Ledger Nano S Review (2020): A Bitcoin pénztárca költségvetéssel?

A Ledger Nano S a legnépszerűbb kriptovaluta hardver pénztárca (több mint 1,4 millió eladott egység). A Nano S a legbiztonságosabb és legolcsóbb lehetőség a kriptovaluták tárolására. Ez az áttekintés segít eldönteni, hogy a Ledger Nano S a megfelelő hardveres pénztárca az Ön számára, olyan elemeket vizsgálva, mint a biztonság, a tervezés, a mobilitás és a támogatott érmék. Ebben az évben a Ledger új modellt adott ki a Ledger Nano X néven.

A Nano S azonban nem elavult, és véleményünk szerint még mindig erős. Továbbra is jó választás azoknak az alkalmi kriptovaluta-kereskedőknek, akik nem sok altkoinnal kereskednek, vagy akik biztonságuk érdekében több eszközben szeretnék tárolni kriptovalutáikat. A Ledger Nano S a 59 USD.

A VÁSÁRLÁS ALATT KATTINTVA!

Ledger Nano SLedger Nano S

A Ledger Nano S főbb jellemzői

  • A csúcsminőségű biztonság hogy a kriptovaluták biztonságban és biztonságban legyenek a hackerek ellen.

  • Megfizethető ár- alkalmas kezdőknek, akik olcsó és megbízható hardvertárcát szeretnének.


  • Egyedi tétjegyek így kereshet kriptovalutát, miközben biztonságban tartja őket. Tudjon meg többet a tétről itt.

Tét és kereset

A Ledger Live lehetővé teszi a Tezos ($ XTZ), a Tron ($ TRX), a Cosmos ($ ATOM) és az Algorand ($ ALGO) megmérettetését. A felhasználók lezárhatják kriptovalutáikat, és cserébe kamatot kapnak. Ez a funkció a Ledgert nem csak biztonságos helyre tárolja a kriptovaluta tárolására, de még a digitális eszközök növekedésében is segíthet.

A digitális eszközök tárolása 3 egyszerű lépésben történhet. Első, fagyassza le eszközeit a Ledger Live szolgáltatásba történő bejelentkezéssel, válassza ki a tételni kívánt eszköz megfelelő fiókját, majd kattintson a „jutalmak keresése” gombra. Megjelenik egy felugró ablak. Itt kiválaszthatja a pénztárcájában a befagyasztani kívánt összeget. Másodszor, szavazzon az érvényesítő (k) re, akik blokkokat készítenek a hálózaton, és a blokkok létrehozásával megszerzett kriptovaluta újra eloszlik a szavazók számára. Végül, igényelheti jutalmait a megfelelő fiókjában a „Követelés” gombra kattintva. A jutalmak 24 óránként igényelhetők.

Csere

A Ledger kiadott egy Ledger Swap funkciót, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy partnere, Changelly révén kicseréljék kriptovalutáikat. Hogy működik ez, elküldi a kriptovalutát az eszközéről Changellynek, aki visszaküldi a cserélt kriptovalutákat.

A funkció használatához szüksége lesz: Ledger eszközre, Ledger Live-ra, a cserélni és fogadni kívánt kriptográfia alkalmazására, végül pedig a csere-alkalmazásra.

Hitelezés

Ledger dolgozik Vegyület ($ COMP) lehetővé téve a felhasználók számára, hogy a Compai decentralizált pénzügyi (DeFi) protokollján keresztül kölcsönözzenek DAI-t, USDT-t és USDC-t. Ennek a célja az, hogy a hitelező éves százalékos arányt tudjon keresni.

Számos előnye van a Ledger kölcsönzésének:

Ellenőrzés: Ellenőrzésed és bizonyítékod van arra, hogy az általad kölcsönadott kriptográfia és az előállított kamat rád tartozik. Ez azért van, mert ez a funkció a Compoundon keresztül valósul meg, és amikor kölcsön ad a platformon, cserébe „cTokens” -et kap. A cTokens igazolja a kölcsönbe adott kriptovaluták tulajdonjogát és a keletkezett kamatokat. Ezeket a cTokeneket addig tárolja, amíg vissza nem akarja adni kölcsönzött eszközeit és kamatát, és ebben az esetben csak annyit kell tennie, hogy visszaküldi a cTokeneket az intelligens szerződéshez.

Biztonság: A c tokenek a főkönyvi hardver pénztárcákon vannak tárolva.

Kényelem: A Compound hitelezési szolgáltatásai közvetlenül elérhetők a Ledger Live-on keresztül.

A titkosítás kölcsönzése az Compound és a Ledger Live segítségével 3 egyszerű lépésben történik. Először, a Ledger Live menedzserén telepítse a kölcsönözni kívánt kriptovaluta alkalmazását, és hozzon létre egy fiókot. Másodszor, engedélyezze a fiókjának, hogy engedélyezze a Compound intelligens szerződésének interakcióját a fiókjával. Végül, válassza ki a kölcsönözni kívánt kriptovaluták összegét, és adjon ki tranzakciót a Compound számára, ellenőrizze és hagyja jóvá a tranzakciót az eszközén.

Biztonsági jellemzők

Ledger Nano S biztonsági funkciókA Ledger Nano S 2 hardver chipet tartalmaz: ST31H320 & STM32F042

A Ledger hardveres pénztárcák megvásárlásának egyik legfontosabb oka a cégek biztonsági hírneve. A kriptovaluták hardveres pénztárcái olyanok, mint a bankszámlák – teljes hozzáférést biztosítanak az alapokhoz, és banki szintű biztonságra van szükségük. A Ledger Nano S két hardver chipet tartalmaz:

  • Biztonságos elem: ST31H320 (biztonságos) függetlenül tanúsított CC EAL5 +, tárolja a magánkulcsot és aláírja a tranzakciókat
  • Operációs rendszer: STM32F042 chip felelős a Ledger saját BOLOS operációs rendszeréért.

A biztonságos elemek külön hardverek (második biztonsági réteg), saját tárolóval és korlátozott funkcionalitással, amelyeket a hackerek nem sérthetnek meg.

Még akkor is, ha a számítógépét feltörték vagy feltörték, a Főkönyv továbbra is biztonságban tartja a kriptovalutákat. Olyan eszközöket választottak, mint a Trezor One és a Trezor Model T nem rendelkeznek biztonságos elemekkel és csak egyetlen biztonsági szintjük van.

A Nano X és a Nano S az egyetlen kriptovaluta hardvertárca a piacon, amely CSPN-t (első szintű biztonsági tanúsítványt) kapott tanúsítvány az ANSSI által kiadottNemzeti Információs Rendszerek Biztonsági Ügynöksége). A tanúsítási séma értékeli az eszköz biztonságának több aspektusát, beleértve a tűzfalat, az azonosítást, a hitelesítést és a beágyazott szoftvert, több támadási forgatókönyv segítségével.

A Nano X-hez hasonlóan a felhasználók PIN-kód és jelszó segítségével is megvédhetik pénzeszközeiket. A PIN kód az eszköz feloldásának feloldása a használatához. Miközben az elsődleges PIN-kód mellett jelszóval védett pénztárcákat is beállíthat.

Tegyük fel tehát, hogy a készülék feloldásával fenyegetik, megadhatja nekik a PIN-kódot, hogy kevesebb pénzzel hozzáférhessenek a pénztárcákhoz. Eközben a titkosítási eszközök nagy részét a jelszóval védett pénztárcák tartalmazzák.

Firmware 1.6-os verzióval., a Nano S biztonságát tovább fokozták.

  • Véletlenszerű számok és szimbólumok sorrendje a PIN kód megadásához. Így mások már nem tudják kitalálni a PIN-kódot, ha megszámolják, hányszor kattintasz a gombokra.
  • Az eszköz operációs rendszer chipjét a biztonságos eleme frissíti. A főkönyv szerint ez növeli a frissítési folyamat biztonságát és javítja a felhasználói élményt.
  • Hozzáadott képernyő-jitter és részleges képernyő-idegenkedés. Ez a frissítés a következő volt: Főkönyv válasza azokra a megjegyzésekre, amelyek szerint a hackerek képesek helyreállítani az eszköz OLED képernyőjén megjelenő bizalmas információkat az energiafogyasztás mérésével. Az alábbiakban két kép mutatja a készülék energiafogyasztását a firmware frissítés előtt és után.

A firmware frissítése előttA firmware frissítése előtt. Az energiafogyasztás kiszámítható mintázatú. A firmware frissítése után. Az energiafogyasztás kiszámíthatatlan mintázatú, és a PIN-kód kijelzője megfordult.

Az eszköz használata a frissítés után azt tapasztaljuk, hogy kissé kellemetlen lehet, ha már nem lehet beírni a PIN-kódot. A kriptovalutáknál azonban a biztonság mindig a kényelem fölött áll. És a hozzáadott részleges képernyő inverzióval ezt látjuk A főkönyv fejvadász programja nem csak PR mutatvány. A Ledger valóban megvizsgálta az előterjesztéseket és elvégezte a biztonsági fejlesztéseket, még akkor is, ha a javasolt hackelés csak hipotetikus volt.

Ledger hack?

2020 júliusában Ledger megerősített adatszegést szenvedtek el, amelynek során illetéktelen harmadik fél belépett a Ledger e-kereskedelmi és marketing adatbázisába. Ennek eredményeként körülbelül 1 millió e-mail címet tettek közzé. Továbbá 9500 ügyfél további információkat tárt fel, például kereszt- és vezetéknevüket, postacímüket, telefonszámukat és megrendelt termékeiket.

Ledger jelentette az ügyet a hatóságoknak, és együtt dolgoznak velük Narancssárga kibervédelem vizsgálni.

Az adatsértést követően a felhasználók arról számoltak be, hogy adathalász e-maileket és szövegeket kapnak, és arra kérték őket, hogy töltsék le a Ledger szoftver új verzióját. Ha a felhasználók az e-mailben található linkre kattintanak, átirányítják őket a Ledger webhely hamis klónozott verziójára. Utána, ha a felhasználók letöltenék a „frissítést”, ami valójában rosszindulatú program, az a felhasználóktól kéri a Főkönyv helyreállítási mondatát. A beírt helyreállítási kifejezést a támadó ezután felhasználja a felhasználó pénztárcájának helyreállítására, és a felhasználó kriptovalutáinak elküldésére a támadó pénztárcájába. A teljes magyarázatért hogy hogyan működik az adathalász támadás, lásd Kraken jelentését.

adathalász-e-mailAdathalász e-mailt küldtek az [email protected] címről (Kép jóváírása: Kraken)

Ezért ez az eset inkább „adatmegsértés” volt, nem pedig „feltörés”. Ennél is fontosabb, hogy ennek a megsértésnek nem volt kapcsolata vagy hatása a Ledger hardvertárcákra vagy a Ledger Live alkalmazásra. A Ledger eszközökön tárolt kriptovaluták soha nem voltak veszélyben.

Még a firmware frissítés előtt a Nano S teljes értékelést kapott a biztonságról, és megjegyezzük, hogy a feltörés nem érinti magát a Ledger eszközt, így pontszámaink változatlanok maradnak.

5/5 Biztonsági besorolás

Több pénznem támogatás

Támogatott érmék a Ledger Nano S-nTámogatott érmék a Ledger Nano S-n

A Ledger az egyik legváltozatosabb támogatást nyújtja a különböző kriptovaluták számára, mint például a NEO, a Vechain és a Monero. Nyitott politikájukkal a projektcsoportok fejlesztésére, a A Ledger Nano S 1100+ különböző eszközt támogat. Sok ilyen eszköz, például a Vechain vagy a NEO, nem található meg olyan versenytársaknál, mint a Trezor Model T vagy a KeepKey, így a Ledger az egyetlen hardveres pénztárca, amely sok érme számára elérhető.

A Nano S egyik kezdeti gyengesége az volt, hogy a készülékre csak 2-3 alkalmazást lehetett elhelyezni. Azonban az ÚJ Firmware 1.6 verzió 2019. november 13-án jelent meg, a felhasználók mostantól 5-11 alkalmazást telepíthetnek (a telepített alkalmazás típusától függően). Ez minden bizonnyal megválaszolja sok átlagos kriptovaluta-tulajdonos imáját, akik általában körülbelül 5-10 különböző érmét tartanak.

Ha továbbra is több alkalmazásra van szüksége, a korlátozás egyik módja az, hogy távolítsa el a nem használt alkalmazásokat, és telepítse újra a jövőben. Az alkalmazások eltávolításával az érmék nem törlődnek – minden fiókadat megmarad. Az újonnan megjelent Ledger Nano X megoldja ezt a problémát a belső memória 2 MB-ra növelésével.

A Ledger firmware-frissítése közvetlenül foglalkozott a Nano S jelentős gyengeségével. Bár a multi valuta támogatás szempontjából még mindig nem tudja legyőzni a Nano X-et, a frissítés minden bizonnyal elég jó lesz a tipikus kriptovaluta-kereskedő számára. Emiatt felkapjuk a hüvelykujjunkat, és 4/5-ről 4,5 / 5-re növeltük a pontszámot a multi valuta támogatáshoz.

4,5 / 5 Több pénznem támogatás

Hardver tervezés

Ledger Nano S képernyőLedger Nano S a Nano X-hez képest

A Ledger Nano S két hardveres gombbal rendelkezik – a készülék tetején találhatók. Ez a két gomb lehetővé teszi számunkra, hogy hozzáférjünk a menükhöz (tartsuk lenyomva mindkét gombot), válogathatunk (mindkét gombot megnyomhatjuk), sőt helyreállítási kifejezéseket is bevihetünk (a gombok segítségével görgethetünk). Megállapítottuk, hogy a PIN-kódok és a helyreállítási kifejezések megadása csak 2 gombbal unalmas – talán egy érintőképernyő vagy további gombok segíthetnek.

Az új 1.6-os frissítéssel a Ledger Nano S továbbfejlesztett megjelenítői felhasználói felülettel rendelkezik, ahol görgetés nélkül megjelenik a teljes kriptovaluta-cím. Ez lehetővé teszi a célhely könnyebb ellenőrzését. A Nano S USB-micro-B interfészt használ a számítógép töltéséhez és a számítógéphez való csatlakozáshoz.

3,5 / 5 a hardver tervezéshez

Könnyű használat 4/5

Miért érdemes hardvertárcát használni

A hagyományos pénznemek mellett Ön, a felhasználó a legfontosabb ember. Ha valaha is elveszítette a bankkártyáját, bármikor elmehet a bankba valamilyen azonosítóval és kérheti a fiókjához való hozzáférést.

A kriptovaluták azonban nem a fizikai személyt érdeklik, hanem a pénztárcához kapcsolódó magánkulcsot. A privát kulcs a számla és a tranzakciók ellenőrzésére szolgál. Bárki, aki rendelkezik hozzáféréssel ehhez a kulcshoz, pénzt küldhet, ezért meg kell őriznie a biztonságot. A másik dolog az, hogy a kriptovaluta tranzakciókat nem lehet megfordítani.

Hardver pénztárcák megvédhet ezektől a dolgoktól. További biztonsági réteget hoznak létre azzal, hogy a magánkulcsot magában az eszközön tárolják. Az egyetlen módszer a feltörésre az lenne, ha fizikai hozzáférés lenne a hardver pénztárcához vagy a tartalék kifejezéssel.

A Ledger Nano S megéri 2020-ban?

A Ledger Nano S a legolcsóbb hardvertárca, mindössze 59 USD-val. Annak ellenére, hogy ez a legolcsóbb eszköz, a legmagasabb szintű biztonsággal rendelkezik egy CC EAL5 + biztonságos elemmel (katonai szintű biztonság). Ez az eszköz kiválóan alkalmazható minden kriptovaluta HODLer számára, aki nem tart sok különböző eszközt.

A Nano S egyik apró hátránya, hogy az új firmware 1.2.4-5 és az Ethereum alkalmazás frissítése (Ethereum 1.6.0) csak a Ledger Nano X készüléken érhető el. Ezek a frissítések lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy levezetjék az Ethereum 2.0 nyilvános kulcsot és érvényesítsék hogy a betéti szerződésben használt visszavonási nyilvános kulcs valóban az adott eszközhöz tartozik.

A Ledger csapata azonban a Nano S integrációján dolgozik.

A Ledger fenntartja a Nano S támogatását, és megmutatja a felhasználóknak, hogy az eszköz még az újabb Nano X esetében is releváns. Ezért egyértelmű, hogy a Ledger továbbra is elvárja az ügyfelektől, hogy komolyan fontolóra vegyék a Nano S-t egy olyan eszköznek, amelyet érdemes még 2020-ban beszerezni.

Felülvizsgálat: 2019. május 16, Michael Gu

Michael Gu frissítette 2020. április 23-án a tétellel kapcsolatos funkciókról és a frissített összefoglalóról

Angela Wang frissítette 2020. május 13-án a legújabb kedvezményekről.

Angela Wang frissítette 2020. május 18-án, hogy tükrözze a legújabb árakat.

Angela Wang 2020. november 22-én frissítette a legújabb funkciókat

A Ledger Nano S a 59 USD.

A VÁSÁRLÁS ALATT KATTINTVA!

Tanulja meg, hogyan kell a Ledger Nano S rendszert megfelelően beállítani útmutatónk segítségével.

{ "@kontextus": "http://schema.org/", "@típus": "Termék", "márka": "Főkönyv", "név": "Ledger Nano S", "kép": "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2019/07/Ledger-Nano-S.jpg", "leírás": "A Ledger Nano S a legnépszerűbb kriptovaluta hardveres pénztárca (több mint 1,4 millió eladott egység).", "felülvizsgálat": { "@típus": "Felülvizsgálat", "címsor": "Ledger Nano S Review (2019): Még mindig megéri?", "név": "Ledger Nano S", "leírás":"A Ledger Nano S a legnépszerűbb kriptovaluta hardveres pénztárca (több mint 1,4 millió eladott egység).", "mainEntityOfPage": "https://boxmining.com/ledger-nano-x-review/", "reviewBody": "A Ledger Nano S a legnépszerűbb kriptovaluta hardver pénztárca (több mint 1,4 millió eladott egység). A Nano S a legbiztonságosabb és legolcsóbb lehetőség a kriptovaluták tárolására. Ez az áttekintés segít eldönteni, hogy a Ledger Nano S a megfelelő hardveres pénztárca az Ön számára, olyan elemeket vizsgálva, mint a biztonság, a tervezés, a mobilitás és a támogatott érmék. Idén a Ledger kiadott egy új modellt Ledger Nano X néven. A Nano S azonban nem elavult – most olcsóbb, 59 dolláros árcédulát kapott.", "datePublished": "2019-06-30", "reviewRating": { "@típus": "Értékelés", "ratingValue": "4.25", "legrosszabb":"0", "bestRating": "5." }, "szerző": { "@típus": "Személy", "név": "Michael Gu" }, "kiadó": { "@típus": "Szervezet", "név": "Boxmining", "logó": { "típus": "ImageObject", "url": "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2019/06/Boxmining-Logo.jpg" }}}, "ajánlatok": { "@típus": "Ajánlat", "priceCurrency": "usadollár", "ár": "59", "url":"https://shop.ledger.com/?r=428b&tracker = wnsr" }}

Termék specifikációk (Műszaki specifikációk)

Ledger Nano S termékleírás:

Processzorok ST31H320 (biztonságos) + STM32F042.
Kompatibilitás 64 bites asztali számítógép (Windows 8+, macOS 10.8+, Linux), az ARM processzorok kivételével. OTG kábellel kompatibilis az okostelefonokkal (iOS 9+ vagy Android 7+) is.

Csatlakozó

USB micro-B
Biztonsági tanúsítás CC EAL5+
Méret Méret: 56,95 mm x 17,4 mm x 9,1 mm

Súly: 16,2 g

Támogatott eszközök 1100+ támogatott eszköz

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector