Ripple XRP árjóslás 2018-ra

Fodrozódás sok figyelmet kapott a kriptovaluta világban. Csakúgy, mint a többi kriptovaluta, a Ripple kriptovalutája, az XRP is a blockchain technológia. Más kriptovalutákkal ellentétben azonban ez szabályozott és megkönnyíti az átutalást a bankok számára.

Olvassa el új előrejelzésünket 2021-re: Ripple Price Prediction: XRP Prediction 2021-2025

A Ripple 4000% -os növekedést tapasztalt 2017 első felében. Ma a Ripple piaci felső határa meghaladja a 100 milliárd dollárt. A Ripple azt állítja, hogy 2017 második negyedévében több mint 11 milliárd dollár értékű tranzakció történt. Jelenleg 30 tőzsdén jegyzik.

Miért várható az XRP nagy teljesítménye 2018-ban??

Olvassa el még: 5 ok a Ripple XRP érme vásárlására


1- Műveletek:

A Ripple a világ legnagyobb pénzügyi intézményeivel dolgozik együtt. A Ripple célja az egész pénzügyi szektor működtetése azonnali tranzakciók lehetővé tételével a jelenlegi költségek töredékén. Súrlódásmentes élményt nyújt a globális átutaláshoz a blockchain technológia. A jövőben várhatóan likviditási megoldásként fog működni a határokon átnyúló ügyleteknél. A bankok és a pénzforgalmi szolgáltatók az XRP segítségével több pénznemben lebonyolított tranzakciókat rendezhetnek, hogy minimalizálják általános költségek.

Most SWIFT megkönnyíti a nemzetközi fizetési átutalások nagy részét. Amikor határon átnyúló tranzakciót hajtunk végre, meg kell adnunk a bank fióktelepének SWIFT-kódját. A SWIFT monopóliummal rendelkezik a határokon átnyúló települések felett. Hálózatán több mint 11 000 pénzintézet és 200 ország van. A Ripple nagy pénzintézetekkel áll kapcsolatban, és számos bankkal együttműködik blokklánc-technológiájának beépítésében. Nehéz megmondani, hogy a Ripple képes lesz-e levinni a SWIFT-et vagy sem. Ez azonban valóban megtörheti a SWIFT monopóliumát a nemzetközi pénzátutalás felett.

READ Ripple Price Jóslás: XRP Jóslás 2021-2025

2- Erőteljes technológia:

A Ripple másodpercenként 1500 tranzakciót képes feldolgozni, ami hatalmas a Bitcoinhoz képest. A bitcoinok másodpercenként akár 7 tranzakciót is képesek kezelni. A Ripple technológiája elég hatékony ahhoz, hogy helyettesítse a nemzetközi fizetési rendszereket, például a VISA-t, miközben csökkenti a költségeket és lehetővé teszi az azonnali átutalást.

3- Bizalom:

A világ minden tájáról érkező bankok nagy száma aktívan együttműködik a Ripple-vel annak technológiájának a fizetési infrastruktúráján keresztül történő megvalósításában. Megbízhatóvá teszi a Ripple-t, és a befektetők úgy találják, hogy az XRP viszonylag biztonságosabb tét a többi kriptovalutához képest.

4- Kriptovaluták, mint biztonságos menedék:

A kriptovaluták 2017-es teljesítménye meghatározó tényező lesz a 2018-as keresletük szempontjából. 2017-ben az XRP ára gyorsan nőtt az első félévben. Más kriptovalutáknál nem lesz könnyű lemásolni a Ripple piaci fejlődését. Azok a befektetők, akik a digitális valuták iránt a bizonytalan idők menedékeként érdeklődnek, a Ripple-t ígéretes jelöltnek találják.

5- Ismertség:

A Bitcoin és az Ethereum a legtöbb kereskedésű kriptovaluta. A kriptovaluta-kereskedők és befektetők nagy százaléka még mindig nem ismeri a Ripple-t ígéretes technológiája ellenére. Miután néhány intézményi befektető csatlakozik a hálózathoz, és a Ripple átjárja a mainstream befektetői közösséget, mint például a Bitcoin és az Ethereum, a trendkövetők beáramlása az XRP-árakat a tetőn lőheti..

Olvassa el még: 5 tipp digitális pénznemének védelméhez

Jóslatok 2018-ra

– A legújabb fejleményeket és az XRP iránti növekvő érdeklődést tekintve 2018 végéig a Ripple ár várhatóan legalább átlépi a 7 dolláros korlátot.

– Az XRP kereskedési volumene közel sem áll a legnépszerűbb kriptovalutákhoz, BTC és az ETH. A kereskedési volumen várhatóan 2018-ban növekszik, és a Ripple kriptovaluta spekulatív aktivitásának növekedése akár 7-10 dolláros árfolyamra is emelheti az árát.

– Bár összességében az XRP ára várhatóan felfutásnak lesz tanúja, 2018 nem minden hónapja lesz ugyanaz. Sok kriptovaluta-rajongónak nem tetszik a bankok vagy bármely pénzintézet, vagy a kriptovalutát szabályozó vállalat ötlete. Hosszú távon és amíg vannak bankok, az XRP valószínűleg szilárd befektetésnek bizonyul, de az árai csökkenő tendenciát mutatnak a hónapok egy részében.

OLVASSA EL A Ripple XRP várakozásait 2018-ra 2 dollártól a Holdig

Ha befektetne a Ripple-be?

Ha a Ripple-be, az XRP-be hosszú távú befektetésként szeretne befektetni, amelyet éveken át szeretne tartani, a Ripple ígéretes befektetésnek tűnik. Paradigmaváltás történik, és haladunk az összes pénznem digitalizálása felé. Abban a világban, ahol a pénz a bankok digitális főkönyvében létezik, a kriptovaluták, mint például a Ripple, különleges helyet foglalnak el, mivel nem természetükben bankellenesek, mint sok más kriptovaluta. Ehelyett úgy fejlesztették ki őket, hogy a bankok felhasználhassák a fejlõdõ blockchain technológiát.

Ha ígéretesnek tűnik, ha az XRP-be néhány hónap vagy egy éven belül gyors nyereség érdekében szeretne befektetni. 2018-ban várhatóan hirtelen emelkedni fog az árak. Az előrejelzések szerint legalább átlépi az egy dolláros határt.

Ha Ön napi kereskedő, akkor az XRP kereskedési volumenének is növekednie kell. A kereskedelem fokozott aktivitása mellett az árak ingadozása is látható lesz.

Végső ítélet

A jövőre nézve ígéretes pénzügyi technológiával és a növekvő bankhálózattal a Ripple kriptovaluta ígéretes hosszú távú befektetésnek tűnik. Ha egyre több befektető ismeri az XRP-t és növekszik a technológia iránti tudatossága, az XRP árai várhatóan 2018-ban emelkedni fognak. 2017 első felében az XRP árai akár 4000% -ra is emelkedtek. Mivel ennek a kriptovalutának a kereskedési volumene közel sem esik a legnépszerűbb kriptovalutákhoz, a BTC-hez és az ETH-hoz, várhatóan a 2017-ben tapasztalt növekedés legalább egynegyedének vagy felének lesz tanúja. Ezért az előrejelzések szerint 7-10 USD fölé emelkedik 2018.

Olvassa el új útmutatónkat: Végső útmutató a Ripple XRP-be történő befektetés megkezdéséhez (Vásárlási útmutató) 2018-ban

Megjegyzés: „Ezt a cikket nem szabad befektetési tanácsadásnak tekinteni, és nem célja befektetési tanácsadás. Kérjük, végezzen saját alapos kutatást, mielőtt bármilyen kriptovalutába fektetne be.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector