Uptrennd ($ 1UP): A „közösség első” Facebook alternatíva

Uptrennd ($ 1UP) egy decentralizált társadalmi hálózat. A közösségi média hálózatok növekedésével az adatvédelmi kockázat és a felhasználói adatok aggodalma fokozatosan növekszik. Jelenleg az internet minden felhasználója biztonságban akar lenni ezen alkalmazások használata közben. Az olyan központosított közösségi média platformok, mint a Facebook és a Twitter, nem nyújtottak felhasználóiknak biztonságos és megbízható rendszereket, amelyek védik az adataikat. Ezért olyan platformok jelennek meg, mint az Uptrennd.

Háttér

Jeff Kirdeikis, az Uptrennd alapítója 2019 januárjában fektette le a platform alapjait. A „közösségi média következő evolúciójaként” fogalmazta meg. Kirdeikis kriptovaluta-rajongó, aki a világ legnagyobb kriptográfiai Facebook-csoportjának tulajdonosa Kriptopénz-befektetés. Ő is a házigazdája A Bitcoin & Crypto Podcast.

Még 2017-ben, amikor a technológiai óriások, a Facebook, a Google és a Twitter betiltották a kriptovaluta-alapú hirdetéseket, az olyan decentralizált közösségi média platformok, mint a Steemit, a Weku, a D.Live stb. Ezek a platformok azonban saját vitáikba keveredtek. Például a Steemit Tron vette át (ami maga is nagyon ellentmondásos volt a Steemit felhasználók körében), és a tagokat arra késztette, hogy egy puha villát hívjanak a Steemit és Tron szavazati erejének csökkentésére. A puha villa azonban kudarcot vallott, és a felhasználók Tront és 3 népszerű kriptovaluta-tőzsdét vádolták az eredmény kijátszása miatt.

Jeff és csapata felismerte ezt a növekvő aggodalmat, és tanúja volt ennek a drámának, amely szétszakította a közösséget. Így az Uptrennd-t azért hozták létre, hogy megoldja azokat a problémákat, amelyek jelenleg sújtják az összes többi decentralizált platformot. Uptrennd minden mástól azzal különbözteti meg magát, hogy „közösség az első”, ahogy maga Kirdeikis is idézi.

A mai napig az Uptrennd egy szabványos web 2.0 webhely, amely nem részesült semmiféle kezdő finanszírozásban vagy kezdeti érmeajánlatban (ICO)..


Mi az Uptrennd?

Az Uptrennd egy ösztönző alapú közösségi média platform, amely kereseti lehetőségeket kínál felhasználóinak minőségi és eredeti tartalom létrehozására. A platformot modern érintéssel négy alapvető tényező támogatására tervezték:

 • A szólásszabadság
 • Adatbiztonság
 • Az esélyegyenlőség
 • A vagyon igazságos elosztása

Ezenkívül az Uptrennd az összes termelt bevétel 80% -át vissza kívánja fektetni a platformba egy megbízható és jövedelmező szociális gazdaság megteremtése érdekében. Összességében az Uptrennd bevezetése valóban egy új korszak kezdetét jelenti a közösségi média iparban, amely mindenekelőtt a felhasználókat ösztönzi.

Csodálatos játékfunkciókat tervezett egy szintező rendszerrel. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy növeljék a jutalmukat az elhangzott tartalom beküldésével & megjegyzéseket tesznek, amikor szintet lépnek a fiókjukon a natív „1Up” tokennel.

Mi az 1UP Token?

Az 1UP egy ERC-20 token, amely natív eszközként működik az Uptrennd platformon. Az 1UP token követi az alapfelvételi rendszert, amelyet gyakrabban pontoknak neveznek.

Ezeket a pontokat mindenféle tevékenységgel el lehet szerezni, például kiküldetéssel, kommenteléssel, bejegyzések megtekintésével stb. Jelenleg egy pont egy 1UP tokent ér.

Érdemes megjegyezni, hogy az 1 upvote értéke nem mindig lesz 1 token értékű. A jövőben egy token megszerzéséhez az érték 100+ pontra nőhet. Így a platform értéket nyújt a korai tulajdonosoknak és az alkalmazóknak. Ezenkívül biztosítja, hogy az 1UP token gazdaság végtelenül skálázható legyen.

1UP Tokenomics

Összességében 1.000.000.000 zsetont előbányásztak, és biztonságosan hűtött tárolóban tartottak. A tokenek csak akkor vehetők igénybe, ha a felhasználók elvonják őket a platformon megszerzett pontjaiktól. Sőt, a hálózat ígéretet tett arra, hogy az 1UP deflációs tokent fog létrehozni.

Az Uptrennd a platform aktív tagjai által felhasznált pontok 30% -át égeti el minden hónapban. Az egyes pontok 30% -a leég a teljes készletből, amelyet felerősítenek, szintet emelnek vagy helyben vásárolnak. Például, ha 10 millió pontot használnak, a platform 3 millió tokent ír le.

Ez azt jelenti, hogy az 1UP minden hónap elteltével egyre ritkább lesz, mint minden deflációs eszköz.

Ezenkívül a platform a befektetett összeg további 20% -át a közösség növekedési alapjának is szétosztja. Jelenleg közel 900 millió token van az Uptrennd hűtőházában és körülbelül 100 millió token van a keringő ellátásban.

A token jelenleg olyan tőzsdéken érhető el, mint az Uniswap, a P2PB2B, az Altilly, az Idex és még sok más.

Hogyan engedi az Uptrennd, hogy a felhasználók pontokat szerezzenek??

A tartalom létrehozásán és az interakción kívül a felhasználók pontokat is kereshetnek az Uptrennd-n a következő módszerekkel:

 1. Megjegyzés vagy hozzászólás pozitív szavazatának megkapása
 2. Nyereség megosztással – a pontok 50% -át megszerezheti, amikor újból közzéteszi.
 3. Adományok gyűjtése a platform aktív tagjaitól.
 4. Napi tevékenységi bónusz (napi legalább 10 látogatást igényel)
 5. Havi és heti versenyek
 6. Új felhasználók meghívása a platformra
 7. Jelzők cseréje pontokra.

Alapvetően, ha az Uptrennd-ben egyetlen eladott szavazatot adnak el, akkor az 0,05 dollárt ér. A vállalat azonban elmagyarázza, hogy abban az esetben, ha egy token tőzsdén meghaladja a 0,05 dollárt, akkor a pontok ára is emelkedni fog. A weboldal szerint a platform fő célja „10% -os prémium fenntartása a likviditási tőzsdén történő vásárlások ösztönzése érdekében.

Sőt, a vállalat azt is állította, hogy „ha az ár a 0,05 dolláros határérték alá csökken, az érték nem változik, ezt emeleti árnak nevezik..

Használja az 1UP Token eseteit

A platform többféle lehetőséget kínál a felhasználók számára a megszerzett pontok felhasználására.

 1. A felhasználók a tokenek segítségével fokozhatják a fiókjukat. Minden további szintemelkedéshez a platform hozzáférést biztosít az egyes felértékelt bejegyzésekért vagy megjegyzésekért járó jutalom növelésére.
 2. Könnyen növelheti saját bejegyzését egy meghatározott nézettséghez 1UP tokenekkel.
 3. A felhasználók 1UP tokenekkel vásárolhatnak szalaghirdetéseket a platformon. Ezenkívül a hirdetési bevételek 80% -át visszaadják a közösségnek.
 4. A felhasználók tippeket adományozhatnak másoknak. Ezenkívül fel lehet használni fejenként a felhasználó által bejelentett bizonyos feladatok végrehajtására.
 5. A felhasználók eladhatják 1Up tokenjeiket egy harmadik fél cseréjében fiat vagy bármely más kriptovaluta ellenében.
 6. A platform azt is tervezi, hogy lehetővé tegye a felhasználók számára, hogy felhasználják az 1UP tokenjeiket a felhasználók által létrehozott, előfizetésen alapuló exkluzív közösségek feloldásához.

Uptrend – jövőbeli megvalósítás

Jeff szerint az Uptrend többféle megvalósítással és partnerséggel lép be a decentralizált pénzügyi (DeFi) térbe. A DeFi szolgáltatásai tartalmazzák majd

 • Fix APY Staking
 • Likviditásbányászat
 • Jutalmak megszerzése a hálózati tevékenység alapján

A DeFi-n kívül nagy lépéseket tesz más területeken, például az Android és az iOS mobilalkalmazásokban, tőkeemelést és a közvetlen FIAT onrampot az 1UP tokenekig. A platform azt is várja, hogy 1UP tokenek szerepeljenek a legfőbb tőzsdéken.

Következtetés

Az Uptrennd mára a világ egyik legelkötelezettebb decentralizált közösségi médiaplatformjává vált. Lehetőséget biztosított vállalkozóknak, íróknak, hobbistáknak és más, részmunkaidőben foglalkoztatott munkavállalóknak arra, hogy bevételszerezhessék képességeiket és szenvedélyüket.

Minden innovatív használati esete mellett úgy tűnik, hogy a platform megpróbál a következő nagy dologgá válni az összes decentralizált közösségi média hálózat között. Összességében képes növelni a láthatóságot & a felhasználó tartalmának elköteleződése azáltal, hogy ösztönzőket nyújt kriptovaluta jutalmakon keresztül.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector