3 legnépszerűbb növekedési készlet, amelyet most érdemes a legjobban megvásárolni

Még mindig nem késő, hogy a befektetők manapság kipróbálják magukat a piac legnagyobb növekedésű részvényeiben. A 2020-as nagy piaci fellendülés után a népszerű tech-részvények egy része még mindig nincs túlzottan megvásárolva, és a befektetőknek most jó lehetőségük van befektetni ezekbe a növekedési részvényekbe.

A növekedési készletekbe történő befektetésnek megvan a maga előnye. Alapvetően a hosszú távú gazdag jövő biztosítása a cél. Gyorsabban növelik bevételeiket, mint az átlagos vállalkozások a piacon, így ez a legjobb hosszú távú befektetés. Itt van a három legjobb részvény, amelyet most meg lehet vásárolni a biztonságos jövő érdekében.

Legjobb növekedési készletek, amelyeket most érdemes megvásárolni

A legjobb növekedésű részvények egy része jövedelmező mezőny marad a befektetők számára, és megérdemlik a prémium áraikat. Itt van egy közelebbi pillantás a piacon a legjobb három növekedési részvényre, hogy segítsen kideríteni, melyik részvényt kell most megvenni nyereséges megtérülés érdekében.

# 1: Twilio (TWLO)


Lenyűgöző ügyfélszolgálati mutatókkal a Twilio, a felhőalapú kommunikációs szakember új magasságokba emelkedik. A gépi tanulás, a felhőalapú számítástechnika és a mobilalkalmazások felhasználásával a Twilio segít a vállalkozásoknak nap mint nap kapcsolatba lépni ügyfeleikkel. A világméretű járvány nyomán a világ teljesen digitalizálódott. Ezért a felhőalapú számítástechnikai platformok, mint a Twilio, egyre növekvő mértékben növekedtek, amikor az emberek a fizikai kontaktközpontokról felhőalapú platformokra váltottak. A bevételi részesedés nagy növekedésének köszönhetően a Twilio szakemberei több mint megháromszorozódtak.

Annak ellenére, hogy kevesebb, mint 2 milliárd dollár bevételt realizált a 12 hónapos bevételből, a Twilio csaknem 70 milliárd dolláros piaci kapitalizációval büszkélkedhet. Bevétele az első negyedévben 57% -kal, a második negyedévben 46% -kal, 2020 harmadik negyedévében pedig 52% -kal nőtt. A Twilio negyedik negyedévi 65% -os növekedésével 548,1 millió dolláros bevételt jelentett, ezzel az egyik a most vásárolható legjobb részvények.

Szeptembertől a Twilio-nak 208 000 aktív ügyfélfiókja volt, ami összesen 221 000-re nőtt. Az erőteljes ügyfél-növekedésnek és a drasztikus fejlődésnek köszönhetően a Twilio lendülete jelentős növekedést eredményezett, mivel legfelső vonala évről évre 59% -kal nőtt. Kiemelve lendületét, a Twilio társalapítója és vezérigazgatója, Jeff Lawson azt mondta, "a techcég kamatoztatja a "generációs lehetőség."

A diverzifikált ügyfélkörrel és negyedik negyedévben bekövetkezett erőteljes, magas emelkedéssel az állomány hosszú távon elegendő helyet biztosít a növekedéshez. A Twilio meglehetősen sokat költ back-office folyamatokra, értékesítésre és marketingre, új lehetőségeket kíván megcélozni. A befektetőknek esélyük lehet arra, hogy jó hozamot érjenek el, mivel a Twilio további növekedésre és lehetőségekre készül a következő jövőben.

# 2: Facebook (FB)

A Facebook, a közösségi média óriása, a 2012-es nyilvános megjelenése óta epikusan fut. Az elmúlt évek nehéz időszak volt a Facebook számára a magánélethez kapcsolódó, politikai és számos jogi kérdéssel, amelyeket még a média is átvett. De mindezen kihívásokkal teli idők közepette a Facebook nettó 17,9 milliárd dolláros bevételt ért el 2020 első három negyedévében. A Facebook rendkívül nyereséges volt, a harmadik negyedév végére, 2020-ban 57,9 milliárdos bevétellel..

Aktív előfizetőinek hatalmas globális növekedése a Facebook részvényeinek közel 450% -os növekedését eredményezte. A Facebook körüli összes vita ellenére havi átlagos felhasználói száma csaknem 14% -kal nőtt az egy évvel korábbihoz képest. Ez az egyik leggazdagabb szervezet és az egyik legjobb növekedési részvény, amely rengeteg lehetőséget kínál a befektetők számára.

A Facebook és leányvállalatai, az Instagram és a WhatsApp továbbra is népszerűek, mint valaha, a fogyasztók az idejükre és a dollárjukra szavaznak. A vállalatnak napi 2,6 milliárd aktív felhasználója van a közösségi hálózatok családjában, amely magában foglalja a Facebookot, a Messengert, a WhatsAppot és az Instagramot. Az elkövetkező években pedig ez a felhasználói bázis várhatóan drámai módon növekedni fog a digitális átalakulással. A Facebook ennek a digitális hirdetési környezetnek a hirdetéseiből származó profitjának felét és a virtuális valóság üzletágának, az Oculusnak a növekedését hajtja.

Gazdag aktív felhasználói bázissal és jövedelmező vállalkozással a piacon a Facebook egy prémium árfolyamra készül, nyereséges hosszú távú értékkel. Ha olyan növekedési állományt keres, amely hosszú távon vagyonra tehet, akkor ez az.

# 3: Tesla (TSLA)

Az elmúlt évek árbevételének és bevételeinek növekedésével a Tesla figyelemfelkeltő értékkel bír a piacon. Ez az egyik legjobb részvény, amelyet most meg lehet vásárolni, mert értéke szerint a világ legnagyobb autógyártója. Még a világjárvány közepette is jelentős növekedést mutatott a Tesla bevétele. Ez egy olyan részvény, amely elegendő teret biztosít a növekedéshez az elkövetkező években, és reményt mutat a befektetők számára.

Amint azt a Morningstar US Market Index is említette, a Tesla a részvénypiaci kapitalizáció szerint a hatodik legnagyobb vállalat, piaci értéke 825 milliárd dollár. Rekordszámú gyártása és szállítása van az elmúlt években, ami a Teslát a világ legnagyobb autóipari vállalatává tette. A vállalat majdnem közel állt ahhoz, hogy 499 647 terméket szállítson az egész világon.

A Tesla vezetősége nagyobb teret lát a szállítások számára a következő jövőben. A Tesla 2020-at erősebb negyedévvel zárta, és így kiválóan kiegészíti befektetési portfólióját. Becslések szerint a Tesla autóértékesítése a 2020-as félmillióról 206-ban 3,6 millió könnyű jármű éves eladási rátájára nő.

Van remény a Tesla piaci értékének növekedésére a jelenlegi termelési és értékesítési ráta mellett. 189 750 elektromos jármű negyedik negyedévi szállításának bejelentésével a Tesla szaporán új negyedéves rekordot állított fel, és ma is a piac egyik legjobban növekedő részvénye.

Ne hagyja ki: A Tesla részvényárfolyam-előrejelzése 2021-re és azon túlra

A legjobb részvények, amelyeket most meg lehet vásárolni: Összegzésként

A részvénypiacok kettős erővel pattannak vissza, mivel a járvány utóhatásai lassan rendeződnek. Ez a legjobb alkalom, hogy a nehezen megszerzett megtakarításokat növekedési részvényekbe fektesse, mert potenciálisan reménykednek a jó jövedelem megtérülésében. A fenti három részvény bizonyos üzleti lendületet, erős történelmi bevételt és potenciális hosszú távú növekedést mutatott, ami a legjobb részvényeket kínálja most és a belátható jövőben.

eToro – Vásároljon részvényeket 0% jutalékkal

etoro bróker

Az eToro hosszú évek óta megbízhatónak bizonyult a tőzsdén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A tőkéje veszélyben van. Egyéb díjak merülhetnek fel

Kijelentkezés:

9.‌ ‌Készletek‌ ‌Hogy‌ ‌Tudott‌ ‌Készítsen‌ ‌Ön‌ ‌A‌ ‌Milliomos

A 15 legnagyobb részvény 2021-ben fel fog robbanni

5 megállíthatatlan készlet minden idők legmagasabb pontján, amelyeket még mindig meg lehet vásárolni

7 legfontosabb hosszú távú „milliomos-készítő” készlet, amelyet 2021-ben vásárolhat meg

A 10 legfontosabb brit részvény, amelyet figyelembe kell venni 2021-re

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector