Az XRP valuta szerepe a Ripple termékekben

Úgy tűnik, hogy a Crypto Market néhány embere még nem értette a az XRP valuta szerepe a Ripple termékekben. Valójában az eddig kidolgozott teljes Ripple-terv előkészítette a terepet a digitális XRP-eszközök határokon átnyúló transzferek élő használatára.

A Ripple-nek ambiciózus célja volt az XRP szempontjából, de itt azt mondhatjuk, hogy a célok elérésének szélén áll. Ha jól gondolom, Ripple egy lépésre van a tervének teljesítésétől? Mondhatnám, hogy fél lépés választja el tervétől. Miért mondom ezt? Mert ebben az évben volt az első intézmény, amely bejelentette a az XRapid és az XRP élő használata határokon átnyúló transzferekben. Ő itt Cuallix, amely Mexikó és az Egyesült Államok közötti transzferekkel foglalkozik, az MXN / USD fiat folyosón. Ahogy valaki mondta, megtört a jég.

Olyan metaforát fogok használni, amely jobban meg tudja magyarázni az evolúció azon szakaszát, amelyben az XRP van. Az XRP használatát megelőző lépéseket a vonatok tekercseinek felszerelésének tekintjük. Figyelembe vesszük a XRP digitális eszköz legyen a vonat.

2017-ben a Ripple bejelentette, hogy több mint 100 pénzügyi intézmény használja a Ripple technológiát. Később, 2017 nyarán, három új XCurrent, XRapid és XVia eszköz létrehozását jelentették be. Az XCurrent eszköz az az eszköz, amelyhez a több mint 100 pénzügyi intézmény csatlakozott.

Valójában az XCurrent az az eszköz, amely megnyitja az útvonalat a XRapid eszköz. Az XRapid az az eszköz, amely alapértelmezés szerint használja az XRP digitális eszközt. Miután a Ripple 2017 januárjában bejelentette, hogy a Cuallix az első pénzintézet a világon, amely használja XRP, négy új pénzügyi intézmény ment át XRapid tesztelésen.


2018 első negyedévében a Ripple öt új XRapid kísérleti ügyfelet jelentett be – a Western Union, a Cambridge Global Payments, a MercuryFX, IDT és a MoneyGram.

A 100 pénzügyi intézmény közül bármelyik választhat, hogy az XCurrent-ról az XRapid-re vált. Kétségtelen, hogy az XRapid az XRP digitális eszköz használatával kiváló eszköz az XCurrent-nál. Az XRapid gyorsasággal, méretezhetőséggel, alacsony költségekkel és megnövekedett likviditással rendelkezik. Ez az oka annak, hogy úgy gondolom, hogy a jövőben a 100 pénzintézet közül sok az XRapid-re költözik. Az XRapid-ra váltás természetes lépés lesz. Azt is gondolom, hogy lesznek új intézmények, amelyek közvetlenül az XRapid eszközt fogják használni anélkül, hogy először az XCurrent-ot használnák. 

Azt mondtam, hogy az XRapid-nak sok előnye van az XCurrent-mal szemben. Ez annak köszönhető, hogy XRP érme. A transzfer 4 másodpercen belül megtörténik. Ugyanakkor másodpercenként 1500 transzfer lehetséges. Ezen transzferek költsége 60% – kal csökken a programhoz képest klasszikus SWIFT átviteli rendszer. 

Ne feledkezzen meg a likviditásról. Az idei Ripple napirend egyik fő pontja az XRP likviditásának növekedése. Az optimális működéshez és a nagy mennyiségű fiat transzfer kezeléséhez az XRapidnek nagyon jó likviditással kell rendelkeznie. Hogyan növelhető az XRP likviditás? Azáltal, hogy az XRP-t annyi tőzsdén jegyzi fel. Diverzifikálja a fiat / XRP érmék típusait is. A likviditást annyi fiat folyosón kell biztosítani.

A READ Ripple az összes kriptovaluta királyaként lép Európába

Összefoglalva, az XRP vonatsíneket részben beépítették. És lefuttatták az XRP vonat első mintáit. A futó teszteket sikeresnek nyilvánították. További munka folyik a vágányszakaszok bővítésén és új útvonalak létrehozásán. Remélem tetszett a metafora.

Korábban sokan kételkedtek abban, hogy az XRP-t a határokon átnyúló átkeléseknél használják-e. Ebben az évben valószínűleg új XRP élő használatra vonatkozó bejelentéseket fogunk kapni. És itt nem kis volumenű intézményekre (Cuallix), hanem lenyűgöző mennyiségű transzferrel rendelkező intézményekre gondolok. Itt utalok a MoneyGramra és a Western Union-ra. Kétségtelen, hogy ezek a nagy nevek pozitív hatással lesznek a XRP ár.

Különböző fórumokat olvastam, és látom, hogy sok „vásárol és tart” vevő meglehetősen csalódott az XRP érmeár alakulása miatt. A leggyakoribb elégedetlenség, „ezek jó hírek az utóbbi időben, de az ár nem emelkedik”. Úgy gondolom, hogy ezek a hírek nem voltak nagy hírek az utóbbi időben. Az XRP MoneyGram vagy Western Union élő használata, vagy több mint 200 pénzintézet bejelentése az XCurrent használatával ez a nagy hír.

A READ Binance Futures készen áll az XRP és az Ethereum Classic két új szerződésének megkezdésére

Továbbá, ha egy történelmet nézünk az XRP diagramja, észre fogjuk venni, hogy a múltban ennek a virtuális pénznemnek atipikus evolúciója volt. Pontosabban, az árak laterális alakulásának hosszú időszaka, amelyet agresszív felfelé irányuló mozgások követnek. Tavaly két csúcs között a felhalmozási időszak júniustól decemberig tartott.

Tartsa szem előtt a fent leírt dolgokat, és keresse meg türelmét. Türelem nélkül nem lesz képes jó nyereségre az XRP-n. Pénzügyileg vagy gazdagon független ember nem szerezte meg vagyonát néhány nap vagy hét alatt. A pénzügyi függetlenség elérésének folyamata általában évekig tart. Ezért célszerű reális időcélt kitűzni magának TART. Ez 2018 végét, vagy akár két, három évet jelentene. Ha ezt nem tudja megtenni, akkor kétségtelen, hogy az XRP-be történő befektetés nem az Ön számára készült.

Abban az időben, amikor ezt a cikket írtam, új hír érkezett a Ripple-től. Ripple bejelentette Xpringet. Ripple felbérelte Ethan Beard-ot, a Facebook fejlesztői hálózatának egykori igazgatóját és a Greylock Partners ex-EIR-jét az Xpring és tágabb értelemben a Ripple fejlesztői programjának vezetésével..

“A cél az olyan vállalkozások támogatása, amelyekről úgy gondoljuk, hogy hasznot húznak az XRP főkönyvre való építkezésből” – mondta Eric van Miltenburg, a Ripple of Business Operations a TechCrunchnak adott interjújában. „A támogatás sokféle módon valósulhat meg: befektetés, inkubálás, valamint a megszerzés vagy támogatás potenciálja. A bevált vállalkozókra összpontosítunk, akik a főkönyvet és az XRP-t felhasználva valóban kezelhetik ügyfeleik problémáit. ”

“Ez csak a kezdet, mivel folytatjuk az XRP további felhasználási eseteinek felépítését.”

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector