következtetés

A hatalmas potenciállal rendelkező Stellar gyorsan egymás után léphet fel. Tekintettel a piacra, a környezet stabil marad, és a Bitcoin továbbra is zökkenőmentesen működik, ami minden bizonnyal kihat az összes növekvő altcoinra. Sőt, ha a Stellar továbbra is a megfelelő irányban dolgozik, akkor nem valószínű, hogy a digitális piac első öt érme közé kerül, és a vártnál korábbra eléri az 5 dollárt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector