A szociális kereskedés kezdőinek útmutatója 2021-ben

szociális kereskedési útmutató

Akár új vagy a kereskedés világában, vagy csak érdekel némi extra jövedelemszerzés az online piacokon, a közösségi kereskedelem segíthet. Tisztában vagyunk azzal, hogy a szociális kereskedelem nem biztos, hogy minden kereskedő preferenciája, ezért úgy döntöttünk, hogy elkészítjük ezt az útmutatót, valamint áttekintjük a legfontosabb szociális kereskedési platformokat 2021-ben. A velük való kezdés gyors és egyszerű.

További információkért olvassa tovább az útmutatónkat.

Mi a szociális kereskedelem?

A szociális kereskedelem a legjobban úgy írható le, mint a szakértő kereskedők kereskedésének másolása. Ez nem csak a másolókereskedőt foglalja magában, ahol csak egyetlen ügyletet másolnak, hanem a tükrös kereskedést is, ahol a kevésbé gyakorlott kereskedő a pontos kereskedési stratégiát másolja, mint tapasztaltabb kereskedő. A szociális kereskedelem nem új fogalom, valójában már jó ideje létezik. Ma már rengeteg kereskedési platform kínál könnyített társadalmi vagy másolat kereskedelmet a potenciális befektetések számára. Fontos megjegyezni, hogy a szociális kereskedelem nem mindenki számára való.

A közösségi kereskedelem ideális az új kezdők számára, mivel betekintést enged az alapvető és összetett stratégiákba, segít kitalálni a kereskedési helyzetet, és megérzi, mi működik és mi nem. A közösségi kereskedelem lehetővé teszi a kereskedési taktikák és a platformon használandó bevált gyakorlatok elsajátítását is. Egyszerűen nincs jobb módszer a tanulásra, mint a szakértőktől.


Amit alapvetően meg fog tenni, az az, hogy más kereskedőket és befektetőket, valamint döntéseiket alapmodellként használja a saját kereskedési technikájával vagy befektetési stratégiájával kapcsolatos döntések meghozatalához. Vagy megismételheti egy szakértő stratégiáját, és saját maga is elkészítheti, vagy a szakértői technikákat felhasználhatja saját kereskedési stratégiájának inspirálására.

A szociális kereskedelem egyáltalán nem bonyolult. Egyszerűen megnézi az x felhasználó által teljesített ügyleteket, és ezeket az információkat felhasználja saját kereskedési döntésének befolyásolására. Vannak, akik inkább a másolás kereskedés kifejezést használják.

A másolás kereskedelem előnyei

Sok új kezdő nincs tudatában azoknak az előnyöknek, amelyeket a közösségi / másolás kereskedelem hozhat. Az alábbiakban felsoroljuk az új és tapasztalt kereskedők előnyeit:

1. Értékes betekintés

Ha látni fogja, hogy más kereskedők hogyan hoztak döntéseket a piacok alapján, akkor jobban megismerheti az eszközöket és az árakat. Kíváncsi lehet, hogyan fogja fogadni ezeket a felismeréseket? A szociális kereskedelem ezt lehetővé teszi, ha megmutatja, hol, mikor, hogyan és miért döntött egy kereskedő valaminek a végrehajtása mellett. Ez nagyon fontos, és ha helyesen alkalmazzák, akkor versenyelőnyt biztosít.

2. Piaci érzelmek

A szociális kereskedelem perspektívát nyújt Önnek, amikor a piacról van szó. Láthatja, hány ember vásárol vagy ad el bizonyos eszközöket, és amely folyamatosan nyereséges vagy csökken.

3. Intelligencia és automatizálás

Fontos megjegyezni, hogy a kutatás nagy szerepet játszik bizonyos kereskedési döntések meghozatalában. Az elemzők és a matematikusok heteket töltenek az adatok gyűjtésével és elemzésével. A szociális kereskedelemről szóló döntés azt jelenti, hogy megbízható kereskedőket követ, és a döntések kutatáson és azokon alapulnak, akik már tesztelték a kereskedéseket.

4. A tanulás forrása

Mind az új, mind a tapasztalt kereskedőknek mindig biztosítaniuk kell, hogy tovább tanuljanak és bővítsék ismereteiket, különösen a piacok kereskedelmét illetően. A kriptopénzpiac iránt érdeklődő kereskedők számára a tanulás különösen fontos, mivel a kriptopénzpiac rendkívül ingatag és napról napra változik.

A szociális kereskedelem előnyei és hátrányai

Mint minden kereskedelemnél vagy befektetésnél, itt is fennáll a kockázat szintje. Úgy döntöttünk, hogy mindent kiteszünk oda, és megbizonyosodunk arról, hogy megérti, mibe keveredik, amikor a szociális kereskedelemről dönt.

Előnyök Hátrányok
✔️ A kezdő számára meglehetősen egyszerű módja annak, hogy elinduljon, mivel a szociális kereskedelem lényegében egy tapasztaltabb kereskedő kereskedését másolja. Kezdés előtt nem kell aggódnia a széleskörű ismeretek miatt. Tanulhatsz, ahogy haladsz. ❌ Az, hogy tapasztalt kereskedőktől kereskedik, nem jelenti azt, hogy ezek a kereskedők nem követnek el hibákat. Minden kereskedő hibázhat. Ezért mindenképpen ellenőrizze a kereskedések végeredményét is.
✔️ A szociális kereskedelem lehetővé teszi, hogy más emberekkel beszéljen. Lehetőség van arra, hogy kapcsolatba lépjen más kereskedőkkel, és összegyűjtse kollektív tudását mindannyiunk javára. ❌ Nehezen találhat olyan kereskedőt, amely megfelel az Ön pontos céljainak vagy tőkeinjekciójának.
✔️ Nagyon alacsony beruházást igényel. A kereskedések másolása egy tapasztaltabb kereskedőtől azt jelenti, hogy nem kell annyi időt tölteni a piacok tanulmányozásával. ❌ Mivel a szociális kereskedelem viszonylag alacsony kockázatú, ezért nem szerez sok első kézből származó tapasztalatot.

Hogyan válasszak szociális kereskedési platformot?

Mint ma már tudjuk, a közösségi kereskedés egy olyan platform felhasználásának folyamata, ahol az alkalmazás vagy a weboldal lehetővé teszi a szakértők kereskedésének másolását. A közösségi kereskedelem és a másolás kereskedés folyamata minden platformon eltérő, azt is fontos megjegyezni, hogy nem minden platform rendelkezik ezzel a funkcióval. Minden kereskedési platformnak megvannak a saját tulajdonságai és megkülönböztetése, némelyikük még bónuszokat és ösztönzőket is kínál.

Itt vannak a 2021-es legjobb szociális kereskedési platformok

1. eToro Kereskedési Platform

Az eToro jól ismert fintech szociális kereskedési bróker. A társaság 2007-ben alakult, székhelye Izrael. Úgy tűnik, hogy az eToro a világ egyik legnagyobb szociális kereskedelmi és befektetési vállalata. Az eToro több millió ügyféllel rendelkezik több mint 140 országban. Kezdetben az eToro grafikus intenzív forex platform volt, amely mára integrálta a kriptográfia kereskedelmének eszközeit. Azok az ügyfelek, akik nem az Egyesült Államokban tartózkodnak, különféle tőzsdéken kereskedhetnek további eszközosztályokkal, például CFD-kkel és részvényekkel. A platform szellős azoknak a befektetőknek, akik alapvető ismeretekkel rendelkeznek a kriptovaluta kereskedelemről.

Az eToro legfontosabb jellemzője

 • Felhasználóbarát felület.
 • Nem amerikai ügyfelek kereskedhetnek kriptovalutákkal.
 • Nincs külön jutalék felszámítva.
 • A kereskedők követhetik és másolhatják más nyereséges kereskedők kereskedéseit.

2. Trade 360 ​​kereskedési platform

Alapvetően a Trade360 kamatoztatja a kognitív kutatásokat, amelyek feltárják annak lehetőségét, hogy a tömeg jobb döntéseket hoz, mint az egyes szakemberek. Beszámoltak arról, hogy a Trade360 olyan évezredes kereskedőkhöz szól, akik a kereskedelem társadalmi megközelítését részesítik előnyben. A bróker a CrowdTrading technológiát és a MetaTrader 5 platformot használja, amely népszerű a brókerek körében a világ minden tájáról, és úgy tűnik, hogy a kereskedők kényelmesebbnek érzik magukat a kereskedésen ezeken a platformokon.

A Trade 360 ​​legfontosabb jellemzői

 • A Trading Central-ot a független piackutatás egyik vezetőjének és a Trade360 egyik legjelentősebb eszközének tartják
 • A kereskedők megnyugodhatnak, hogy megbízható piaci lefedettséggel rendelkeznek és hozzáférhetnek értékes eszközökhöz a Trade360-on. A kereskedők napi piaci jelentésekhez is hozzáférhetnek, amelyek hasznosak lehetnek a platformon történő kereskedési döntések meghozatalakor.
 • Minden kereskedő számára elérhető egy mobil alkalmazás. Elérhető az iOS és az Android felhasználók számára.
 • Élő árajánlatok állnak rendelkezésre a forgalomképes eszközökhöz.
 • A Trade360 innovatív CrowdTrading technológiával rendelkezik, amely teljes mértékben megjelenik.
 • Váltás a bemutató és a valós számlák között egyetlen érintéssel.
 • Befizetni, kérni kifizetést és megtekinteni a számlatörténetet.
 • Több megrendelés segítségével adhat le megrendeléseket, vagy módosíthatja és zárhatja a megrendeléseket.
 • Az árriasztások beállíthatók a kedvenc eszközökre.
 • Tíz időkeretben legfeljebb nyolc diagramstílus jeleníthető meg.
 • Több mint 100 műszaki mutató.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector