KingsCrown: A Crypto Legend megszólal

A KingsCrown legendás a kriptovaluta térben – 2010-től kezdődően és azóta is folyamatosan hozzájárul az űrhöz. Nemrégiben elindította a Financial Underground Kingdom (https://fuk.io/) exkluzív interjúkkal és tartalmas cikkekkel. Ma provokatív kérdéseket tehetünk fel neki, és megismerhetjük a kriptovaluta színtér nézeteit.

Hogyan tanult meg a kriptovalutákról?

2010-ben egy ausztráliai barátom jött hozzám, mondván: „Haver vásárolni és bányászni a Bitcoinot gazdagok leszünk!” Adott egy kis BTC-t, felállított egy bányászt és azt mondta, hogy használjam Gavin Andresen csapját. A csaptelep akkor 1 BTC-t vagy 1,5 BTC-t adott gmail-számlánként. De tudod mit? Semmit sem ért, így néha túl untam, hogy még kattintani is tudjak rajta. De azért kaptam egy kis BTC-t.

Bányásztam GPU-kkal stb. Volt néhány pool- és pókerjátékunk a BTC-vel. A pókertermet hackerek adták át, a medence nem volt kiváló, de fizettem. BTC-t kaptunk 1 USD-ért, és akkor 20-ért eladtuk. Szuper profit, igaz? Nem sokan maradtak velem 2013-ig, mivel több mint 1,5 évig abbahagytam a projektet. És a barátom, gazdag? 2013-ban mindent a Silkroadon töltött &# 128521;

Tehát igen, hallgathattuk őt 2010/2011-ben, és rengeteg terhet vásárolhattunk .. de egyikünk sem tette, és a hatalmas 20 USD 1000% -os tüskéjén adtuk el.


Később részvényeim voltak az egyik ismert altcoin-poolban, amely bezárult, de a ToS-ben kijelentette, hogy adatokat oszt meg az én-m kriptovaluta blog és néhány ember meglepődött, hogy e-maileket kap egy új blogtól, amely spamnek nevezi. Olvassa el a ToS srácokat, és élvezze az ingyenes információkat a hírlevelemen. Egyébként régi idők .. 2013/2014. Azóta sokszor ellenőriztem az e-mail tagokat a halottak után. Senkinek nincs szüksége levelezőlistára olyan emberekkel, akik nem olvassák el.

Voltál valaha gyanús a kriptográfia iránt – ha igen, mi rájött az igazra

Nem igazán. De még 2011-ben nem értettem, hogy miért készítenek más kriptókat a BTC és az emberek. Tetszik – wtf, nehéz rávenni a felhasználókat, hogy miért kezdjenek klónozni. Az első altcoinokat 2013-ban vásároltam – LTC és NMC. A BTC-E-n. Imádta ezt a cserét, mivel megmentett az MTGox és más csalások elől. Sajnos a végén átvert, amikor Wex meghalt. Kihúzhattam belőle készpénzt, de miután labdájuk állt a SEC / FBI ellen, szerettem volna hagyni nekik némi pénzt, és nem visszavonni, hogy rúgjam őket. Sajnos meghaltak, és kétlem, hogy a betegek soha nem látják őket.

Megpróbálta már rábeszélni családját, hogy jöjjön a kriptográfia?

Egyáltalán nem. Nem próbálok új embereket elérni a kriptográfiához, mivel nem akarok hibáztatni. Kizárólag azoknak az embereknek segítek, akik már foglalkoznak kriptográfiával, hogy az ingyenes információimmal többet keressenek. Van elég pénz mindenki számára, ezért megpróbálom szabadon és nyilvánosan tartani, hogy a fizetett tanfolyamokkal és csoportokkal rendelkező csalók ne kerthessenek pénzt újoncoknak. Mindenki egy bizonyos ponton mindenben.

Mi a kedvenc kriptovaluta (Top 5) & Miért

Először érdemes megemlíteni, hogy valószínűleg több mint 300 érme / zsetonom van, de nagy pozícióim vannak és a kedvenceim .. Természetesen megvan. Néhány érme alig 0,001 BTC értékű, így alig számolhatok – jól, hacsak nem pumpálnak x10000-at.

A Litecoin az első szerelem. Első érme, amit vásároltam, és jó volt nekem. Nagyon közel vagyok a csapathoz is. Szeretem, hogy mennyire átláthatóak minden gyűlöletre stb. Való válaszadással. Szórakoztató tény, mielőtt a Segwit folytatta az LTC-t, nyilvános fogadást tettem annak dátumáról Xinxii-vel, az egyik fő fejlesztővel. Elvesztette és kifizette. A kriptoblogom egyik első interjúja az LTC TheMage-jével is készült.

EXCL, amely a DASH legrégebbi igazolása a tétvilláról. Most már lánccserével rendelkezik, és 2014 óta olyan csúcspontokkal kereskedik, mint a Bittrex. 5 év a játékban, dev-ekkel, kódokkal és változtatásokkal, ezt meg kell figyelni. Várni kell az új lánc futására, attól függően, hogy ez a cikk mikor lesz élő lánc csak él, vagy bármelyik második lesz, mivel körülbelül egy hét múlva lesz.

BNB, igen, a Binance érme. Mondhatja, hogy mit akar a központosításról, de ez az érme hatalmas hasznot hoz, sok felhasználási lehetőséget kínál, és úgy tűnik, nem áll le különösen, ha a DEX élőben van. Úgy gondolom, hogy a BNB és a láncuk követendő dolog az őrült szivattyúknál.

IOTA, a dolgok internete a cucc. Nem tudjuk, ki lesz a győztes, de ennek nagy előnye van az orterekkel, a szép közösséggel, a cserékkel és a jó nyereséggel szemben. A technológia nem a legjobb az IoT számára, de úgy érzem, néhány frissítéssel eljutnak oda.

Az ötödik az ETH lenne. Nem mintha szeretem, hanem hogy milyen. Pénzkeresete, rengeteg termék és token van rajta. Lehet, hogy az EOS vagy a TRX megelőzi a helyet, de egyelőre az IMHO-nak rendelkeznie kell ETH-val, ha titkosítást folytat.

Melyek a leginkább utált projektek

Nem igazán vagyok gyűlölő, mivel úgy gondolom, hogy mindenki megtalálhatja a helyét a kriptográfusban. Biztosan nem szeretem az érméket és a projekteket, amelyek tartoznak nekem és másoknak – ORMEUS, Cobinhood, ANON, HitBTC, Cryptopia. ANON / ORMEUS csaló módon változtatta meg a láncokat, pénzt véve el az emberektől, a Cobinhood és a Cryptopia nem engedik, hogy a pénzkivonások és saját zsetonjaik azonnal lerakódjanak. A HitBTC a legkevésbé vázlatos, mivel magas az elvonási díja, és minden társult kifizetést és zárolt pénztárcát elvett magának. Akárhogy is, az 5 szerepel a gyűlöletlistám tetején, ha meg tudjuk mondani. Nem mintha bármelyik számítana, csak a HitBTC-nek van némi mennyisége és pénze.

Hol használ kriptovalutákat

Többnyire kereskedés, de VPN-eket vásárolok velük. Számomra a kriptók az érték tárolása, de valójában nem maga a fizetési lehetőség. Ja és természetesen tippeket adok másoknak. Szeretem ezt a kriptográfia kapcsán, hogy könnyedén megbillenthet valakit a munkájáért.

Utazáskor is mindig veszek néhány BTC-t, soha nem lehet tudni, hogy van-e alkalom kereskedni valahol.

Ez 2025-es év – hogyan lát minket kriptovaluta / blokklánc technológiával

Ez számomra túl sok előre, nem készítek ilyen típusú hosszú távú előrejelzéseket vagy terveket. Leginkább daytrader vagyok. De ha ez továbbra is úgy megy, ahogy van, rengeteg ember fogja használni a blokkláncot, és nem is tud róla. Még mindig meg kell különböztetnünk a kettőt. Használhatja a blockchain withotu kriptovalutákat. Ezért találom viccesnek, amikor az emberek azt gondolják, hogy a blokklánc hozzáadása a jogszabályi dolgokhoz segít a BTC-nek. Nem szokott, más a használata. Azt hiszem, 2025-re a BTC több mint 100 ezer USD-t érhet el. Mégis emlékezzen arra, hogy ezek a vicces próféciák hogyan „beszélhetnek”. Semmit nem jelent. Mivel én sem tudok semmit. Csak szeretném, ha lenne!

Minden jóslat, amely szerint „lehet” dátummal vagy „lesz” dátum nélkül, nincs értelme.

Az én becslésem szerint a Bitcoin értéke 1 millió USD lesz. Nem adok dátumot. Jelentkezzen be 2222-ben. Megéri? Dehogy. Nos, mondtam, hogy lesz, nem mondtam, mikor.

Mi érdekelte Steemit iránt

Dan-t, a Steemit alkotóját Bitshares-ből ismertem. Azt mondta, hogy valami újat készít. Én voltam az első blogger, aki a STEEM-ről írt bárhol a blogomon https://fuk.io és ive üzenetével csatlakozott hozzá. Friss volt, pénzt kereshetett csak ugyanazokkal a bejegyzésekkel, mint a Facebook-on stb. Sokáig még félénk voltam posztolni és pénzt keresni, de aztán naponta láttam minden hozzászólást, pénzt kerestem, és ez nem árt senkinek, aki csatlakozott. Mivel már voltak fórumaim, amikor többé-kevésbé követtem az embereket, a saját blogom .. természetes volt, hogy felfigyeltem a Steemitre. Az egyik legfontosabb szerző lettem.

Mit épít jelenleg?

Megtolom a saját blogomat és a ingyenes e-könyv amelyet gyakran frissítenek a kriptográfia passzív jövedelméről, amennyire csak tudom. Nagyjából megpróbálom minél több embert megismertetni, és nem csalják át a macskák. Követésemmel és szóbeszéddel segítem a projekteket a holmik értékesítésében.

Néhányszor felkértek, hogy legyek kizárólagos egy projektben, de inkább csak azt választottam, ami tetszik, és értesítettem a világot erről. A függetlenség a legjobb IMHO.

Merre látja Steemet – protokoll vagy alkotói platform.

Azt hiszem, Steemet többnyire protokollplatformra osztják. Egyre több ember hoz létre dolgokat a láncban, és a csak a blogolás platformjának kezdeti alapja el fog árnyékolni. Most vannak játékok rajta, videoportálok. Hatalmas dApps és tokenek láncolata lesz a vége, mint az Ethereum vagy a Bitshares, de különböző funkciókkal. Ne feledje – a Steem tranzakciói ingyenesek. Bárhová is megy, ott leszek, annak ellenére, hogy van blogom és követőim, mielőtt Steem új szintre drágít. Most már közel 30 ezer ember olvassa a cuccaimat.

Miért építi a FUK.io fájlt

Valójában ezt csinálom, mivel régen csak mostanában indítottam el. Nekem volt ez a szórakoztató domainem https://fuk.io hogy nem tudtam mit kezdeni. Aztán készítettem egy nevet a Financial Undgerground Kingdom névre, és havi előrejelzéseket tettem fel arra vonatkozóan, hogy mely altcoinok fognak punpolni. Higgye vagy sem, de 70-90% -os sikerességi rátám volt, így az emberek elkezdték követni. Havi kétszer postáztam, így hozzáadtam a levelezőlistát, hogy az emberek információkat kapjanak, amikor ezt teszem. Itt beszélek 2013-2014-ről.

Tehát a blog emelkedett. Aztán meguntam és leállítottam a hozzászólásokat, nem teljesen, de 2-3 havonta 1-2 alkalommal jöttek. Később úgy döntöttem, hogy folytatnom kell a blogolást, így tettem, és exkluzívvá tettem a blog levelezőlistáját. Iratkozzon fel, és ingyenes e-könyvet kap kedves információkkal, havi tippekkel és trükkökkel. Aztán jött Steemit, amely még jobban követett. Most https://fuk.io az interjúkról, a kriptográfia passzív jövedelméről szóló frissített e-könyvről és a havi magánlevelekről szól tippekkel és előrejelzésekkel. Tehát akkor is, ha mindenhol követsz engem, nem kapsz meg mindent, amit megosztok Ha nem szerepel a FUK.IO hírlevelében. Több mint 10 000 e-mail követőm van ott, és korábban 22 000 volt a tüském, de éveken át tartó elszámolás és ellenőrzések után összezsugorodott.

Mi a legfurcsább dolog, amit titkosítással vásároltál meg

Nem drogozok egy sör fickónak. Tehát nagyjából semmi. Ezen a ponton nem igazán használok kriptot fizetésfeldolgozóként, inkább értékőrként vagy kereskedési eszközként. Ennyi év alatt bitcoin bányászokat vásároltam a pillangólaborokból, majd a KNC-hez, majd néhány VPN-hez vagy domainhez. Soha nem vásárolt más dolgot. Btw azok a Butterfly bányászok késve jöttek, stb., De mégis pénzt kerestek.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector