20 legnépszerűbb részvény 2021-ben – beleértve a legjobb részvényeket is, amelyeket minden befektetőnek meg kell tennie, hogy hozzáadja portfóliójához

A 2021-ben megvásárolható legjobb készletek: (mélyreható áttekintés)

Része akarsz lenni azoknak az összetört felső részvényeknek, amelyek erősségből erősségbe kerülnek, és szépen helyezkednek el a csúcson? Melyek a legjobb részvények a vásárláshoz ebben az évben? A 20 legnépszerűbb 20 részvényt keresed? Téged fedeztek fel! Rendelkezünk a legjobban teljesítő részvényekkel, amelyeket minden befektetőnek figyelembe kell vennie vagy hozzá kell adnia 2021-re növekvő portfóliójához.

A 20 legnagyobb 20 2021-ben megvásárolható készlet

Csak néhány legjobb, legjobban teljesítő, izzó részvény kiválasztása, amelyek 2021-ben részesei lehetnek és hosszú távon tarthatók, valójában nehéz választás.

Vannak olyan látványos részvények, amelyek ragyogó pénzügyi eredményeket céloznak és érnek el, amelyek hatalmas erőt nyertek az évek során és a jelenben, valamint a jövőbe való továbbvitel mellett csak jobbá válnak.

Mivel ezek a felső részvények hamarosan nem mennek ki a divatból, itt az ideje bekapcsolódni az akcióba.


Az ilyen mega részvények részvétele kizárólag az egyén pénzügyi helyzetére támaszkodik.

Ha kezdő vagy a részvények kereskedésében, akkor érdemes minél több kutatást végezni.

A részvényekkel való kereskedés készségeinek elsajátításához és alapos megértéséhez el kell ismernie a Tőzsdei kereskedelem és a tőzsdei részvények túlélése útmutatót, amely minden információt tartalmaz.

A tőzsdei piac megtanulásától kezdve egészen a nyitott szemmel tartásig, mit kell kerülni, mielőtt befektetni kezdené a pénzét. A teljes útmutató tele van létfontosságú információkkal, és lépésről lépésre ismerteti a részvény kereskedési útját.

További késedelem nélkül vessünk egy pillantást a Top 20 teljesítő részvény ötletre, amikor elmélyülünk az egyes részvények összefoglalóiban, ideális az Ön számára, hogy megerősítő döntést hozzon, amikor fontolóra veszi ezen top részvények bármelyikének felvételét portfóliójába.

A 20 legnagyobb 2021-ben megvásárolható készlet:

1. Netflix (NFLX)

2. Amazon.com Inc. (AMZN)

3. Facebook Inc. (FB)

4. Diamondback Energy Inc. (FANG)

5.. PayPal Holdings Inc. (PYPL)

6.. PepsiCo Inc. (PEP)

7. Etsy Inc. (ETSY)

8.. AbbVie Inc. (ABBV)

9.. Airbnb (ABNB)

10. Tesla Inc. (TSLA)

11.. Docusign Inc. (DOCU)

12.. Johnson és Johnson (JNJ)

13.. Apple Inc. (AAPL)

14. Coca-Cola Co (KO)

15. Chevron Corporation (CVX)

16.. Microsoft Corporation (MSFT)

17.. Intuitív sebészet (ISRG)

18.. Honeywell International Inc. (HON)

19.. Lendingtree Inc. (TREE)

20. McDonald’s Corp (MCD)

Ezeket a legfelsõbb részvényeket, valamint sok mást megvásárolhatja a eToro és 0% díjat fizetni!

És itt van, a 20 legfontosabb részvény 2021-es listája.

A 20 legerősebb, legmegbízhatóbb, összehasonlítva az újonnan érkezők jó keveréke, a legjobban teljesítő részvények, amelyek 2021-ben és az elkövetkező években is további növekedést fognak elérni.

A legjobb 5 növekedési készlet 2021-ben a listáról

Oké, az összes fent említett részvény természetesen óriási növekedést tapasztalt az évek során, ami ahhoz vezetett, hogy ezek a részvények a piac egyik legjobbjává váltak, és ott helyezkedtek el, ahol ma vannak..

Vannak azonban olyan részvények, amelyek várhatóan jobban fognak növekedni, mint mások.

Tehát lebontottuk neked.

Itt vannak az 5 legfontosabb növekedési készletünk, amelyek hosszú távon részesei lehetnek.

1. DocuSign

2. Airbnb

3. Lendingtree

4. Intuitív sebészeti

5.. PayPal

Növekvő részvény, ha a tőzsdei kereskedés kezdője, akkor a társaságon belüli bármely részvény, amely az előrejelzések szerint magasabb lesz, mint a pénzügyi piac átlagos növekedési üteme.

Tanúja lehet annak, hogy a növekedési részvények eltérnek az osztalék állományoktól.

A növekvő részvénytársaságoknál, miután a bevételeik megteremtődtek, pénzüket egyenesen újra befektetik az üzletbe, hogy rövid távon felgyorsítsák növekedésüket, hogy hosszú távon haladjanak..

Ami a fentiekből azt jelenti, hogy a növekedési részvények általában nem fizetnek osztalékot, mivel a vállalat visszahelyezi ezt a pénzt az üzleti tevékenységükbe annak érdekében, hogy többet érjen el..

Rövid távon sok befektető úgy véli, hogy a növekvő részvények árfolyama általában drágább, mint mások.

De vegye figyelembe, hogy nem minden növekedési részvény árfolyama szuper magas; Megtalálhatja a növekedési részvények ésszerű részvényárfolyammal történő teljes egyensúlyát, bár ezek ára általában magasabb, mint más részvényeké.

De a valóság az, hogy részvényárfolyamuk és P / E arányuk (ár-nyereség arány) talán magasnak tűnik, de hosszú távon óriási lehet a növekedés és a tőke potenciális kihasználása ezekből a teljesítő részvényekből.

1. DocuSign (DOCU)

docu részvénydiagram

DocuSign utat mutat a világ és az egyének elektronikus aláírásának. Olyan esetekben, amikor bármilyen területen kell megállapodást aláírnia, a DocuSign lehetővé teszi, hogy bármilyen eszközről és a világ bármely pontjáról aláírjon.

Az előremutató vállalat a Covid-19 miatt nem csak 2020-ban nőtt a szigorú biztonsági intézkedések mellett, a DocuSign rendkívül jól teljesített a járvány előtt.

A nagy vagyonú, jogilag kötelező érvényű szerződések aláírásától a kisebb kötelezettségvállalási megállapodás aláírásáig a vállalat előrelép az elektronikus jövő felé.

A társaság októberi harmadik negyedéves jelentésében a DocuSign teljes bevétele 53% -kal 382,9 millió dollárra (285,9 millió fontra) nőtt. A vállalat teljes bevételével együtt a márka előfizetése 47% -kal nőtt, további szolgáltatásaiból származó bevétele 16,3 millió dollárra nőtt, 43% -kal.

Dan Springer vezérigazgató a fején találta a szöget a teljesítő és növekvő felhőplatformról szóló nyilatkozatával.

“Ahogy a vállalatok felgyorsítják üzleti és megállapodási folyamataik digitális átalakulását, a DocuSign keleti része továbbra is növekszik az alapvető felhőplatform szerepével.”

A piaci kapitalizáció 45,9 milliárd dollár, a részvényárfolyam pedig egy jelenleg fennálló 280,00 körül van, ami, mint láthatja, nem a legolcsóbb részvény, de nem is a legdrágább.

Bár ez a márka már vezető vállalkozásként érvényesül, amelynek részese lehet, minden bizonnyal több lehetőség van a hatalmas növekedésre, mivel a világ tovább megy a digitális világba.

A DocuSign egy olyan növekedési részvény, amelyet erősen ajánlunk azoknak a befektetőknek, akik növekedési részvényt kívánnak hozzáadni portfóliójukhoz.

2. Airbnb (ABNB)

Oké, mivel a világ reálisan közel 12 hónapja szünetel, a nemzetközi utazások tanúi szinte megállnak, az Airbnb mégis jó eredményeket mutat összességében.

Ez az év viharos volt a számára Airbnb 32% -os csökkenést mutat bevételeinél, és korrigáltan 341 millió dolláros nettó veszteséget mutat az első negyedéven belül.

A második, harmadik és az utolsó negyedévbe vezető vállalat azonban figyelemre méltóan helyreállt, és a mai napig tartó foglalásokkal előrébb vezet, mint a nagy márkájú szállodaneveknél.

Mivel a világ a távmunka-etika felé törekszik, és az egyének lelkesen várják az ünnepeket vagy csak egy kis mini-szünetet a világ minden tájáról, ez csak két erős tényező, amely növekedési részleggé teszi ezt a vállalatot.

A mai napon az Airbnb értékelése 34,6 milliárd dollárra rúg, ami jó növekedés az év eleji 18 milliárd dollárhoz képest.

Ezenkívül az Airbnb eddigi árfolyama 165,34.

Az új év közeledtével felénk közeledve, minden rendben van, reméljük, hogy visszatérünk egy új normához, hogy ismét sugározhatunk a föld körül.

Ennek a növekedési részvénynek a kiegészítése a növekedési részvény kategóriájához.

3. LendingTree (TREE)

A LendingTree nagyban megmutatja a világnak, hogy mit érhet el a közepes tőkeértékű részvény, és ami a jövőbe vezethet, és az elkövetkező években potenciálisan nagy tőkés részvénygé válhat. (bármi lehetséges).

Idén, LendingTree sok polgár és vállalkozás tulajdonosának túlélője volt az Egyesült Államokban.

Az online üzleti platform összekapcsolja azokat a magánszemélyeket, akik szeretnék megvizsgálni a hitelfelvételt hitelkártyák, kölcsönök, biztosítások és még sok más szempontból..

A platform lehetővé teszi a hitelfelvevők számára, hogy megvásárolják a versenyképes árakat és a pénzügyi szolgáltatások egyéb formáit, valamint összekapcsolják a hitelfelvevőket a befektetőkkel, hogy megszerezzék az egyéni szükségleteiknek megfelelő legjobb termékeket.

A LendingTree piaci felső határa a mai napig 3,58 milliárd dollár, a részvényárfolyam pedig 275,63.

Amint azt a cég harmadik negyedéves jelentései megerősítik, a LendingTree egy potenciálisan szárnyaló 2021-re és egy fényes jövőre készül.

Legyünk reálisak, koronavírus vagy nemkoronavírus, a pénzügyi szolgáltatásokra mindig szükség van.

Az idei események fényében a márka vitathatatlanul fantasztikus eredményeket engedélyezett és archivált, amelyek talán még jobbak is, mint az év elején várták.

Ez a LendingTree nagy növekedési részvényt kínál 2021-re.

4. Intuitív sebészet (ISRG)

Az intuitív sebészet robotikus műtéti eszközök megalkotói, beleértve a remekművet, a da Vinci sebészeti rendszert.

A da Vinci műtét robotikus sebészeti rendszer, amelyet emberi kezelőnek kell működtetnie.

A sebészek képesek minimálisan invazív műtéteket végrehajtani, amelyeket apró műszerekkel hajtanak végre. Mindegyik műszert három vagy négy működtető kar végén helyezzük el, mellette egy 3D-s kamerával, hogy a látás tisztább legyen.

A technológia ezen remekműve a világ minden táján az orvosi színházak játékváltójává válik.

A termék előnyei közé tartozik a nehezen hozzáférhető területekhez való jobb hozzáférés, a látogatás fokozottsága, amelyet szabad szemmel nem láthatunk, és nagyobb műtéti pontosság, hogy csak a termék három nagy előnyét említsem.

Az orvosi területen azonban semmi sem olcsó.

Ezeket a berendezéseket 2 millió dollárban állapítják meg, ami nagy összeg a vállalkozások számára.

Tehát ennek fényében, ISRG egy lépéssel tovább ment, és bérleti megállapodást hozott létre a kórházak számára, hogy korlátlanul hozzáférhessenek ehhez a fantasztikus berendezéshez a kórházukban.

A második negyedévtől alig 6000 da Vinci sebészeti rendszert telepítettek világszerte, összesen 9% -kal többet, mint egy évvel ezelőtt.

Bár ez a részvény nem olcsó, látni fogja, hogy a részvényárfolyama meglehetősen magas, P / E (ár / nyereség arány) 89,89-nél áll.

Mindazonáltal az Intuitive Surgical felhívta a számokat és a további igény iránti igényt az egész világon, ami miatt ez a részvény nemcsak növekedési részvény, hanem nagy tőkés részvény is, amely egyelőre tökéletes kiegészítője az Ön portfóliójának, és a jövőre nézve.

5. PayPal (PYPL)

Egy másik előremutató növekedési részvény, amelyről mostanáig sokan hallottak volna, a PayPal.

PayPal a digitális fizetések vezetője, amikor a világ lassabban halad a készpénz nélküli fizetések felé, és ahogy a világ fokozatosan mozog online.

A világon sok, nagy vagy kicsi vállalkozás esetében, amikor a „vegye vagy hagyja” termékek helyett a „nélkülözhetetlenné” kényszerítették a termékeket, az érintés nélküli fizetések mindenki számára szükségessé váltak.

A PayPal vezetőnek bizonyul a digitális fizetési forradalomban, világszerte több mint 321 millió aktív számlával, amint tagbázisa a jövőben növekszik. 15,2 millió új fiókot hoztak létre a harmadik negyedévben, ami 55% -os növekedést jelent az előző évhez képest.

A PayPal az üzleti életében is történelmet írt ebben az évben, legnagyobb összbevétele 5,46 milliárd dollár volt.

A vezető vállalat emellett kamatmentes, „Vásároljon most fizet később” részleteket kínál különböző lehetőségekkel az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság állampolgárai számára.

Ez a részvény, mint a fent említett legtöbb, költségekkel jár.

A PayPal jelenlegi árfolyama 240,42-nél van, de ennek hátterében a vállalat ár-értékesítés statisztikája 14. Ami szilárd középérték.

Nagyon sok hype veszi körül ezt a növekvő állományt. Miután megnézte és megnézte a vállalat által behozott számokat, és számított a behozatalra, arra törekszik, hogy az év során és az elkövetkező években erőteljesen fejlődjön és növekedjen.

Növekedési készletek 2021-ben – Utolsó megjegyzés

Noha nem szerepel ebben a listában, a kannabiszipar egy ágazat, amely az elkövetkező években hatalmas növekedésnek indul.

És különösen egy állomány, amely kiemelkedik a tömegből, a Canopy Growth.

A vezető kanadai kannabiszgyártó vállalat 2013 óta működik ebben az üzletben. Az évek során az orvosi marihuánát gyártó és értékesítő vezető vállalat volt, amíg Kanada nem legalizálta a marihuána szabadidős használatát, lehetővé téve a márka számára mindezt..

2018-ban az amerikai Constellations Brands producer és marketingszakember a vállalat hatalmas, 38% -os tulajdonjogával lépett be a növekvő márkába.

Mivel az Egyesült Államok arra törekszik, hogy egy napon legalizálja a kannabisz szabadidős használatát a legtöbb, vagy ha nem az összes amerikai államban, ez egy növekvő állomány, amely biztosan hozzáadja a portfólióhoz a sokszínűséget és a növekedést.

Ha többet szeretne megtudni a Canopy Growth statisztikáiról, és többet szeretne megtudni a legnagyobb kannabisz-állományokról, rendelkezésünkre áll az összes statisztika, amely rendelkezésre áll a legjobb 11 legjobban teljesítő kannabiszkészletünkben..

Készen áll a merülésre a Tőzsde?

Az első 5 részvény kezdő befektetők számára

Ha még nem ismeri a tőzsdei kereskedést, és jelenleg megtalálja a lábát, akkor valószínűleg kíváncsi arra, hogy mely részvények szilárd, jól teljesítő részvények.

Itt van a lista öt legjobbja, amelyek ideális kezdő részvények a kezdő portfólióhoz.

Bár szerepel a növekedési részvények listáján, az említett öt jó részvény, amelyekbe befektetni lehet az induláshoz, azonban kissé nagyobb volatilitást mutathatnak, mint ezek a nagy nevek.

5 készlet kezdőknek

1. Facebook

2. Amazon.com

3. Microsoft vállalat

4. Netflix

5.. Apple Inc.

Nyugodtan mondhatjuk, hogy hallottatok erről a fent említett öt legfontosabb játékosról, és számos egyértelmű ok és sok kiegészítő tényező van arra vonatkozóan, hogy miért készítették el ezt a listát, hogy szilárd részvények legyenek egy kezdő tőzsdei kereskedő számára.

Kezdő részvénykereskedőként először bölcs dolog a lehető legtöbb kutatást végezni a választott részvényekkel kapcsolatban.

Annak ellenére, hogy a nagy tőkés részvények kevésbé volatilisak lesznek, mint a kisebb tőke részvények, mégis kockázati elemeket hordoznak magukban, mivel befektetéskor soha nem garantált semmi.

1. Facebook (FB)

A közösségi média platformja, amely a közösségi médiát egy újabb szintre emelte.

A Facebook rendelkezik az Instagram, a WhatsApp és a Facebook messengerrel is, amelyek mind technológiai ernyője alatt állnak, így az üzem legsikeresebb közösségi média-technológiai vállalata.

A társaság legújabb, szeptemberi harmadik negyedéves jelentéséből kiderül, hogy a társaság árbevétele 22% -kal nőtt a tavalyihoz képest, beleértve a részvényárfolyam 28% -os növekedését.

Facebook 2021-ben további megdöbbentő növekedésnek és előreláthatónak tekinthető, mivel a vállalat a legfrissebb kiegészítésekkel és frissítésekkel folyamatosan fejlődik és törekszik a közösségi média jövőjére.

Mivel piaci kapitalizációja 780 milliárd dollár körül mozog, a részvény árfolyama olcsóbb lehet, mint amit gondolhat vásárolni, különösen összehasonlítva más nagy tőkés részvényekkel.

Jelenlegi állapotában a társaság árfolyama 267,09.

Más megjegyzés, annak ellenére, hogy a vállalat üzleti oldaláról remekül mutat, lehetséges perek lehetnek, amelyek a keverékbe kerülhetnek.

Ez mindig is aggasztotta a globális márkát, mivel ez egy közösségi média platform, és váratlanul felmerülhetnek helyzetek, de költségessé válhatnak.

Nagyobb képen azonban a Facebook 2021-ben és még sok éven át valószínűleg továbbra is a világ legnagyobb és domináns közösségi média platformja lesz.

2. Amazon.com (AMZN)

Amazon, Amazon, Amazon hol kezdheti ezt a megaslágeres világméretű kiskereskedőt.

A nagy sikerű online kiskereskedőnek napjainkban már több mint 112 millió amerikai Amazon Prime előfizetője van, amely lehetővé teszi az előfizetők számára filmek és zene közvetítését, ugyanazon, egy vagy két napos kézbesítési szolgáltatásokat és még sok minden mást..

És megerősítésképpen: az Amazon Prime egy fizetett előfizetés, amelynek költsége évi 120 dollár vagy havi 13 dollár.

A gyors e-kereskedelmi vállalat piaci korlátja 1,61 trillió dollár, emellett nagyon magas részvényárfolyama van más nagy részvénytársaságokhoz képest.

2020 gyorsító hatással volt a márkára, mivel azt látta, hogy a bevételei minden negyedéves jelentés során szárnyalnak.

A társaság legfrissebb jelentése, amely a harmadik negyedéve, további 37% -os növekedést mutat az előző évi harmadik negyedéves eredményekhez képest.

Az elmúlt hónapon belül, amazon bejelentette új kalandját is, amely online gyógyszertárat kínál fel a listájára.

Anélkül, hogy bármikor lassulna a lassulás, csak az archiválás és a nagyobb sikerre való törekvés, mivel a vállalat éves szinten 77% -os arányban áll, nem lehet megállítani ezt az uralkodó globális márkát.

Éppen ezért, ha a részvény árfolyama az Ön pénzügyi lehetőségein belül van, akkor ez az egyik részvény, amelyet meg kell vásárolni és tartani.

További információ: Az Amazon részvényárának előrejelzése 2021-re és azon túl

3. Microsoft Corporation (MSFT)

Az a cég, amely elhozta nekünk a Microsoft Windows rendszert, amely megváltoztatta az életünket, ahogy ismerjük.

Ez nem tartalmazza azt, amit archiváltak e kivételes piaci rendszerek mellett.

A Microsoft Corporation létrehozta az Internet Explorer böngészőt, a Microsoft Office Suite programot, az elektronikát, a személyi számítógépeket és még sok mást.

Az egyik „nagy ötösnek” tekintve a iparmágnás vállalat növekedési potenciálja továbbra is hatalmas.

Ebben az évben világszerte milliárdok szorultak otthoni távmunkára a COVID-19 miatt, amely a Mircroft bevételeit 143,02 milliárd dollár magasan látta..

A Microsoft felhőalapú számítástechnikai vállalkozásai jól haladtak, köztük az Office 365 és az Azure, ami nem meglepő az idei eseményeket figyelembe véve.

Az előrejelzések szerint a Microsoft árfolyama jelenleg 222,10-es szintnél magasabbra ugrik az új évben, amelynek részvényeinek árfolyama megugrott új függőségével, az Azure Sphere-vel..

A Morgan Stanley’s a Microsoft részvényeit „2021-ig tartó egyik legfontosabb választásunknak” nevezte.

És ez a mega márka erős listát jelent a kezdő részvényekből, amelyet a kezdő portfólióhoz vásárolhat.

4. Netflix (NFLX)

Egy biztos, hogy ebben az évben a legtöbben a Netflix-ek voltunk.

Az a produkciós cég, amely rengeteg filmet mutat be a klasszikusoktól kezdve egészen a saját Netflix eredetikig, a mai napig csaknem 200 millió előfizetőt ért el az Egyesült Államokban és Kanadában, a legtöbbet kihasználva.

Bár az oltóanyaggal kapcsolatos hírek felvilágosítóak és a normális irány felé törekszünk, a vírus új terjedésének húrja sokakban kétségeket ébreszt.

De a Netflix számára ez csak még előnyösebb lehet az üzlet számára, mivel az otthon maradás végrehajtása az egész világon megtalálható.

A Netflix jövőjét nézve az is híresztelő, hogy a hatalmas produkciós vállalat akár mozimárkák vásárlásán is munkálkodhat, miközben továbbra is sikeres úton halad.

Sikeréhez hozzáadva a Netflix új adaptációját, a „The Queen’s Gambit” -ot a streaming platform eddigi legnézettebb sorozatának nevezték..

Olyan szórakoztató cég, amely biztos és szilárd kiegészítője a részvénytúra elindulásának. Mivel a szórakoztató cég nem mutatja a lassulás jeleit, valójában éppen ellenkezőleg, mivel úgy tűnik, hogy tovább ágazik.

5. Apple Inc. (AAPL)

A jellegzetes ikonikus Apple logó, amelyet mostanra mindenki megismer, az Apple.

Az Apple megdöbbentő piaci becslése 2,24 trillió dollárra tehető, ami már csak az ábra elolvasása elég megdöbbentő.

De az amerikai gyártó cég nem mutatja a lassulás jeleit, mivel a márka továbbra is évről évre tovább fejleszti frissített iPhone-jait, számítógépeit, számítógépes szoftvereit és még sok mást..

Az AAPL egyik legújabb alkotása, amely idén megjelent a világon, az új iPhone 12 pro max.

Az iPhone nem csak az Apple frissítése miatt vonzza az Apple fogyasztókat, hanem a készülék tartalmazza a legújabb generációs 5G-t is.

A márka is tudja, hogyan kell jól időzíteni a dolgokat, mivel a kézibeszélő éppen akkor jelenik meg a piacon, amikor elkezdünk közeledni az ünnepi szezonhoz.

Csakúgy, mint a fenti vállalatok többsége, az Apple is folytatta a növekedést 2020-ban, mivel az értékesítés és a jövedelem növekedett, ami az intenzív leállási időszakokban növekedett.

Csakúgy, mint a listán szereplő összes vállalat, kulcsfontosságú a megfelelő készlet megfelelő időben történő megvásárlása.

Miután az értékelés ideálisnak tűnik, ez a legmegfelelőbb idő, hogy részesei lehessenek és potenciálisan vásárolhassanak a szóban forgó társaságban.

Mivel az Apple beláthatóan a közeljövőben lesz, ez a mega-cap részvény hosszú távra szól, és nagyszerű kiegészítő a részvény kereskedési útján.

A legjobb 8 osztalékkészlet, amelyet hozzáadhat a portfóliójához 2021-ben

Sok befektető keresi a legjobban teljesítő osztalékállományokat, vagy ha nem, legalább olyan jó potenciális osztalékállományt, amely rendelkezik potenciállal.

Számos oka van annak, hogy a befektetők miért keresik ezeket a részvényeket, nemcsak a jövedelem érdekében, hanem azért is, hogy megmutassák és sokszínűek legyenek a portfólión belül.

Az osztalékállományokról – köztük az általános részvényekről – sok előnye és hátránya ismert.

A fő előny és mi az osztalékállomány, amely időszakos fizetés, amely a részvényeseinek fizet a társaság bevételeiből. A legtöbb osztalékot kínáló céget negyedévente fizetik a részvényeseknek (évente négyet).

Bár az osztalékállományok számára az a legfontosabb vonzerő, hogy a befektetők valamilyen jövedelmet szerezzenek a választott részvényeikből, nagy lehetőség az a lehetőség, hogy a befektetők számára is rendelkezésre áll egy DRIP (osztalék újrabefektetési program)..

Az osztalékok újrabefektetési terve hatékony eszköz a befektetők számára.

A DRIP lehetővé teszi a részvényesek számára, hogy jövedelmüket automatikusan újrabefektessék, hogy több részvényt vásárolhassanak, jellemzően diszkontált vagy jutalékmentes kamatlábbal.

Ezenkívül az osztalékállományok egy része a legjobban teljesítő részvények a tőzsdén belül.

Az osztalékos és a nem osztalékos részvények közötti egyértelmű különbség meglehetősen egyértelmű.

Míg az osztalékkészletek ezt a jövedelmet a részvényeseinek a bevételeiből adják, az osztalék nélküli részvények a jövedelmükből származó bevételeiket visszaforgatják az üzletbe a nagyobb növekedés elérése érdekében.

Ami ezután magasabb részvényárfolyamhoz vezet a vállalatok számára.

Most vessünk egy pillantást 8 olyan osztalékállományra, amelyek jó 2021-es évnek tűnnek.

1. Honeywell nemzetközi

2. PepsiCo

3. AbbVie

4. Johnson és Johnson

5.. Szarufa

6.. Coca-cola

7. Diamondback Energy

8.. Mcdonald’s

1. Honeywell International Inc. (HON)

A Honeywell International az előrejelzések szerint egy olyan osztalékállomány lesz, amelynek valószínűleg ígéretes a 2021-es éve, amint azt az idén bemutatták, és hosszú távon is megőrzi portfólióját.

A mai napig 1,7% -os osztalékhozam van, amelyet úgy számolunk, hogy az éves osztalékfizetést elosztjuk a társaság aktuális árfolyamával.

A Honeywell International a kihívásokkal teli első és második negyedév után megemelkedett részvényeinek árfolyamán, és jelenleg a piac egyik legnagyobb amerikai ipari vállalatának számít..

Amint a Honeywell továbbra is előre törekszik, a részvényesek, akik a kezdetektől fogva vagy annak közelében részei voltak az izzó osztalékállománynak, az évek során piaci ütemű megtérülést tapasztaltak.

Mint arról számoltak be, hogy az elmúlt 10 évben a vállalat teljes hozama 493% -ot tett ki.

A vállalat célja, hogy határozottan fejlődjön az adatmezőn belül, mivel a jövőbeli növekedés várhatóan nagy jövedelmet fog kapni az elkövetkező években.

A HON jó osztalékállomány portfóliójának hozzáadásához.

2. PepsiCo (PEP)

Az 1965-ben alapított óriási szénsavas italmárka vitathatatlanul az egyik legjobb ital- és snackmárka a piacon.

Az idei év legnagyobb riválisa, a Coca-Cola, amely a Pepsi snack és étel részlegével nagy előnyt élvez riválisaival szemben, amely jól tartja magát a vezető ikonikus márka számára.

A PepsiCo előrehozott osztalékhozama a jelenlegi helyzetben 2,84%, ami 6% -kal nőtt 2020-ban.

Az elmúlt 12 hónapban a PepsiCo átlagos részvényenkénti osztalék növekedési üteme 5,00% volt.

De az elmúlt 10 év nagyobb képében a PepsiCo részvényenkénti osztalék növekedési üteme évi 8,10% volt.

A márka erős nemzetközi jelenlétével és növekedési lehetőségével az elkövetkező években a márka bevételei biztosan növekedni fognak, ahogy a vállalat és az elemzők előrejelzik.

3. AbbVie (ABBV)

A kutatáson alapuló biogyógyszergyártó vállalat idén ismételten szerepelt, és sok listát ért el, mivel a legjobban teljesítő osztalékállomány volt a jövő része.

A márka a legnépszerűbb alkotás a Humira. Olyan gyógyszer, amelyet az ízületi gyulladás, a Crohn-kór és más különféle formák kezelésére használnak.

Több mint 185 milliárd dolláros piaci kapitalizációval ez az óriási biogyógyszergyártó vállalat felvásárlásakor szintén befejezte az Allergan felvételét a mega márkához.

Mától az osztalékhozam 4,56%.

Az elmúlt három évben a társaság részvényenkénti osztalék növekedési üteme 87,72% -ot ért el.

A vállalat az elkövetkező években jól fog növekedni a „nagy sikerű” gyógyszerével, a Humira-val, mivel továbbra is elterjedt az egész világon.

4. Johnson és Johnson (JNJ)

Egy másik, világszerte ismert egészségügyi óriáscég a Johnson és Johnson.

A JNJ, egy blue-chip részvény, amely továbbra is évente vonzza a bevételt, és osztalékot fizet részvényeseinek, az osztalék folyamatos növelésével együtt.

Ez valójában az egyik legfontosabb vonzerő a befektetők számára, hogy megvásárolják ezt a részvényt, és több mint 50 éve folytatja ezt.

Bár a márka az árfolyamát tekintve kissé lemaradhat az AbbVie-ről ebben az évben, a JNJ továbbra is szilárdan a növekedés terében áll, és megmutatja a folyamatos eredményeket.

A Johnson és Johnson három üzleti egységre oszlik, amelyek gyógyszerek, orvostechnikai eszközök és fogyasztói egészségügyi termékek, amelyek együtt jól ismert nagy márkák vannak a hóna alatt.

A vállalat földrajzi értékesítése természetesen vezető tényező a márka számára, az Egyesült Államok adja eladásának felét.

Bár a JNJ-nek ebben az évben megvolt a kihívása, a legutóbbi jelentések megerősítik a márka orvostechnikai eszközeit, ahol a legsúlyosabban érintett ágazat, mivel a kórházakat elárasztják a jelenlegi Covid-19 járvány.

2,64% -os osztalékhozam, ami egy több mint 50 éves tapasztalattal rendelkező vállalat számára lenyűgöző volt, mivel megbízhatóságát mutatja, mivel évről évre nőtt.

5. Chevron Corporation (CVX)

Bár ez az év nehéz év volt az olajipar számára, a Chevron alkalmazkodott és okosan használta idejüket.

A Chevron még októberben befejezte a Noble Energy felvásárlását, amellyel a vállalat a piac kapitalizációját tekintve a legnagyobb olajipari vállalat.

Az idei év nem volt a legjobb teljesítmény a vállalat számára, azonban még mindig számos pozitívum van abban, hogy miért ez a globális osztalékállomány sokféleséget jelent a portfólióban.

A társaság bőséges 6% -ra növelte osztalékát, amit sok befektető remél, hogy egy éven belül archiválja a részvényekből.

2020-tól a Chevron csaknem 8% -kal nőtt, részvényenként 1,29 dollárral számolva.

Míg az új osztalék nagylelkűsége látható, a társaság mérlege is keresi a részét.

Egy olyan társaság számára, amely piaci kapitalizáció szerint a legnagyobb olajgyártó, mérlege lenyűgöző, és ami sokak szemében vonzódik, és amely jobban teljesít, mint versenytársai, beleértve a legalacsonyabb nettó adósságállományt is.

Nem csoda, hogy 10 elemzőt követett nyomon S&P A Global Market Intelligence ezt az osztalékállományt erős vételnek nevezi.

6. Coca-Cola (KO)

Mivel a legnagyobb versenytársról beszéltünk, és a társaság évekbeli teljesítményének fényében természetesen a Coca-Cola jó osztalékállományként fogja felvenni a listát.

Az italmárkának az elmúlt 50 plusz évben elsöprő volt az osztalékhozama, és elemzők további 36,6 milliárd dolláros bevételnövekedést jósoltak 2021-ben a márka számára.

A jelenleg 3,1% -os osztalékhozamot, amely törzsrészvényenként 41 centet eredményezett, kifizették részvényeseinek a legutóbbi, 2020. december 15-i kifizetéskor..

Még a globális világjárvány közepette is, bár a fogyasztói listákon nem feltétlenül az elsődleges fontosságú, a Coca-Cola nagyobb lépéseket fog tenni, amikor új normális reményekkel indulunk az új év felé.

7. Diamondback energia (FANG)

A jövő felé tartva az energiaágazat továbbra is létfontosságú és kulcsfontosságú szerepet játszik a világban.

A Diamondback Energy-t elemzők nagyon dicsérték, mivel figyelmesen figyelik a céget, és egyelőre és a jövőben is „nagylelkű” osztalékállománynak nevezték.

7,55 milliárd dolláros piaci felső korláttal és 3,33% -os osztalékhozammal ez az olajcég nemcsak vezető osztalékállomány, hanem előre jelzett és fantasztikus növekedést mutató részvény is..

Éppen ezért az elemzők nagyon dühösek a vállalat hosszú távú növekedésében, 2021-ben 20% -os teljes megtérüléssel.

8. McDonald’s (MCD)

Mi az, ami nem tetszik ebben az ikonikus gyorsétterem-láncban, amely szívek milliárdjait ragadta meg szerte a világon, a McDonald’s.

A McDonald’s 2,4% -os osztalékhozamot mutat, és a COVID-19 szívszorító hatása ellenére a vállalkozásokra nőtt, a vendéglátóipari vállalkozások csökkentették osztalékukat.

Másrészt a McDonald’s fordítva cselekedett, mivel az igazgatóság még októberben 3,2% -os növekedést jelentett be korábbi részvényenkénti részvényenkénti 1,25 dolláros részvényenkénti árfolyamról..

Ha a McDonald’s meg tudja növelni osztalékát a világ eddigi legtöbb tesztelési évének egyikében, akkor mindent elmond a vállalat számára.

Csaknem 50 évvel ezelőttre nyúlik vissza, hogy a McDonald’s erős osztalékfontosságú szereplő, mivel továbbra is évről-évre növekszik a teljes bevétele.

Figyelembe véve, hogy a világ többször korlátozódott a hosszú távú zárlati intézkedésekre, a McDonald’s harmadik negyedéves jelentésében 5,4 milliárd dolláros összbevételt jelentett, amely csak 2% -kal csökkent az előző évhez képest.

Mivel a vállalat lenyűgözően alkalmazkodott az új biztonsági intézkedésekhez, a McDonald’s sok befektető figyelmét felkeltette, mivel részvényei 8,6% -kal nőttek.

A McDonald’s jelenleg részvényenként 212,02 árfolyamon kereskedik, éves osztalékhozama 2,4%.

Ha Ön olyan befektető, aki stabilitást keres osztalékrészvényekkel, akkor a McDonald’s egy olyan erős előadónak bizonyult, amelyet a befektetőknek ajánlott a portfóliójuk kiegészítése érdekében.

Hogyan kezdje meg a tőzsdei kereskedést?

Ha úgy érzi, hogy készen áll a tőzsdei kereskedés megkezdésére, akkor most tudnia kell, hogy hol kezdje.

Számos olyan online kereskedési platform létezik, amely elérhető online, és amilyen gyorsan csak lehet mondani, hogy „Go”.

A megfelelő kereskedő megtalálása a megfelelő kereskedési platformon azonban nem csak tanácsos, de döntő fontosságú, hogy okosan válasszon. Utolsó dolog, amelynek áldozata akar lenni, egy görbe bróker, amelynek célja, hogy csak egy személyre, magára figyeljen.

A kereskedési út megkezdéséhez ajánlott szabályozott licencekkel rendelkező online kereskedési platformot találni, amely azonos az Ön nevében eljáró brókernél.

eToro, a világ vezető társadalmi és kereskedelmi platformja mindezt az Ön szabadidejében kínálja. Az online kereskedési platform egyszerűvé, stresszmentesen, hatékonyan és gyorsan teszi lehetővé a részvény kereskedést.

Bőséges mennyiségű hozzáférhető kereskedési-szavaló anyag áll rendelkezésre, amikor csak szükségesnek érzi.

Bróker keresése és kereskedési számla megnyitása perceken belül elvégezhető az eToro segítségével, hozzáféréssel minden szükségeshez.

Ha úgy érzi, hogy a gyakorlás az, amit tovább kell folytatnia, mielőtt beugrik, az eToro hozzáférést kínál egy virtuális kereskedési platformhoz, ahol a szívedig tud gyakorolni.

A stratégiák megismerése, a tőzsdei kereskedelem működésének ismerete és a kereskedelem megértése a saját szeme előtt a legjobb módja a részvények kereskedésének elsajátításának és alapos megismerésének..

További előnye, hogy nem fekteti be saját pénzét.

A részvényekkel való kereskedés során nincs rohanás, mindig bölcs dolog időt szakítani, alaposan átgondolni a tőzsdei kereskedelem működését, és mindig befektetni a pénzügyi lehetőségein belül..

Boldog kereskedés.

eToro – Top Stock Bróker, vásárol részvényeket a 0% jutalék

etoro bróker

Az eToro hosszú évek óta megbízhatónak bizonyult a tőzsdén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A tőkéje veszélyben van. Egyéb díjak merülhetnek fel

Végső kulcs elvihetők

Ha emlékszik valamire a 2021-ben vásárolható legjobb készleteink közül, tegye ezeket a legfontosabb pontokat.

  • A 2021-ben megvásárolt és portfóliójához hozzáadott 20 legmagasabb részvény erős pozitívumokkal és saját kockázati elemekkel rendelkezik.
  • Világos különbség van az osztalékrészvények és a nem osztalékalapú részvények között, a befektetés előtt győződjön meg arról, hogy mit szeretne megszerezni.
  • Ugyanezen szempontból a befektetés előtt érdemes további vagy a lehető legtöbb kutatást végezni a választott részvényekkel kapcsolatban.
  • A befektetés közbeni bölcsesség kulcsfontosságú elem. Költségvetési ívek készítése és a számlák külön vezetése ajánlott.
  • Ha kezdő vagy, akkor bölcs dolog, ha nem teszel „tippeket”, és nem engeded magad a Penny Stocknak.
  • Végül, a gyakorlat tökéletesedik kereskedési útján. Szánjon időt arra, hogy online virtuális platformon gyakoroljon, hogy megértse és megtanulja, hogyan működik a tőzsdei kereskedés.

Ha szívesen olvasta a mi oldalunkat 20 legnépszerűbb részvény 2021-ben – beleértve a legfontosabb részvényeket is, amelyeket minden befektetőnek meg kell tennie, hogy hozzáadja portfóliójához, kérjük, ossza meg bárki mással, aki úgy gondolja, hogy érdekes lesz.

Kérjük, vegye figyelembe: A múltbeli teljesítmény nem jelzi a jövőbeli teljesítményt. A beruházások értéke akár csökkenhet, akár emelkedhet. Az ezen a weboldalon található vélemények, hírek, kutatások, elemzések, árak vagy egyéb információk általános piaci kommentárként szolgálnak, és nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. A Trading Education nem felelős semmilyen ajánláson, előrejelzésen vagy egyéb információn alapuló befektetésből eredő veszteségért.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector