Most a Ripple Technology és az XRP szorosan kapcsolódik egymáshoz.

Nagyon sok tudatlanságot észlelek az interneten, a Ripple és XRP. Ezért döntöttem úgy, hogy megírom ezt a cikket. Itt megpróbálom elmagyarázni, hogy mi is pontosan a Ripple technológiát és mi az XRP szerepe. Sok ember használja az XRP-t csak spekulatív tranzakciókhoz, anélkül, hogy bármit tudna a Ripple technológiáról és koncepciójáról. A Crypto Market érméinek 90% -ával ellentétben a Ripple valami valóságot kínál, és az alapadatai nagyon jók.

A Ripple egy valós idejű bruttó elszámolási rendszer (RTGS), valutaváltó és pénzátutalási hálózatot a Ripple. Ripple Transaction Protocol (RTXP) vagy Ripple protokoll néven is ismert, elosztott nyílt forráskódú internetes protokollra, konszenzusos főkönyvre és natív kriptovalutára, XRP-re (hullámosságokra) épül. A 2012-ben megjelent Ripple célja, hogy „bármilyen méretű, biztonságos, azonnali és szinte ingyenes globális pénzügyi tranzakciókat lehessen végrehajtani, visszaterhelések nélkül”. Támogatja a fiat valutát, kriptovalutát, árut vagy bármely más értékegységet képviselő jelzőket.

Ripple honlapja az opensource protokollt „a bankközi tranzakciók alapvető infrastruktúra-technológiájaként írja le – semleges eszköz a pénzügyi intézmények és rendszerek számára”. A protokoll lehetővé teszi, hogy a bankok és a nem banki pénzügyi szolgáltató társaságok beépítsék a Ripple protokoll saját rendszereikbe, és ezért lehetővé teszik ügyfeleik számára, hogy ezt a szolgáltatást igénybe vegyék Jelenleg egy szabályozott pénzintézet „alapokat tart és egyenlegeket bocsát ki az ügyfelek nevében”. Másodszor, az olyan piacvezetők, mint a fedezeti alapok vagy a devizapiacok, biztosítják a likviditást abban a pénznemben, amelyben kereskedni akarnak.

A Ripple bármely felhasználója piacvezetőként működhet azáltal, hogy olyan arbitrázs szolgáltatást kínál, mint például a piaci likviditás biztosítása, az átjárón belüli valutaátváltás, hullámzás stb. A Ripple webhely szerint “azáltal, hogy több pénznemben tartják az egyenlegeket, és több átjáróhoz kapcsolódnak, a piaci döntéshozók megkönnyítik a felhasználók közötti fizetéseket, ahol nincs közvetlen bizalom, lehetővé téve az átjárókat.”

A READ Ripple üdvözli Yoshitaka Kitao, az SBI Holdings vezérigazgatóját, mint igazgatósági tagot


A CGAP 2015-ben szerint „A Ripple a fizetéseknél azt teszi, amit az SMTP az e-mailhez tett, ami lehetővé teszi a különböző pénzügyi intézmények rendszereinek közvetlen kommunikációját.

Az XRP a valuta natív pénzneme Ripple Network. Az XRP egy harmadik generációs, nagyon gyors és méretezhető valuta. Az alábbiakban összehasonlítást talál a Bitcoin és az Ethereum érmékkel.gyors sebesség

hullámzás sebessége

A létrehozott 100 milliárdból 20 milliárd XRP-t tartottak meg az alkotók, akik a Ripple laboratóriumok alapítói is voltak. Az alkotók a teljes összeg fennmaradó 80% -át a Ripple Labs számára adták. 2015 márciusától a Ripple Labs eredeti 80% -ának 67% -át még mindig megtartotta a vállalat. 2017 májusában az XRP-ellátással kapcsolatos aggodalmak enyhítésére, A Ripple elkötelezte magát, hogy 55 milliárd XRP-t (XRP-állományának 88% -a) helyezzen el egy kriptográfiailag biztonságos letétbe. A letét lehetővé teszi számukra, hogy havi 1 milliárdot felhasználjanak, és minden hónap végén fel nem használt összegeket visszaadhassanak a letéti sorba egy további, egy hónapig tartó szerződés formájában, ezzel kezdve az egész folyamatot.

David Schwartz (Joel Katz) mondta néhány hónappal ezelőtt a Steemitről: “A terv az, hogy generáljuk az igényt arra, hogy az XRP maga legyen elszámolási eszköz.” Ez a terv többek között magában foglalta a XRapid eszköz. Az XRapid az az eszköz, amely likviditást (valuta XRP) kínál a bankintézeteknek. Az alábbiakban van egy kép, ahol láthatja az XRapid eszköz célját.

xrapid hullámzás xrp

Közvetlenül a SWELL előtt megerősítettem, hogy az XRapid-ot használják. Íme a hivatalos hír:

„Példaértékű pillanatban a Cuallix lett a világ első olyan intézménye, amely az xRapid – a Ripple megoldása, amely az XRP-t likviditási eszközként használja – felhasználásával csökkentette a határokon átnyúló fizetések küldésének költségeit az Egyesült Államokból Mexikóba. Cuallix a digitális fizetések élére lépett azzal, hogy digitális eszközökkel megszüntette a likviditás feldolgozásával és beszerzésével járó hatékonyságot és bürokráciát.,

Olvassa el a Ripple Michelle Bond-ját – Nagyon sokat működünk a szabályozott keretek között

Azt is mondanám, hogy sokan nincsenek tisztában azzal, hogy a SWELL néhány fontos hírt hozott:

1. A Ripple 300 millió dolláros RippleNet Accelerator programot kínál a kötet és az XRP segédprogram növelésére.

2. A Bill által támogatott új együttműködés & A Melinda Gates Alapítvány változtatni fog ezen. A Ripple a Dwolla, a ModusBox, a Software Group és a Crosslake Technologies együttműködésében, a Gates Alapítvány támogatásával és támogatásával kifejlesztett egy új nyílt forráskódú szoftvert, Mojaloop valós idejű, interoperábilis fizetési platform létrehozása országos szinten, hogy alapvető pénzügyi eszközökkel elérje a világ szegényeit.

Emlékeztetem arra a tényre, hogy ha egy bankot utalnak át, a Ripple technológia és annak XRP pénzneme 60% -kal olcsóbb. Az alábbiakban egy példaértékű kép látható.

sbi hullámzás

Emellett októberben a Ripple technológiát tesztelő bankintézetek száma több mint 100-ra nőtt.

Egyszerűen mindezen hírek felhalmozási hatást váltanak ki, és az ár emelkedni fog. Véleményem szerint az XRP áremelkedés csak idő kérdése. Talán a növekedés 2017 végéig megtörténik, ill 2018-ban. Összhangban vagyunk azzal, hogy az XRP-t puffer pénznemként használják a határokon átnyúló fizetéseknél. Megkezdődött a jelenlegi határokon átnyúló fizetési rendszer megváltoztatása.

A 300 millió dolláros RippleNet Accelerator arra készteti a bankokat, hogy az XRapid és az XRP használatát használják. Ez a terv felidézi a Visa kezdeteit.

Az XRP nem hagyhat ki egyetlen portfóliót sem hosszú ideig. Legyen okos, és fektessen be a jövő pénznemébe, amelynek nagyon jó alapjai vannak. Kérjük, végezze el saját kutatását Ripple és XRP befektetés előtt. Mindezek az adatok a hivatalos Ripple webhelyen vagy az interneten ellenőrizhetők.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector