A Coinbase Platform Ripple XRP hozzáadásának megtagadásának rejtett okai

Coinbase platform és Ripple XRP

Pár napja, Ripple XRP A hét elején ugrásszerűen nőtt az értéke, emiatt emelkedett 0,90 USD és 1,06 $ között. Ennek oka az a híresztelés volt, hogy a Coinbase platform azt tervezi, hogy hozzáadja a kereskedhető devizákhoz.

Köztudott, hogy a Coinbase amerikai cég az amerikai befektetők nagy hírnevet és bizalmat élveznek a digitális valuta iránt, és ezt használják adás-vétel és eladás a Bitcoin Cash mellett, Litecoin és Ethereum. Ők az a négy deviza, amelyekkel ezen a platformon lehet kereskedni.

Órákig tartó pletykák és követelések után a világ rajongóinak ezrei a harmadik legnagyobb digitális valuta, a platform úgy reagált, mint azelőtt, ez nem repült jelenleg digitális valuta hozzáadásával.

Mint minden alkalommal, azt mondták, hogy nagyon szeretnék fenntartani felhasználóik biztonságát, és azt tervezték és tanulmányozták, hogy minden olyan kriptovalutát hozzáadtak, amelyről azt gondolták, hogy érdekli a befektetőket a platformon.


A cég által közzétett hivatalos nyilatkozat a híres digitális fizetőeszköz árát mintegy 0,80 dollár csökkenésbe szorította, amit más digitális pénznemek erős áresése is támogatott..

Bár több ezer befektető kérte a vállalatot, hogy adja hozzá ezt a valutát a kereskedhető négy devizához, de elutasítása arra késztetett minket, hogy keressük a rejtély mögött rejlő valódi okot.

OLVASSA EL Ripple Price Jóslatok XRP / USD

Ebben a cikkben megvizsgáljuk a Coinbase platform a Ripple XRP hozzáadásához.

1- Decentralizált digitális pénznem:

Az első ok, aminek látszik, amely miatt a Coinbase cég nem akarta nyilvánosságra hozni, hogy ez a digitális pénznem decentralizált pénznem, és van egy vállalat mögötte.

A Ripple vállalat ennek a pénznemnek a milliárdjaival rendelkezik, és manipulálhatja a valuta árát az eladási pénzegységek megjelenítésével, és ezáltal értékük összeomlásához vezethet.

Bár a vállalat elsősorban a bankoknak nyújtott szolgáltatásokból jó hasznot hoz magának, és bár élvezi a nagy pénzintézetek bizalmát, de ennek a pénznemnek a milliárdjai megijesztik a decentralizált és bányászható digitális pénznemek védelmezőit.

A vállalat tervet terjesztett elő 55 milliárd XRP kínálatával. Ez a terv azt jelenti, hogy havonta 1 milliárd egységet kínál eladásra, és a következő 55 hónapban megszünteti e valuta monopóliumát, hangsúlyozva, hogy ennek a mennyiségnek az értékesítési mechanizmusa biztonságos és jó lesz, és nem fogja hátrányosan befolyásolni az árat. az ellátás. A társaság ezt a tervet a múlt év vége óta kezdte meg.

2- Verseny és más elképzelés:

Ennek a sikeres digitális pénznemnek az indokolatlan és közvetett elutasítása mögött van egy másik ok: a verseny és az eltérő jövőkép.

A READ Ripple a társadalmi ügyet támogató vállalatokkal dolgozik – mondja a Ripple’s Official 

Világos, hogy A Coinbase támogatja a Bitcoin szolgáltatást és családja, amelyek azok a pénznemek, amelyeket rajongóik saját technológiájukon módosíthatnak Ripple XRP ami egy cég tulajdonában van ez továbbra is kontrollálni fogja, nagyon heves versenyző, és különbözik a Bitcoin-tól és nővéreitől.

Ripple társaság több tucat bankkal és pénzintézettel, köztük a Western Union, a MoneyGram és más intézményekkel, sikeresen megkötötte a megállapodást, és valutáját minden szempontból a legjobbnak kínálta, mivel olcsóbb, gyorsabb az átutalások és biztonságos.

A legszörnyűbb pont a Coinbase platform és a Bitcoin közösség számára az, hogy ennek a digitális pénznemnek a globális pénzügyi rendszerhez való közeledéséről van kilátása, ahelyett, hogy harcolna ellene..

Közötti verseny Coinbase és Ripple fontos kérdést mutat be: az első a GDAX biztosítása, egy kriptovaluta-csereplatform vállalkozások és hivatásos kereskedők számára, amely megoldásokat kínál a kereskedőknek a digitális pénznemben történő fizetés elfogadására, és ki tudja, hogy bankjaikat is tervezhetik.

Ez a második alkalom, hogy pletykák keringenek az irányáról a Coinbase a Ripple XRP hozzáadásához kereskedéshez, és a társaság hivatalos nyilatkozatot tett közzé, amelyben tagadta a pletykákat. Míg több ezren nyújtottak be elektronikus petíciót jóváhagyás céljából, anélkül, hogy válaszoltak volna a harmadik legnagyobb kriptopénz valután kívüli tartására vonatkozó igényükre legnagyobb kereskedési platform az Egyesült Államokban.

kép forrása

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector