A Ripple (XRP) minden idők legmagasabb szintjéig terjed, 0,51 dollárra, a Soaring mögött meghúzódó okokra, valamint a platform megvásárlására és működésére.

Ripple XRP egyike azoknak a kiemelkedő digitális pénznemeknek, amelyek értéke rendszeresen növekszik. A 2012-ben bevezetett pénznem története során nagy csúcsot tapasztalt. A kriptovaluta-szakértők észrevették Eddig 4300% -kal nőtt az értéke. Értéke tegnap este 50% -kal nőtt. A hír az összes bankot, kormányzati szabályozó és egyéb pénzügyi intézményt viharba vette. Ma az emberek nem csak erről beszélnek Bitcoin, Ethereum, és Litecoin. Helyette, Ripple XRP szintén meglepte az embereket. Ez azért van, mert a közeljövőben senki sem számított ilyen csúcsra. Sőt, régen láttunk már ilyen csúcsot a Ripple XRP-től.

A Ripple XRP Spike legfontosabb okai

hullámzó áremelkedés

Bár 2017 sikeres év maradt a kriptovaluták számára, a Bitcoin minden rekordot megdöntött. A Ripple XRP szintén rövid idő alatt 0,0066 dollárról 0,34 dollárra emelkedett. Ez ugyanis nem csak pénznemként működik, hanem fizetési platformként is. Növelte a határokon átnyúló tranzakciók sebességét, ezáltal messze elhagyva a Bitcoin-t. Ennek oka a legújabb verzió használata blockchain technológia. A pénznem nemrégiben egyik napról a másikra 0,51 dollárra emelkedett. Az emberek többsége kíváncsi erre a bullish jelre. A valuta értékének hirtelen növekedésének legfőbb okai a következők lehetnek.

  • Az értéknövekedés legelső és legfőbb oka a Ripple növekvő ökoszisztémája. Mint tudjuk, hogy számos kormányzati szabályozó, pénzügyi intézmény és bank szerte a világon elindította a Ripple-t fizetési platformként. A valuta ökoszisztémájának ez a növekedése a tüske legnagyobb tényezőjévé vált. A Ripple nemrégiben partnerséget kezdett számos ázsiai bankkal, hogy biztonságos és gyors fizetési protokollként szolgáljon.
  • Az értékelés mögött a következő ok áll letéti alapként zárolva 55 millió dollárt. Ez azt jelenti, hogy a társaságnak sikerült elnyernie a befektetők bizalmát az alapok letiltásával. Ez azt jelenti, hogy a társaság pénzeszközeinek több mint a fele ma már nem áll rendelkezésre a tőzsdéken. A befektetők sokáig várták ezt a bejelentést.
  • Egyes szakértők azon a véleményen vannak, hogy a Bitcoin szárnyaló árai szintén növelték a befektetők bizalmát az összes digitális pénznem iránt. A Bitcoin elérte a mindenkori magas értéket, amely meghaladja a 15000 dollárt, és ez az összes kriptovaluta javát szolgálta.
  • Ripple és az American Express közötti partnerség szintén fontos tényező a bullish bejelentkezés mögött Ripple XRP ár. Az American Express hosszú múltra tekint vissza hitelkártya-kereskedelemben. Most együttműködik a Ripple-lel az új blokklánc-technológia fizetési módjának használatával.

A READ Ripple CTO XRP-t akar $ 1-ig karácsonyig – az XRP közösség újra felvidít


A koncepció jobb megértése érdekében elmagyarázzuk ennek a digitális pénznemnek a valódi működését.

A Ripple XRP és a benne rejlő kockázati tényezők működése

xrapid hullámzás xrp

A Ripple két különböző módon működik. Az egyik a fizetési hálózat RippleNet a másik pedig a Ripple XRP valuta. Gyors hálózatán keresztül a globális tranzakciók másodpercek alatt zajlanak le. A vállalat azt hirdeti, hogy csak 2 másodpercet vesz igénybe egy tranzakció teljesítése a hálózatán keresztül. Másrészt a tranzakció teljesítése több mint 2 perc és 10 perc közötti időt vesz igénybe.

A Ripple inkább a bankokra összpontosít, mert megfizethető fizetési megoldást kínál számukra. A vállalat állítása szerint a RippleNet felhasználói fizetésenként 3,69 dollárt spórolhatnak meg. A vállalat ugyanis közvetítők nélkül közvetlenül a bankokkal dolgozik.

A READ Ripple az első 100 határon átnyúló fizetési társaság listájába kerül

A bankokra való összpontosítás miatt a kriptovaluta sok kritikával szembesül. A platformot azért indították, hogy megkönnyítsék az egyszerű embereket. Most viszont megkönnyíti a bankokat és a pénzügyi intézményeket. Vannak, akik azt mondják, hogy mivel csomópontjai nyitottak, ezeket a hackerek könnyen feltörhetik. Az is valóság, hogy a pénznem és a hálózat gyerekcipőben jár.

Hol lehet megvásárolni a Ripple-t

A Ripple megvásárlása nem nehéz feladat, mert más használatával megvásárolható kriptovaluták és helyi pénznemek is. A befektetőknek rendelkezniük kell a pénztárca a pénznem tárolására. A felhasználók könnyen hitelkártyájukon keresztül vásárolhatják meg. A pénztárca tulajdonosai nemcsak megvásárolhatják a Ripple-t, hanem más kriptovalutákkal vagy fizikai pénznemekkel cserébe más felhasználóknak is küldhetnek.

Kövesse ezeket az útmutatókat a Ripple XRP megvásárlásához és tárolásához:

Hogyan vásárolhat Ripple XRP-t hitelkártyával / bankkártyával

4 legjobb Ripple XRP pénztárca 2018-ra

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector