3 legnépszerűbb készlet, amely milliomos lehet

Fektessen be ebbe a 3 megállíthatatlan készletbe

A tőzsdei befektetésekkel a milliomossá válás nem csupán álom, hanem megvalósítható lehetőség, még a nagyon szerény eszközökkel rendelkezők számára is.

A 2020-as év megmutatta, mi a volatilitás és hogyan alakulhatnak a dolgok egyik napról a másikra fejjel lefelé. Noha emelte a munkanélküliségi rátát, a világjárvány éve és a medvepiac kétségtelenül a legalkalmasabb idő a pénz befektetésére. A bikapiacok hosszú távon tartottak a medvepiacokhoz képest. A türelmes befektetők hagyták, hogy befektetéseik az év során kijátszanak, és rájöttek, hogy olyan részvények is biztosak lehetnek, amelyek akár bizonytalan időkben is milliomosok lehetnek.

A most felbukkanó örökös kérdés az, hogy hova fektessenek be, és melyek azok a legjobb részvények, amelyek képesek megvalósítani az álmokat, hogy hosszú távon milliomos legyek. Íme a három legjobb részvény, amellyel a milliomos álmaid valósággá válhatnak. Ezek a részvények viszonylag innovatívak és immateriálisak a hosszú távú befektetések és a növekedési potenciál biztosításához.

A legjobb 3 legjobb készlet, amely milliomos lehet

1. Pinterest


A 2010-ben alapított Pinterest kilenc év után vált részvénytársasággá. A vállalkozást irányító közösségi média társaságnak lenni nem volt könnyű sütemény, de ezekben a bizonytalan időkben meglehetősen nehéz volt. Valójában egy hullámvasút volt a felfelé és lefelé a Pinterest számára, látszólag remek kezdéssel, de kiábrándító harmadik negyedévvel, amelyet robusztusabb Q4 követett.

A Covid-19 járvány során az állomány a márciusi alacsony árfolyamhoz képest csaknem 500% -ra emelkedett. Így a befektetők számára a Pinterest valóban olyan részvény, amely sok potenciállal rendelkezik.

A Pinterestet az ezredfordulók csaknem 60% -a használja, jó erőt teremtve hirdetésalapú bevételei révén. Ez segítette a Pinterestet, hogy a Q3 szakaszban 443 millió dolláros rekordot érjen el a teljes bevételben. A bika eset erősségének bizonyítékát a Pinteresten havi aktív felhasználói (MUA) látják. Az elmúlt években, beleértve a járvány napjait, 116 millió felhasználót vettek fel, a MAU-t pedig 416 millióra emelte, ami 39% -os növekedést jelent.

Az új felhasználók több mint 90% -a nemzetközi piacokról érkeznek, ami valóban jelentős tényező, amelyet meg kell jegyezni, mivel segített a Pinterestnek megduplázni nemzetközi ARPU-jukat (átlagos bevétel felhasználónként). A Pinterestben a recesszió nagyon alacsony, ami azt jelzi, hogy a tengerentúli felhasználók a hosszú távú növekedés várható forrásai.

A szaporodó e-kereskedelmi jelenlét a Pinterest legérdekesebb katalizátora. A vállalat megpróbálja összekapcsolni felhasználóit olyan kisvállalkozásokkal, amelyek az érdekeiknek megfelelő termékekre és szolgáltatásokra specializálódtak. A felhasználók számára az érdekeik megosztására szolgáló független platform segítségével a Pinterest tovább terjeszti fióktelepét azáltal, hogy a felhasználókat különféle egyéb szolgáltatásokkal kapcsolja össze.

A Shopify partnerség és számos más integrált szolgáltatás, például kattintható üzletgombok és vonzó videohirdetések stb., Lehetővé teszik a Pinterest számára, hogy állandó kétszámjegyű éves növekedési potenciál legyen. A kutatók szerint 2023-ra ez könnyen meghaladja a 100 milliárd dollárt a piacon, ami jövedelmező tőzsdévé teszi a befektetők számára világszerte.

2. Teladoc Health

A Teladoc egészségügy a Covid-19 válság egyik egyértelmű haszonélvezője volt. A társadalmi elhatárolódás fenntartásának szükségessége és a vírus terjesztésétől való félelem miatt a Teladoc-hálózat előfizetői és nem előfizetői számára a távegészségügyi látogatók száma gyorsan növekedett. Ez forradalmi változást hozott üzleti bevételeiben, és a telemedicina-óriás rengeteg eszközzel van tele, hogy milliomos legyen.

A Teladoc értékesítésének növekedése mellett befejezte a digitális cukorbetegség kezelését vezető kiemelt vállalat, a Livongo Health több milliárd dolláros felvásárlását. Ez minden eddiginél magasabb csúcsra emelte az állományt, és az eladó kedvenc listájának tetejére került. A Teladoc Health és a Livongo Health is egyesülés készpénz-részvény ügyletben.

A Livongo egészségügyi megoldásai lehetőséget nyújtanak a krónikus egészségi állapotban lévő betegek számára az egészségesebb életre. Annak ellenére, hogy az Egyesült Államokban csak az összes cukorbeteg 1,2% -át regisztrálta, Livongo cukorbetegségének száma évről évre szüntelenül megduplázódott. A vállalat három egymást követő negyedéves nyereséget is termelt. Az új indikációk, például a súlykezelés és a magas vérnyomás kiterjesztésével potenciális betegállománya magasabbra nő, növelve piaci értékét. A Teladoc és a Livongo ez a halálos kombinációja lesz a precíziós gyógyszer jövőbeli arca, és olyan részvények, amelyek milliomosokká tehetnek.

A virtuális gondozás piaca teljes ütemben növekszik, és 2023-ra a Teladoc és a Livongo várhatóan több mint 3 milliárd dolláros árbevételt és több mint 600 millió dolláros működési bevételt hoz létre, levonva a nem készpénzköltségeket, amint azt egy jelentés.

3. Négyzet

A világ a készpénz nélküli tranzakciók felé halad, és ez a tendencia a következő évtizedekben az egyik legerősebb és leggyorsabban növekvő tendencia lesz. A Visa és a Mastercard továbbra is jelentős szerepet játszik a hitel- és terhelési tranzakciókban. Ám a Square fizetési és értékesítési hely-megoldásokat kínáló vállalat ígéretes növekedést kínál, és jelentős részvény a következő években. Az elmúlt öt évben árbevétele összetett 40,9% -os éves növekedési ütemben nőtt, a csillagértékesítések éves szinten akár 140% -kal növekedtek.

2012-ben a vállalat eladó-ökoszisztéma bruttó fizetési volumene (GPV) 6,5 milliárd dollárról 106,2 milliárd dollárra nőtt 2019-ben. Két tendencia mutatja, hogy a Square eladói ökoszisztémája bizonytalan időkben is a magasba kerül. Az egyik a gazdasági terjeszkedés tartóssága az összehúzódásokhoz képest, amelyek jól mutatnak a fogyasztói kiadásokra. A második tényező az, hogy a Square nagyobb vállalkozásoktól kap GPV-t, legalább 125 000 USD éves GPV-vel. Kisvállalkozások fizetési könnyítőjeként, ha nagyobb vállalkozásokkal lehet bejutni, akkor a kereskedői díjai véget nem érő magasságba kerülnek.

A Square peer-to-peer fizetési platformja, a Cash App létfontosságú szerepet játszik jelenlegi növekedésében. A Cash App havi aktív felhasználói (MUA) száma 7 millióról több mint 30 millióra nőtt 2017 decembere és 2020 júniusa között. Az átutalt egyenleg felgyorsul, ha a felhasználó az egyén Cash App-egyenlegéhez kapcsolt hagyományos betéti kártyát használ áruk vagy szolgáltatások vásárlásához. A Square így hoz nagy bevételt a Cash App-tól. Több mint 100 milliárd dolláros értékével az elemzők az egy részvényre jutó eredmény 38% -os éves növekedését várják az elkövetkező öt évben, ami ideális alapot jelent a befektetés megfontolásához, mivel a részvény milliomos lehetne.

Következtetésképpen

A tőzsde valóban kedvező terep a befektetők számára a passzív jövedelem megszerzéséhez, és praktikus, legegyszerűbb módja a jól finanszírozott jövő biztosításának. Ez a három megállíthatatlan vállalkozás, jó növekedési rátával és viszonylag jelentős piaci értékkel a legjobb részvény, amely hosszú távon milliomos lehet..

eToro – Vásároljon részvényeket 0% jutalékkal

etoro bróker

Az eToro hosszú évek óta megbízhatónak bizonyult a tőzsdén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A tőkéje veszélyben van. Egyéb díjak merülhetnek fel

Olvass tovább:

Milyen top 15 készlet fog felrobbanni 2021-ben?

Hogyan válasszuk ki a legjobb részvényeket, amelyeket most vásárolhat

10 brit részvény, amelyet 2021-ben vásárolhat, megduplázhatja a pénzét

Melyek a 2021-es év 7 legfontosabb részvényválasztása?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector