A Ripple XRP érme kivezeti a digitális pénzeket a kínai válságból

A Ripple jó növekedést ért el, és pozitív hírekkel vezeti a digitális pénznemeket

 A Kínai Népköztársaság sztrájkjai után a Bitcoin és társai devizájára a digitális devizapiac visszahúzódott, és dollármilliárdok mentek el a piaci érték stabilizálása előtt. Az óriási pénznemek a helyükön maradnak egy csendes jelenetben, amely az elmúlt időszakban is folytatódott.

A negyedik helyen álló Ripple a harmadik helyre került, valójában állandó konfliktusban van a közelmúltdal 2017 augusztusában született érme, amely a Bitcoin Cash, amely a harmadik és negyedik helyet osztja meg következetesen a Ripple-szel, és közel áll a piaci értékéhez.

Mindkettő piaci értéke meghaladja a 7 milliárd dollár, és közel 8 milliárd dollár dollárt, tudva, hogy mindkettő az elmúlt időszakban és a kínai kínai válság előtt 10 milliárd dollárra érkezett.

hullámzó piackép


  •   A Ripple a bankokra és a pénzügyi intézményekre összpontosít:

Köztudott, hogy ennek a pénznemnek a mögöttük álló fejlesztője szolgáltatásokat és technológiákat nyújt a bankoknak, hogy biztonságosan és a lehető legkevesebb költséggel gyorsítsák fel a pénzeszközök küldését és fogadását, ami lehetővé teszi a pénzügyi intézmények számára, hogy az így alkalmazott módszerekhez képest nagyobb megtérülést érjenek el. messze a globális pénzügyi rendszerben.

Több bank alkalmazta a Ripple technológiákat, és a vállalat az elmúlt időszakban az amerikai piacra, majd Európára összpontosított, és most az Indiát célzó Ázsiára terjeszkedik, ahol irodát nyitottak, amely az ország bankjaival való kommunikációért felel. valamint olyan partnerségek és megállapodások létrehozása, amelyek lehetővé teszik ezeknek az intézményeknek magas színvonalú technológiáik használatát.

READ XRP érme tulajdonosok fedezhetik XRP-jüket és USD kölcsönöket kaphatnak a Binance-fedezett hitelezőtől

Ez azt jelenti, hogy ennek a pénznemnek nemes és logikus célja van, nem úgy, mint számos digitális valuta, amelyeket minden nyilvánvaló ok nélkül alapítottak, és csak azért, hogy felkerüljenek a digitális valuták csomagjára, amelyek legalább 850 pénznemről 1128 digitális pénznemre nőttek elmúlt hetek.

Szingapúr az egyik legjobb gazdasággal rendelkezik az új és nem hagyományos befektetési lehetőségek előtt, és nyitott a digitális pénznemek felé is.

A pénzügyi rendszer Szingapúrban javítani kívánja a pénzeszközök küldésének és fogadásának folyamatát, és csökkenti a működési költségeket annak érdekében, hogy növelje a bevételeket és több munkalehetőséget biztosítson a pénzügyi szektorban.

Ezen elv alapján a Ripple fejlesztő úgy véli, hogy a piac figyelmen kívül hagyása nem bölcs dolog, és hogy hivatalosan is létezniük kellene ott.

Kedden a cég bejelentette, hogy ott nyit egy irodát, miután megszerezte az engedélyt a hatóságoktól, amelyek az országban fogják működtetni működésüket..

A következő lépés kapcsolatba lépni a bankokkal és találkozni velük, hogy tájékoztassák őket a Ripple technológiákról, amelyek segítenek az ország pénzügyi intézményeinek teljesítményük javításában.

OLVASD A bálnák 4 millió dollár értékű XRP-t költöztetnek a Ripple Wallet-ból az Ismeretlen Wallet-ba

Ezért az elkövetkező hónapok pozitív híreket fognak hordozni erről a valutáról ebben az ázsiai országban, amelyet a pénzügyi rendszer gyors növekedése jellemez.

  •    A befektetők optimisták, és több dollárt pumpálnak a Ripple-be

Az a jó hír, amelyet a Ripple tartott a kínai Bitcoin-válság közepette, felkeltette a befektetők és a vásárlók kedvét, hogy az elmúlt napokban ezen az olcsó, 0,17 centes áron vásárolják meg, és most visszatértek 0,20 centhez, de még nem érte el 0,25 cent ami értéke ennek a hónapnak az első napján volt.

Árának csökkenése az elmúlt időszakban alkalmat adott arra, hogy többet szerezzen be és tároljon benne a digitális pénztárca és hosszú távon céloz.

Egyes befektetők arra számítanak, hogy ez a valuta jövőre, vagy ez év végére eléri az 1 dolláros dollárt. Rajongói többsége 2018-at látja ennek a pénznemnek az aranyéveként, és minden pozitív várakozást felülmúl.

A Ripple ezen pozitív hulláma arra késztette a befektetőket, hogy vásároljon más digitális pénznemeket, beleértve a Bitcoin-t is, utalva a piac iránti bizalom kezdetére, amelyet Kína sokkolt és megingatta a befektetők bizalmát a digitális devizák iránt, még akkor is, ha egyesek azt mondták, hogy ami most történik, ennek az érdekes történetnek a vége kezdődik.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector