EOS-előrejelzés: emelkedni fog-e az EOS 2021-ben?

EOS sok heves vitát váltott ki a kriptopiacon. Versenyezni fog az érme az Ethereummal? Ma a mi EOS ár Jóslás, összegyűjtöttük az összes kapcsolódó információt az érméről, a projektben felhasznált alapvető elemről, a történelmi árelemzésről és az EOS árjóslati űrlap szakértőiről. A cikk végére szinte minden olyan információt átfogunk, amelyet a befektetőknek és a kereskedőknek tudniuk kell az EOS-ról, mielőtt bármilyen befektetést végrehajtanának. Kezdjük el

Mi az EOS – A történet?

EOS a következő generáció Blockchain platformja, amely továbbra is erős média figyelmét vonzza rekordszintű ICO-jával és exkluzív funkcionalitásával. Az EOS.IO közösség különösen népszerű, decentralizált alkalmazásokat (Dapps) kíván készíteni, és egyszerűsíti az intelligens szerződések programozását és integrálását.

Az EOS.IO platform legmeglepőbb tulajdonsága, hogy speciális kerete révén gyakorlatilag kizárja a tranzakciós díjakat. A platform hihetetlenül rugalmas is. Az EOS.IO másodpercenként meghaladhatja a főbb hitelkártyákat, például a Visa tranzakciókat, amint az a jelentésekben szerepel. Így az EOS tökéletes platformot kínál a Dapp fejlesztőknek.


A Daps olyan protokollok, amelyek decentralizált hálózatokon keresztül működnek, például Tor vagy Blockchains. Az iparon belüli együttműködés megkönnyítése érdekében a Dapps szabványoktól függ. A Dapps tehát fenntarthatóbb üzleti megoldást kínál a közösség számára.

Mi az EOS? Hogyan működik?

Mire használható az EOS érme?

Az EOS natív kriptovalutával rendelkezik, mint más Blockchains, egyszerűen EOS néven. Az Ethereum Blockchain használatakor tranzakciós díjat kell fizetnie. Ezt GAS-nak hívják, ami nagyon költséges, mert egyre több felhasználó használja a hálózatot. Így a hálózat globális szinten nem alkalmas a minimális pénzösszeg elküldésére. Ez világszerte nem jár előnyökkel, ezért kis összegeket nem érdemes benyújtani. Ezért épült fel az Ethereum. Amikor az embereknek hozzáférniük kell a hálózathoz, bérlik az Ethereum virtuális gépét, amely tranzakciós díjat igényel.

Az EOS modell azonban más: az EOS érmék birtokosai a hálózat tulajdonában vannak, a számítási teljesítmény „bérbeadása” helyett. Az EOS érme bármely más kriptovalutával együtt működik. Könnyedén megteheti a tranzakciót bármely pénztárca között. Tökéletes fizetési rendszer, mivel néhány másodperc alatt ingyen küldhet pénzt bárkinek a fedélzeten.

Többmilliárdos dollárjával ICO, nem csoda, hogy az EOS a kezdeti napokban a nagy tőzsdék többségén szerepelt. A hálózat hivatalosan 2018 áprilisában indította el kulcsfontosságú hálózatát. Az indítás az EOS-t új, minden idők legmagasabb szintjére, 21,46 dollárra vezette

EOS árelemzés & Történelem

Az EOS értéke jelentősen megváltozott az elmúlt egy évben – amint az az alábbi ábrán látható, az ár 2020 februárjáig jelentősen emelkedett, de február 15. után hirtelen hanyatlott. Az EOS azóta folyamatosan visszaesett – egy kivétellel: a második csúcs 2020 augusztusában, és utána esés.

Az egész év során az EOS minden idők magas, tokenenként 5,36 dolláros értéket ért el, összehasonlítva ezzel EOS ár zsetononként 1,86 USD ebben az évben. Ez a kereskedőknek nagyon jó lehetőséget adott a kétéves hanyatlás és a csökkenő piac miatt. Szeptember ősze óta az EOS nem tudta 3 dollár fölé növelni bullish teljesítményét. Ezenkívül egy csökkenő háromszög azt jelzi, hogy az EOS értéke 1,75 dollárig csökkenhet. A háromszög ezen csökkenő mintáját 2018-ban hozták létre – tehát kész és kész. Az érme jelenleg 2,65 dollárért forog.

EOS árjóslás 2021

TradingBeast

TradingBeast az EOS-ra vonatkozó előrejelzések szimpatikusabbak. Az érme várhatóan májusig eléri a 2.00394 dollárt. A látható potenciál várható. Várhatóan 2021 decemberére az EOS-val 2,54680 dollár értékben kereskednek.

Wallet Investor

Szerint a Wallet Investor, Az EOS a legjobb megoldás a hosszú távú befektetésekhez. Rövid távon azonban rossz befektetésnek számít. Platformjuk szerint az érmével vélhetően 0,263–4,5 dollár értékben kereskednek. Megállapítva, hogy jelenleg nincs sok lehetőség az EOS-ba történő befektetésre.

EOS árjóslás 2022

TradingBeast

A TradingBeasts algoritmusa konzervatívabb megközelítést alkalmaz az EOS árjóslásokhoz. Arra az árra, amelyen az érme jelenleg kereskedik, az EOS várhatóan 2,37010 és 2,90390 dollár között mozog. 2022 decemberére az érme átlagos ára 3,2200 dollár lesz.

Wallet Investor

Nem sok szimpatikus eredményt kapunk a Wallet Investortól. Mondhatni, a Wallet Investor nem annyira reménykedik ebben az érmében. Előrejelzéseik szerint az érme 2022 májusában eléri a 3,088 dolláros határt. A maximális elérési ár 5,291 dollár. De az emelkedés után holt csepp lesz, és ismét 0,151–0,783 dollár körüli árfolyamon kereskednek.

EOS árjóslat 2023

TradingBeast

Ha az előrejelzés helytálló, nyugodtan kijelenthetjük, hogy hamarosan meglátjuk ennek az éremnek a valódi lehetőségeit. Az érmének annyival jobban sikerült a múltban, hogy elemzők és kereskedők optimistán tekintenek az emelkedésre. Az EOS várhatóan 53,98% -kal többet teljesít, mint az előrejelzett 2022-es ár. A TradingBeasts elemző csapata arra a következtetésre jutott, hogy az EOS-val 2023-ig átlagosan 4,00341 USD körül fognak kereskedni..

Wallet Investor

Az EOS-nak nincs annyi előzménye, hogy előrejelezze az árfolyamokat. A rosszabb érmét a Wallet Investor átlagos befektetésnek tekinti. Nincs egyetlen esély arra, hogy 2024-re az EOS-val 1 dollár feletti kereskedést folytassanak. Hónapról hónapra felsorolt ​​előrejelzésük szerint várhatóan 2024 decemberében az EOS elérheti a 0,0274 dollárt. Nagyon ellentétben azzal, hogy 2024 júniusa kissé nyereséges lesz, mivel az előrejelzések szerint az árfolyam 0,118 körül mozog..

EOS árjóslás 2024

TradingBeast

Az előrejelzések szerint az EOS ára 2024 közepére eléri a 4,37182 dollárt. A piac volatilitása kiszámíthatatlan. Ha a piac ingatag lesz, várhatóan 2024-ig 124 EOS token ára 2024 decemberére 4,71557 USD lesz..

Wallet Investor

A kripto rajongók szeretnék megnézni, hogy mi lehet a következő néhány évben az EOS árain. Bár nincs sok remény. A Wallet Investor előrejelzései meglehetősen diplomáciai jellegűek és könnyen elhihetők. Az árak várhatóan 0,3478 dollár körül mozognak, maximum 0,87 dollárig. Nem várható, az előrejelzés egyértelműen azt mutatja, hogy az EOS számára nagyon nehéz lesz átlépni az 1 dolláros határt.

EOS-előrejelzések 2025-re

Az EOS mint kriptovaluta blokklánc teljesítménye a csapat sikerétől, következetességétől és hajlandóságától függ, hogy átlátható és érzékeny maradjon a közösségi igényekre. Ahol a TradingBeasts azt jósolja, hogy az árak meghaladják az 5 $ -jelet, a Wallet befektetője meglehetősen csalódott. Előre jelezték, hogy az árak 2025 végére 0,15 dollárra eshetnek. Mindkét előrejelzés között sok a különbség.

EOS-előrejelzés 2021-re, 2023-ra és 2025-re

A Coinliker előrejelzi az EOS-érme árának megugrását. A várható 5 éves növekedés meghaladja az 5000% -ot, EOS-onként 130 dollárért. Az előrejelzés szerint minden évben pozitív nyereséges növekedés lesz. Lehet, hogy tud valamit, amit mi nem, de az EOS nagyszerű befektetés a Coinliker árelőrejelzése szerint.

A Coinliker jóslatai erősen kétségesek és egyszerre meglepőek. Ahol más elemző platformok mutatnak ilyen csalódási szintet, a Coinliker soha nem szűnt meg csodálkozni rajtunk. 2023-ra az EOS várhatóan eléri a 90,91 dolláros árat. 2025 nagyszerű év lesz az EOS számára. Az EOS 130,27 dolláros kereskedéssel jó hosszú távú befektetési lehetőséget keres.

Vállaljuk az EOS árjóslatait

Az EOS segítségével a fejlesztők és mérnökök zökkenőmentesen építenek decentralizált alkalmazásokat. A befektetők és a hozzáértő emberek nagy erőfeszítéseket tesznek a következtetések meghozatalára. Nem rövid távon, de hosszú távon az EOS lehet a legjobb alkalom a gondozásra. Elemzőink azt jósolták, hogy az EOS a következő években valószínűleg ugyanolyan mértékben fog növekedni, mint az Ethereum. Az érme méretezhetősége improvizálni fog, mivel csapatunk azt állítja, hogy az érme a következő néhány évben 5 dolláros értéken fog kereskedni. Természetesen a bitcoin értéke nagymértékben befolyásolja az érme növekedését. De mégis vannak más tényezők, például a márka láthatósága és a piaci korlát, amelyek döntő szerepet játszanak a szervezet növekedésében.

Hogyan vásárolhatunk EOS-t

Könnyű megvásárolni az EOS-t. Először megnézheti az EOS-val kereskedő nagyobb tőzsdéket, mint például a Binance, a Poloniex vagy a KuCoin. Közvetlenül nem vásárolhat tőlük EOS-t fiat valutával. Bitcoint kell vásárolnia, hogy később kereskedhessen az EOS-szal.

Itt egyszerűen meg kell találnia egy BTC / EOS kereskedési párt. Ezután, amennyit csak akar, kereskedhet a BTC-vel az EOS-ra. Pár másodperc alatt megvalósíthatja ezt a kereskedelmet.

Hol tárolja az EOS-t

Egy hideg pénztárca, például egy Trezor, a legbiztonságosabb hely az EOS tárolásához offline. Az EOS biztonságos az online fenyegetésekkel szembeni védelme miatt. Továbbra is használhatja a Blockchainhoz mellékelt nyílt forráskódú parancssori felületet (CLI), ha megfizethetőbb opciót szeretne. Ez a legbiztonságosabb lépés a következő lépéshez. Harmadik féltől származó pénztárcák széles választéka vehető figyelembe, ha rugalmasságot szeretne. itt van egy lista legjobb EOS pénztárcák hogy 2021-ben tárolja érméit.

EOS árjóslás GYIK

Az EOS jobb befektetés?

Hosszú távú befektetésként figyelembe véve, különböző platformok előrejelzik, hogy az EOS a következő években jól teljesíthet. A piaci előrejelzések szerint az EOS 2025-re várhatóan 5 dolláros értékre számít.

Az EOS jobb, mint az Ethereum?

Mindkét platform összehasonlításával az EOS helyettesítheti az ETH-t, mint a kriptográfiai közösség domináns intelligens szerződéses platformját. Röviden, az EOS az Ethereum improvizált formája, sok szempontból, például a tranzakciós díjak, a skálázhatóság és inkább egy centralizált modell.

Eléri-e az EOS a 100 dolláros határt?

Minden előrejelzés szerint a fő elemzők szerint a 100 dollár meglehetősen megközelíthetetlen összeg, amelyet figyelembe kell venni. 2025-re az EOS csaknem 8 évet tölt a közösségben. A jövőben az Ethereum helyét elfoglalva azt mondhatjuk, hogy 2030-ra elérhetik az 50 dolláros határt.

Következtetés

Az EOS kiváló platform decentralizált alkalmazások fejlesztők és mérnökök tervezéséhez. Ez az érme elkötelezett a professzionális befektetők számára újításai és mögöttes koncepciói miatt. Az EOS projekt mindent megkövetel a jövőben, hatalmas beruházásokkal az érmébe és a tapasztalt csapatába.

Javasoljuk, hogy a lehető legtöbb elemzést végezze el, mielőtt befektetne az EOS-ba. Nézze meg a legújabb piaci trendeket és a jövőbeni előrejelzésekkel kapcsolatos szakértői véleményeket. Bármilyen kérdéssel kapcsolatban örömmel segítünk. Hozzászólás az alábbiakban, és megpróbáljuk a lehető leggyorsabban megválaszolni kérdéseit.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector