Az 5 legjobb 2021-es Bitcoin pénztárca

A Bitcoin magas ára miatt mindig szerepel a hírekben, de a digitális valuta kereskedéséhez elengedhetetlen dolgok szükségesek. Az egyik a digitális pénztárca birtoklása.

Mi a Bitcoin Wallet?

A bitcoin pénztárca olyan, mint egy bankszámla, amelyet az Ön tárolására, fogadására és küldésére használnak digitális valuta. Akár kriptovalutákkal szeretne kereskedni, akár azt szeretné, hogy ezek legyenek eszközei, csak a bitcoin pénztárca

Mint tudják, hogy a kriptovalutákat még egyetlen ország törvényei sem regisztrálták. Tehát nagyon óvatosnak kell lennie, amikor pénztárcát választ a digitális pénzneméhez. Ha rossz pénztárcát választ a kriptovalutához, pillanatok alatt elveszítheti az összes pénzét. Fontos időt tölteni a különböző kriptovaluta pénztárcák megértésére és megismerésére, hogy megvédje magát a csalásoktól és csalásoktól. Hogy segítsünk ebben, íme a legjobb bitcoin pénztárcák áttekintése.

A Bitcoin pénztárcák típusai:


Alapvetően vannak 5 különböző típusú bitcoin pénztárca. Mindegyiknek megvannak a maga előnyei és hátrányai. Ezután megosztom az összes alapvető információt:

1- Hardver pénztárca: (A biztonsághoz elérhető legjobb bitcoin pénztárcák)

pénztárca főkönyve

A koncepció a hardvertárcák nem új keletűek, de a kriptovaluta az elmúlt néhány hónapban fellendítette piacát. A hardveres pénztárca megegyezik a szokásos pénztárcával, kivéve, hogy egy digitális eszközből áll, amely a fiókját kezeli. És igen, ez is divatos és stílusos, összehasonlítva bármely más típusú kriptovaluta pénztárcával. Erősebbek a biztonság terén, könnyen hordozhatók, és rendelkeznek képernyővel a tranzakció megtekintéséhez, és remek lehetőség a digitális valuta hosszú távú tárolására. Csak egy oka van, emiatt az emberek haboznak hardver pénztárcák megvásárlásával, ami az ára. Elég drágák a piacon elérhető egyéb lehetőségekhez képest, de extra biztonsággal extra ár jár. A Ledger Nano pénztárcákat jelenleg a kriptovaluta hardveres pénztárcák egyik legfontosabb példájának tekintik.

2- Online pénztárca:

online pénztárca kriptovaluta

Online pénztárcák a bitcoinért a leggyakoribb pénztárcatípus, amelyet sokan használtak, mivel olcsóak, könnyen kezelhetők és a világ bármely pontjáról könnyen elérhetők. csak internet-hozzáférésre van szüksége. Az online pénztárcákat számítógépen, laptopon és mobil eszközökön, például iPaden, táblagépeken és okostelefonokon keresztül működtetheti, amennyiben internetkapcsolattal rendelkezik. A fő ok, ami vonzza az embereket az online pénztárca kriptovalutájához való felhasználására, az az, hogy gyors, könnyen elérhető, olcsó az ára, egyszerre több pénznemet kezel, és a VPN-t használja a további magánélethez.

3- Mobil pénztárca:

mobil pénztárcák hullámzanak

Megjegyzés: “A Reddit számos olyan csaló alkalmazásról szól, amelyek ellopják a bitcoin pénztárcáját és annak minden tartalmát, ezért kérjük, mindenképpen használjon jól ismert mobil kriptotárcát”

A mobil pénztárca megegyezik egy online pénztárcával, kivéve, hogy csak mobil eszközökön működik. Alapvetően van egy cryptocurrency pénztárca alkalmazás a Google Play áruházban és az Apple áruházban, amely csak mobil eszközökön működik. A mobil pénztárca napról napra híres a mobil forgalom miatt. Mindannyian tudjuk, hogy az emberek többsége már átáll a számítógépről a mobilra, ezért az emberek most inkább a mobiltárcát használják a kriptovaluták számára. A mobil pénztárca előnyei megegyeznek az online pénztárcákkal, kivéve, hogy van QR-kód beolvasási lehetőség, és a mobil sokkal könnyebben hordozható a számítógéphez, laptophoz vagy akár hardveres pénztárcához képest.

4- Asztali pénztárca:

exodus pénztárca

Nem tévednék, ha azt mondanám, hogy a Az asztali pénztárca megegyezik azzal, amellyel fájl van a számítógépen. Az asztali pénztárcák többsége teljesen ingyenes, mert nem használ semmilyen olyan tárhelyet a cég számára, amely lehetővé teszi hozzon létre egy asztali pénztárcát a bitcoin számára. Az emberek kedvelik, mert a legkevesebb kockázatot jelent a hackerek feltörése, mivel nincs internetkapcsolat olyan asztali pénztárca működtetéséhez, ahol a magánkulcsokat nem mentették el egy harmadik fél webhelye. Bár sok előnye van, de vannak hátrányai is. Például mit tennél, ha tévedésből eltávolítanád a fájlt, vagy a számítógépedet megrongálta egy vírus?

5.- Papír pénztárca:

papír pénztárca

A papír pénztárca azt jelenti, hogy megkapja a kriptovaluta magánkulcsát. A tranzakció végrehajtásához be kell írnia a teljes kulcsot. Tudom, hogy ez furcsa és régi módon hangzik, de működése miatt mégis papír pénztárca az egyik legbiztonságosabb mód a kriptopénz tárolására. Szinte nulla a hackelés kockázata, nincs szükség digitális eszközre tárolja digitális pénznemét és egyetlen magánkulcsot sem tároltak semmiben, beleértve a harmadik fél szerverét sem. A papír pénztárca használatának egyetlen hátránya, hogy a működéshez időre és a műszaki ismeretekre volt szüksége.

A legjobb Bitcoin pénztárcák 2021-ben

Több tucat pénztárca áll rendelkezésre a bitcoin számára, de a legjobbak közül néhány:

Frissítés: Ebben a pillanatban (2021. FEB) az alább felsorolt ​​pénztárcák a legalkalmasabbak a bitcoinok tárolására. A Ledger Nano X sokak által a legjobb választás.

1- Ledger Nano S: (szerkesztő választása)

főkönyv nano s pénztárca

A Ledger Nano S egy USB méretű hardvertárca, amelyet kifejezetten a kriptovalutához terveztek. Mint már korábban említettem, a hardver pénztárcák drágák, ezért tegye ezt, de cserébe sok olyan funkciót kap, amelyet nehéz megtalálni más típusú bitcoin pénztárcák, különösen a digitális valuta magánkulcsának biztonsága és biztonsági másolata tekintetében.

A Ledger Nano S nem plug-and-play típusú eszköz. Ez azt jelenti, hogy a pénztárca használatához nem szükséges számítógép. A pénztárca elején található kis LCD képernyő lehetővé teszi, hogy működtesse a készülékét kriptovaluta pénztárca könnyen. Ez lehetővé teszi, hogy olyan funkciókat hajtson végre, mint a tranzakciók, a digitális pénznem cseréje, a kapcsolódó alkalmazások használata és a pénz átutalása egyik számláról egy másik számlára másodpercek alatt. A Ledge Nano S kis mérete lehetővé teszi, hogy biztonságot nyújtson hackerek vagy tolvajok ellen. Bármilyen veszteség esetén is; mindig megkaphatja a biztonsági másolatot, és letilthatja a tolvajt hozzáférést kap a kriptovaluta számlájához.

Ledger Nano S Jellemzők:

 • Több pénznem támogatás: Ez a pénztárca szinte az összeset támogatja népszerű kriptovaluták és lehetővé teszi, hogy egyszerre többet tároljon a ugyanaz a pénztárca.
 • Beépített kijelző: Ez azt jelenti, hogy fizikailag láthatja a tranzakciót megerősítés és ellenőrzés céljából a tetején lévő LCD képernyő miatt.
 • Könnyen kezelhető: Míg ennek a gyönyörű hardver pénztárcának a mérete kicsi, de még mindig vannak olyan gombok, amelyek nagyon egyszerűek és kényelmesek.
 • Biztonság: Biztonsági okokból többféle lehetőség áll rendelkezésre, köztük a pénztárca PIN-kóddal történő lezárása.
 • Biztonsági mentés és helyreállítás: Ne aggódjon a kriptovaluta pénzéért, ha van Ledger Nano S, mert az előállítja a helyreállítási lapot, miközben a helyreállítási folyamat egyszerű és gyors.

A Ledger Nano S jön egy doboz, amelyben Nano S eszközt, USB kábelt, használati útmutatót, helyreállítási lapot és egyéb kiegészítőket stb..

2. Nano X főkönyv:

A Ledger Nano X kivételes tulajdonságokkal rendelkezik, és a funkciók frissebbnek tekinthetők, mint a Ledger Nano S. Például Bluetooth-kapcsolaton keresztül csatlakozik a Ledger Live Mobile App-hoz..

A Ledger pénztárca alapvetően az egyik legjobb hardvertárca. Úgy tervezték, hogy hatalmas biztonsági funkciókkal rendelkező kriptovalutákat tároljon. A kriptokereskedők és a befektetők szenvedélyesen használják a főkönyvtárcákat az általuk is dicsért kriptovalutához.

A dizájn nagyon bájos és vonzó használni. A helyreállítási magkártyák és az USB-C kábel elérhetősége vonzóvá teszi a Ledger Nano X-et a kriptográfiai közösségben.

3- Atomic Wallet:

atomi pénztárca

Az Atomic több pénznemben őrzés nélküli bitcoin pénztárca, amely több mint 300 egyéb érmét és zsetont támogat. A kriptopénzek biztonságát, kezelését, cseréjét és megvásárlását egy felhasználóbarát felületen mnemonikus védelem biztosíthatja. Teljes mértékben ellenőrzi az alapjait.

Többplatformos

Az Atomic Wallet a legtöbb operációs rendszerhez elérhető, beleértve a Windows, macOS, Linux és Android. Az iOS-hez készült alkalmazást 2019-ben kell kiadni.

Biztonság és névtelenség

Az Atomic programban csak Ön rendelkezik teljes hozzáféréssel az alapjaihoz. Az Atomic Wallet az eszközön lévő intelligenciát használja, és minden privát kulcsot eltárol a számítógépén vagy okostelefonján. Az Ön adatait jól védi a beállított jelszó és egy 12 szavas mnemónia kifejezés.

Több pénznem

Az Atomic több mint 300 érmét és zsetont támogat. Biztonságos és kezelhető, cserélhet és vásárolhat a beépített szolgáltatások használatával, és mindezt egy felületen végezheti el, anélkül, hogy külső weboldalakat látogatna meg. Ezenkívül az Atomic lehetővé teszi bármilyen ERC20 token hozzáadását néhány kattintással és kezelését.

Nulla díjak

Az Atomic egy ingyenes szoftver, amely egyedi pénztárca címet generál Önnek. 

Azonnali csere és titkosítási lehetőség vásárlása

Az Atomic Wallet lehetővé teszi 60+ kriptovaluta cseréjét. Ezt a szolgáltatást a Shapeshift, a Changelly és a Changenow üzemelteti.

Az alkalmazáson belüli vásárlási opciót a Simplex biztosítja, így néhány kattintással hitelkártyával vásárolhat olyan kriptovalutákat, mint a Bitcoin, az Ethereum, az XRP, a Litecoin és a Bitcoin Cash. A teljes folyamat néhány percet vesz igénybe, és 2% -os díjat számít fel az Atomicért.

24/7 támogatás

Az Atomic törődik a felhasználóival. A kisegítő személyzet a nap 24 órájában dolgozik, és mindig készen áll segíteni, ha valami nem stimmel. Az átlagos válaszidő körülbelül 1 óra.

4- Guarda pénztárca

guarda pénztárca

A Guarda egy nem őrizetben lévő, több platformos kriptovaluta pénztárca, amelyet digitális eszközök könnyű tárolására, kezelésére és továbbítására terveztek. A Guarda jelenleg több mint 40 legnépszerűbb blokkláncot és több mint 10.000 tokent támogat (beleértve a BTC, XRP, BCH, BSV, ETH, ETC, XMR, ZEC, EOS, KIN, LTC, XLM, DASH és még sok mást). Az összes valuta a pénztárcákban bankkártyával megvásárolható. A felhasználók beépített pénzváltási szolgáltatáson keresztül is válthatnak valutát, és gyors kriptovaluta tranzakciókat hajthatnak végre.

A Guarda pénztárcák különféle verziókban kaphatók: Web, Asztal (Linux, Windows, macOS), Mobil (iOS, Android) és Chrome kiterjesztés.

A Guarda kriptovaluta tárolók platformokon keresztül működnek, és minden olyan eszközről elérhetők, amely csatlakozik az internethez. A fő több pénznemű pénztárca mellett a Guarda egy valuta nyílt forráskódú mobil pénztárcák kínálatát kínálja.

Mivel a Guarda letétkezelés nélküli pénztárcákat biztosít, a felhasználó személyes adatait vagy magánkulcsait a vállalat semmilyen módon nem tárolja és használja – ez fokozza a kriptóérme és token biztonságát, és megakadályozza az információszivárgás minden esélyét.

Főbb jellemzői:

 • 40+ blokklánc és több mint 10 000 token támogatása;
 • Teljes felhasználói kontroll a magánkulcsok és eszközök felett;
 • Felhasználóbarát felület;
 • Hitelkártya / bankkártya kriptovaluta vásárlások;
 • Beépített kriptovaluta-csere;
 • 24/7 ügyfélszolgálat;
 • Biztonságosan titkosított pénztárca biztonsági mentése;
 • Platformok közötti akadálymentesség.

5.- Kivonulás:

exodus pénztárcák

Az Exodus első benyomása csak a WOW volt. Úgy értem, csak ellenőriznie kell, hogy miként lehet továbbjutni az online webalapúan bitcoin pénztárca kínálják a felhasználóknak. Ha digitális pénztárcájához pénztárcát keres, amely grafikus funkciókkal, jelentési rendszerrel, színes és könnyen használhatóval rendelkezik, akkor az Exodusnak szerepelnie kell a listán, hogy használni tudja, mert mindez nagyon ésszerű módon megvan. A többi online pénztárca szinte ugyanazokat a szolgáltatásokat nyújtja, de megjelenítési stílusuk nem kizárólag az Exodus tervezésében rejlik. Megmutatták a pénztárca fiókjának képernyőképét azok számára, akik szeretnék megnézni, hogyan néz ki pénztárca fiókjuk.

Nem csak a dizájnra kell figyelnie, és figyelmen kívül kell hagynia a többi funkciót. Az Exodus rendelkezik minden olyan fejlett funkcióval, amely elvárható bármely emelt szintű webalapú online pénztárcában.

Az Exodus jellemzői:

Hosszú lista található azokról a funkciókról, amelyeket az Exodus kínál a felhasználók számára. A szolgáltatások teljes listája a weboldalukon található. Itt csak olyan exkluzív és biztonsággal kapcsolatos funkciókról fogok beszélni, amelyekről tudnia kell, mielőtt fiókot vezetne a webhelyén.

 • Egy kattintásos csere: Az Exodus pénztárca-fiók működtetéséhez nincs szükség semmilyen igazolásra vagy azonosításra. Egyszerűen csak egyetlen kattintással kicserélheti digitális pénznemét. Ez gyorsá teszi a tranzakciót.
 • Több pénznem: Az Exodus lehetővé teszi, hogy több digitális valutát és más digitális eszközt tároljon az Exodus pénztárcájában anélkül, hogy külön előfizetési díjat kérne stb..
 • Teljes biztonság: Az Exodus nem egy online webalapú kriptovaluta pénztárca, hanem offline pénztárca. Igen, egy weboldalon keresztül létrehozza saját digitális pénznemű pénztárcáját, ami azt jelenti, hogy a kriptovalutával kapcsolatos információkat a számítógépe fogja tárolni, nem pedig az Exodus szerveren.
 • 100% ingyenes: Az Exodus 100% -ban ingyenes minden felhasználó számára. Igen, van néhány prémium szolgáltatásuk, de általában ingyenesen élvezheti a pénztárca teljes funkcióját.
 • Nagyszerű design: A pénztárca kialakítása a fő ok, ami népszerűvé teszi az Exodust. Nagyon megkönnyíti egy nem technikai személy számára, hogy megértse a kriptovalutáival kapcsolatos teljes részleteket.

 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector