A 2020-ban használandó legjobb Bitcoin (hitel) hitelezési platform

Nem túlzás azt állítani, hogy:

A Bitcoin vezet, a kriptopénz-átvételi hullám !!

A 2009-es szerény kezdete óta a Bitcoin teljes értékű ökoszisztémává nőtte ki magát, ahol a felhasználók, a bányászok, a fejlesztők és az üzleti döntéshozók együtt léteznek.

De eddig a Bitcoin-t úgy reklámozták, hogy csak erre a felhasználási területre, azaz „értékraktárra” illeszkedjen, de sok más olyan alkalmazás is használható, amelyekhez a Bitcoin használható, és ez most is !!

Ezek egyike a Bitcoin-hitelezés vagy a Bitcoin (BTC) hitel.

Mik azok a Bitcoin hitelek?


A Bitcoin (BTC) kölcsönök egyszerűen olyan kölcsönök, amelyeket a hitelfelvevők felvehetnek a BTC állományaikkal szemben. A BTC-hitelfelvevőknek biztosítékként kell megtartaniuk a BTC-részesedéseiket, amelyekhez USD-ban vagy más stablecoinban megkapják a szükséges készpénzt..

Tehát alapvetően a Bitcoin fedezetként felvett kölcsönöket BTC-hiteleknek nevezik, és sok olyan Bitcoin-hitelezési program, ahol a hitelfelvevők készpénzt vehetnek fel a BTC-hez, a hitelezők pedig extra dollárt kereshetnek a BTC kölcsönadásával.

Egy hitelező (az ő) is kölcsönözhet Bitcoin-t és bekerülhet a Bitcoin hitelezésébe az alább említett Bitcoin-hitelezési platformokon keresztül:

Legjobb Bitcoin (BTC) hitelezési platform & Helyek 2020

Bitcoin hitelezési program
YouHodler [Ajánlott] Szerezzen hitelt most
BlockFi [Amerikai ügyfelek számára] Szerezzen hitelt most
Celsius Szerezzen hitelt most
Sókölcsön Szerezzen hitelt most

# 1. YouHodler [ajánlott]

A YouHodler egy olyan FinTech platform, amely kriptográfiai hitelek nyújtására összpontosít végfelhasználók számára fiat pénznemekkel (USD és EUR), valamint stabil pénzérmékkel stb. Több mint 10 millió dollár hitelt dolgozott fel ügyfeleknek szerte a világon.

A legnépszerűbbek a BTC és a stablecoin hitelek. Mostantól a YouHodler támogatja a BTC, BCH, ETH, LTC, XLM, XRP, DASH, REP és más népszerű kriptovalutákat és tokeneket.

A YouHodlernél akár 30 000 USD készpénzforgalmat is kaphat most, akár 120 napig is. A kamatlábak a különböző devizák esetében változnak, de továbbra is a legjobbak az iparágban.

Ezenkívül a hitel-érték (LTV) értéke a legmagasabb az iparban, és a YouHodler használatával akár 90% -os hitelt is kaphat.

A YouHodler segítségével olyan alacsony összegű hitelt kaphat, mint 100 USD és magasabb a promóciós link használatával. jegyzet: USA & Kína felhasználók még nem engedélyezték !! Használja inkább a BlockFi-t az amerikai ügyfelek számára.

Nézze meg a YouHodler Bitcoin-kölcsönöket

# 2. Celsius hálózat

Egy másik cég, amely dollárt kölcsönöz neked a kriptovalutáidért, a Celsius Network. A Celsius nemcsak peer to peer kriptográf-kölcsönző társaság, hanem arra törekszik, hogy a következő 100 millió dollárt elhozza, akik még nem kapcsolódnak a banki tevékenységekhez.

Így azok a befektetők, akik extra kriptográfiával rendelkeznek és szeretnének azokon keresni anélkül, hogy elveszítenék a tartásuk előnyét, újra kamatoztathatják a Celsius-hálózatot, hogy készpénzben vagy érmékben kamatot szerezzenek.

A Celsius-nál 5% -tól 12% -ig számíthat az éves kamatlábakra, a biztosítéktól függően, és akár egy évig tartó hiteleket is kaphat 50% -os LTV-nél..

Próbálja ki a Celsus Network-t most

# 3. BlockFi

BlockFi az egyik úttörő vállalat, amely intézményi finanszírozást gyűjtött a Bitcoin által támogatott hitelindításhoz. A BlockFi-nál 2000 és 100 millió dollár közötti hitelt vehet fel 50% -ig terjedő LTV-n. Az éves kamatláb abban különbözik, hogy mennyi időtartamú hitelt vesz fel, de a legalacsonyabb kezdő kamatláb THM 4,5%.

A BlockFi használatához legalább 4000 dollár vagy annál nagyobb kriptográfia szükséges, és jelenleg a BlockFi az egész Egyesült Államokban elérhető, kivéve (NV, SD, VT vagy HI).

Ha extra BTC-k vannak nálad, kölcsönadhatod őket, és kamatot szerezhetsz rájuk a BlockFi segítségével.

Próbálja ki a BlockFi-t most

# 5. Sókölcsön

A Salt Lending a kriptográfusok tulajdonosait a HODL kriptójukra fordítja, és elkölti a készpénzt. A fő hangsúly a kriptográfiai hitelezés, más népszerű kriptográfiai eszközökkel (digitális eszközök) együtt.

A Salt Hitelezés révén 5000 és 100 millió dollár közötti hiteleket kaphat, attól függően, hogy mekkora fedezetet adhat be. A hitel THM-ek itt 5,99% -tól kezdődnek, és kriptovaluta kölcsönöknél 30% és 50% közötti LTV-t kaphat..

Hogyan működik a Bitcoin hitel?

A BTC-hitelek hasonlóan működnek, mint az összes többi kriptohitel.

Akár összehasonlíthatja a BTC hiteleket a HELOC hitelekkel. A helokhitelek otthoni hitelkeret, ahol a hitelkeret megszerzéséhez biztosítékként kell megtartani otthonát.

De a BTC-hitelek esetében először a bitcoinokat kell biztosítékként tartani.

Miután ez megtörtént, az LTV arány és a fedezetben szereplő érték összege alapján a hitelfelvevő hitelkeretet adott ki USD-ben vagy egy stabil érmét, amelyet felhasználhat más befektetésekhez vagy egyéb költségek visszafizetéséhez..

Ez biztosítja a hitelfelvevő számára a kiegészítő pénzhez való hozzáférést anélkül, hogy fel kellene adnia az előnyét, hogy HODLingálja a bitcoinjait.

Hogyan & Hol lehet BTC hiteleket szerezni?

2019 van, és több mint egyszerű a BTC-hitelek megszerzése.

A BTC-hitelek megszerzéséhez nem kell részletes dokumentációt, KYC-ellenőrzéseket vagy hiteltörténeti ellenőrzéseket átnéznie, amelyeket a hitelfelvevő általában átél a hagyományos hitelezés során & hitelt fiat valutával.

Ehelyett a BTC-hitelek esetében be kell nyújtania a minimális dokumentumokat személyazonosságának ellenőrzéséhez, és rendelkeznie kell olyan bitcoinokkal, amelyeket hajlandó fedezni.

Ez a folyamat általában csak néhány percet vesz igénybe, és megtörténik a BTC-hitel igénylése. Ezt követően legfeljebb egy-két nap múlva a jelentkezését felülvizsgálják.

Ellenőrzés és garanciavállalás után a kölcsön 45-90 percen belül keletkezik.

Tehát látja, milyen egyszerű a folyamat.

De hol történik mindez?

Nos, ez a BTC-hitel megszerzésének folyamata minden olyan webhelyre alkalmazható, amelyet az előző szakaszban említettünk.

Ezekkel a platformokkal gyorsan megszerezheti a BTC-hiteleket, követve ezt az egyszerű folyamatot, amely többé-kevésbé hasonló az összes BTC-hitelhelyhez.

De elsősorban a kölcsön összege vagy a hitel értéke attól függ, hogy a kriptográfiai eszközök (digitális eszközök) mindenkinek milyen biztosítéka van.

Miért vegyen Bitcoin hitelt?

Sok Bitcoin befektető itt van hosszú távon, és hisz abban, hogy lassan felhalmozódik a lehető legtöbb bitcoin.

De hosszú távú elképzeléseik ellenére ezeknek a befektetőknek likviditásra van szükségük más szükségletekhez is, például nyaraláshoz, kölcsön törlesztéséhez, autó vásárláshoz stb..

Ilyen esetekben, ha eladják a bitcoinjaikat, akkor elveszítik versenyelőnyüket a BTC hosszú távú birtoklása miatt !!

Írja be, Bitcoin-hitelek ennek megoldására …

A Bitcoin-hitelek megoldják ezt a BTC-tulajdonosok dilemmáját, akik likviditást akarnak anélkül, hogy eladnák a BTC-pozícióikat. Ezért van ésszerűbb, ha a BTC befektetői extra készpénzt kölcsönöznek a BTC részvényeikhez, ahelyett, hogy egyenesen eladnák őket.

Sőt, a bitcoin és más digitális valuta kriptovaluta-kölcsönzése az elkövetkező napokban nyilvánvalóbbá válik, mert az olyan pénzügyi felhasználásoknak, mint például a hitelezés, hitelfelvétel, biztosítás, takarékpénztárak, mint a normál bankszámla stb..

Végül BTC-hiteleket kap a Bitcoin pénztárcájában, amelyet Ön irányít, míg a hagyományos hitelezésnél a hitel összegét a bankszámlájára kapja, amelyet a bank ellenőriz.

Hogyan működik a Bitcoin hitelezés?

A világon mindenhez alternatív költség tartozik.

Ha vásárol, és úgy dönt, hogy a HODL Bitcoin-t választja, alternatív költségekkel jár.

Tegyük fel, hogy 1 BTC-t vásárolt 3000 dollárért, és most, amikor HODL, akkor 1 BTC-vel rendelkezik, amelyet egyébként valahol többre lehetett volna fektetni, hogy kamatot szerezzen érte, hogy 1,1 BTC legyen..

De egyesek azt állítják, hogy vannak olyan dolgok, mint a kriptográfia, hogy a befektetés 1 BTC-ről 1.1 BTC-re vagy annál nagyobbra növekedjen …

Igen, természetesen vannak, de nem mindegyik kényelmes és szokott kriptográfia kereskedni.

Írja be a Bitcoin hitelt !!

Mindenki ismer a hitelezésről, és ugyanaz a hitelezési koncepció, ha a Bitcoin-ra alkalmazzák, a Bitcoin-hitelezésé teszi. Sőt, ebben a típusú hitelezésnél az alapul szolgáló Bitcoin fedezet.

Egyszerűbben fogalmazva, ha valaki USD-t vagy EUR-t vagy stabil pénzt kölcsönöz hitelfelvevőnek egy megállapodás szerinti kamatláb mellett, egy meghatározott időtartamra a Bitcoin fedezetével szemben, ez a Bitcoin hitelezése.

Hasonlóképpen, ha valaki extra kriptovalutákat vagy USD-t vagy stabil pénznemeket kölcsönöz kriptovaluta-állományaival szemben, akkor ezt Bitcoin hitelfelvételnek hívják.

Most, hogy ismeri a Bitcoin hitelfelvételének és hitelezésének bevezető részét, térjünk ki a Bitcoin hitelezés működésére !!

Lépjen be a Bitcoin hitelezésbe

A Bitcoin hitelezés működése meglehetősen egyszerű.

A hitelfelvevőnek biztosítékként kell biztosítania kriptovalutáit (Bitcoin), és az elfogadott árfolyam, időtartam és LTV szerint ki kell adnia neki a kriptovalutát.

A hitelezők számára ez is meglehetősen egyszerű, mivel el kell dönteniük, hogy pénzeszközeiket a hitelezés egyeztetett időtartamára zárják le, a megállapodott kamatlábak szerint. Ez lehetővé teszi számukra, hogy extra kamatot keressenek tőkéjük után, amelyet korábban tartottak.

Sőt, nincsenek szigorú KYC-ellenőrzések vagy hiteltörténeti vizsgálatok, amelyeken a Bitcoin-hitelnyújtás megkezdése előtt mennek keresztül. Ez pontosan azért van, mert a Bitcoin-hitelek már túlbiztosítottak, valamint a hitelfelvevőknek nincs egyetlen igazságforrása, amely megbízható hiteltörténeti forrásként működhet.

Ami pedig a Bitcoin hitelezését illeti, a folyamat hasonló bármely más kriptovaluta kölcsönzéséhez / hitelfelvételéhez. De mivel a Bitcoin az úttörő kriptovaluta, a kriptohitelezési piac nagy része körülötte létezik.

Ráadásul jobb hitelezési / hitelfelvételi kamatok és jobb LTV-k állnak rendelkezésre a Bitcoin használata közben. Sőt, a letétkezelő tárolási infrastruktúra sokkal robusztusabb és könnyen elérhető a Bitcoin számára, mint a többi kriptovaluta.

Most, hogy tudod, hogyan működik a Bitcoin hitelezési ciklusa, valóban elengedhetetlen megérteni a Bitcoin hitelezési platformjainak működését, amelyek megkönnyítik ezt a hitelezést.

Merüljünk tehát bele:

Hogyan működnek a Bitcoin hitelezési platformok?

Szinte minden Bitcoin-hitelezési szolgáltatás hasonlóan működik, kivéve néhány folyamatot, amelyet házon belül követhetnek. De ha általánosítunk, íme egy rövid betekintés működésükbe:

# 1. Természetesen először regisztrálnia kell magát a Bitcoin hitelezési platformon az e-mailje segítségével.

# 2. Ezután be kell fejeznie a KYC folyamatukat a megfelelő fényképes igazolások benyújtásával.

# 3. Miután elkészült a KYC, mondja el nekik a hiteligényét, és nyújtson be kérelmet.

# 4. 24 órán belül fogadja el a kölcsönről szóló döntést, beleértve az Ön számára megfelelő LTV-t és a fizetendő kamatlábat.

# 5. Most elküldheti Bitcoinját biztonságos őrizetbe vételére.

# 6. Miután a Bitcoins rendeződik a blokkláncon, megkapja az ígért hitelösszeget a bankszámlájára vagy a stablecoin-ra 90 perc alatt.

# 7. Fizesse tovább havonta a kamatfizetéseket, és végül fizesse meg a tőkét. Néhány vállalat, mint például a Nexo, nem követeli meg a kamat fizetését az elején, és lehetősége van a teljes összeg visszafizetésére a végén is.

A hitelezési folyamat általában így működik egy Bitcoin hitelezési platformon belül. További példaként lásd a Nexo hitelezésének ezt a rövid videóját, ahol három egyszerű lépésben ismerteti a Bitcoin hitelezési folyamatát:

Sőt, ezek a hitelezési platformok szintén 6-7% kamatot adnak az Ön által ezeken a platformokon befizetett betétek után. Például a Nexo 6,5% -os kamatot kínál a befektetők által náluk letétbe helyezett alaptermékekben. Az elfogadható betétkészlet a DAI, PAX, USDC, USDT & TUSD.

Másrészt a BlockFi kínál egy BlockFi kamatszámlát (BIA), amely kamatozó megtakarítási számla a Bitcoin hitelezőinek. Csak meg kell tárolnia a BTC-t vagy az ETH-t a BlockFi-val, hogy havi 6,2% -os éves kamatlábat szerezzen a betétjére..

Bitcoin hitelezési szabályzat

Amikor a Bitcoin körüli szabályozási tárgyalásokról van szó, a helyzet kissé trükkössé válik.

Mostanáig a Bitcoin körüli szabályozás erősen töredezett és széttagolt az egész világon, és a Bitcoin hitelezési szolgáltatások esetében sincs ez másként.

A Bitcoin hitelszolgáltatások közül sok csak egy vagy két joghatóságban működik, ahol bizonyos szabályozási egyértelműség van fenn.

Például a BlockFi az Egyesült Államok 45 államában működik, és megfelel mind a szövetségi, mind az állami szintű irányelveknek. Egy másik nagy szereplő a Bitcoin hitelezési térben, vagyis a Nexo azt állítja, hogy a SEC szabályozza őt, mert rendelkeznek natív biztonsági tokennel. Ezenkívül különböző jogi személyekkel rendelkeznek különböző országokban, mivel az több mint 200 joghatóságot szolgáltat az egész világon.

A többi vállalat esetében is a kis színtéren működnek, amíg a szabályozási keretet globális szinten meg nem határozzák.

Országos bölcs forgatókönyv a Bitcoin hitelezésről

  • Bitcoin hitelezés az Egyesült Államokban (USA)

Az Egyesült Államokban a hitelezést állami szinten szabályozzák a nem bankok és a fintech vállalatok számára. Ez a szabályozás hasonló az MSB államonkénti megközelítéséhez, amelyet a Bitcoin tőzsdék alkalmaznak. Tehát minden kriptográf hitelező társaságnak, amelynek célja a Bitcoin hitelezése, ezt be kell tartania.

  • Bitcoin hitelezés az Egyesült Királyságban

A Bitcoin-hitelező vállalatok az Egyesült Királyságban is gombafélékkel küzdenek, és ugyanúgy, mint a kriptotőzsdéknek meg kell felelniük és meg kell szerezniük az engedélyt az FCA-hoz, a Bitcoin-hitelező vállalatoknak is meg kell felelniük az FCA-nak

  • Bitcoin hitelezés Dél-Afrikában

Dél-Afrikában a bitcoin hitelezés szabályozatlan, de maga a Bitcoin megengedett. Természetesen vannak más adók, például a tőkenyereség adója a Bitcoin-ra Dél-Afrikában.

  • Bitcoin hitelezés Indiában

India viszonylag elmaradott a kriptovaluta szabályozás szempontjából. 2018-ban az RBI megszakította a bankok és a kriptográfiai vállalkozások közötti kapcsolatot, ami káoszhoz vezetett India kriptoszférájában. Az olyan kriptovaluták hitelezését illetően, mint a Bitcoin is, nincs egyértelműség az indiai ökoszisztémában. Azonban talál néhány indiai tőzsdét, amelyek árrés hitelezéssel és kereskedéssel foglalkoznak.

  • Bitcoin hitelezés Ausztráliában

A Bitcoin hitelezés Ausztráliában szabályozott. Például a Helio Lending engedélyezett és szabályozott kriptovaluta hitelező, amelynek székhelye Ausztráliában található. Ez a hitelszolgáltatás biztonságos és biztonságos módot kínál a Bitcoin tulajdonosainak a fiat alapokhoz való hozzáféréshez, anélkül, hogy eladnák a Bitcoinjukat. A Helio Lending ausztrál hitelengedély alapján ad ki hiteleket (ACL # 391330).

  • Bitcoin hitelezés Kanadában

Kanada különösen nagylelkű volt a Bitcoin-szerű kriptovaluták iránt, ezért talál olyan Kanadából működő Bitcoin-hitelezési szolgáltatásokat, mint a Ledn.

Bitcoin hitelezési kockázatok

A Bitcoin-hitelezésnek sok kockázata van, de eltörpítik az előnyöket, és ezért sok vállalat indult ezen a téren.

De a Bitcoin hitelezésének fő kockázata a letétkezelés.

Nincs sok megbízható letétkezelő megoldás a Bitcoin biztonságos tárolására, ráadásul valakinek a Bitcoin felügyeletének megadása sokak számára ellentmondásos, mert ez ellentmond a „kulcsok, érmék” egész szellemiségének.

De mindenesetre úgy látom, hogy ez a legnagyobb kockázat a Bitcoin hitelezési térségében.

Bitcoin hitelezési kihívások

Az őrizeten kívül számos más kihívással kell megküzdenie, amelyet a Bitcoin hitelezőiparának meg kell oldania, mielőtt gondolkodhatna az általános elfogadás mellett. E kihívások közül néhány:

  • Szabályozási egyértelműség: Nincs egyetlen nemzetközi testület vagy szabályozási keret az olyan kriptovaluták kezelésére, mint a Bitcoin. Ez az oka annak, hogy sok hitelszolgáltatás törött módon jár el szülőhazájában.
  • A blokklánc éretlen: A blokklánc infrastruktúra még mindig kiforratlan egy olyan összetett vállalkozás beágyazásához, mint a hitelezés és a hitelfelvétel. Nem tudjuk, ki írja ezeket az okos szerződéseket, és mi a hitelességük és megbízhatóságuk.
  • Volatilitás: A kriptovaluták rendkívül ingatagak, és a Bitcoin 10% -os megmozgatásához elegendő idő ahhoz, hogy a Bitcoin változzon a cím megváltoztatásához. Ennek eredményeként fedezeti lehívás lehet azoknak a hitelfelvevőknek, akik kölcsönt vettek fel azzal, hogy kriptovalutáikat fedezetként tartották meg. És drasztikus volatilitás esetén a hitelfelvevőtől elvárható, hogy növelje a fedezetet, vagy felszámolja fedezetének egy részét a hitel egyensúlyának helyreállítása érdekében. Ez kellemetlen élményt okozhat a hitelfelvevő számára, aki soha nem akarta hitelért eladni a bitcoinjait.

Tehát ezek azok a kihívások és kockázatok, amelyekkel kapcsolatban úgy látom, hogy a Bitcoin hitelezési területe a következő napokban szembesülhet. Ennek ellenére a bitcoin hitelezés valamikor a hitelezés domináns formájává válik, mert ez natívan peer-to-peer.

Sőt, a Bitcoin-hitelezés több milliárd ember számára biztosít hitelt, akiknek nincs megfelelő hitelminőségük vagy múltjuk a hitelirodákkal.

Tehát mindez a mi oldalunkon áll a Bitcoin által támogatott hiteloldalak ezen bevezető körében, és hogyan vehet fel Bitcoin hiteleket? Nézze meg az ajánlott legjobb kriptovaluta-kölcsönzési platformjainkat is, ha kölcsönözni / kölcsönözni kíván a Bitcoin kivételével más digitális devizával szemben.

Ossza meg ezt a cikket barátaival, akiket érdekelnek a Bitcoin hitelek !!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector