Lolli: Most bárki, aki online vásárolhat, kereshet Bitcoinot !!

  • Szeretne bitcoinokat?
  • Szeret Ön vagy partnere online vásárolni?

Ha a fenti kérdésekre a válasz Igen (!), Van valami különleges, amit ma meg kell osztanom veletek.

Az a tény, hogy ezt a sort olvassa, azt mondja nekem, ismeri a bitcoinokat, de ijesztő téma lehet. Néhányan még azt is szeretnék kezdeni, de nem onnan indulnak.

Másrészt lehetnek olyanok, akik tudják, hol kezdjék, de túl szkeptikusak az induláshoz.

De mindez éppen abban a pillanatban változik.

Bemutatjuk Lollit


Ha kedveli a vásárlást és a Bitcoin-t, kedvelni fogja Lollit.

De gondolhatja, hogy hol történt vásárlás a Bitcoin között.

Várj, erre jövök.

Lolli egy olyan vásárlási alkalmazás, amely ingyenes bitcoinokat jutalmaz, ha online vásárol rajta keresztül.

Hát nem csodálatos !!

Legalábbis nekem az.

Amikor néhány hónappal ezelőtt felfedeztem először Lollit, az egyszerűsége megdöbbentett. Sőt, annak köszönhető, hogy ennyi bonyolultságot képes eltávolítani a Bitcoin bevezetése felé. (erről bővebben később …)

Lolli valami olyan egyszerű dolgot vesz igénybe, mint a vásárlás, és kihasználja ezt az absztrakciós réteget, mint egy közeget ahhoz, hogy az emberek nagy csoportja megkereshesse a Bitcoin-t.

Lolli üzleti modellje

Lolli üzleti modellje egyszerű.

Számos olyan online márkával állnak partnerként, amelyek a Lollinak a jutalék egyeztetett százalékát fizetik, ha valaki a Lollin keresztül vásárol.

Ezután Lolli ismét megosztja a partnereiktől kapott jutalék egy százalékát, hogy készpénzt adjon vissza bitcoin formájában.

Lolli küldetése & Érték

Vannak, akik szkeptikusak a Bitcoin iránt, és akik nem, nem tudják, hol kezdjék el, mert a Bitcoin annyira összetett.

Másrészt a Bitcoin bányászata és kereskedelme nem mindenki csésze teája.

Két tény van:

  • Először is mindenki szeret online vásárolni.
  • Másodszor, többnyire mindannyian szeretnének kipróbálni bitcoinokat.

Lolli ezen a két megértésen lovagol. Ezért találták ki ezt a Bitcoin-alapú ösztönző rendszert. Végül is nagyszámú ember képzésének egyetlen módja az, ha erre ösztönzi őket.

Így Lolli ösztönzi az embereket azáltal, hogy ingyenes bitcoinokat ad nekik, amikor online vásárolnak.

Ez az. Egyszerű, de hatalmas.

Hogyan kezdjük el Lollit?

A Lolli használatának megkezdése halott egyszerű, tekintettel az alkalmazásuk minimalista kialakítására.

Csak le kell töltenie a Lolli böngészőbővítményt, majd regisztrálnia kell az e-mailje vagy a már meglévő Facebook-fiókja segítségével.

Most látogasson el a partnerüzleteikbe a weboldalukon vagy a böngészőbővítményükön keresztül, és figyelmeztetést kapunk arról, hogy mekkora százalékos megtakarítást érhet el a bitcoinokban, ha az adott üzletben vásárolnak.

Miután úgy döntött, hogy bejárja a Lollit az egyik üzletbe, az ügylet aktiválódik, és folytathatja a vásárlást, mint általában.

Dióhéjban a kezdéshez:

Jegyzet: Amint eléri a minimális 15 dolláros egyenleget a bitcoinban, választhat, hogy átutalja-e a Bitcoin-ot az Ön címére vagy beváltja-e a kapcsolt bankszámlájára. De a jutalmak megerősítésük után elérhetővé válnak. A jutalom megerősítése akkor következik be, amikor a partner jutalmának zárolási ideje lejárt. Ez általában 30-90 nap, a visszatérési időszak, az első vásárlás vagy a teljes tartózkodás után.

Mostantól a Lolli több mint 500 online áruházat támogat, ahol mindent megtalál, amire szüksége van: férfi, gyermek és női ruházat, kiegészítők és cipők, lakberendezés, elektronika, játékok, szállodai foglalások, repülőjegyek és egyebek.

Tehát csak vásároljon, és keresse meg a Bitcoin-ot 30%.

Lolli a vásárlók számára

A Lolli a vásárlók számára úgy épül fel, hogy egyszerűbbé tegye a Bitcoin-t. A vásárlók számára ez olyan, mint a tőkeáttétel, amit nagyon jól tudnak keresni a bitcoinok, azaz a Shopping.

Az itt vásárlóknak kettős előnyük van, amiről azt gondolom, hogy figyelmen kívül hagyják, vagyis Bitcoin készpénz-visszatérítést kapnak a vásárláshoz, és a Satoshis-ban (a Bitcoin legkisebb egysége) kapott pénz visszafizetése idővel sokkal értékesebbé válhat, mint manapság.

Például, ha 100 dollárért vásárolt valamit a Jet.com-tól a Lolli-n keresztül, és az 184 000 Satoshis-t (ma 10 dollárt) kapott. De ez a jövőben 30 dollárt érhet.

5-10 év alatt akár 100 dollár is lehet, szóval alapvetően ingyen vásároltál, hahaha !!

Lolli kereskedőknek

Nézzünk szembe a tényekkel:

Minden online kereskedő verseng az Amazon ellen.

Csakúgy, mint az Amazon, ők is vásárlókat akarnak.

Mit Lolli kereskedők számára, hogy kihasználja a már meglévő mentális teret, amelyet a Bitcoin megragadott egy átlagos joe fejében.

Ez a fajta felhasználó el akarja kezdeni a Bitcoin használatát, de talán a szkepticizmus miatt nem indul el. De ha képes kevés bitcoinra keresni, csak online vásárlással fogadni hajlandó, és hajlandó bevenni.

Tehát hirtelen a kereskedők, akik integrálják a Lollit, hozzáférést kapnak ehhez az egyedi fajtájú ügyfelekhez, akik tudatában vannak a Bitcoin-nak és hajlandók vásárolni.

A kereskedőknek mindenesetre nem kell sokat alkalmazkodniuk, mert számukra a bitcoinokban történő készpénz-visszaadás hasonló lehet jutalmak vagy cashback-pontok megadásához, amelyekről Lolli már gondoskodik a nevükben.

Mindenki nyer:

  • A kereskedő azzal nyer, hogy több ügyfelet szerez.
  • A vásárlók készpénzt kapnak vissza, és kezükbe kerül a Bitcoin
  • Lolli azzal nyer, hogy létrehozza ezt a szinergiát a kettő között.

De a kereskedőknek el kell hinniük, hogy az ügyfelek Lollin keresztül fognak hozzájuk jönni, mert olyan Bitcoin-t kínálnak vásárlás közben, amelyet senki más nem kínál.

Ez a Lolli UPS-je, amelyet a kereskedők megengedhetnek maguknak, hogy hiányoljanak.

Keressen megosztással & Keressen bevásárlással

Lehet, hogy azon gondolkodik, hogyan lehetne többet elérni Lolli?

Ez egyszerű. Keressen bevásárlással, vagy keressen megosztással.

Sokat beszéltem már a vásárlásról, de kereshet bitcoinokat is, ha megosztja másokkal Lolliról.

Akár egy magánszemély, aki Bitcoin készpénzt kapott vissza a Lollitól, akár az üzleti vállalkozások, akik a Lollit arra késztették, hogy hozzáférjen ehhez az egyedi vásárlói készlethez, a Lollit barátainak és más vállalkozásoknak utalhatja, hogy többet keressen a bitcoinokban.

Mostantól, ha megosztja Lollit barátaival, akkor 5 dollár értékű bitcoinokat kereshet, amikor vásárolnak az Ön referenciáján keresztül!

Jegyzet: Azok számára, akik nem akarják, hogy a Bitcoin készpénzvisszafizetése visszavonja a cashback küszöbértékét közvetlenül a bankszámlájára.

Miért a „Lolli” név & Hol használhatja?

Társalapítója, Alex Adelman szavai szerint:

– Amikor fiatal voltam, apám elvitte a nővéremet & engem a bankba. Soha nem szerettem bankolni, de mindig várom a nyalókát a végén. Úgy gondolom, hogy a Bitcoin a jövő bankja & csak Lolli hiányzik. ”

Ezért a Lolli név. Ami nagyon jó és humanizáló módszer a Bitcoin megtekintésére.

Mostantól használhatja a Lollit az Egyesült Államokban.

Mi jön még Lollihoz?

Mondanom sem kell, hogy új kereskedők integrálását tervezik és ösztönzik a felhasználók örökbefogadását, hogy Ön még kávézás közben is kereshet.

Teszteltek és játszottak a Villámhálózattal is. (Umm, úgy tűnik, hogy még nem tudsz a Lightning-ról, annak Bitcoin jövőjéről, olvasd el ezt, ha nincs tudatában !!)

Egyidejűleg több munka folyik a kereskedők tudatosításában a Bitcoin közvetlen elfogadásának előnyeiről is. Végül is ennek van értelme, mert akkor a kereskedők jobban ösztönözhetik a felhasználókat a tranzakciós és visszaterhelési díjak megtakarításával.

Bontó gondolataim Lollival kapcsolatban: A kriptoszférában leginkább alulértékelt társaság !!

Véleményem szerint a Lolli a legkevésbé alulértékelt vállalat a kriptoszférában. Hatalmuk és hátterük van arra, hogy a Bitcoin eljusson a következő 100 millió emberhez, és új lehetőségeket tárjanak fel azáltal, hogy átadják a Bitcoin-t az átlagos tömegeknek.

Mondom ezt, mert költöttem két év ezen a téren és előtte is töltöttem egy kis időt közgazdasági tanulmányokat folytat.

A Lolli megérti felhasználóit és termékeit. Ezt megérteni nehéz !!

Lolli tudja, hogy nem minden típusú felhasználó kényelmesen foglalkozik a Bitcoin magánkulcsaival vagy pénztárcájával.

Nem mindenki ismeri a Bitcoin közgazdaságtanát, nem mindenki hallgatja a Bitcoin podcastjait, és egyik sem kapcsolódik a crypto twitterhez. Ezek szorgalmas emberek, akiknek nappali munkájuk van, ezt nem tudják megtenni, és sokuk technikailag még nem elég művelő a Bitcoin kezeléséhez.

Ez túl lehengerlő az átlagember számára.

De ezek az átlagemberek tudnak a Bitcoinról. Hallottak róla. Ki akarják próbálni.

Jól vagy rosszul számukra csak a Bitcoin ára számít. Látták, hogy barátaik és rokonaik pénzt keresnek belőle. Ők is valamilyen minőségben fel akarnak szállni a fedélzetre.

És Lolli segít nekik !!

Lolli közvetíti őket; nem arról van szó, hogy az életed megtakarítását Bitcoinba helyezed. Lassú áttérésről van szó a Bitcoin-on, például vesz valamit, amit már csinál, majd ezen keresztül keres, azaz Vásárol.

Mint amikor vásárol 100 USD értékű élelmiszert a Lolli partnerüzletein keresztül és kap 15 USD értékű Bitcoin. Ha legközelebb ellenőrzi ezt a Bitcoin-ot, akkor értékelik 25 USD, és itt válik szellemi kampóvá a vásárlóknak, hogy jobban bekapcsolódjanak.

Végül Lolli megközelítése újszerű és egyszerű. Eszembe juttatja mentorom szavait:

Ha továbbra is ugyanúgy cselekszünk, mint mindig, akkor nem érhetünk el újat. A kezdeti lépések 10 vagy akár 50 év alatt meghatározhatják az eredményeket. – Daisaku Ikeda, az SGI elnöke.

Azok a trükkök, amelyek eljutottak az örökbefogadás ilyen szintjéig, nem fognak eljutni a következőre, és úgy tűnik, Lolli megkapja.

Kívülről nézve a Lolliban azt gondolom, hogy már nagyon komolyan átgondolták hogyan hozhatja be a következő 100 millió vagy egymilliárd embert Bitcoin-ba & Crypto?

És most végrehajtják.

Próbálja ki a Lolli-t most !!

Ha tetszett ez a cikk, ossza meg azokat a körülötted lévő emberekkel, akik szeretnék kezdeni a Bitcoin használatát, de túl szkeptikusak a kezdéshez !!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector