7 brit osztalékkészlet, amelyek most megvásárolhatók, és vonzó jövedelemforrást kínálnak

Ezek az első 7 brit osztalék-részvény vonzó jövedelemáramot ígér

A legjobb brit osztalékkészletek 2021-ben

Ön kezdő a tőzsdei kereskedésben, és a sokszínűséget, valamint a rendszeres jövedelmet szeretné hozzáadni a részvény portfóliójához? Vagy olyan befektető vagy, aki a legjobb brit osztalékkészleteket akarja hozzáadni a gyűjteményedhez, de nem biztos abban, hogy melyik osztalék állomány a legjobb részvényt választani? Vessen egy pillantást, mivel 7 brit osztalékrészvényt vásároltunk most, amelyek vonzó jövedelemáramot kínálnak.

A legjobb 7 brit osztalékkészlet Vásároljon most

Mielőtt közelebbről megvizsgálnánk a legjobb brit osztalékállományokat 2021-ben, íme a legjobb 7 választásunk:


1. PayPoint PLC

2. Jogi & General Group PLC

3. GlaxoSmithKline

4. Unilever PLC

5.. Moneysupermarket.com Group PLC

6.. Tate & Lyle PLC

7. Wm Morrisons Szupermarketek

Megvásárolhatja mindezeket a legtöbb uk-os osztalék-részvényt, valamint sok mást a eToro és 0% díjat fizetni!

Az Egyesült Királyság osztalékkészletei vonzó jövedelemárammal

Sok befektető számára a jó profit elérése az, amire a legtöbb befektető törekszik, amikor a piacon belül kíván befektetni. De amit sok befektető figyelmen kívül hagy, és talán nem is veszi észre, az az, hogy az osztalék részvények nagy előnyöket kínálhatnak Önnek, ideértve a nagy hozamokat is, és gyorsabb és biztonságosabb fogadásoknak számítanak, mint a növekedési részvények.

Az osztalékrészvények befektetőként mindkét világ legjavát kínálják. A bolygó egyik legismertebb izgalmas vállalatának része lenni, ahol lehetőség nyílik a potenciális növekedésre, valamint az a biztonsági háló, hogy ne veszítsen el sok pénzt útközben.

Ennek ellenére a növekedési részvények szintén jó befektetések, mivel jó hozamot nyújtanak Önnek, elsősorban a részvények árfolyamából. A növekedési részvények azonban hosszabb befektetések, amikor pénzt kell keresni, és kockázatosabbnak tekintik őket, mint az osztalékállományokat. De egyformán természetesen jó befektetések.

Tehát, ha türelmes befektető vagy, aki mindkét világ részese akar lenni, akkor azt javasoljuk, hogy mindkettőnek változatos gyűjteménye legyen.

Ha azt szeretné megállapítani, melyik a 2021-re befektethető legjobb növekedési részvény, feltétlenül olvassa el a 20 legfontosabb fontolóra vett brit részvényt 2021-ben.

De ha a kereskedelem során rendszeres passzív jövedelemáramot keres, nézzünk meg 7 legmagasabb brit osztalékkészletet, amelyet most meg lehet vásárolni, és amelyek vonzó hozamot kínálhatnak Önnek.

A 7 legkedvezőbb brit osztalékkészlet, amely vonzó jövedelemáramot kínál

Itt van a 7 brit osztalék részvénylistánk, amelyek a legvonzóbb részvények a brit piacon. Vizsgáljuk meg közelebbről, hogy ezek a részvények mennyire tudnak teljesíteni az elkövetkező években. Figyelje őket! Jövőre kivételesen jól járhatnak.

1. PayPoint PLC (PAY.L)

Osztalékhozam: 6,01%

Az első brit osztalékállomány, amely a listára került, a PayPoint plc.

Ez az 1996-ban alapított angol cég, amelynek központja Welwyn Garden City-ben található, szintén Romániában működik az Egyesült Királysággal együtt. A cég célja, hogy segítse az egyéneket a számlák gyors és egyszerű kifizetésében, mindezt néhány kattintással.

A társaság nemcsak nőtt és várhatóan tovább nő a következő években, hanem a társaság megbízható osztalékot is fizet részvényeseinek, a korábbi osztalékot 2020. december 29-én fizették ki részvényenként 7,80 euró értékben, és a társaság következő kifizetését esedékessé kell tenni. fizetett 2021. március 8-án.

Ez a brit részvény úgy néz ki, hogy folytatódik és szépen áll az elkövetkező évre a társaságok legutóbbi, 2021. január 21-én kiadott kereskedelmi jelentéséből..

A vállalat arról számolt be, hogy bár a mögöttes csoport nettó bevétele a folyamatos működésből 10,8% -kal 3,0 millió fontra esett vissza a 2020-as 27,5 millió fontról, miközben az Egyesült Királyság kiskereskedelmi szolgáltatásainak nettó árbevétele 1,4% -kal, 10,6 millió fontra esett vissza, a vállalat mégis erős eredmények.

Bár az Egyesült Királyság kiskereskedelmi szolgáltatásainak bevétele csökkent, továbbra is növekedett a kártyás fizetési tranzakciók száma, valamint az új üzleti szektor nyerte a digitális fizetéseket, a nagy ügyfelek megújításai pedig tovább növelték a vállalat kiskereskedői ajánlatát, hogy növeljék a forgalmat.

A társaság növekedési terjeszkedési terve folytatódni kíván, mivel a társaság bejelentette, hogy a Handepay és a Merchant Rentals akvizíciója 2021 elején várható, jóváhagyás függvényében. Az i-movo 2020 november végi befejezett akvizíciójával együtt, amely izgalmasabb lehetőségeket teremt a márka számára.

Megállapítva, hogy ez a cég Romániában is működik, a vállalat megerősítette, hogy az üzlet romániai felének elidegenítésére törekszenek, amely lehetővé teszi a vállalat számára, hogy jelentős szabad nyereséggel rendelkezzen ahhoz, hogy folytassa az Egyesült Királyság üzleti növekedését és fejlődhessen. az Egyesült Királyság stratégiájának mozgása.

Mik az elemzők gondolatai és előrejelzései erről az állományról előre haladva?

Megerősítették, bár a jövedelmi bevételeik mögött a társaság továbbra is 3,7% -kal nőtt az elmúlt évben.

Előre haladva a város elemzői közül 4-ből ez az állomány konszenzusos „Vásárlás” besorolást adott, az átlagos tizenkét havi árcél 880,60p, a legalacsonyabb 540p és a legmagasabb 1263p közötti tartományi árcélokkal együtt.

2. Jogi & General Group PLC (LGEN.L)

Osztalékhozam: 6,97%

A Legal biztosítótársaság & A General egy megbízható és stabil megosztott brit részvény, amelynek megvásárlásakor fontolóra kell vennie.

Az LGEN kínálatának bontása érdekében a társaság különféle biztosítási termékeket kínál, valamint szolgáltatásaikat az egész világon kínálja, különféle szegmensekben, ideértve a nyugdíjazást, a befektetési menedzsmentet, a tőkét és a biztosítást is..

2020-ban a társaság részvényenként 4,93p osztalékot fizetett, amelyet 2020. szeptember 24-én fizettek ki.

A bizonytalanságot követően, amelyet 2020 megmutatott mindannyiunk számára, ez a biztosítási csoport jól teljesített az elmúlt évben, és a jövőt tekintve a biztosító cég évi 9,24% -os növekedési előrejelzést kapott.

Az elmúlt évtizedben folyamatosan két számjegyű eredményeket produkált, a biztosító társaság a társaságok 2020 novemberi jelentésében közölt legfrissebb számaiban kijelentette, hogy 2020 „szünet” év, mivel az egész vállalkozás arra törekedett, hogy elérje a 2019-es üzemi eredmény 2,3 fontot. milliárd dollár, a legutóbbi események fényében.

De az előrejelzések szerint a vállalat mind az öt erős üzleti területen tovább haladó törekvései globálisan tovább fognak bővülni. Attól kezdve, hogy új termékeket kínálnak megoldásokkal együtt a bevezetett stratégiákig.

Mit gondolnak elemzők szerint ez a részvény a jövőben?

Ha követi a legfrissebb befektetési híreket, akkor ennek a brit részvénynek a módosított Zacks Rank konszenzus besorolást kapott a „Hold”. Nagyobb képen ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy most jó alkalom lehet erre a részvényre ugrani.

12 városi elemzőből ez a részvény jobban részesült, és 5 elemző „Buy” minősítést kapott, 4 „Hold” és 3 „Sell” minősítést adott.

Az elemzők ennek az állománynak egy 12 hónapos 245,82p-os árcélt is adtak, alacsony 165,00p és 344,00p magas árcél mellett..

Annak ellenére, hogy ennek az állománynak megfordult a besorolása, ez az osztalékállomány még mindig sok lehetőséget kínál, köztük két nagy tényezőt a növekedési kilátások és az osztalékhozam szempontjából. Ezzel a 7 megvásárolható brit osztalék részvény közé tartozik.

3. GlaxoSmithKline PLC (GSK.L)

Osztalékhozam: 5,51%

A brit multinacionális gyógyszergyár az Egyesült Királyság egyik osztalékállománya, aki vitathatatlanul sokat hallott vagy látott ebből az állományból az elmúlt pár hónapban, mivel megérdemli a figyelmet.

Mivel 2020-at átvette a koronavírus-fertőzés, az iparág minden vállalatára figyelni kellett, de a GSK valamivel többet kínál, mint mások.

A világ egyik legnagyobb gyógyszeripari vállalataként a vállalat nemrégiben látta új találmányát, a „Cabenuvát”, a ViiV márkanév alatt az FDA jóváhagyta, amely az első tartós gyógyszer a felnőttek HIV-1 fertőzésének kezelésére.

Az első malária vakcinát, az RTS, S-t 2014-ben szállító céggel együtt.

A gyógyszergyár sokféle kalandot él át, és 2018-ban összeállt a Pfizer vezető szervezettel, egyesítve fogyasztói egészségügyi részlegeiket.

A társaság friss pénzügyi beszámolójában egyértelműen látható, hogy a gyógyszeripari szegmens a fő ellenfél a globális márkán belül, mivel árbevétele a többi szegmens fölé emelkedik, 4,2 milliárd font -3% -kal, összehasonlítva az Oltás-szegmens 2,0 milliárd fontjával – 9% és fogyasztói szegmense 2,4 milliárd font + 2%.

Lenyűgöző eredményeket mutat az egészségügyi márka 2020-ban.

A társaság utolsó osztalékát 2021. január 14-én fizették ki a részvényeseknek részvényenként 19.00p-ért.

Mit gondolnak az elemzők erről a gyógyszeripari osztalékállomány előrelépéséről??

Tekintettel arra, hogy a társaság nyeresége az elmúlt évben 39,7% -kal nőtt, nem csoda, hogy a vállalat előrejelzése szerint 2021-ig tartó további növekedés archiválható lesz.

Az előrejelzések szerint a jövedelem évente 4,76% -kal nő, 19 Wall Street elemzője 10 elemző által adott tudatos „Hold” minősítést adott az állománynak, 7 elemző pedig „Buy” -ot, 2 pedig „Sell” -t adott. értékelés.

Tizenkét havi árcélot adtak 1 732,38P-ra, alacsony 1300,00P-os és magas 732,38P-os árcéllal együtt.

5,51% -os megbízható osztalékot fizető társasággal együtt.

Annak fényében, amit a világ jelenleg átél, és természetesen a jövőben további oltásokra és gyógyszerekre lesz szükségünk, ez az Egyesült Királyság osztalékállománya az egyik, amelybe be lehet vásárolni, de nagyon sokáig meg is kell tartani, a tökéletes nyugdíjas befektetés.

4. Unilever PLC (ULVR.L)

Osztalékhozam: 3,4%

Oké, az Unilever Plc, a brit multinacionális fogyasztási cikkeket gyártó vállalat, valószínűleg a legkevesebb osztalékhozamot tartja ezen a 7 brit osztalékon felvásárolható listán. Ez a részvény azonban számos okból bekerült a listába, és az egyik ok természetesen a megbízható osztalék még nehéz időkben is.

Az Unilever (ULVR) egy brit fogyasztási cikkeket gyártó vállalat, amely a világ egyik legismertebb márkájának ad otthont, beleértve a Dove, a Hellman’s és a Lipton cégeket, hogy csak tizenöt cég közül háromot említsen, amelyek egymaga meghaladja az egymilliárd eurót. Arról nem is beszélve, hogy a vezető fogyasztói márka összesen több mint 400 márkával rendelkezik a szárnyai alatt.

A fogyasztási cikkek szektorában ez a részvény lenyűgöző márkagyűjteményt tartalmaz, amelyekre a fogyasztók az egész világon, és nem csak az Egyesült Királyságon belül keresnek..

2020-ban a Brexit-megállapodás fényében a társaság úgy döntött, hogy egyesíti az Unilever N.V.-t az Unilever plc-vel, amelyet 2020. november 30-án jelentettek be, megerősítve, hogy immár egy részvényosztálya van.

A vállalat a Covid-19 járvány fényében bemutatta támogatását az egészségügyi dolgozóknak és az egész országnak, mivel több mint 100 millió euró adományokkal járultak hozzá szappanokban, kézfertőtlenítőkben, fehérítőkben és élelmiszerekben..

A társaság 2020 októberi jelentésében a vállalat 4,4% -os árbevétel-növekedésről számolt be 2019-hez képest, és 9 kilenc hónapos USG 1,4% -kal.

A vállalat arra törekszik, hogy megváltoztassa kilátásait, és környezetbarátabbá akar válni, mivel megerősítették azt a tervüket, hogy 5-7 év között 200 millió euróra növelik a növényi alapú hús- és tejtermék-alternatívák éves értékesítését. A CleanFuture márkanevek bevezetésével együtt igyekeznek 2030-ig kiküszöbölni a fosszilis tüzelőanyagok szénét a tisztítószerekből..

Mivel a vállalat bejelentette, hogy továbbra is a „növekedésre, az abszolút profit és a szabad cash flow biztosítására” összpontosítanak.

Hogyan néz ki a jövő a vállalat számára??

Az Unilever 5,63% -os kereseti növekedési előrejelzést kapott évente, megbízható 3,4% -os osztalékával együtt.

Az ezt a részvényt lefedő 10 Wall Street-i és városi elemző szerint tudatos „Hold” minősítést kapott, 5 elemző a részvény „Buy”, 2 „Hold” és 3 „Sell” minősítést kapott. A részvényekre 12 hónapos 4822,00 árcélra számítottak, alacsony árcél 3800P, magas pedig 5500P árcél

5. Moneysupermarket.com Group PLC (MONY.L)

Osztalékhozam: 4,33%

Az Egyesült Királyság összehasonlító webhelye vitathatatlanul az egyik legismertebb, valamint az egyik nemzet a mai piacon összehasonlító weboldalakat választott.

Szakosodott pénzügyi szolgáltatások, amelyek magukban foglalják az egyének számára a biztosítási, otthoni szolgáltatások, jelzálogkölcsönök, utazási biztosítás, hitelkártyák és egyéb ajánlatok összehasonlítását. A cég országszerte sikeres volt, az egyének mindig jó vagy jobb üzletet kerestek, különösen a nehezebb időkben.

Martin Lewis pénzügyi guru, az egyik nemzet, amely a költségek csökkentésére és megtakarítására törekszik, a Money Saving Expert tulajdonosa volt, amíg 2012-ben el nem adta a céget a Moneysupermarketnek..

A társaság utolsó osztalékát 2020. szeptember 11-én fizették részvényenként 3,10 százalékért.

Hogy néz ki ennek a részvénynek a jövője??

A részvény jövőbeli kilátásai továbbra is pozitívak. A társaság kényelmes pénzügyi helyzetben van, növekedési kilátásokkal és adóssága jól fedezettel rendelkezik.

Az elemzők évente 12,84% -os jövedelem-előrejelzést adtak a részvényeknek, valamint 11 városi elemzőből 6 adott konszenzusos „Hold” minősítést, 5 pedig a részvénynek „Buy” -ot adott..

Ez a részvény jó vételnek tűnik, figyelembe véve a bizonytalanságokat, amelyek körülveszik ezeket a példátlan és kihívásokkal teli időket, az egyének a legjobb ajánlatokat fogják keresni az összes útvonalon. És amikor az idők normálisabbá válnak, az emberi természet, hogy jó üzletet kap.

A társaság osztalékhozama jelenleg 4,33%.

6. Tate & Lyle PLC (TATE.L)

Az FTSE 250 versenyzője, Tate & A Lyle Plc megbízható osztalékként érkezik, amelyet 2021-ben vásárolhat meg.

A globális élelmiszer- és italszolgáltató tápláló édesítőszereket kínál az egészség- és wellness-összetevők mellett, hogy két termékkategóriát említsen.

A legfrissebb hírekben a márka megerősítette a társaság növekedési terveit, mivel a márka kibővítette tápióka alapú keményítők sorát. Ennek célja a kiváló termékek javítása és továbbadása egy továbbfejlesztett folyamat révén.

A vállalat portfóliójának növelésével együtt a márka bejelentette a pénzügyi igazgatót is, aki 2021 májusában lép hatalomra.

A jobb élet megteremtése érdekében a vállalat 2020-as pénzügyi jelentésében a vállalat árbevétele elérte a 2.882 millió fontot, az adózás előtti nyereség pedig az előző évi 296 millió fontot, a kiigazított szabad adóáramlás pedig óriási különbséget mutat. 247 millió font, szemben a 2019-es 212 millió fontkal és végül a tőke megtérülése 17,5% -kal.

Hogyan néz ki a részvények előrejelzése a jövőben??

Előretekintve ez a készlet határozottan keresi a legjobb és egészséges élelmiszer-összetevőket és italokat az egész világon, mivel a kereslet nyilvánvaló.

Mivel a keresetek 6,9% -kal nőttek az elmúlt évben, a növekedési jövedelem előrejelzését évi 4,44% -nak tűzték ki.

9 elemzőből 5 adott a részvénynek konszenzusos „Hold” minősítést, 3 pedig „Buy” és 1 „Sell” minősítést adott. Az átlagos tizenkét havi árcél 706,67P, az alacsony árcél 630, a magas árcél pedig 770P.

Az Egyesült Királyságban jelenleg alkalmazott zárolási mérések és az egészségesebb életmódot választó egyének többsége miatt ez az osztalékállomány hosszú távú befektetésnek tűnik tökéletesnek.

7. Wm Morrisons Supermarkets (MRW.L)

Osztalékhozam: 4,1%

Az utolsó brit osztalékállomány, amely a vonzó jövedelemáramot kínáló 7 legjobb részvény közül az utolsó, a Wm Morrisons Supermarket (MRW).

A brit szupermarket márka erős versenyzővé válik az osztalék kifizetésével kapcsolatban, mivel a cég 2021. január 25-én 4,00 font külön osztalékot fizetett..

Az MRW következő osztalékát 2021. június 24-én fizeti meg.

Ez a különleges osztalék a lenyűgöző bevételi eredményekből származik, amelyeket a vezető szupermarket márka hozott az év során, és még inkább a vállalat későbbi hónapjaiban, és ez jó karácsonyi ünnepi eladás.

Ezzel együtt a Morrison szupermarket bejelentette, hogy alkalmazottaik országos minimálbérét óránként 10 fontra emelik, amihez az MRW az egyetlen vezető szupermarket, amely alkalmazottainak ezt a fizetést fizeti a legjobban ragaszkodva a nemzeti minimálbérhez.

A Morrison’s új módszereket keres az ügyfelek elérésére a Covid-19 által kiváltott nehéz és nehéz időkben, mivel online áruházuk jól működik a családi akadályokkal együtt, amelyeket az Amazon Prime Subscription-en keresztül lehet megrendelni..

A legfrissebb hírekben a Morrisons szupermarketek megerősítették, hogy még inkább megmutatják támogatásukat az élelmiszerbankok iránt, mivel 5 millió fontos kötelezettségvállalást teljesítenek az élelmiszerbankok készletének fenntartása érdekében ebben a bizonytalan és kihívásokkal teli időszakban..

Mit gondolnak az elemzők erről a részvényről a jövőre nézve??

A 6 elemző közül 3 adott „részvénynek” minősítést, 2 részvény „tartást”, egy pedig „eladási” minősítést adott..

A szupermarket márka átlagos tizenkét hónapos árcélja 194P, alacsony 175P és 221P magas árcél.

Egy jövedelem-előrejelzés mellett évente 16,27% -kal nőhet.

Ez a szupermarket-márka egy brit osztalékrészvény, amely az elmúlt 10 évben versenyző volt osztalékával, és a jövőben is folytatni kívánja.

Egyesült Királyság osztalékkészletei – összefoglaló

És ott van a választott 7 brit osztalékállományunk, amelyet érdemes megfontolni, amelyek vonzó jövedelemáramot nyújthatnak Önnek az év során, és jó hosszú távú befektetést jelentenek.

Ez a 7 legfontosabb brit osztalékállomány nemcsak egy jó kihívást jelentő, 2020-as évben mutatott jó eredményeket, mivel tovább növekedett, de hosszú évek óta erős teljesítményt is bizonyított, és továbbra is növekszik, ahogy haladunk a jövőbe.

Összefoglalva, hogy ezek a részvények növekedést, biztonságot és vonzó osztalékhozamot mutatnak, három kulcsfontosságú elemre kell figyelni, amikor az osztalék állományokba fektetnek.

Ennek ellenére, bár ezek a részvények a múltban lenyűgöző eredményeket mutattak, bölcs dolog, ha befektetéseik során nem haladunk a részvények múltján. Noha jelzi, hogy a részvény hogyan tud és hogyan teljesít, mégis van egy kockázati elem, amelyre gondolni kell a befektetés előtt.

Hogyan lehet befektetni az Egyesült Királyság osztalékkészleteibe?

Most megnéztük a 7 legjobb brit osztalékkészletet, most pedig vessünk egy pillantást arra, hogyan kezdhetjük el az utat a befektetésekbe és az akció egy részének megszerzésére.

A részvényekbe történő befektetés ma nemcsak izgalmas és nagyon népszerű, hanem egyszerű, egyszerű és egyszerű is. Mindaddig, amíg megfelelő útmutatással és megfelelő gondolkodásmóddal rendelkezik, ez a helyzet az egész kereskedési út során.

Megjegyzendő, hogy bölcs dolog, ha nem teszünk „tippeket” és nem fogadunk el „szájról szájra” tippeket magánszemélyek számára, hacsak nem saját kutatásokat végeztek és határozottan megértik, hogy ez az állomány olyan dolog, amelynek részese kíván lenni nak,-nek.

Először is, az első lépés az, hogy megvizsgálja a brókert, hogy fektessen be a kiválasztott részvényekbe.

Sok kereskedési bróker közül lehet választani, mivel biztos vagyok benne, hogy ha végzett valamilyen kutatást, látni fogja, hogy bőséges mennyiségű kereskedési platform van, az egyes brókerek mellett.

De egy óriási előny, hogy okosan válassza ki a brókert, és győződjön meg arról, hogy a bróker vagy a kereskedési platform megfelelő licenccel rendelkezik-e a kereskedéshez.

A szabályozott licencek megtalálhatók az online kereskedési platformok weboldalán, valamint a brókerek engedélyei rendelkezésre állnak, vagy kérésre.

Miután megtalálta a választott brókert vagy online kereskedési platformot, akkor reálisan készen áll az indulásra.

Bár ha hosszú, sikeres utat szeretne elérni a tőzsdei kereskedéshez, időt és erőfeszítést kell fordítania arra, hogy időt szánjon a kiválasztott vagy érdekes részvények kutatására..

Ha megbízható online kereskedési platformot keres befektetési útjának megkezdéséhez, nagyon ajánljuk a díjnyertes online kereskedési platformot, eToro.

Az eToro megbízható online kereskedési platform a tökéletes platform, ha kezdő befektető vagy, és csak most indulsz el. Egyszerű elrendezésével és hasznos útmutatásával hamarosan valósággá válik kereskedési útja. Azon kiegészítő előny, hogy rengeteg oktatási anyag van a tanfolyamoktól az olvasmányokig, online oktatóórákkal, hogy minden kétséget a szakemberek megválaszolhassanak.

Az Etoro ma már több mint 19 millió ügyfélnek ad otthont világszerte, több mint 16 nemzetközi piacra jutva kereskedhet, amelyek magukban foglalják ezt a 7 egyesült királyságbeli osztalékkészletet és még sok minden mást. Mindez azzal a további előnnyel jár, hogy nulla jutalékot kínál, amikor a kiválasztott részvényekbe fektet be.

Fiók megnyitásához a következővel: eToro mindössze annyit kell tennie, hogy kövesse az egyenes lépéseket a vállalat honlapján. Perceken belül meglátja, hogy rendelkezik kereskedési számlával egy kiválasztott brókerrel együtt, hozzáféréssel egy virtuális online platformhoz, hogy 100 000 dollár értékű virtuális alapokkal tanulhasson és gyakorolhasson, hogy megtanulhassa, gyakorolhassa és létrehozhassa a befektetői portfóliót..

A tőzsdei világba történő zökkenőmentes, egyszerű és könnyű tranzakció érdekében az eToro a megbízható platform, amely kereskedési törekvéseit zökkenőmentesen és valóra váltja..

eToro – Vásárolja meg a legjobb brit osztalékkészleteket jutalék nélkül

etoro bróker

Az eToro hosszú évek óta megbízhatónak bizonyult a tőzsdén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A tőkéje veszélyben van. Egyéb díjak merülhetnek fel

Főbb pontok:

Ha emlékszik valamire a 7 legjobb brit osztalékkészletből, amelyet most meg kell vásárolnia, tegye meg ezeket a legfontosabb pontokat.

  • 7 brit osztalékkészlet, amelyet ma be lehet vásárolni, vonzó jövedelemforrást kínál, amelyet hozzáadhat további pénzügyi jövedelméhez.
  • Az osztalék részvények olyan részvények, amelyek az osztalék néven ismert pénzügyi kifizetéseket kínálják.
  • Az osztalékot gyakran minden negyedévben (3 hónapban) folyósítják részvényeseiknek, amelyek a társaság eredménytartalékából származnak.
  • Az osztalékkészleteket biztonságosabbnak tekintik, és ismert, hogy valamivel megbízhatóbbak, szemben a növekedési készlettel.
  • Az osztalék részvények nagy változatosságot kínálnak portfóliójában, ha növekedési részvényeket kíván hozzáadni a keverékhez is.
  • Az osztalékrészletek fantasztikus hosszú távú befektetések.
  • Bár az osztalékrészvények sok előnnyel járnak, saját kockázati elemekkel rendelkeznek, ezért tanácsos további kutatásokat végezni, mielőtt befektetnek a választott részvényekbe..
  • Válasszon egy megbízható brókert és kereskedési platformot, hogy csatlakozzon a tőzsdei kereskedéshez.
  • Mindig a lehetőségeihez mérten fektessen be.

Kérjük, vegye figyelembe: A múltbeli teljesítmény nem jelzi a jövőbeli teljesítményt. A beruházások értéke akár csökkenhet, akár emelkedhet. Az ezen a weboldalon található vélemények, hírek, kutatások, elemzések, árak vagy egyéb információk általános piaci kommentárként szolgálnak, és nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. A Trading Education nem felelős semmilyen ajánláson, előrejelzésen vagy egyéb információn alapuló befektetésből eredő veszteségért.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector