Hogyan lehet kamatot szerezni a Bitcoin és a Crypto iránt 2020-ban?

  • Szeretne kamatot szerezni a Bitcoin-szerű kriptovaluták iránt?

Pontosan ott vagy a beszélgetés epicentrumában. Mielőtt azonban elmondanám, hogyan kell ezt pontosan megtenni, szeretném, ha tudná, hogy a legtöbb kriptovaluta, mint például a Bitcoin, önálló pénz.

Ez azt jelenti, hogy a tulajdonos csak tervezés alapján tarthatja és vigyázhat rájuk. Éppen ezért másnak átadni ellentmondásos annak az oknak, amelyre fogantak!!

Sok kriptobefektető mélyhűtőben tárolja Bitcoin és más kriptovalutáit – a megfelelő módon. Míg vannak olyan gondatlanok is, akik titkosításra hajlamos kriptotőzsdéken tartják őket !!

De mindenesetre csak a kriptovaluták tartása nem növeli a vagyonát. (kivéve az alapul szolgáló eszköz árnövekedési részét).

Például:

Ha rendelkezik 1 BTC-vel, amelyet 2000 dollárért vásárolt, akkor ez most 10 000 USD lehet, de az 1 BTC-je változatlan marad, nem lesz 1,15 vagy 1,25 BTC.


De mi van, ha ez válhat?

Vannak speciálisan tervezett kriptográfiai kölcsönzési és hitelfelvételi szolgáltatások, amelyek kockázatcsökkentett módon gondoskodnak erről az összetett folyamatról.

Egy másodperc alatt eljutunk ezekhez a szolgáltatásokhoz, de előtte elengedhetetlen megérteni, hogy ez a módszer mind magánszemélyek, mind vállalkozások számára egyaránt működik.

Keress Bitcoin & Kripto kamat: A legjobb Bitcoin kamatmegtakarítási számlák

A legegyszerűbb módja annak, hogy kamatot szerezzen a BTC-vel vagy a kriptovalutákkal, ha megnyit egy kripto- / bitcoin megtakarítási számlát népszerű kriptográfiai kölcsönzési szolgáltatásokkal.

Számos kriptográfiai hitelező gombáskodik szerte a világon, de szerintem nem mindegyik éri meg az idejét. Néhány játékos, akiről úgy érzem, hogy érdemes odafigyelni, a következők:

A legjobb Bitcoin megtakarítási számla Kamatláb (THM) Engedélyezett betétek
YouHodler 12% USDT
BlockFi (Csak az Egyesült Államokban) 6,2% BTC & ETH
Celsius 3,9% BTC, ETH, + 14 további eszköz
Nexo 8% EUR, DAI, PAX, USDC, USDT & TUSD

Ha egy kriptográfiai hitel- / megtakarítási számlát nyit meg náluk, a kriptográfiai állomány 4-7% -os kamatai között bárhová eljuthat, ami túl sok, mint amit a bankoktól kap. Különösen egy olyan világban, ahol sok államkötvény negatív hozammal rendelkezik.

Mi a Bitcoin (BTC) vagy a kripto kamat & Hogyan működik a Bitcoin kamatszámla?

Néhány évvel ezelőtt nem volt lehetséges keresni a bitcoinjait és altcoinjait, de a világ minden tájáról származó befektetők fokozott likviditásával és elismertségével ez lehetővé vált.

2019 van, és a kriptográfiai fedezett hitelezés lehetővé teszi a hitelezők (befektetők) számára, hogy extra tőkét keressenek tétlen kriptotőkéjükön.

Sőt, ez semmiképpen sem új koncepció.

A gazdag milliomosok ezt az ősrégi módszert alkalmazták arra, hogy pénzüket hasznukra váltsák, azáltal, hogy valamilyen formában vagy.

A hagyományos világban a befektetők / hitelfelvevők általában ingatlant, részvényeket vagy kötvényeket használnak hitelkibocsátáshoz vagy -szerzéshez, és ennek megfelelően többet tesznek tőkebefektetéseikkel.

Hasonlóképpen, a kriptoszférában bárki, aki rendelkezik extra bitcoinokkal vagy kriptovalutákkal, kölcsönadhatja azokat a hitelfelvevőknek, hogy fix kamatot szerezzenek hiteleikből.

Hogyan juthat el a legjobb Bitcoin (BTC) vagy kriptográf kamatlábakhoz?

Ebben az üzleti modellben nincs rakétatudomány.

Ugyanúgy, ahogy a bankok működnek. Ezek a kriptográfiai kölcsönzési szolgáltatások elviszik betétjeit, és tovább kölcsönözik az ellenőrzött hitelfelvevőknek 10-16% kamatláb mellett, és 4-7% kamatot adnak Önnek ebből a részvényből.

A hitel- és megtakarítási számlák kamatlábának különbségéből keletkező egyenleg összeg e kriptográf hitelezési platformok haszonkulcsát jelenti. Ez a fedezet azt a kockázatot is figyelembe veszi, amelyet ezek a játékosok vállalnak, ha megtartják az Ön kriptóit és tovább kölcsönzik.

Ráadásul pénzeszközeit csak ellenőrzött magánszemélyeknek vagy intézményeknek adják kölcsön az intézmény vagy az egyén túlfedezett eszközeivel szemben, csakúgy, mint kriptofinanszírozású kölcsönök hitelfelvevőknek.

Keressen passzív jövedelmet az ideális Bitcoin / kriptográfiai eszközein

Így várhatóan extra passzív jövedelemre tehet szert tétlen ülő kriptokészletein, beleértve a BTC-t, az ETH-t vagy más altcoinokat és a stabil árukat.

A kezdéshez csak igazolnia kell magát a fent felsorolt ​​platformok bármelyikén, és ki kell töltenie a Bitcoin / kriptofizetéseit.

Miután ezeket az alapokat megerősítették a blokklánc alatt, elkezdik a kamatot felhalmozni az egyeztetett kamatláb szerint.

A megtakarítási számla számára kiválasztott platformtól és a befizetett kriptók típusától, valamint a piaci feltételektől függően döntse el a kapott kamatlábat.

De vannak olyan szolgáltatások a piacon, amelyek akár 7% kamatot is fizetnek bizonyos érmék után.

Ezenkívül a fizetés szempontjából ezek a szolgáltatások kissé eltérnek egymástól. Egyes szolgáltatások, mint például a BlockFi, kamatot fizetnek a BTC vagy az ETH iránt, attól függően, hogy mit fizetett be.

A Celsius ugyanezt teszi, ha a BTC-t befizeti, akkor megkapja a BTC és az ETH kamatát az ETH befizetéséhez.

Másrészt vannak olyanok, mint a Nexo, akik szeretnek BTC-ben fizetni bármilyen náluk tartott betétért. És azt hiszem, a Nexo is ugyanezt csinálja, amikor a stablecsinjait tartja vele, és ők is osztalékot fizetnek BTC-ben a Nexo token tulajdonosainak.

Itt van egy hozzávetőleges becslés arról, hogy 1 BTC-t tart a BlockFi-val a kriptotakarék-számláján:

Ezenkívül itt vannak az 1 BTC Celsiusszal való tartásának előrejelzései a Bitcoin jelenlegi USD értékén:

Tisztán, BlockFi megnyeri a Celsiust, ha a felhalmozott kamat szempontjából látjuk.

Ami a legjobb kripto / Bitcoin megtakarítási kamatszámla?

Úgy gondolom, hogy mindezek a kriptográfiai kölcsönzők fantasztikus munkát végeznek a piac kiszolgálásában, és lehetővé teszik a befektetőknek / kriptográfusoknak, hogy többet tegyenek a kriptográfiai készleteikkel.

De mindegyik kissé eltér egymástól.

Ha összehasonlítja a kínált kamatlábakat és a betétek visszavonásának rugalmasságát, a Celsius nyer a többinél.

A Celsiusszal 7% THM-t kap a stablecoin-betétjeihez, de ami az ETH-t és a BTC-t illeti, elég alacsony. Körülbelül 3,9% THM-et kap az ETH-hoz és 3% THM-et a BTC betétekhez, minden hétfőn kiszámítva és elosztva.

Másrészt, ha BTC-t vagy ETH-t szeretne letétbe helyezni, fontolja meg BlockFi (Csak az Egyesült Államokban) mert 6,2% -os THM-et kínál havonta kiszámított és elosztott betéteire.

De ha olyan stabil termékekről van szó, mint az USDT, YouHodler biztosítja a 12% THM kamatláb amely a legmagasabb az iparban, feltéve, hogy egy évig tart.

Ha a visszavonásról van szó, akkor számíthat arra, hogy az alapokat ugyanazon a napon dolgozzák fel, de a BlockFi fenntartja a 7 napos jogot a kifizetések feldolgozására.

Végül véleményem szerint, ha igen az Egyesült Államokból, megfontolandó BlockFi a betétszámláihoz, a Nexo vagy a Celsius a világ többi részéhez…

Néhány gyakran ismételt kérdés:

  • A Bitcoin kamatalapú?

Nem, a Bitcoin nem kamatalapú eszköz, de az ármozgások arbitrázsával és így kölcsönadásával / hitelfelvételével kamatot generálhat rá. Csakúgy, mint a bankok, de ez meglehetősen kockázatos.

  • Lehet keresni a Bitcoin kamatot?

Nem, a Bitcoin önmagában nem tud kamatot szerezni. Nincs belső értéke, de az ármozgások alapján kamatot lehet generálni. Csakúgy, mint a kriptográfiai cserék.

Remélem, tetszett ez a részletes cikk, amely a kriptovaluták iránti érdeklődésre tett szert. Ha tetszett, kérjük, tegye meg észrevételeit az alábbiakban, és erőteljesebben fogunk törekedni arra, hogy a jövőben minél több ilyen informatív tartalmat hozzunk Önnek !!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector