5 ok a Ripple XRP érme megvásárlására

Tegnap, miközben trendet keresett a Google Trend oldal a … val XRP tag, elképesztő növekedést tapasztaltam az emberek világszerte végzett kereséseiben. Szlovénia az első helyen áll az XRP kereséseinek számában, Korea pedig a második. Mi lenne az a keresések számának emelésének okai?

Az emberek a világ minden tájáról szeretnék pénzt keresni. A tőkepiacok utolsó nagy fellendülése a Crypto Market megjelenése és fejlődése volt (az utóbbi években új tőkepiac alakult ki). XRP érme a 4. helyen van a legjobb 10 Crypto érme között.

A Ripple egy vállalkozás által támogatott startup, amelynek irodái San Franciscóban, New Yorkban, Londonban, Luxemburgban és Sydney-ben találhatók. A Ripple vezetői évtizedes tapasztalatokat gyűjtenek a technológia, a pénzügyi szolgáltatások és a megfelelés terén. A Ripple kijelentette, hogy a határokon átnyúló fizetési technológia használata és az XRP használata pufferként a fiat pénzátutalások között. A Ripple vezetésének leghíresebb nevei: David Schwartz, Stefan Thomas, Miguel Vias és Brad Garlinghouse.

A Ripple fejlesztőcsapatának jelenleg közel 200 alkalmazottja van. Közülük sokan támogató mérnökök és terepi technikusok. A csapat nagyon jó a technikai fejezetben, valamint a promócióban és a reklámban is. Ez abból látszik, hogy sikerült megközelítőleg 80 bankot meggyőzni, hogy teszteljék technológiájukat a határokon átnyúló fizetésekre.

Lássuk, mi ennek a pénznemnek, és miért kellene megvásárolni ez év szeptemberében.


  1. Hírek:

Ripple hírek ma

Szinte mindazok, akik a tőkepiacokon kereskednek, tudják, hogy a pozitív hír pozitív impulzust ad az árnak.

2017 végére egy sor olyan hírre számítunk, amelyek pozitívan befolyásolják az XRP árát.

-SWELL konferencia, amelyet október 16-18-án tartanak Torontóban. Ben Bernanke – elnök – (The Federal Reserve System (2006-2014)) és Sir Tim Berners-Lee (A világháló feltalálója) az ott bejelentett legfontosabb nevek közé tartoznak. További fontos nevek ott lesznek: Brad Garlinghouse (Ripple vezérigazgató), Stefan Thomas (CTO Ripple), Takashi Okita (az SBI Ripple Asia vezérigazgatója), Ed Metzger (Santander innovációs vezetője) és Dr. Arak Sutivong (Siam stratégiai vezető) Kereskedelmi Bank).

Amint láthatja, a bankok vezetéséből olyan emberek, akik jelenleg a Ripple technológia tesztelése meghívják. Nem kizárt, hogy a Ripple tisztviselői értesítenek bennünket a Ripple technológia bevezetéséről és bevezetéséről.

 A Ripple hivatalos nyilatkozata a következő:

„Ma véglegesen eltávolítjuk ezt a bizonytalanságot azzal, hogy vállaljuk, hogy 55 milliárd XRP-t helyezünk el egy kriptográfiailag biztosított letéti számlára 2017 végéig. Az XRP oroszlánrészének biztosításával a befektetők matematikailag ellenőrizhetik a belépő XRP maximális kínálatát. a piac.”

Az összesen 100 milliárd érméből, 55 milliárd érmét helyeznek letétbe számla. Ez csökkenti a piaci kínálatot, és hallgatólagosan magasabb árakhoz vezet. A blokkolás megvalósításának bejelentése kétségtelenül az ár emelkedéséhez vezet.

– A Ripple hivatalos Miguel Vias nyilatkozata így hangzott: “A Q3-Q4-ben jó dolgokat fog hallani a Ripple-ről.” Elvileg arra számítunk, hogy a bankok véget vetnek a Ripple technológia tesztelési időszakának, és legalább egy bank bejelenti a Ripple technológia bevezetését. Amikor legalább egy bankot mondok, itt a Abu Dhabi Nemzeti Bank (NBAD). Hivatalos nyilatkozatot tettek, mondván, hogy megteszik alkalmazza a Ripple technológiát hamar. Megjelenhetnek más, a Ripple technológiát tesztelő bankok örökbefogadási közleményei is.

A 2017. szeptember és december közötti hírek pozitívan befolyásolhatják az XRP árát. Ebben a helyzetben jobb, ha felszáll a vonatra, mintsem hogy a peronon maradjon. Természetesen metafora.

  1. Magasabb megtérülés (százalékban)

hullámzó roi

Nos, ez egy nagyon jó ok, miért érdemes XRP-t vásárolni. Az XRP jelenleg a leginkább alulértékelt valuta a a legjobb 4 kriptopiaci valuta. Ez azt jelenti, hogy ez a valuta jelentős előrelépést tett a való világban való felhasználásra, de továbbra is olcsó maradt.

OLVASSA EL Ripple duzzadó konferencia ígéreteit

Számos oka van annak, hogy az XRP olcsó maradt. Először is a BTC és az ETH részesül a nagybefektetők figyelmének többségében, de a kisbefektetők figyelmében is, és ez magasabb árakhoz vezet. Egy másik ok az, hogy a Ripple bankban működő vállalat, és a Crypto világban ez szentségtörés. A Ripple az egyik érme, amelynek sok ellensége van. Ez látható az XRP dedikált fórumain. Az XRP nyitott gondolkodású embereknek szól, nem pedig előre gondolkodó embereknek.

A harmadik ok miért Ripple XRP érme olcsó maradt, pontosan az a hatalmas mennyiségű érme került kibocsátásra:00 milliárd érme. Ez elbátortalanította a nagyszabású befektetőket, akik attól tartottak, hogy hirtelen nagy mennyiségű érme támadhatja meg a piacot. Ezek a félelmek az évek során bebizonyosodtak érthetetlennek. Ez a mítosz nemrégiben tört meg, amikor a Ripple bejelentette, hogy blokkolja az 55-öt milliárd érme a Letéti bankban csak azért, hogy megszabaduljon minden félelemtől. De mit értettem a százalékos hozam alatt?

Vegyük például, BTC. Jelenleg 4500 dolláron forog. A különféle szakemberek becslései alapján ez idén nem tud több mint 7000 dollárt gyűjteni. Ha a BTC ára eléri a 7 000 dollárt, akkor ennek a befektetésnek a megtérülése 56%. Ismeretes, hogy a drága valuta erősebben növekszik (% -ban), mint egy olcsó.

Elemezzük XRP most. Jelenleg 0,20 $ -on kereskednek. Sok kriptopiaci szakember véleménye szerint az XRP elérheti a legalább 0,75 $  az év végén. Ennek megtérülése Az XRP beruházás meghaladja a 300% -ot.

  1. Magasabb technológia

ripple xrp technológia

Az XRP-t kifejezetten arra tervezték, hogy képes legyen a jelenlegi határokon átnyúló változtatásokra pénz utalás. Itt beszélünk a régi és a lassú SWIFT-ről. Jelenleg a SWIFT-rel történő átutalás két ország között 3-5 napig tarthat. Nem is beszélve ezeknek az átutalásoknak a költségeiről, amelyek nem elhanyagolhatók, különösen, ha több tízezer dolláros átutalásokról beszélünk.

Az XRP egy harmadik generáció blockchain technológia jelenleg meghaladja az IOTA egyetlen kusza blokklánc-technológiája. Például a Bitcoin, amely az első kriptovaluta, első generációs blokklánc technológiával rendelkezik.

Az XRP átvitel 4 másodperc alatt megtörténik. Összehasonlításképpen: az Ethereum átutalás körülbelül 3 perc alatt, a Bitcoin átvitel pedig 10-30 perc alatt történik.

Az XRP 1500, másodpercenként 1500, Ethereum 15 és másodpercenként Bitcoin és 7 Bitcoin transzfert tud végrehajtani.

Láthatja, hogy az XRP technológia messze felülmúlja a másik két érmét.

A kibocsátott érmék száma összesen 100 milliárd. Ez a lenyűgöző számú érme kifejezetten a határokon átnyúló transzferek nagy részét teszi lehetővé. A Ripple transzferplatformot használó intézmények 30% -kal csökkentik az átutalások költségeit. Ha az intézmények a Ripple platformot és az XRP pénznemet használják, az átutalási költségek 60% -kal csökkennek.

  1. Körülbelül 80 bank teszteli a Ripple technológiát

hullámzó bankok

Jelenleg a Ripple technológiát közel tesztelik 80 bank. Hamarosan ez a tesztfázis azzal zárul le, hogy a bankok meghatározzák, hogy a Ripple technológiát alkalmazzák-e vagy sem. A bankok kétféle lehetőséget fogadhatnak el. Csak a Ripple átutaló szoftvert fogják használni, és ebben az esetben a pénzátutalási költségek csak 30% -kal csökkennek. Ha a bankok a Ripple szoftver és a XRP pénznem, a transzfer ára 60% -kal csökken. Az átutalási költségek ezen 60% -os csökkenése biztató ok lehet a bankok számára az XRP pénznem használatára.

Itt egy kivonat egy cikk, amely 2017. június 29-én jelent meg a hivatalos Ripple oldalon:

„Az SBI Remitnek, a Siam Commercial Banknak (SCB) és a Ripple-nek köszönhetően 45 000 Japánban élő thaiföldi állampolgár gyorsabban küldhet pénzt haza.

A Japán és Thaiföld közötti pénzátutalások folyamatosan növekednek, és jelenleg évente nagyjából 250 millió USD-t tesznek ki. Az átutalási infrastruktúra azonban nem tartott lépést az ügyfelek igényeivel. Az átutalások akár két napot is igénybe vehetnek, átlagdíjak és 5-7% minden tranzakciónál, és nem látható, hogy a pénz mikor érkezik meg. A szolgáltatás bevezetése ma kezdődik. Ez az első kereskedelemben elérhető pénzátutalási szolgáltatás, amelyet a Ripple üzemeltet. Azok, akik Japánban használják az SBI Remit szolgáltatást, azonnal JPY-ben küldhetnek pénzt a címzett thaiföldi SCB megtakarítási számlájára, és pillanatok alatt pénzt kaphatnak. “

A READ Ripple hivatalosan bejelenti az új pénzátutalási folyosót Szaúd-Arábiától Indiáig

E cikk szerint a hivatalos Ripple webhely, jelenleg határokon átnyúló transzferfolyosó van Japán és Thaiföld között.

Fent van egy lista a majdnem Jelenleg 50 bank teszteli a Ripple technológiát. Ez a kép mutatja a Ripple technológia tesztelésének állapotát az egyes bankokban.

  1. A technikai elemzés szerint VÉT:

hullámzáselemzés

Kereskedőként szerzett tapasztalatom kb kilenc év. Tőzsdén, WTY Oil, Forex és Crypto piacon kereskedtem. Az egyik eszköz, amely sokat segített a kereskedésben, a technikai elemzés volt. Akik nem tudják értelmezni, vagy csak homályos elképzeléseik vannak róla, azt mondták, hogy ez egyáltalán nem segít. Régi kereskedőként elmondhatom, hogy a technikai elemzés egy emberrel előzi meg a sok embert, és ez hallgatólagosan maximalizált jövedelemhez vezet. A vétel és eladás már nem történik meg, ha ismeri a technikai elemzés.

Mit mond a technikai elemzés az XRP / USD paritásról? Az alábbi napi diagramod van az XRP / USD-n. Az elért maximális ár 0,42 USD volt (május). Azóta az ár néhány hónapig esett, és elérte a 0,15 USD értéket. Ebből a szempontból mostanáig új trendünk van. A cikk írása közben ma 0,20 USD az ár.

Ahogy a diagramon láthatja, 10 nappal ezelőtt a MACD vételi jelet adott. Meg kell jegyezni, hogy a volumen a jelenlegi felemelkedés kezdete óta nőtt. Odafent ellenállási szintünk 0,32 USD. Ez pozitív hírek esetén legyőzhető, és a korábbi történelmi maximum (0,42 USD) könnyen áthaladhat. Thers nem több, mint egy lépés Innen az új maximális árakig. Idővel megtanultam értékelni a technikai elemzés által adott vételi jelet.

Milyen áron mászhatunk, ha túllépjük az egykori csúcsot, a 0,42 USD-t? Nos, ezt nagyon nehéz előre látni. Nagyon függ a hírektől és attól, hogy mennyi pénz jut az XRP-re. Az interneten kutatva kiderül, hogy az előrejelzések többsége (0,75–0,95) USD árat becsül 2017 végén.

ripple xrp vásárlás

Azt is tudni kell, hogy az XRP az egyik legcsúnyább érme a Crypto piacon. És ez azért van, mert a bankokkal dolgoznak. A BTC és az ETH puristáinak ez szentségtörő. Összegzésképpen: az XRP nyitott gondolkodású embereknek szól, nem előítéletekkel rendelkező embereknek. Sikerül-e Ripple-nek elkészítenie az általa javasolt tervet? A Ripple csapata jó csapat, kezdve a technikai oldalról a promóciós oldalra. Bízom bennük, de természetesen lehetnek problémák.

Ha jobban megnézzük, a Ripple összehasonlítható azokkal a vállalatokkal, amelyek évekkel ezelőtt forradalmasították a világot. A Ripple az Apple-hez hasonlítható annak kezdetekor, amikor még senki sem hitt benne.

Kétségtelen, hogy az XRP-nek minden olyan ember portfóliójában szerepelnie kell, aki szeptember óta szokott befektetni a tőzsdén vagy a Crypto piacon. A tanácsom: vásároljon a célokra, és tartson 1-5 évet. Kétségtelen, hogy ez egy hosszú távú befektetés, amely szép pénzt hozhat Önnek. Csak türelmesnek kell lennie.

Ez a cikk után készült kilenc éves kereskedői tapasztalat és ez a cikk az összes fontos adatot tartalmazza Ripple és XRP. Javaslom, hogy végezzen saját kutatást, mielőtt befektetne a Ripple XRP Coin-ba. Az itt bemutatott összes információt ellenőrizni lehet a Ripple hivatalos webhelyén vagy az interneten.

 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector