7 készlet, amely milliókat tehet Önnek 2018-ban

A kereskedelem világában mindig vannak lehetőségek, amelyek megfelelő befektetési oktatással megtanulhatják a jó vezetést. A gazdasági légkör biztató, mivel 2018 hátralévő részére számítunk. A munkahelyek növekedése pozitív, az üzleti bizalom kezd helyreállni a Brexit-bombázás után, és a vállalati eredmények lendületet kapnak. Az alábbiakban hét olyan vállalat található, amelyek különböző iparágakra terjednek ki, és amelyekben óriási növekedési lehetőség rejlik ebben az évben:

1. Facebook

facebook logó

A Facebook folyamatosan kiemelt esemény volt, és megérdemli helyét a 2018-as év egyik legfontosabb részvényeként. A Facebook (FB) és az Alphabet (GOOG, GOOGL) duopóliumot képeztek egy olyan iparágban, amely továbbra is rendkívül nyereséges és kiemelkedő növekedési potenciállal rendelkezik: digitális reklám. Világszerte több mint kétmilliárd Facebook-felhasználó van, és továbbra is gyorsabban táplálják az értékesítés és a jövedelem növekedését, mint a Google. Mindazonáltal mindkettő hasonló árarányokkal kereskedik: jövedelmek – alig haladják meg a 25-öt. Ennek ellenére a Facebook a jobb befektetési lehetőség, mivel gyorsabb termelő, a 2018-as 33% -os növekedéssel számolva – írja a US News.

Forrás: https://www.investors.com/news/technology/facebook-is-top-stock-pick-for-2018-receives-price-target-boost/

2. Ügyfelek Bancorp


Ügyfelek Bancorp logó

Ez egy kis tőkés banki részvény, amely valahogy sokáig a radar alatt maradt. A körülbelül 800 millió dollárra becsült Ügyfelek Bancorp (CUBI) a BankMobile forgatását tervezi, amely a vállalat digitális banki részlege, amely elsősorban a diákokat szolgálja fel. Az ügylet várhatóan 2018 közepe előtt zárul le, a részvényesek 3,57 dollárt nyernek részvényenként. Ez még konzervatív becslések mellett is legalább 40% -os emelkedést jelenthet.

Forrás: https://money.usnews.com/investing/stock-market-news/articles/2018-01-04/customers-bancorp-inc-cubi-stock

3. Store Capital Corp.

Store Capital Corp logó

A Warren Buffet Berkshire Hathaway holding társaság részvényei az ezredforduló óta 394% -kal gyarapodtak. Ez a társaság még 2016-ban 9,8% -os részesedést vásárolt a Store Capital (STOR) ingatlanbefektetőkből, különös tekintettel az egybérlős üzemeltetési ingatlanokra, például a mozikra és éttermekre. Portfóliója sokszínű, több mint 99% -os kihasználtsággal és jelentős fedezettel rendelkezik, így remek lehetőségnek tűnik 2018-ra.

Forrás: https://seekingalpha.com/article/4085598-buffett-bought-store-capital

4. Alibaba Group Holding

Alibaba Group logó

Az alibabai részvények 2017-ig megduplázódtak, de a társaság megérdemli az idei újabb megmozdulást. Az Alibaba (BABA) az egyetlen olyan vállalat, amelynek értéke meghaladja a 60 milliárd dollárt, és amelynek bevételei az elmúlt öt évben évente 50% -kal nőttek. A BABA közzétette az Amazon bevételeivel versenyző bevételeket, a 2017-es növekedés pedig ténylegesen felülmúlta az utóbbit. Ez a fajta növekedés olyan, mint az aranypor, ezért a BABA-nak 2018-ban a legjobb részvénytársaságnak kell lennie.

Forrás: https://money.usnews.com/investing/stock-market-news/articles/2018-01-08/alibaba-group-holding-ltd-baba-stock

5. Ryanair Holdings PLC

Ryanair logó

Ez Európa legnépszerűbb légitársasága, és annak ellenére, hogy a 20.000 járat törlését okozó, nagy népszerűségnek örvendő pilótahiány még mindig rekord magas profitot jelent. A költségvetési légitársaság egyszerűen nem hagyhatja abba az ügyfélkör bővítését, így a növekedési statisztikák várhatóan ezen a lenyűgöző szinten folytatódnak. A verseny csak nem kínálja az alacsony viteldíjakat, a Ryanair (RYAAY) büszkélkedhet, ezért erős versenyelőnyt élvez.

Forrás: https://investorplace.com/2018/02/ryaay-stock-company-turbulence/#.Wp_0EajFLIU

6. Travellers társaságok

Travellers Companies logó

Az utazók (TRV) ingatlan-, baleset- és járműbiztosítást kínálnak, és 2017-ben egy katasztrofális évet éltek át az amerikai biztosítók számára. A TRV 2017 utolsó szakaszában alulteljesített, de még a kontinenst, valamint Kaliforniát pusztító hatalmas hurrikánok révén is nyereséges maradt. futótűz. A TRV folytatja a részvények visszavásárlását, 2,1% -os osztalékot fizetve, plusz juttatásokkal, amikor a kamat emelkedik.

Forrás: https://seekingalpha.com/article/4139578-travelers-buy-rally

7. Delphi Automotive

Delphi Automotive logó

Ez az egyik legjobb befektetési részvény 2018-ban, kockázat-haszon profillal, amelyet nem lehet figyelmen kívül hagyni. A Delphi (DLPH) két fő részleggel rendelkezik: az egyik az önvezető autókra és az elektromos járművekre, a másik pedig a hajtásláncokra összpontosít. A túlértékelés kockázata mindig fennáll, de a 20-szoros kereseteknél a lefelé mutató kockázat viszonylag kicsi. A fejjel sokkal nagyobb, mivel a hajtáslánc-megosztást le kell pörgetni, hogy az önvezető autók sokkal melegebb terére összpontosítsunk. A spinoffok gyakran felülmúlják az általános piacot, és ez nagyszerű kilátás.

Forrás: https://www.forbes.com/sites/joecornell/2017/12/06/delphi-automotive-splits-into-two/#6bb5f6b94257

Összegezve: 2018 jó évnek tűnik a bölcs befektető számára. Ez csak néhány a részvényválogatások közül, amelyek valóban megtérülhetnek, de szilárd kereskedelmi oktatás és egy kis piaci tapasztalat mellett rendkívül virágzóvá teheti a következő évet.

Lásd még: A világ 21 leggazdagabb embere 2018-ban

Ne hagyja ki: kriptovalutákat vásárolni, nézni és elkerülni

Ha szívesen olvasta a Trading Education cikkét, kérjük, adjon egy lájkot, és ossza meg bárki mással, aki úgy gondolja, hogy ez is érdekes lehet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector