Hogyan lehet megvásárolni a Ripple XRP érmét 2021-ben

Ripple érme már nem igényel bevezetést. Napról napra növekedési üteme miatt a befektetők most megismerkednek ezzel digitális valuta amelyet 2004-ben találtak ki, de hivatalosan 2012-ben dobták piacra. Ennek egyik oka Ripple érme népszerű a befektetői. Ez egy kockázati tőke, amelybe sok hivatalos vállalat, köztük a Google is milliókat fektetett be.

A 2017-es év valóban a digitális pénznemek éve Bitcoin és Ripple érme. Az elmúlt hónapokban e két digitális érme értéke rendkívüli növekedési ütem mellett növekedett. Míg a Ripple érme átlagos növekedési üteme meghaladja a napi 75% -ot, de az árának a dollárral szembeni eredeti növekedése több mint 3800% elindítása óta. Ezen okok miatt a befektetők most választanak XRP befektetési célból. A Bitcoins valóban ott van, ahová a befektetők befektethetnek, de a Bitcoin árát mostanra nagyon magasra emelik, ami nagyon megnehezíti a kis és közepes méretű befektetők számára a befektetést. Ezért a második választásuk Ripple érme és ezért a Ripple a harmadik legnépszerűbb digitális valuták közé került.

Mielőtt elkezdené elolvasni ezt az útmutatót, olvassa el cikkünket: A Ripple Coin-t érdemes megvásárolni 2021-ben?

Lehet annyit vásárolni, amennyit Ripple érmék euróval, USD-vel, INR-vel és BTC-vel stb. szeretne, hasonlóan a Bitcoin-hoz, nincs minimális összeg XRP szükségesek a befektetési célú vásárláshoz és befektetéshez. Ezen BTC-vel foglalkozó webhelyek többsége megoldást kínál befektetőinek az XRP megvásárlására. Az új befektetők számára, akik vonzódnak a Ripple érme növekedési ütemével, nehéz lehet számukra tudni, hogy hogyan lehet befektetni a Ripple érmébe, és honnan tudnak vásárol Ripple érmét. Ezért döntöttem úgy, hogy megírom ezt a cikket, és segítek azoknak, akik nem tudják, hogyan vásárolják meg a Ripple-t és hogyan fektessenek be profitszerzés céljából?

Hogyan vásárolhat XRP-t?


A hivatalos honlap megemlítette a jóváhagyott cégek listáját, ahonnan csak lehet vásárol Ripple érmét fiók létrehozásával a webhelyeken. Minden weboldalnak megvannak a maga követelményei, és különböző devizákkal foglalkozik. Az XRP a világ összes népszerű pénznemével cserélhető, beleértve USD, BTC, CAD, JPY, EUR, CNY, ETH és még sok más. A befektetők megsegítése érdekében a hivatalos weboldal megosztotta az egyes webhelyek részletes írásbeli bemutatóját is. Említették a Ripple érmékkel foglalkozó bankok listáját is. Tehát egyáltalán nem nehéz megbízható vállalatot találni a Ripple befektetési célú megvásárlásához. Ugyanaz a weboldal, amely lehetővé teszi a Ripple érmék megvásárlását, lehetővé teszi a visszaadásukat is.

Ezen webhelyek többsége, amelyek lehetővé teszik az XRP vásárlását, megosztják a Ripple és más pénznemek valós idejű arányát is. Ezek a statisztikák lehetővé teszik, hogy stratégiát alakítson ki, és eldöntse, hogy a Ripple bevásárlásához melyik ponton kell bevételt generálnia.

Olvassa el még: Hogyan vásárolhat ripple xrp érmét hitelkártyával / bankkártyával

Az XRP megvásárlása ugyanúgy működik, mint bármely más valuta online vásárlása. Bár sok olyan webhely és cég van, ahonnan lehet vásárolni XRP de a legnépszerűbbek és a legmegbízhatóbbak Bitstamp, GateHub, és Kraken.

Hogyan lehet megvásárolni a Ripple-t a Bitstamp-on?

bitstamp otthon

Az XRP megvásárlása a Bitstamp-tól teljesen ingyenes. Csak akkor számol fel, ha tranzakciót hajt végre. A weboldalon történő regisztráció nem kerül többe. Nem csak XRP, a weboldal foglalkozik a BTC-vel, az USD-vel és az EUR-val is. Tehát, rendelkeznie kell az egyik ilyen valutával XRP vásárlása.

1. lépés: Regisztráljon a weboldalon a következő link használatával: https://www.bitstamp.net/account/register/. Ehhez nagyon alapvető információkat kellett megadnia, például név és e-mail cím.

2. lépés: Az első lépés befejezése után kap egy e-mailt felhasználónévvel és jelszóval. Használja a linket (https://www.bitstamp.net/account/login/) és információkat a weboldalon történő bejelentkezéshez.

3. lépés: Pénz befizetése előtt ellenőriznie kell a Bitstamp számláját. Ezt a link használatával teheti meg: https://www.bitstamp.net/account/verify/. Csak annyit kell tennie, hogy benyújtja a szükséges információkat.

4. lépés: Miután végzett az igazolási folyamattal. A következő lépés a pénz befizetése. Ezt úgy teheti meg, hogy rákattint a befizetési lehetőségre a főmenüben, vagy kattintson erre a linkre: https://www.bitstamp.net/account/deposit/. Különböző lehetőségek közül lehet választani. Válassza ki a megfelelőt, és küldje el az információkat.

5. lépés: A befizetési folyamat néhány másodperctől 2 napig tarthat (a választott opciótól függ). Az egyenleget ezen a linken ellenőrizheti: https://www.bitstamp.net/account/balance/. Most látogasson el a adás-vétel szakasz vagy használja ezt a linket: https://www.bitstamp.net/market/order/instant/ hogy egyenlegét XRP-vé konvertálja.

6. lépés: Az eladás és vétel szakasz megmutatja az XRP valós idejű arányát. Tehát most rajtad múlik, hogy mikor kell megvásárolni a Ripple érmét. Várhat néhány másodperctől néhány percig, amíg alacsony áron vásárol, és ugyanazt a stratégiát alkalmazza az eladáskor.

Hogyan lehet megvásárolni a Ripple-t a Kraken-en?

kraken hullámzás

A weboldalon a folyamat megegyezik a fent említettekkel, kivéve, ha vásárolnia kell XBT először pénz befizetésével vásárolni XRP.

1. lépés: Regisztráljon a weboldalon a következő link használatával: https://www.kraken.com/signup.  Ki kell töltenie az űrlapot felhasználónévvel, jelszóval és e-mail címmel.

2. lépés: Miután megkapta az aktiválási e-mailt. Egyszerűen kattintson az e-mailben említett linkre az aktiválási folyamathoz.

3. lépés: A Bitstamphoz hasonlóan igazolnia kell fiókját a Kraken webhelyén. Különböző szintű lehetőségeket kínálnak erre a célra. Tehát kövesse az egyes Tier oldalakon szereplő összes utasítást. Ehhez a fényképes igazolvány beolvasott másolatának feltöltésére is szükség lesz.

4. lépés: Mielőtt látná a befizetési lehetőséget, e-mailt kap a személyazonosságának igazolásáról. Kattintson a Fiók alatti Befizetési lehetőségre > Finanszírozás > Betét a főmenübe. Először megrendelést kell leadnia az XBT vásárlásához. A rendelési oldalon számos lehetőséget fog látni, válassza ki, melyik felel meg Önnek leginkább.

5. lépés: Miután elvégezte a megrendelést, láthatja az XBT cseréjét az XRP-vel. Kattintson még egyszer az új megrendelésre, és válassza az Egyszerű lehetőséget. Mostantól használhatja XBT-jét XRP vásárlásához. Egyszerűen írja be az összeget, és kattintson az XRP vásárlása gombra.

Hogyan lehet megvásárolni a Ripple-t a GateHubon?

gatehub hullámzás

GateHub számos devizával foglalkozik, beleértve JPY, BTC, ETH, USD, CNY és EUR stb. Tehát ezen a platformon számos lehetőség kínálkozik az XRP megvásárlására.

1. lépés: Regisztráljon a weboldalon a következő link használatával: https://signin.gatehub.net/signup. Küldje el az alapvető információkat, például az e-mail azonosítót és a jelszót. Ezen az oldalon letöltheti a helyreállítási kulcsot, amelyet a jövőben is használhat, ha elfelejtette jelszavát.

2. lépés: Aktiválja fiókját egyszerűen az e-mailben kapott linkre kattintva.

3. lépés: Most regisztráljon a weboldalon, és igazolja személyazonosságát. Ehhez rendelkeznie kell egy mobilszámmal, ahová a vállalat elküld egy 4 jegyű ellenőrző kódot.

4. lépés: A pénz befizetése előtt létre kell hoznia egy átjárót. Ehhez a kezdőlapon kattintson az átjáró összekapcsolása nevű lehetőségre. Itt válassza ki a pénznemet, például az EUR-t (vagy bármely más), majd kattintson a megerősítés lehetőségre.

5. lépés: Az átjáró lehetővé teszi a pénz raktározását. Kattintson a Betét opcióra, és válassza a pénz befizetésének lehetőségét. Erre a célra bankszámlát használhat.

6. lépés: Miután sikeresen befizette a pénzt a GateHub-fiók, látni fogja az összeget a pénztárcájában. Ezt az összeget fel lehet használni vásárolni XRP. Kattintson az Exchange EUR – XRP lehetőségre, és írja be az összeget. Ezen az oldalon láthatja az XRP valós idejű arányát. Kattintson a zöld gombra a vásárolni XRP.

Olvassa el még: Hogyan vásárolhat ripple xrp érmét hitelkártyával / bankkártyával

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector