Hogyan lehet pénzt keresni Bitcoinból (BTC) 2019-ben?

Mindenki, aki hallott a kriptográfiáról, egyszer ezt gondolja:

  • Hogyan lehet pénzt keresni kriptográfia segítségével?

Bár a kriptográfia nem ez volt az elsődleges célja. De tény, hogy olyan kriptovaluták, mint a Bitcoin és az Ethereum, ezt szolgálják egyesek számára.

Mai napirendünk az, hogy elmondjuk, mit csinálnak ezek az emberek, hogy megpróbálhasson pénzt keresni kriptovalutákból.

De mielőtt beleugrunk, hadd mondjam el, a kriptoszférában sok csalóka csapda van, amelyek olyan ártatlan befektetőket akarnak csalogatni, mint te, és szétszedni őket.

Alázatos kérésem az ilyen kezdő befektetők felé, hogy legyek óvatos ezekkel a csalásokkal szemben, és soha ne fektessenek be többet, mint amennyit elveszíthetnek bármelyik kriptovalutában. A TheMoneyMongers-nél csak egy levél választja el Öntől, hogy megoldja zavarait !!

Miután ezt mondtuk, térjünk át a húsra, és nézzük meg, hogyan lehet pénzt keresni Bitcoinból és hasonló kriptovalutákból:


Keressen pénzt a Bitcoin 2019-ből Gyors linkek
Keressen pénzt a Bitcoin bányászatából Próbálja ki most
Befektetés (vásárlás & BTC birtokában) Próbálja ki most
Keressen pénzt a Crypto / Bitcoin kereskedésből Próbálja ki most
Hitelezés Próbálja ki most
Bevásárlás Próbálja ki most
Cryptocurrency Staking Próbálja ki most
Crypto Dividends Próbálja ki most
Kripto arbitrázs Próbálja ki most
Hosting Masternode Próbálja ki most
Crypto Education Próbálja ki most
Airdrops Próbálja ki most
Forks igénylése Próbálja ki most

12 módon lehet pénzt keresni a bitcoinhoz hasonló kriptovalutákkal 2019-ben

Jegyzet: Nagy valószínűséggel, ha felmerül benned a kérdés, hogy kripto-ból keress pénzt, akkor biztos, hogy van néhány kripto-állományod. De még akkor is, ha nincs ez az útmutató, hasznos lehet.

# 1. Keressen pénzt a Bitcoin bányászatából

A Honeyminer egy kriptográfiai bányász szoftver ez megkönnyíti bárki számára a kriptovaluták bányászatát és jutalmakat a BTC-ben, csak egy számítógéppel.

Amikor csatlakozik a Honeyminer közösséghez és telepíti a szoftvert, az kihasználja a CPU-t & GPU-energiával különféle kriptovalutákat bányászhat a futó gépén.

Ezután a mézesmadár átváltja ezeket a bányászott kriptovalutákat Bitcoin-ba, és a bitcoinok aránya elkezd tükröződni a mézes számláján.

A Bitcoin részarányát a bányászati ​​teljesítmény arányában döntik el, amellyel hozzájárult ahhoz az időszakhoz, amikor a nászutas szoftver be volt kapcsolva.

A bevételek függenek a grafikus kártya erejétől, valamint az általános piaci körülményektől. Az újabb PC-k bárhonnan készíthetnek 15–75 USD * GPU-nként havonta. Nézze át keresetének lehetőségeit ezt a számológépet ha az éves bitcoin növekedési ütem alapján HODL.

VAGY

Ha először kezdi a bányászatot, azt tanácsolom, próbálja ki Honeyminer terméke (66 dollár 3 hónapig: csak kb. 22 dollár havonta) ez segít a kriptovaluta bányászatának megkezdésében a legegyszerűbb módon CPU-k vagy GPU-k karbantartása nélkül, de jó elkötelezni magát legalább évente a bányászat mellett, hogy jelentős megtérülést érjünk el.

A Honeyminer a kriptovaluta bányászatot teszi elérhetővé a tömegek számára és a kriptovaluta bányászatának megkezdéséhez nem kell drága GPU-kat vagy CPU-kat vásárolni ha te Hotel Honey ™ vásárlása: Igény szerint hozzáférhet a GPU-khoz a kriptovaluták bányászatához.

Haspower (Ethash) Időkeret
250 MH / s 660 dollárban Vásárlás 3 hónapig [Ajánlott]
25 MH / s 129 dollárban Vásárlás 6 hónapig 
250 MH / s 1 254 dollárban Vásárlás 6 hónapig
2500 MH / s 6270 dollárban Vásárlás 3 hónapig

Használja a Honeyminer-t most

# 2. Befektetés (vásárlás & Holding)

Ez a legegyszerűbb, mégis alulértékelt pénzkereseti módszer a kriptóban.

Ez azért van, mert valószínűleg nagyon nehéz valamit megvásárolni és folyamatosan tartani. De a megfelelő mennyiségű oktatással és a HODL képességének kiépítéséhez szükséges tudatos erőfeszítésekkel ilyen könnyen megteheti.

Tehát ennek cselekvési ötlete a következő:

  • Tanulja meg magát a kriptovalutákról. Kezdje a TheMoneyMongers 1. számú blogbejegyzéséből
  • Forster az elméd jobban más forrásokból.
  • Vásároljon kriptovalutákat innen & helyezze át ezeket a pénztárcákat.
  • HODL egy ideig.
  • Adja el, amikor mindenki vásárol !!

Jegyzet: Most plusz 10 dollárt kereshet a BTC-ben, ha úgy dönt, hogy bármely, legalább 100 USD értékű kriptovalutát vásárol Coinbase. Menj, próbáld meg most !!

# 3. Keressen pénzt a Crypto / Bitcoin kereskedésből

A kriptokereskedelem a belépés másik alacsony akadálya, de magas kockázatú technika, amellyel pénzt lehet keresni a Bitcoinból és az Ethereumból, mint a kriptopénzek.

Sokkal könnyebb megkezdeni a kereskedést, mint a hagyományos tőzsdéken, mert a kriptóban akár 10 és 100 dollár közötti összegeket is meg lehet kezdeni rezsiköltség nélkül.

Néhány kriptográfus szereti a napi kereskedést és pénzt keresni. A koncepció egyszerű; egy nap alatt többször vásárol alacsony árat és magasan elad, hogy a különbség a nyereség legyen. Tehát ne felejtsd el megnézni a legjobb napi kereskedési kriptovaluta tőzsdéket, most megpróbálhatsz pénzt keresni.

A kriptográfia kereskedésének másik módja a margin kereskedés. Ebben kereskedőként felhasználhatja meglévő alapjait arra, hogy több kriptot vegyen fel azonnali hitelként, majd kereskedelmet folytasson ezekkel a tőkeáttételes alapokkal. De ez nagyon kockázatos, mert mind a nyereségét, mind a veszteségét az Ön által alkalmazott tőkeáttételnek megfelelően növelik.

További részleteket szeretne a fedezeti kereskedésről, nézze meg ezt: Mi a fedezeti kereskedés & a legjobb tőzsdei árfolyamkereskedelmi kriptográfia ??

# 4. Bevásárlás

Gyakran az emberek azt kérdezik tőlem: „hogyan lehet pénzt keresni a kriptopénzből anélkül, hogy megvenném őket?

A válaszom:

Online vásárlással…

Tehát ne lepődj meg, amikor azt mondom, hogy a kriptóval pénzkeresés legmenőbb módja a vásárlás.

Manapság mindenki online vásárol – férfiak, nők, és hogy ne feledkezzünk meg a gyerekről sem. Számukra nem lehet jobb lehetőség arra, hogy kriptóval pénzt keressenek.

Szeretné tudni, mit tegyen?

A kezdés leggyorsabb módja az online vásárlás a Lolli alkalmazáson keresztül. A Lolli egy jutalmazó alkalmazás, amely bitcoinokban fizet, ha különféle dolgokat vásárol a partner kiskereskedőin keresztül.

Találd ki? Ön felkelni 30% kedvezmény a Lollin keresztül történő vásárlásokról amelyeket a Lolli pénztárcádban lévő bitcoin formájában térítenek vissza.

Érdekelt?

Ne felejtse el ellenőrizni a Lolli lépésről lépésre szóló útmutatónkat: Most mindenki kereshet Bitcoin-t, aki online vásárolhat !!

Van egy másik szolgáltatás, amely megadja 15% vagy több kedvezmény amikor rajta keresztül online vásárol az Amazon-on. A neve Purse.io, de ez a módszer csak akkor működik, ha bitcoinban fizet. Összefoglalva tehát 15% -ot vagy annál többet takaríthat meg, ha bitcoin-vásárlásokkal fizet.

Egyáltalán nem rossz, elvégre a megtakarított Bitcoin a Bitcoin megszerzése !!

Nézd meg Pénztárca.io & Lolli Most

# 5. Hitelezés

Ha Önnek Bitcoin, Ethereum vagy bármely más jól ismert kriptovaluta van, beleértve a stabil papírokat is, akkor nincs jobb módja annak, hogy pénzt kriptóban szerezzen..

Ez a kriptográfiai hitelezés.

Van egy DeFi mozgalom az egész világon, és a kriptovaluta hitelezés az egyik darabja. Sok kriptográfiai hitelnyújtási szolgáltatás gombaféle, amelyek a kriptovalutákat tovább kölcsönözik, és évi 5-7% kamatot fizetnek.

A kriptográf hitelezése azonban kissé ellentmondó intuitívnak tűnhet, mert öngondoskodásra szánták, de a kriptográf hitelezés minden bizonnyal új felhasználási módnak bizonyul.

Bárki, akinek van egy extra kriptográfiai ideálja, kölcsönadhatja. És kereszen rajta egy százalékot, amely egy ősrégi módszer arra, hogy a pénze 24 x 7-re megtérüljön.

Azok a vállalatok, amelyek kipróbálhatják a kriptovaluták kölcsönadását, hogy extra passzív jövedelmet szerezzenek BlockFi, Nexo.io & Celsius hálózat.

# 6. Kriptopénz tét

A kriptovaluta-tét a tét kriptovaluták igazolásában honos.

A tét igazolása a konszenzus generálásának másik módja az elosztott rendszerekben, és úgy gondolják, hogy környezetbarátabb, mint az olyan munkarendszerek bizonyítása, mint a Bitcoin.

A tét pénznemének igazolásaként meg kell tartaniuk a kriptovalutákat a rendszer részesedéseként egy online saját tárhelyű pénztárcában, hogy részt vegyenek a konszenzusban.

A kriptovaluták tétjének megtartásáért járó jutalomként az érdekelteknek ugyanazon rendszerből származó új érméket kapnak, mint a hozzájárulásuk és a rendszer kibocsátási aránya, azaz blokk jutalom.

Például, ha 100 NEBL-érmét helyez el egy Neblio pénztárcában, akkor várhatóan tíz új NEBL-érmét szerez az év végén, 10% -os éves árfolyamon.

# 7. Crypto Dividends

Az osztalék olyan extra jutalom, amelyet a tulajdonos kriptovalutát vagy részvényt tarthat a szó hagyományos értelmében. Ez nem más, mint az a nyereség, amelyet a vállalat vagy szervezet meg akar osztani Önnel az Ön által tartott érmék / zsetonok vagy részvények arányában.

A kriptoszférában osztalékfizetéssel is rendelkezünk, és ezek birtokosai havi vagy heti osztalékot kapnak a vállalat nyereségéből..

Például a NEXO token tulajdonosai osztalékot kapnak a Nexo.io-tól, amely egy kriptográfiai kölcsönzési platform. Hasonlóképpen, a KuCoin Shares (KCS) token tulajdonosai napi osztalékot kapnak azokból a díjakból, amelyeket a KuCoin tőzsde a felhasználók révén keres.

# 8. Kripto arbitrázs

Az arbitrázs a pénzkeresés másik módja bármely területen, és a kriptovaluták sem különböznek egymástól.

Ha nincsenek tudatában, ha alacsonyabb árú helyről vásárol valamit, és egy másik helyen eladja, akkor a különbség az Ön által elért haszonkulcs, és ezt arbitrázsnak nevezzük..

Tehát kriptovalutákban, amikor egy adott kriptovalutát vásárol az egyik tőzsdéből, és nyereségért eladja egy másik tőzsdén, akkor titkosítási arbitrázst végez.

Ez egyszerű dolognak tűnhet. De hidd el, nem az. Ezért vannak speciális kriptográfiai abitrage kereskedési botok, amelyek segítenek abban.

# 9. Hosting Masternode

A Masternode tárhelyen keresztül pénzt keresni meglehetősen drága.

Azok számára, akik nem tudják, a masternodes speciális célú cryptocurrency teljes csomópontok, amelyek extra munkát végeznek a tranzakciók validálásával és hozzáadásával egy kriptográfiai blokklánchoz. Ennek a csomópontnak a futtatásáért a hálózat szépen fizet a masternode tulajdonosának a szolgáltatás ösztönzéséért.

Csak akkor lehet masternode-t üzemeltetni, ha a minimális mennyiségű kriptovalutát beszerezte egy teljes csomópont fogadására. Például a DASH masternode-hoz 1000 DASH-érmével kell rendelkeznie, majd csak Ön tudja tárolni.

De az 1000 DASH most túl sokba kerül, így sokak számára ez nem biztos, hogy életképes megoldás.

De ha korán észrevesz egy masternode valutát, és úgy gondolja, hogy ez lesz a következő nagy kripto. Megvásárolhatja az adott pénznemben szereplő minimális számú érmét, hogy a masternode-ot befogadhassa és jövőben is kereshessen belőle.

# 10. Crypto Education

Zavarban voltam, amikor megismertem a kriptográfia pénzszerzésének ezt a módját, és biztos vagyok benne, hogy te is.

A Coinbase Earn révén az emberek a kriptovalutákon keresztül pénzt kereshetnek, ha megismerik a különböző kriptográfiai eszközöket. A kezdéshez regisztrálnia kell a Coinbase szolgáltatásra ez a link és kövesse ezt a folyamatot:

  • Nézzen meg különböző kriptovalutákkal kapcsolatos oktató videókat.
  • A videó után tegyen egy gyors kvízt, hogy tesztelje tudását.
  • Minden kitöltött kvízhez megkapja az adott titkosítást a Coinbase pénztárcájában.

Ez az. Regisztráljon most, és kezdje el ma.

PS: A Coinbase Earn használatával 20 percen belül 60 dollárnál többet kereshet kriptóban. És értetlen voltam, hogy tudtam ezt, mert ez megmutatja, hogy milyen korán kezdtek bele a kriptopénzekbe, hogy csak azzal keresve pénzt keresnek !!

# 11. Airdrops

Néhányan gondolkodhattok azon: „Hogyan lehet pénzt keresni kriptovalutából befektetés nélkül?”

Nos, a válasz egyszerű, Airdrops.

Az Airdrop a legegyszerűbb módja a pénzkeresésnek a kriptóban !!

A kriptovaluta légcseppjei olyan események, amikor új érméket vagy zsetonokat osztanak szét tömegeknek, hogy új érméket / zsetonokat terjesszenek forgalomba elosztott és kiegyensúlyozott módon..

Manapság a légcseppeket arra is ösztönzik, hogy bizonyos mikrotevékenységek elvégzésére ösztönözzék az embereket, például egy bizonyos kriptográfiai vagy blokklánc-projekt távirati csoportjának retweetelésére, kommentálására vagy csatlakozására.

Tehát ezért fontos, hogy vigyázzon az ilyen légcsepp eseményekre. És ha ezt kihívásnak találja, akkor feliratkozhat a TheMoneyMongers oldalra, és emlékeztetni fogjuk Önt a fontos cseppek.

# 12. Forks igénylése

A kriptovalutákkal történő befektetés nélküli pénzkeresés másik egyszerű módja a kemény villák igénylése.

Azok számára, akik nem tudják, a kriptovaluták folyamatosan elágaznak. A közösségi tagok véleménykülönbsége miatt néha bizonyos blokkláncok elágaznak és két blokkláncot alkotnak.

Ennek klasszikus példája az Ethereum és az Ethereum classic.

Az Ethereum pénzneme elszakadt az Ethereum classictól 2016-ban, de itt fontos megjegyezni, hogy mind az érmék, azaz az ETH & Az ETC pénzértékkel rendelkezik. Hasonlóan a BTC-vel és a BCH-val, ahol a BCH az eredeti BTC villa.

Tehát, ha egy elágazó vagy a múltban elágazó érmét tart, akkor könnyen igényelheti újonnan létrehozott ingyenes érméit / zsetonjait, amelyeknek van némi piaci értéke.

Ezért a kriptovaluta villák igénylése jövedelmező pénzkereseti módszer további befektetések nélkül.

PS: Nincs ideje követni a soron következő villákat, igénybe veheti a segítségünket. Iratkozzon fel ránk, és mi folyamatosan tájékoztatjuk Önt a fontos kriptovaluták villáról !!

Melyik a legjobb módja annak, hogy pénzt keressen a Bitcoinnal & Kriptopénz?

Természetes, hogy összezavarodunk, amikor annyi lehetősége van a kriptovalutákon keresztüli pénzkeresésre. De ha valaki olyan ember, aki nemrég kezdte el a kriptográfiát, akkor azt javaslom, hogy kezdje el vásárolni Lolli. És nézze meg, milyen érzés pénzt keresni bitcoinokból.

Vagy különben is próbáljon meg vásárolni néhány kriptovalutát a Coinbase-től és készítsen egy extrát 10 USD BTC-ben az első 100 USD vagy annál magasabb vásárlási értékéhez.

És ha valaki olyan, aki átlagosan ismeri a kriptográfiát, és 2000 dollár értékben tud kölcsönadni kriptovalutákat !! Akkor azt javaslom, próbálja ki a 6,2% -os kamattermelő megtakarítási számlát BlockFi (csak az amerikai állampolgárok számára). Vagy kipróbálhatja a kriptográf kereskedési botok lehetőségét is, amelyek automatikusan arbitrázsokat végeznek az Ön számára.

Végül, ha noob vagy, elkezdhetsz befektetni a Bitcoin-ba és tartani egy ideig, hogy megértsd a kriptovalutákon keresztüli pénzkeresés dinamikáját. !!

Most elmondja nekünk: Melyik módszert fogja vizsgálni? Próbáltál már más pénzkereseti módot a kriptovalutákon keresztül? Mondja el nekünk az alábbi megjegyzések részben, és blogunkon jóváírjuk.

És ha tetszett ez a bejegyzés, ne felejtsd el megosztani a kriptográf barátaiddal, akiknek ez a bejegyzés is tetszhet !!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector