A globális pénzügyi rendszer a hullámzást kedveli, és a rendetlen Bitcoin ellen küzd

A Ripple a globális pénzügyi rendszer barátja, de nem a Bitcoin

A Ripple nem tartja magát a Bitcoin digitális valuta vagy akár helyettesítője, de a digitális pénznemek listáján verseny folyik közöttük a befektetők vonzása és a nemzetközi közösség elismerésének elnyerése érdekében..

Az amerikai közgazdász jelenléte Ben Shalom Bernanke „A Federal Reserve Board korábbi elnöke a 2006–2014 közötti időszakra” a Ripple XRP fejlesztője által szervezett Swell konferencia és a bankok megnyitása a Blockchain technikák ebből az intézményből kiderül, hogy a globális pénzügyi rendszer mennyire hajlamos a Ripple megnyitására

Ez a fejlesztői vállalat által Torontóban, Kanada egyik legnagyobb városában tartott konferencia, amelyen legalább 500 fontos személyiség vett részt, áttörést jelent a Ripple támogatásában és technikáinak a globális és nemzetközi bankok általi elfogadásában pusztán azért, mert szolgálja a bankjaikat. érdekeinek és a globális pénzügyi rendszer érdekeinek, amelynek ki kell használnia a Blockchain technikák.

Ami a világ legnagyobb digitális valutáját, a Bitcoin-t illeti, amely az elmúlt napokban új 6200 dolláros rekordot döntött, továbbra is egyre nagyobb értéket képvisel a kereskedésben, de a helyszínen továbbra is megtámadják és azzal vádolják, hogy illuzionista és a számítógépes bűnözés és a terrorizmus szövetségese, amely végül, nem más, mint egy buborék.


  •    A globális pénzügyi rendszer a Ripple-t részesíti előnyben:

A Ripple XRP nem tartja magát alternatívának a dollár, az euró és a helyi pénznemek, például az egyiptomi font, a szaúdi riál, a marokkói dirham és az algériai dinár helyett.

A READ Ripple kinevezi a SEC korábbi vezető tanácsadóját a kormányzati kapcsolatok elősegítésére

Végül digitális pénznemről van szó, amely a többi valutával és az euróval együtt élt a legfontosabb a mögötte álló technológia, amely a pénzeszközök bankokon és pénzintézeteken keresztül történő küldését és fogadását kívánja felgyorsítani.

A Ripple egyik legfontosabb jellemzője nem csak annak sebessége, amely eléri a másodpercenként 1500 tranzakciót, amely gyorsabb, mint a Bitcoin és más digitális pénznemek, valamint a hagyományos pénzügyi rendszer és a szokásos banki átutalások, amelyek akár 5 napot is igénybe vehetnek, emellett biztonságot nyújt, és a szervezetek számára biztosítja a feladó és a címzett adatait, és lehetővé teszi a nyomon követési folyamatot, amely a törvény folytatásának biztosítását, valamint az illegális cselekmények és magatartás elleni küzdelmet jelenti.

A Ripple nem a semmiből rombolja és újjáépíti a globális pénzügyi rendszert, hanem annak fejlesztése, valamint a pénzküldés és a kifizetések megkönnyítése..

  •   A Bitcoin érme rendetlen digitális pénznem, mert más érméket akar megszüntetni:

Ezzel szemben a Bitcoin valójában alternatívát jelentett a globális és helyi devizák számára, a dollártól az euróig, a tunéziai dinárig és a Kínai jüan.

A befektetők úgy vélik, hogy a jövőben a központi bankoknak nincs szerepük a pénziparban, és a kifizetéseket, vásárlásokat és átutalásokat semmilyen okból senki nem ellenőrizheti..

Bár számos elektronikus áruház és nem hivatalos szerv elismerte, de a pénzügyi intézmények, a központi bankok és a globális pénzügyi rendszer különböző intézményei nem ismerik el őket, és figyelmeztetnek vásárlásukra és kereskedésükre.

OLVASSA EL az XRP / USD és az XRP / BTC határidős ügyleteket, amelyek elérhetők az FCA által szabályozott kriptográfiai létesítményekben

A szaúdi milliárdos Alwaleed bin Talal herceg nemrégiben azt mondta, hogy a Bitcoin összeomlására számít, hozzátéve, hogy ennek a pénznemnek a gazdasági modellje értelmetlen, és véleménye nem különbözik a JPMorgan bank vezérigazgatójától, aki nyíltan küzd ezzel a valutával.

Jamie Dimon, a híres bank vezérigazgatója korábban megvásárolta a Bitcoint, és volt egy lánya, aki ezt a devizát is megvásárolta, de hetekkel ezelőtt úgy döntött, hogy megtámadja a világ legnagyobb digitális pénznemét, és csalásnak és csalásnak tartja, mondván, hogy a kormányoknak össze kell törniük, és ez egyszer értéktelenné válik.

Nincs horizont a globális pénzügyi rendszer Bitcoin pénznemében való elismerésére, amely heves háborúnak van kitéve, amikor megpróbálja visszavonni a rendszer irányítását a kormányoktól, miközben a bankok megnyíltak a Ripple előtt, amely kezdett technikákra támaszkodni. küldjön és fogadjon pénzt néhány másodperc alatt, ellentétben azzal, ami általános, amikor a banki átutalások óráktól 5 napig tartanak.

Ben shalom Bernanke, a nagy depresszió amerikai szakértője támogatja Ripple erőfeszítéseit a globális pénzügyi rendszer fejlesztése, a banki átutalások és fizetések gyors és biztonságos, valamint szisztémás felügyelete mellett, míg a Bitcoin globális háború előtt áll, mivel kapcsolódik a terrorizmus és a számítógépes bűnözés finanszírozásához, és arra törekszik, hogy változtassa meg a játékszabályokat a káosz felé.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector