Minden a Ripple Blockchainről

Nem tagadható, hogy a kriptovaluták az idő múlásával egyre népszerűbbek. Ezek ugyanis forradalmasították a kereskedelem általános koncepcióját. Szinte az összes kriptovaluta magas fokú biztonságot, megbízhatóságot és skálázhatóságot kínál. A kriptovaluták növekvő értéke miatt ezek nagy népszerűségnek örvendenek a tömegek körében. Manapság kormányzati intézmények, bankok és pénzátutalási társaságok alkalmazzák ezeket a határokon átnyúló tranzakciókhoz. Az összes kriptovaluta blokklánc technológián alapul. Ez az a technológia, amelyben minden blokk összekapcsolódik a következő blokkkal, és egy adott tranzakciót képvisel.

Ripple Blockchain:

hullámzó blokklánc

Fodrozódás egyike a világ öt legnagyobb kriptovalutájának. A Ripple egyik érdekes tulajdonsága, hogy fizetési platformként is működik a határokon átnyúló tranzakciók gyors feldolgozásához. A költségek és az idő csökkentésével forradalmasította a globális pénzátutalási rendszereket. A hagyományos pénzátutalási rendszerekben öt-nyolc nap szükséges a tranzakció teljesítéséhez. Bitcoin az első és a legfontosabb kriptovaluta, amely ezt az időt csaknem egy órára csökkentette. A Ripple a legújabb blockchain technológiát használja, és csak négy másodpercre csökkentette az időzítést. Ez azt jelenti, hogy a globális tranzakciók mindössze négy másodperc alatt teljesülnek a Ripple segítségével.

Ripple XRP és RippleNet 2012-ben hozták létre, hogy megkönnyítsék a pénz és egyéb eszközök rövid időn belüli átadását. A Ripple XRP méretezhető az is, hogy másodpercenként 1500 tranzakciót képes kezelni. Világító gyorsasága és méretezhetősége miatt több mint 100 vállalat csatlakozott platformjához. A Ripple egyik kiemelkedő jellemzője, hogy platformját XRP pénznem birtoklása nélkül is használhatja.


hullámzás sebessége

A Ripple másik nagyon érdekes vonása, hogy 2017-ben mintegy 35000% -os növekedést mutatott. Ez a világ összes kriptovaluta legnagyobb növekedése. A valuta minden idők legmagasabb rekordját döntötte meg azzal, hogy január első hetében elérte a 3,60 USD értéket. A kriptográfiai szakértők többsége azon a véleményen van A Ripple nagy értéket érne el 2018-ban. Egyesek még azt mondják, hogy 2018 Ripple évet fog bizonyítani. Ez bizonyos mértékig igaznak tűnik, mert egyre több vállalat csatlakozik blokklánc-hálózatához minden nap.

Olvassa el a SIX svájci tőzsdét XRP-alapú ETP (tőzsdén forgalmazott termék) hozzáadásához

A Ripple azért is válik népszerűvé, mert a vállalat letétbe helyezte az 55 milliárd XRP-t. Korábban a befektetők aggódtak a valuta jövője miatt. De ez a pénzeszközök letagadása megelégelte a befektetőket, és egyre többen fektetnek be. Helyénvaló megemlíteni, hogy a társaság 55 szerződést kötött. Ez azt jelenti, hogy havi 1 milliárd letétbe helyezett XRP lejár. Más szavakkal, az XRP kínálata havonta növekszik.

Az egyik fő különbség a Ripple és más kriptovaluták között az a blokklánc, amelyet ezek a pénznemek használnak. A Ripple valójában protokollt használ helyett blokklánc pénzátutalásra. Ezenkívül a Ripple egy nyilvános adatbázison alapszik, amely különböző ellenőrző szerverekhez kapcsolódik.

Olvassa el még: XRP: Mennyit ér majd meg?

A Ripple fő célja & XRP:

A vállalat hivatalos forrásai szerint a Ripple mögött az a fő cél, hogy az innovatív technológiák segítségével átvegye a piacot. Egyszerű szavakkal, a határokon átnyúló fizetések megkönnyítésével uralkodni akarnak a kriptovaluta piacon. Ezért a pénzátutalási cégek közül sokan csatlakoztak ehhez a célhoz a Ripple-hez. A Hashtree protokoll, amelyet a Ripple használ, lehetővé teszi ezeket a pénzátutalásokat. Az egyre növekvő számú bank és pénzügyi intézmény csatlakozása a A Ripple arra kényszerítette az alkotókat, hogy 50000-ra növeljék a másodpercenként végrehajtott tranzakciók számát.

A Ripple azt is tervezi, hogy az XRP-t fogja használni a mainstream pénznemként a határokon átnyúló tranzakciók további megkönnyítésére a lehető legrövidebb idő alatt. A kriptográfiai szakértők véleménye szerint a Ripple értéke nem csökken, ha megszünteti az XRP devizát. Ennek oka, hogy a globális pénzforgalmi cégek és bankok többsége a protokollját használja a határokon átnyúló tranzakciókhoz.

A Ripple XRP pénztárcában is tárolható, akár szoftveres hardver. Kezdetben a társaság egy internetes platformot biztosított a befektetőknek érmék vásárlásához, eladásához és tárolásához. Bevezette saját XRP pénztárcáját. De 2016 után a cég felhagyott a pénztárcával, és szerződést kötött a Gatehubal XRP érmék tárolása.

A READ XRP felhasználók most ingyen kereskedhetnek a COBINHOOD Exchange-en

Megjegyzés: Sok felhasználó jelentést tesz a Gatehub problémáiról az XRP tárolására. Bővebben a Best Ripple XRP 2018 pénztárcáról olvashat

A Ripple vonzó kriptovaluta is, mivel meglehetősen egyszerű vásárolni, eladni és kereskedni. A világ szinte minden nagy kripto tőzsdéje felsorolta a Ripple-t kereskedelmi tevékenysége során. Miután létrehozta a fiókot és megadta a megfelelő pénztárca címét, megvásárolhatja a Ripple-t ezekből a tőzsdékből. Itt tanácsos mindig kapcsolatba lépni a Ripple céggel, ha Ön független pénzügyi intézmény. De az egyes befektetők számára Ripple XRP a világ számos digitális pénzváltóján keresztül érhető el.

Olvassa el még: Changelly Review 2018 legjobb kriptovaluta-cseréje 

A Ripple XRP használatának egyik előnye, hogy nagyon biztonságos, mint sok más kriptovaluta. A Ripple platformján zajló összes tranzakciót egy nyílt forráskódú decentralizált főkönyv rögzíti. A mérnökök és a blockchain-szakértők 24 órás támogatása folyamatosan biztonságossá teszi a folyamatos frissítéssel.

Az XRP számos fiat devizával is dolgozik rengeteg kriptotőzsdén. Ez lehetővé teszi cserélje a Ripple XRP-t bármely más digitális pénznemre. Az egyre növekvő számú bank, pénzintézet és pénzátutaló cég azt mutatja, hogy a Ripple a jövő legfontosabb kriptovaluta. Éppen ezért egyre több digitális pénzváltó sorolja fel a platformján, hogy megkönnyítse az ügyfeleket.

Összegzésként könnyen elmondhatjuk, hogy a Ripple XRP innovatív technológiája révén tovább fogja forradalmasítani a határokon átnyúló fizetéseket. Megszünteti a közvetítők szerepét a határokon átnyúló ügyletekben, ami sok időt és költséget igényel a határokon átnyúló fizetések feldolgozásához. Most a pénzügyi intézmények másodpercek alatt feldolgozhatják tranzakcióikat, és ez nagyon hasznosnak bizonyul a vállalkozások növekedésében. A Ripple vezérigazgatója, Brad Garlinghouse reméli, hogy az idő múlásával a Ripple átveszi az összes többi kriptovalutát gyors, megbízható és biztonságos, határokon átnyúló tranzakciói miatt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector