10 brit részvény, amelyet 2021-ben vásárolhat, megduplázhatja a pénzét

A legjobb brit készletek megkétszerezhetik a pénzét

Kezdő vagy a tőzsdei kereskedésben, és befektetni szeretnél az Egyesült Királyság tőzsdéjébe? Talán olyan befektető vagy, aki szeret ragaszkodni a nemzetközi részvényekhez, de fontolgatja az Egyesült Királyság részvényeinek vásárlását? Jó év lesz-e 2021 az Egyesült Királyság részvénypiacán való befektetéshez? Milyen brit részvényekkel lehetne a legjobban megtérülni 2021-ben? Lássuk!

Ebben a cikkben megvizsgáljuk az Egyesült Királyság 10 legjobb részvényének egy részét, amelyek értéke 2021-ben megduplázódhat!

A legjobb brit részvények, amelyek megkétszerezhetik tőkéjét

2020 nehéz év volt az Egyesült Királyság tőzsdéje és viszont az egyes brit részvények számára.

Úgy tűnt, hogy a brit kereskedelmi piac az egyik, vagy nem a legnépszerűtlenebb kereskedelmi piac annak a pusztító hatásnak köszönhetően, amelyet a koronavírus-járvány ránk gyakorolt ​​2020 elején.


Beleértve az FTSE 100 indexet, amely 2008 óta a legrosszabb évet szenvedte el, mivel az Egyesült Királyság indexe csaknem 14,5% -kal esett vissza.

Ennek ellenére a piac az év vége felé kezdett visszajönni, és 2021-ben visszatérni akar valamilyen normális helyzethez, sok brit részvény mellett, hogy visszaszerezze vagy megalapozza sikerét.

Beleértve az Egyesült Királyság indexét, az FTSE 100-at, amely 2021 elejéig eddig emelkedik.

Tehát mik azok a brit részvények, amelyek megkétszerezik a pénzét 2021-ben és azon túl? Vessünk egy pillantást, mivel kiválasztottuk az Egyesült Királyság 10 legjobb részvényét, amelyek megkétszerezhetik a pénzét.

Tehát minden további nélkül …

A 10 legjobb brit készlet, amely megkétszerezheti a pénzét 2021-ben:

 1. Lloyds Bankcsoport
 2. HSBC Holdings PLC
 3. EasyJet
 4. BP PLC
 5. Barclays PLC
 6. Auto Trader Group PLC
 7. Taylor Wimpey Nyrt
 8. Barratt Fejlesztések
 9. BT Group
 10. Burberry Group PLC

A 10 brit részvény listánk, amely megduplázhatja a pénzét, a sokszínűség, az erős múltbeli teljesítmények és az egészséges pozitív jövőbeli kilátások keverékét kínálja a vezető márkák számára.

10 2021-ben megvásárolható brit részvény megduplázódhat 2021-ben:

1. Lloyds Banking Group PLC (LLOY)

A Lloyds Banking Group bankcég bekerül a 10 brit részvény listájába, amelyek megduplázhatják a pénzét. Ha nem rövid távon, akkor ez a részvény minden bizonnyal a hosszú távú befektetés szempontjából.

Csakúgy, mint az összes szektort ebben az évben, a bankszektort is sújtotta a Covid-19 járvány, és ennek volt néhány romboló hatása. De úgy gondoljuk, hogy a Covid-19 kihívásai ennek a banktársaságnak csak tovább erősítik a márkát.

Október 29-én a Lloyds közzétette a társaság harmadik negyedéves eredményeit, amelyek másfajta eredményeket mutattak, amelyeket a vezető bank szokott bemutatni.

A 3,4 negyedéves nettó 3,4 milliárd font nettó jövedelem 2% -kal csökkent az előző negyedévhez képest 2, a vállalat 1,0 milliárd font egyéb bevételét az alacsonyabb ügyfélaktivitási szint és az AMMR2 díjak befolyásolták..

Azon tény mellett, hogy az elmúlt három hónapban a márkán belüli részvényeik értékesítése jelentős volt, figyelmeztető jelet is mutattak a banki részvények számára.

De a banki társaság nagy pozitív jegyzeteiben a LLOY 3 milliárd font nettó jelzálogkölcsön-növekedést jelentett a vállalatok harmadik negyedévében, amelyet a kormányok fokoznának, amely életbe lépett, és életbe lépett, hogy segítse az egyéneket abban, hogy belépjenek az álmokba. ingatlanpiac vagy a háztulajdonosok újrakezdése.

A társaság emellett 3,5 milliárd fonttal növekszik a nyitott jelzálogkölcsönben, erős a vezeték és 22% -os piaci részesedési jóváhagyással rendelkezik. És javult a törvényi eredménye a Q3-on belül, a RoTE értéke 7,4%.

A vállalat rekord digitális digitális elkötelezettségi és elégedettségi pontszámmal rendelkezik 2020-tól, ami azt bizonyítja, hogy stratégiájuk működőképesnek bizonyul.

A koronavírus-járványból megismert stratégiai előremutató terveket a márka megerősítette, hogy az előrelépés a márka javára fog működni.

Az előrejelzések szerint a társaság bevételei 51,61% -kal nőnek évente, miközben a Lloyds egészséges pénzügyi helyzetben van, és értéke a jövőben is növekedni fog.

A társaság elemzői előrejelzései szerint az átlagos 1 éves előrejelzés 0,14 p font 2,02% -kal, a 2 éves 0,21 p font előrejelzés 58,47% -kal nőtt..

Emellett a vállalat 52 hetes tartománya 23,98-tól a legalacsonyabbig, 58,50-ig terjed, a részvényenkénti 0,04 font nyereség (EPS).

A LLOY részvény ROE szintén erősnek számít, mivel 32,95% -os előrejelzéssel rendelkezik.

Ismert, hogy a Lloyds Banking Group osztalékot is fizet, amelyre ha az osztalék erősebbé válik, akkor ez szintén további előnye ennek a részvénynek. Jelenleg a Lloyds Banking Csoport osztalékhozama 3,6%.

Továbblépve úgy gondoljuk, hogy a Lloyds Banking Group olyan részvény, amely potenciálisan megkétszerezheti a pénzét, ha nem rövid távon, mint amennyire biztosan hisszük, hogy a társaság a hosszú távú befektetésben részt vesz.

2. HSBC Holdings plc (HSBA)

A banki ágazathoz ragaszkodva a HSBC Holdings állomány következik, amely megduplázhatja befektetését.

Jelenleg az Egyesült Királyságban három oltást alkalmaznak az egész országban, hogy elősegítsék a koronavírus kitörésének megragadását vagy megakadályozását, amely halálosan halad a jövőbe.

Éppen ezért a bankszektor fellendülni kíván, mivel ezek a pozitív események előrehaladnak, és a pénzügyi adatok vonzónak tűnnek.

A HSBC Holdings kihívásokkal teli évet töltött el, amint azt a társaságok a harmadik negyedéves eredményekről beszámolták.

A vállalat a különböző utak csökkenéséről számolt be, ideértve az adózott eredmény 2,0 milliárd dolláros 46% -os csökkenését, a társaság adózás előtti eredménye 36% -kal 3,1 milliárd dollárra csökkent. A vállalat nemzetközi jelenléte szintén nagy sikert aratott, mivel a vírus felgyorsult.

A Brexit enyhe tényezőt is játszott a márka jelentéseiben, de most, hogy megállapodtak egy megállapodásról, ennek stabilizálnia kell a vállalat jövőbeli kilátásait.

A HSBC jó és egészséges mérleggel rendelkezik, figyelembe véve a 2020-as hatásokat. A vállalat nagy növekedési teret is gyakorol, amikor 2021-re és tovább haladunk.

19 elemzői jelentés alapján úgy vélik, hogy a HSBC jövőbeni növekedése a vállalat számára jól fog növekedni, és 48,6% -os előrejelzett éves jövedelemnövekedést adott a HSBC Holdings számára, mivel a vállalat a következő 3 évben a zöldövezetben nyereségessé válik.

Noha a vállalat konszenzusos minősítést kaphat a „Hold” kategóriában, amelyet különféle kutatócégek és elemzők adtak, ez nem azt jelenti, hogy ez az állomány nem tudta elérni vagy meghaladni az idei potenciálját, és a következő években vezet..

„A HSBC-vel nem csak részvényeket vásárol. Kényelmet, megbízhatóságot, biztonságot és bizalmat is vásárol. ’- HSBC menedzsment.

3. Easyjet PLC (EZJ)

Ez az év lehet az az év, amikor a repülési ágazat kezdi tapasztalni, hogy a nemzetközi utazások gyakoribbak, mint tudjuk. Ennek ellenére reálisan 2021 közepe és késő közepe felé mutat, hogy a repülési ipar működését gyakrabban fogja látni.

Mivel az Egyesült Királyság folyamatban van a nemzet beoltásának beíratásával, ez egy lépéssel közelebb áll ehhez a reális álomhoz minden légiközlekedési vállalat számára. Éppen ezért az Easyjet olyan részvényként jelenik meg, amely megduplázhatja a pénzét, ami hosszú távra vezet.

Az elmúlt napokban az EZJ részvényei 1,8 milliárd dollár (1,4 milliárd) értékű hitelt kaptak 5 évre elosztva, hogy át tudják látni őket a Covid-19 válságon, mivel csökkenti és kezeli a terhelési kifizetéseket, valamint a vállalat mérlegével büszkélkedhet..

Johan Lundgren, az EZJ vezérigazgatója nyilatkozatban nyilatkozott a márka hitelének bejelentéséről, és megerősítette a vállalat helyzetét, amikor a márka visszatér a levegőbe.

„A kereskedelmi feltételekkel biztosított hitelkeret az EasyJet, több bank és az UK Export Finance közötti konstruktív és együttműködő munkát tükrözi. Páratlan rövid távú hálózatunkkal és megbízható márkánkkal az EasyJet jó helyzetben van, amikor az ügyfelek 2021-ben visszatérnek az égre. ”

Jelenlegi állása szerint az Easyjet részvényárfolyama emelkedőben van, bár időnként megadva volatilitást mutat.

A légitársaság 52 hetes átlagtartománya 470,70 és 1 152,00 között is a legmagasabb.

A jövőbeni növekedés az, ami szilárdan áll ehhez a részvényhez, amely ha megfelelő áron vásárol ebben a részvényben, nagy potenciális hozamot jelenthet Önnek.

A vállalat jövőbeni növekedési potenciálját vizsgálva ezért választottuk ezt az állományt olyan részvénynek, amely hosszú távon jelentős hozzáadott értéket teremthet, mivel ismét képesek vagyunk az eget bejárni.

4. BP Nyrt. (BP)

2020 felett BP. a részvények a befektetők és jelenlegi részvényesei körében nem voltak népszerűek. De az olaj- és gázipari vállalat a jó oltási hírek fényében 2021-re lépve jó irányba haladhat, és mindannyian egy lépéssel közelebb kerülünk a normális helyzethez.

A koronavírus számos iparágra gyakorolt ​​számos hatása mellett a BP Nyrt. Nagy tervei voltak a termelés leállítása és egy nagy szektor leállítása, akiknek a BP szállítja és ellátja olajszolgáltatásait a légiközlekedési iparnak.

A márkára nehezen ható másik terület a vezetett autók használata volt.

Mivel az otthon maradás intézkedéseit rákényszerítették a világra, és csak az alapvető utazási lehetőségeket engedték meg működésüknek, ez egy újabb hozzáadott pont volt a vállalat számára.

Azon kívül, hogy kevesebb az úton lévő autó, az elektromos járműveket tekintik az utazás jövőjének, mivel környezetbarát módjainkkal az elkövetkező évekbe vezetünk, ami ezután hatalmas hatással lehet a készletekre.

De ennek fényében reálisan a világnak olajra van szüksége, függetlenül attól, hogy nézzük, és jelenlegi állapotában a legtöbb közúti jármű ma is fosszilis üzemanyaggal működik.

Tehát hogyan nézhet ki a BP részvény a jövőben megduplázva a jövedelmében??

Habár a BP részvényei erősen foglalkoznak a fent említett két szektorral, a vállalat más utakon is részt vesz, mivel fő mellékneve az, hogy az energiatermékek sokféle változatát világszerte szállítják mind vállalkozások, mind magánszemélyek számára..

A vállalat arra is kitért, hogy 2021 tavaszán új terveket fognak kiadni a BP újrafeltalálásával kapcsolatban. Mivel az új üzleti modell az elkövetkező években bővülni kíván, mivel a márka meghallgatta és alkalmazkodott azokhoz a változásokhoz, amelyeket csalódott számukra. a fogyasztói igények, a befektetők és a kormányok változása.

A BP vezérigazgatója, Bernard Looney lehetőséget adott az egyéneknek arra, hogy megismerjék a vállalat vezetésének módjait és a jövőbeni előrelépést. Looney azt tanácsolta, hogy a vállalat stratégiai tervei többnyire a jövő energetikai megoldásaira irányuljanak, és azt tanácsolta, hogy a vállalat egy másik energetikai vállalat lesz, amint elérjük a 2030-at.

Végül hozzátéve, hogy a 2020-ban kiadott stratégia három fő tevékenységi terület és három differenciálási forrás köré épül az érték növelése érdekében.

Jelenlegi helyzetében a vállalat jövedelme az előrejelzések szerint évi 77,29% -kal nő, és átlagosan 1 éves részvényenkénti jövedelem-előrejelzést kapott 1,32 font + 51% -ra, miközben a 3 év alatt tovább emelkedett, a társaság saját tőkearányos megtérülése ( ROE) szintén jó előrejelzéssel számoltak 4 év alatt 60,26% -ra.

Mivel az olaj iránti kereslet még mindig nyilvánvaló, és a vállalat új feltalálási módjai 2021 tavaszán játszanak szerepet, úgy gondoljuk, hogy a BP. a részvény jó potenciális részvény, amely növelheti tőkéjét.

5. Barclays PLC (BARC)

Az utolsó pénzügyi szolgáltató társaság, amely felkerült a listára, a Barclays PLC.

Mivel az FTSE 100 2021 elején lendületet vesz, a BARC egy olyan részvény, amely potenciálisan követheti a példáját.

A Barclays PLC részvényeinek árfolyama jelenleg 151,32-nél tart, amely január 14-én a játék végén 152,86 volt. 0,4% -os P / B (ár / könyv) arány, amely azt feltételezi, hogy az állomány jelenleg alulértékelt.

A társaság harmadik negyedéves jelentésében pozitív híreket és negatív eredményeket közölt, amelyek a méltányosság kedvéért a befektetők több mint valószínűleg várták, tekintettel a Covid-19 valamennyi iparágra gyakorolt ​​hatására.

A harmadik negyedéves jelentésben a Barclays a YTD-csoport adózás előtti 2,4 milliárd font nyereséget ért el a harmadik negyedévi YTD-ből, 3,6% -os RoTE-t 3,6% -kal, szemben az 1019-es 5,1% -kal, 5,1% -kal, és a társaság részvényenkénti eredményét (EPS) 7,6 százalékponttal a 2019 harmadik negyedévhez képest 10,4 o.

A vállalat 5,6 milliárd font jövedelembevételt is megerősített, amely 6% -kal csökkent az előző év azonos időszakához képest.

Csak az Egyesült Királyságra szűkítve az Egyesült Királyság jövedelme 12% -kal, 4,7 milliárd fontra csökkent éves összevetésben, ami a RoTE értéke 2,5%, szemben a 2019 harmadik negyedévi 17,2% -kal, az adózás előtti eredmény 300 millió font volt, kivéve 1,899 millió fontra a harmadik negyedévben.

A társaság ugyanúgy emelkedett, mint más bankok jelzálogkölcsönei, de a Barclays szerint az RWA-k (kockázattal súlyozott eszközök) 76,2 milliárd fontra nőttek a 2019 decemberi 74,9 milliárd fontról..

Ami a bank nemzetközi jelenlétét illeti, a Barclays International jövedelme jelenleg 11% -kal, 12,4 fontra nő 2019-hez képest.

Tehát, amint láthatja, a Barclays-nak nagyobb területe van a növekedésnek, amikor tovább haladunk az évbe és azon túl, és mivel a vállalat jövedelmi előrejelzése évi 40,85% -kal fog növekedni, mivel megerősített jövedelme az elmúlt évben 12% -kal nőtt.

A Barclays legutóbbi teljesítményei, kilátásaik és előrejelzéseik azt bizonyítják, hogy ez az Egyesült Királyság banki állománya olyan részvény lehet, amely megduplázhatja a pénzét, ha 2021-ben, akkor hosszú távon.

6. Auto Trader Group PLC (AUTO)

A brit autóipari reklámszakma jó részvény lehet 2021-ben és hosszú távon, mivel reményeink szerint az oltás bevezetésének fényében lassan vissza lehet térni a normalitáshoz.

Amint az autószalonok bezárják kapuit az egész országban a nemzetek harmadik országos bezárásakor, az Auto Trader veszteséget kíván mérlegelni, mivel a cég egy ingyenes hirdetési szolgáltatást indít, amely havi mintegy 7 millió font működési veszteséget eredményezhet a társaság számára..

Nagy előnye, hogy az Egyesült Királyság vezető online autóhirdetési platformja, nyilvánvaló, hogy ennek az állománynak rögös útja van, amikor a bizonytalan 3. lezáráson megyünk keresztül, és nincs tiszta fény az alagút végén..

De ennek ellenére, miután megerősítést kap a 3. zár lejártáról, és mivel a fogyasztók otthon töltenek időt új jármű vagy esetlegesen több jármű keresésével és választásával, ez növelni fogja a vállalat részvényeit, és látni fogja a a társaság pénzügyi adatai emelkednek, azt jósolják.

A társaság legfrissebb negyedéves pénzügyi jelentésében a legtöbb terület csökkenést mutatott.

Megerősítést nyert, hogy a vállalat árbevétele 37% -kal csökkent 118,2 millió fontra az első félévi 186,7 millió fonthoz képest, a kereskedelem bevétele 100,2 millió fonthoz csökkent, 38% -kal 161,8 millió fonthoz képest, amit megerősítettek hogy a visszaesés a vállalat saját döntése volt, amely lehetővé tette az ügyfelek számára, hogy az április-június közötti lezárási időszakokban ingyen hirdethessenek, hogy segítsenek és alkalmazkodjanak a fogyasztói igényekhez.

A társaság részvényenkénti eredménye (EPS) szintén 50% -kal, 5,6 százalékponttal csökkent az első félévhez képest, 11,1 százalékponttal.

Az Auto Trader áprilisban azt is megerősítette, hogy a társaság 46 millió részvényt helyezett el, amely bevételt hozott az összes díj nélkül, amely megerősítette, hogy megerősítette a társaság mérlegét és likviditási helyzetét.

Az AUTO jelenleg vonzó, 35% -os PE arányt mutat. Az 52 hetes tartomány átlaga 364,70 a legalacsonyabb és 609,80 között van a legmagasabb ár között.

Az Auto Traders mérlegéből származó kényelmes pénzügyi helyzet erősen pozitív az autómárka számára, mivel még mindig felfelé és lefelé haladhat, különösen mivel jelenleg nem vagyunk biztosak abban, hogy mikor lesz az L3 befejezési dátuma..

Miután megvizsgálta az AUTO részvényeket, amelyek pénzügyi helyzetről tanúskodtak, múltbeli teljesítményük 2020 első félévében, valamint a tudatos „Hold” besorolást és vonzó PE arányt nyújtó elemzők ehhez a részvényhez vezetnek, amely nagy potenciállal rendelkezik a befektetések megduplázására 2021.

7. Taylor Wimpey (TW)

A házépítő cég, Taylor Wimpey, korai pénzügyi kimutatást tett közzé a társaság 2021. márciusi számadatok előtt.

A társaság adatainak közlésétől kezdve megváltoztatta az elemzők jóslatát a részvényekkel kapcsolatban a Zacks Rank besorolással, konszenzusos besorolását „Buy” minősítésről „Hold” értékre változtatta..

Bár a vállalat megfelel a piaci értéknek, és el fogja érni az előrejelzett 2021-es előrejelzéseket.

A társaság január 14-én kiadott éves jelentéséből kiderült, hogy a társaság többféle hírt is megerősített, mivel azt mutatta, hogy az Egyesült Királyságban az összes ház befejezése 39% -kal 9 609-re csökkent 2020-ban a második bezárási időszak miatt, ami késleltetett gyártást eredményezett a 2019-es 15 719-hez képest..

A lemondási arány szintén meghaladta az év normális arányát, 20% -ot, 2019-hez képest 15% -kal, de ez a Covid-19 óriási hatása a vállalatra, de végül az év vége felé 16% -ra kiegyenlített.

Végül a cég megerősítette, hogy az évet 719 millió fontos nettó készpénzösszeggel zárták, szemben a 2019-es 545,7 millió font nettó készpénzzel. Megerősítette azonban, hogy bár erős helyzetben hagyja őket, a vállalat előre haladásának tervei látni fogják a készpénz összege csökken, amikor további új földet akarnak vásárolni.

Egy másik megjegyzés: a vállalat azt is megerősítette, hogy várhatóan folytatják az osztalékfizetések kifizetését a 2020-as osztaléktól kezdve, valamint felül fogják vizsgálni a 2021-ben folyósított 2021-es külön osztalékot.

A lakáscég legfrissebb eredményei azt mutatják, hogy van még mit javítani, mivel a koronavírus-járvány a második negyedévben leállt az építkezés folyamatában.

A társaság 2,68 milliárd font értékű rendelésállománnyal zárta az évet 2019 decemberének végén 2,18 milliárd fonttal, december 16-án pedig TW. megkezdte foglalásait a Help to Buy program keretében, és 2020. december 31-ig 650 foglalása van, amelyeket 2021 második negyedévében kell befejezni.

Bár a vállalat termelése leállt 2020-ban, a lakáspiac zöld utat kapott, hogy nyitva maradjon és biztonságosan működjön a Covid-19 biztonsági intézkedéseit követve. Mivel a társaság bővülést tervez, ez a részvény olyan, amely hosszú távú kilátásokban többet adhat.

8. Barratt Developments plc (BDEV)

Az Egyesült Királyság egyik legnagyobb ingatlanfejlesztője egyben olyan részvény is, amely a jövőben is jó kereseti potenciált fog látni, akárcsak a TW.

Igaz, ez az állomány inkább hosszú távú, mint rövid távú részvény, mivel a gazdaság előrelépésre törekszik, egyre több ember fog ugrani az első lakás megvásárlásához vagy a táj megváltozásához..

A BDEV részvényei a közelmúltban jó hangot adtak, mivel a közelmúltban a Zacks Rank besorolását a 2. „Vásárlás” minősítéssel értékelték az előző „Hold” pozícióból..

Mivel a kormány által bevezetett bélyegzői üdülési program miatt megnőtt a házigény, a Barratt Developments 2020-ban a vártnál jobb második félévet nyújtott be.

A vállalat nemrégiben közzétett, a 2020-as pénzügyi kereskedelemről szóló frissített jelentésében ez az állomány nagyobb sikereket kíván archiválni, ha haladunk előre, és az egyik részese leszünk..

A társaság beszámolója szerint a teljes határidős eladás (beleértve a közös vállalkozásokat is) 2020. december 31-én 14,3% -kal 13 588 otthonra nőtt a 2019-es 11 885 házhoz képest, 3212,1 millió font értékben, 19,4% -kal magasabb, mint az előző évben. És a jelenlegi állapot szerint a Barratt Developments több mint 90% -ban eladta előre a pénzügyi évet.

A vállalat megerősítette azt is, hogy 2019-ben 9,2% -kal emelkedtek a házak befejezésével kapcsolatban, mivel 9 077-et szállítottak a 2019-es 8314-hez képest.

Az otthoni fejlesztő vállalat még jó helyzetben van, tekintettel arra, hogy az Egyesült Királyság kormánya az összes biztonsági intézkedés meglétét követően lehetővé teszi az ingatlanfejlesztők számára, hogy továbbra is működjenek a lezárási időszak alatt..

Amely a vállalat komoly fókuszban van, mivel értékesítési irodáink csak előzetes egyeztetés alapján vannak nyitva, az építkezés továbbra is biztonsági intézkedéseknek megfelelően zajlik, és a jövőbeni földterületek tekintetében beruházásokat kívánnak megvalósítani.

A Barratt Developments 52 hetes átlagtartománya 364,70 legalacsonyabb és 878,40 a legmagasabb, PE aránya pedig 17,84.

Az ingatlanmárka másik pozitív megjegyzése az osztalékfizetés folytatása, amelyet a vállalat 2021. február 4-i időközi eredményei is megerősítenek..

A vállalat egészséges pénzügyi helyzete, ideértve a P / E mutatót, ígéretesnek tűnik, nagyobb sikerre és a márka hírnevére törekszik az ingatlanpiacon, úgy gondoljuk, hogy a Barratt részvény jó hozamot adhat Önnek, mivel a vállalat a jövőben mozog.

9. BT Group plc (BT)

A BT Group brit multinacionális távközlési vállalat jó részvénynek tűnik, amely 2021-ben virágozhat, és jó jövedelmet is kereshet Önnek..

A BT. A részvényárfolyam az elmúlt két hónapban jócskán emelkedett, és 52 hetes tartománya 97,86 volt a legalacsonyabb, 184,12 pedig a legmagasabb, 9,27% -os P / E aránnyal..

Ezekkel az adatokkal az állományt potenciálisan alulértékeltnek tekintették.

Jelenleg sok minden történik a BT Csoporttal. A vállalat megerősítette azt a tervét, hogy egy új technológiai digitális egység létrehozásával lépjen előre az új generációban, hogy elősegítse és vezesse digitális jelenlétét, amely 2021. április 1-jétől lép életbe. Az új digitális technológia a fejlesztésre és a megvalósításra összpontosít. innovatív termékek és szolgáltatások az olyan területeken, mint az adatok és az egészségügy.

A jövőbeni kilátások bejelentése mellett a csoport megrázta a menedzsmentet is, mivel megerősítést nyert, hogy Mike Sherman, a stratégiai és transzformációs vezérigazgató távozik a BT csoportból.

A legutóbbi vezetői hírek, a vállalat stratégiai terveinek előrehaladása és a társaság pénzügyi kilátásai bizonyítják, hogy ez az állomány virágozhat az elkövetkező években.

Az állomány elemzői jelenleg „Hold” konszenzus besorolást kaptak, konszenzusos célárfolyama 148,80 font, potenciális emelkedése 5,83%.

A részvény osztalékhozama szintén 13,27%. A koronavírus számos iparágra gyakorolt ​​hatása miatt azonban a társaság kihasználta az osztalékot, de a következő évben vissza kíván állítani.

A BT csoportnak más lehetőségeit is figyelembe kell venni a márka pénzügyi eredményeiben, beleértve a BT Consumer szolgáltatót, amely a népszerű BT Sports csatornákat tartja, amely ésszerű bevételeket is igénybe vesz a nagy sportesemények közvetítésében. Ismét a Covid-19 ütközés miatt ezt az utat erősen megütötte. Mivel azonban a 2021/2022 reményeink szerint néz ki, ez az áramlás is felpörgeti a tempót.

Az előrejelzések szerint a társaság eredményei előre haladva évente 7,87% -kal nőnek.

Ez az FTSE 100 részvény további befektetéseket keres a jövőben, és hosszú távon szépen megtérülhet.

10. Burberry Group plc (BRBY)

Az utolsó részvény, amely a választott 10 brit részvénylistán szerepel, amely 2021-ben megduplázódhat, a Burberry Group Plc.

A vezető ikonikus brit divatmárka, amelynek székhelye Londonban van, nagy figyelmet és bevételt von maga után a világ minden tájáról.

De a koronavírus-járvány fényében, ahogy a legtöbb divatkereskedő, a márka is nagy sikert aratott. Bizony, nem olyan pusztító sláger, mint ahogyan az Egyesült Királyság néhány ismert márkája, például a nagy hírű, jól bejáratott kiskereskedelmi vállalat, a Debenhams üzletelemeinek bezárói voltak, akik több mint 250 éve vannak az iparban.

A Burberry Group-ot nagyon sújtotta 2020 folyamán, mivel világszerte számos üzletében bezárta kapuit, és kizárólag a vállalat digitális online jelenlétére kellett hagyatkoznia..

De a vállalatnak volt némi pozitívuma a negatív szempontok között, ideértve a vadonatúj és friss dizájnokat, amelyeket előre hajtottak és online elérhetővé váltak. A formatervezés előrehaladásának és online elérhetővé tételének célja az eladások növelése volt, miközben a márka fizikai jelenléte kiskereskedelmi üzleteiben továbbra is zárva tart, amire az új dizájnok pozitív visszajelzéseket kaptak.

A divat előrehaladtával a BRBY olyan erős versenyzőnek tűnik, aki a márka új divatszemléletének megfelelően szeretne jól fejlődni. Kétségtelen, hogy az új formatervezési minták új fogyasztókat fognak bevonni, mivel a formatervezési minták az egyének szélesebb körét vonzzák, miközben erős ázsiai keresletnek is megfelelnek.

A Burberry Groups részvényárfolyama 52 hetes tartományban van, 1 085,00 a legalacsonyabb és 2 329 00 között a legmagasabb.

Az előrejelzések szerint az évi 30,59% -os növekedés megerősíti, hogy a vállalat eredményei erőteljesen növekedni fognak egy 1-3 éves időszak között. Az előrejelzések szerint a társaság jövőbeni ROE (saját tőke megtérülése) is 26,8% -kal nő.

Bár a Burberrynek enyhén szólva is kihívásokkal teli éve volt, a divatrészvények felfelé néznek, mivel a befektetők már keresik vagy hozzáadják ezt a részvényt portfóliójukba a növekedési nyereség potenciálja érdekében.

Hogyan lehet befektetni a top 10 brit részvénybe?

Most már megértette és alaposabban megbontotta, hogy melyek azok a 10 legjobb brit részvények, amelyek megduplázódhatnak 2021-ben, most itt az ideje megvizsgálni, hogyan válhat részévé a sikerüknek.

A piacon lévő részvényekbe történő befektetés mind az Egyesült Királyság piacán, mind a Nemzetközi piacon soha nem volt ilyen egyszerű és könnyű, mint manapság.

Először is, a legfontosabb kérdés, hogy kutasson és válasszon brókert a kereskedési útjára. Választhat azonban egy vezető kereskedési platformot is, ahol megnyithat egy számlát egy megbízható engedéllyel rendelkező brókernél, és minden kereskedési szolgáltatását úgyszólván egy öv alatt tarthatja..

Az általunk ajánlott platform a vezető online és díjnyertes kereskedési platform, eToro.

Több mint 15 millió aktív befektető összekapcsolása választott részvényeikkel, amelyek mind a 16 elérhető nemzetközi piacon elterjedtek. Azzal a csodálatos hozzáadással, hogy nincsenek jutalékai, ami azt jelenti, hogy befektethet a választott részvényekbe jutalékok nélkül, amelyeket fizetnie kell.

Az eToro-val való fióknyitás gyors, egyszerű és egyszerű.

Mindössze annyit kell tennie, hogy egyszerűen kövesse az útmutatásokat online, és fiókja nyitva áll, és készen áll egy kereskedővel, amely percek alatt készen áll a kereskedésre..

Miután megnyitotta kereskedési számláját, a saját ütemében dönthet arról, hogy mikor kívánja elkezdeni a részvények kereskedését.

eToro – Az Egyesült Királyság legjobb részvényeinek vásárlása 0% jutalékkal

etoro bróker

Az eToro hosszú évek óta megbízhatónak bizonyult a tőzsdén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A tőkéje veszélyben van. Egyéb díjak merülhetnek fel

Fő elvihetők:

 • 10 megvásárolható brit részvény, amely megduplázhatja a pénzét, pozitív kilátásokkal jár, de saját kockázati tényezőket jelentenek.
 • Auto Trader Group, HSBC és Lloyds Bank a három közül a top 10 brit részvény 2021-ben megduplázódhat. A kettő továbbra is sok erőt mutat a következő évben.
 • Mind a tíz brit részvény egészséges pénzügyi kilátást kínál a jövőbeni növekedéssel együtt.
 • Míg a 10 brit részvénynek múltja van, bölcs dolog kutatni és megérteni, hogy a társaság hogyan teljesített a múltban. Mivel ez nem mindig jelzi, ez a részvény esetében a jövőben is így van.
 • A befektetés előtt tanácsos tovább kutatni a választott részvényeket.
 • Végül nincsenek garanciák a részvény kereskedés során. Az ésszerűség, a bölcsesség és az idő eltöltése a legjobb elem, amelyet az egész kereskedelem során el kell vinni.

Olvass tovább:

1. 7 legjobb brit készlet, amelyet 2021-ben és azon túl kell keresni

2. 7 befektetési növekedési készlet 2021-ben

3. Az 5 legfontosabb befektetési osztalékkészlet 2021-re

4. Melyek a 10 legfontosabb alulértékelt készlet az Egyesült Királyságban 2021-re?

Ha élvezettel olvasott 10 Egyesült Királyságban 2021-ben megvásárolható részvényt, megkétszerezheti a pénzét, kérjük, ossza meg bárki mással, aki úgy gondolja,.

Kérjük, vegye figyelembe: A múltbeli teljesítmény nem jelzi a jövőbeli teljesítményt. A beruházások értéke akár csökkenhet, akár emelkedhet. Az ezen a weboldalon található vélemények, hírek, kutatások, elemzések, árak vagy egyéb információk általános piaci kommentárként szolgálnak, és nem jelentenek befektetési tanácsadást. A Trading Education nem felelős semmilyen ajánláson, előrejelzésen vagy egyéb információn alapuló befektetésből eredő veszteségért.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector