Litecoin árjóslás: Az LTC ára emelkedni fog 2021-ben?

Akárcsak a bitcoin, Litecoin (LTC) óriási és növekedés várható kriptovaluta. Ez a hasznos útmutató a Litcoin árjóslás útmutató segít a befektetőknek és a kereskedőknek megfontolni, hogy az LTC növekedni fog-e a következő években vagy sem. Tesszük előrejelzéseinket, valamint a piaci véleményeket. Mielőtt azonban belemerülnénk azokba a kérdésekbe, mint például, hogy a bitcoinok elérik-e az 1000 dollárt, vagy jobb-e a Litecoin, mint a bitcoin, végezzünk egy gyors áttekintést a Litecoin eredetéről és egy összefoglalót dióhéjban.

Mi a Litecoin?

Litecoin 2011 végén vezették be a Bitcoin Blockchain átjáróként. Charlie Lee, a Google egy ex-dolgozója állt az ötlet mögött. A Litecoin elképzelése szerint bányászbarátabb kriptovaluta-környezettel rendelkezne, és ez volt a bevezetés fő gondolata. Az érmét a piacon kínálták, szem előtt tartva, hogy egy átlagember kifinomult hardver nélkül is kibányászhatja az érmét.

A piacon létező litecoinek száma négyszer több, mint a bitcoin. Sőt, a Litcoin gyorsabb tranzakciókat kínál, mint a Bitcoin, ezért nem tűnik félelmetesnek. Mindkét kriptó nem különbözteti meg ennyire az árukat és a piaci kapitalizációt leszámítva. Ma a Litecoin a kriptopiac legfinomabb eszközének számít az évek során potenciálisan növekedő bitcoin után.

Mi az a Litecoin? - LTC kezdőknek szóló útmutató


Litecoin múltbeli elemzése

A mai napig a Litecoin versenyzőt vett fel azzal, hogy egész évben elég lenyűgöző teljesítményt nyújtott. Kezdetben a kriptográfia 41 dollárnál ragadt, az árak megduplázódtak, a piac az LTC-vel szemben 40 és 50 dollár közötti kereskedési árral állt szemben a nyári hónapokban. Ez elképesztő teljesítmény volt, de a varázslat októberben kezdődött, amikor a piaci Bull Run véget ért. Coinmarketcap az alábbi diagram:

A többi kriptóval szem előtt tartva a Litcoin-nak sikerült átütnie, hogy átlépje a% 50-et. Abban az időben szinte lehetetlen volt, hogy a bitcoin meghaladja a korlátot 10 000 dollárért. November folyamán a Litecoin 50 dollárról közel 88 dollárra emelkedik. Ez csaknem 60% -os áremelkedést jelentett. December egy mozgalmas év a Litecoin számára, mivel az érme stílusosan fejezte be az évet. Ahol a bitcoin elérte a rekordszintű, csaknem 24 000 dolláros árat, a Litecoin még a jobb teljesítményt is elérte. Az LTC elérte az éves csúcsot, 123,76 dollárt. A Litecoin jelenlegi piaci árfolyama 141,87 dollár.

  1. Tezos (XTZ) árjóslás 2021-2025-re
  2. Cardano árjóslás 2021-2025 | Az ADA valaha el fog érni 10 dollárt?

A jövőbeli Litecoin árjóslatok

Valamiért a Litcoin árai a Bitcoin-tól függenek. Ha a bitcoin egy újabb bikafuttatással túllép, az árak magasak lehetnek. A piac legújabb fejleményei és a COVID révén a hagyományos piacok bezárulnak. Nagyon általánosan beszélhetünk, és számíthatunk arra, hogy a kriptopénzek 2021-ben, 2022-ben stb. Az altcoinok közül sok minden idők legmagasabb szintjére emelkedik, mivel a piac nem lesz azonos.

Az őrült bikafutás az egyetlen remény a kriptográf felhasználók számára a Litecoins elég magas fejlődéséhez. Bár egyelőre jól működik, a volatilitás olyan magas, hogy nem kell idő, amíg az árak süllyednek. Az alábbiakban a következő potenciális magas és alacsony értékeket adjuk meg annak becslésére, hogy mennyi Litecoin mehet.

 

Litecoin árjóslás 2021

Állítólag a felezés a fő esemény, amikor a különböző eszközök árainak egekbe szöknek. Sokan úgy vélik, hogy a Litecoin ára az elkövetkező években emelkedni fog, ha a felére esik. Az elkövetkező frissítések alapján a valuta kemény kiesést jelent a többi Cryptos számára. Ami az árakat illeti, az elemzők 2021 végéig 150 dollárra törekednek. A potenciális csúcs 2021 végére meghaladja a 230 dollárt.

LTC árjóslás 2022-2025

Az érme lassan, de egyre vonzóbbá válik a kriptot használók felé. A legjobb fizetési módokat, megfizethető díjakat kínálja, így ez a legjobb választás az egész hálózaton. A 2023-2025 közötti árjóslás a Litecoin pénznemének elkövetkező 5 évben történő bevezetésétől függ. Ha az örökbefogadási arány jó lesz, akkor várhatóan 2025 végére átlépi a 400 dolláros határt.

Ez nem jelenti azt, hogy ez a növekedés következetes lesz. Bár teljesen függ a bikapiactól. A bitcoin árai közvetlenül ütik a többi érme érme piacának pozícióját. Ami minket illeti, a Litecoin a potenciálisan magas 324 USD közötti tartományban marad, ha 487 USD-t választ. De minden ismét a piac ingadozásától függ.

Litecoin árjóslás 2021-2025

TradingBeast naponta frissítsék weboldalukat a különböző érmék árainak előrejelzésével. Az előrejelzés a történeti adatokon alapul, és következtetéseket vonunk le regressziós és korrelációs elemzés segítségével. A platform rendelkezik a litcoin előrejelzésével. Az előrejelzés többnyire hosszú távú. A hosszú távú előrejelzéseket valahogy optimistának tekintik. Úgy gondolják, hogy az LTC 2021 végén szép összeggel fog esni. 2022 kissé jó év lesz a litcoin számára, mivel az érme 2022 végén 259 dollár körül alakul. Az ár 2023-ban tetőzik. 2024-re 413,3 USD körül, és 2025-re eléri az állandó 400 USD értéket.

LTC árjóslás 2021-2025-re

A Litecoin növekedni fog? Hogyan DigitalCoinPrice elemzi az érmék jövőbeli előrejelzését, vessünk egy pillantást arra, hogy a Litcoin árelőrejelzése hogyan fog tovább változni. A platform előrejelzése szerint ez az altcoin önmagában 26% -kal emelkedik januárban a 219 dollár megérintésével. Sőt, arra számít, hogy júniusban valamivel meghaladja a 230 dollárt vagy meghaladja azt, és az év végén 2021 Litecoin kissé csökken, és véget ér 162,47 USD / 1 Litecoin értékkel.

A piaci infláció a becslések szerint viszonylag stabil – a Litecoin becslései szerint 2022-ben hosszú távon 188,59 dollár, 2023-ban 214 dollár, 2024-ben 192,75 dollár és 2025-ben 302,52 dollár..

Ezek a számok azonban leginkább az érme hátrányait mutatják. Mint jelenleg, az érme kereskedése majdnem 181,87 dollár, várhatóan 2025 végére az érmét potenciálisan magas, 450 dollár körüli értékkel fogják kereskedni. A megadott árértékek meglehetősen egyértelműek. Mivel nincs mód a Litecoin értékének felkelésére a DigitalCoinPrice segítségével.

Olyan tényezők, amelyek befolyásolhatják a Litecoin árát

Sok tényező befolyásolhatja valahogy a Litcoin (LTC) árát. egy másik szóval, ahogy a Litcoin a múltban teljesített, a történelem megismétlődhet. A felezés a következő években várható. A platformon több játék vonzhatja a befektetőket, vagy előfordulhat olyan eset, amikor különböző fizikai üzletek és online áruházak fogadhatnak el digitális eszközöket.

Ez attól függ, hogy az elkövetkező évben hány felhasználó ismerkedik meg a Litecoin-szal. Olyan, mintha több felhasználó több befektetést tenne az érmébe. Ezenkívül a Litecoin hozzáférhető megközelítést alkalmaz a nyilvánosság számára, így van remény arra, hogy több kiskorú lesz, aki több eszközt hoz, és ez hatással lesz az árára.

Hol és hogyan vásárolhatok Litecoin-t?

Sok tőzsde található, ahonnan lehet Litecoin-t vásárolni. De mielőtt vásárolna, győződjön meg róla, hogy biztonságos pénztárca van-e az LTC tárolásához. Soha ne tárolja a kriptográfiát semmilyen tőzsdén. A kriptográfia megvásárlásához egyszerűen válasszon bármelyik legjobb besorolású tőzsdét, például a Binance, a Bit Panda stb., Hozzon létre egy fiókot bármelyik tőzsdén. Annak elkerülése érdekében, hogy ne csaljon vagy lopjon, igazolnia kell a személyazonosságát a tőzsdén. Szükségük van egy fényképes igazolványra, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy Ön vásárol.

Most már majdnem kész. Már 1 dollárral kezdheti. A csere fizetéséhez használhat bankkártyát, hitelkártyát vagy fizethet a bankszámláján keresztül.

Litecoin (LTC) Ár-előrejelzés GYIK

Will Litecoin 1000 dollárt ért el?

A következő év során, például 2021-ben, 2022-ben és így tovább, sok platform és elemző úgy véli, hogy a Litecoin (LTC) ára 2021 végéig ismét emelkedni fog, megkerülve a 200 dolláros szintet. 500 dollár elérése optimista lenne, ha azt mondanánk: De ki tudja. Ezek a kriptók volatilisak és bármikor megváltoztathatják az utat.

Melyek a legjobb pénztárcák a Litecoins tárolásához??

részletes cikkünk van 8 legnépszerűbbről litecoin pénztárcák hogy LTC-jét 2021-ben tárolja

A Litecoin jó befektetés?

Időről időre a Litecoin (LTC) jó befektetésnek bizonyult. Tekintettel arra, hogy a Litecoin technikai és alapvető ereje, illetve jele azt mutatja, hogy a Litcoin (LTC) előkészíti a kijutást a medvepiacról. Elmondható, hogy a Litecoin nemcsak jó, hanem kiváló befektetés is.

A Litecoin jobb, mint a Bitcoin?

A Bitcoin a kriptovaluta pénzének számít, és mind a Litecoin, mind a Bitcoin rendelkezik jó és rossz pontokkal. De ezek a tényezők csak reklámfogás, hogy minél több felhasználót vonzanak. Sőt, ezek a tényezők nem befolyásolják az érme használhatóságát és értékét.

Végső ítélet

Az érme jövőbeli ára nem függ az érmék meglévő tényezőitől. De ez a piaci fejlődés során megjelenő tényezőktől függ. Ezek a tényezők zárják le az érmék jövőbeni előrejelzéseit. Megteheti a kutatását. Ha új a piacon, a tokenek birtokosai segíthetnek a választásban. A kriptográfia piaca annyira ingatag, hogy szinte lehetetlen megjósolni bármely érme pontos értékét.

A Litecoin jól megalapozott és eddig is jól teljesít. Mint fentebb említettük, igenlő befektetni a Litecoinba. Naponta értesüljön a piaci trendekről. Figyelje az árfolyamok tartományát, hogy a lehető legjobban kiválaszthassa. Bármilyen kérdéssel vagy tanácsadással bármikor kapcsolatba léphet velünk. Amit szerinted a Litecoin 2025-re meghozza az árával, hagyja őszinte jóslatait a megjegyzés szakasz alatt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector