7 legfontosabb hosszú távú „milliomos-készítő” készlet, amelyet 2021-ben vásárolhat meg

A legjobb 7 megvásárolható készlet, hogy milliomos legyen

Ha olyan befektető vagy, aki arra törekszik, hogy megtalálja a legjobb részvényeket, amelyek stabilitást, megbízhatóságot és nagy jövedelempotenciált adhatnak neked, akkor nézd meg, mivel 7 legjobb „Millionaire-Maker” választékunk van, amelyek tökéletes befektetésnek tűnnek.

A növekedési készletek egy bizonyossága az, hogy a befektetők most minden eddiginél jobban, mint a kihívásokkal teli időkben, fel akarják venni a piacon a legjobb hosszú távú növekedési készletek egy részét és részesei lehetnek.

A növekedési részvények nemcsak vonzó hozamot kínálnak, hanem kulcsfontosságúak a piacon a legjobb növekedési részvények megtalálása, amelyek megbízhatóan keverik a stabilitást a fantasztikus jövőbeli kilátások mentén, különösen, mivel 2020-ig láttuk, hogy bármi megtörténhet. 2021-re és azon túlra nézve az ilyen részvények részvétele rendkívül kifizetődő és izgalmas lehet, mivel folyamatosan új csúcsra nőnek, de erős pénzügyi elemek veszik körül őket.

Bár a nagy tőkésségű részvények, mint például a Microsoft (MSFT), nagy hozamot és stabilitást kínálnak, az ilyen nagyságrendű részvények nem fogják annyira megnövelni a hozamot, mint ezek a „milliomos-készítők”. Ezenkívül a kis tőkésségű részvények más léptékűek, mivel bár ezek a részvények nagy potenciállal rendelkeznek hatalmas növekedési siker elérésére, mégis erős kockázati tényezőkkel rendelkeznek, és rendkívül ingatagak, és ebben a nagyon kihívást jelentő időszakban nem biztos, hogy itt az ideje, hogy kezdjen el ilyen kockázatokat vállalni.

2021-ben megvásárolható 7 milliomos készítő készlet:


Ezeket a legfelsõbb részvényeket, valamint sok mást megvásárolhatja a eToro és 0% díjat fizetni!

Mi teszi a készletet „milliomos-készítővé”?

Ha még nem ismeri a befektetéseket, felmerülhet a kérdés, hogy mitől lesz egy részvény „milliomos-készítő”, és ez a válasz meglehetősen egyértelmű. Az egészséges pénzügyi helyzetben lévő részvény, amely nagy növekedési potenciállal rendelkezik, valamint a stabilitás biztonsági hálóját hozza a lábad alá.

Természetesen házi feladatok elvégzésével tanácsos annak meghatározása, hogy egy részvénybe érdemes-e befektetni a bevételeit. De ha kifejezetten olyan részvényeket kutatunk, amelyek hosszú távon gazdaggá tehetnek bennünket, érdemes megnézni ezeket a részvényeket, és meg kell vizsgálni, hogy hosszú távon milliomos lehet-e az a cél.

Milyen kulcsfontosságú elemeket kell keresnie egy milliomos készítő részvényen belül?

Mint fent említettük, a részvények alapvető elemeinek vizsgálata kulcsfontosságú, amikor bármilyen részvénybe kíván befektetni. De mire kell figyelni egy részvényen belül, az talán az a kérdés, melyre gondolni szeretne.

Először is, minden érdeklődésre számot tartó részvényt érdemes megnézni az iparágban, amelyben az állomány található. Például a kannabiszipar, ez az ipar, amely szárnyalni fog, miközben vezetünk 2021-ben és azon túl, hatalmas növekedési potenciált jelent nem csak az egyes részvények esetében hanem az egész ipar számára.

Másodszor, mielőtt konkrétan megvizsgálnánk a részvények általános pénzügyi alapjait, érdemes megvizsgálni a tőzsdék kapitalizációját, ez nagy jelzés, ha a részvények jelentősen növekedhetnek. Például vegyük az Amazon-ot (AMZN), amelynek piaci korlátja 1,6 billió, reálisan ez a részvény nem fog 10-szer annyival megszaporodni, ami egy ésszerű méretű piaci sapkával rendelkező részvényt nézve reális lehetőségeket rejt magában. kétszámjegyű elérése milliárdokon belül, ez jó tényező, amelyet meg kell vizsgálni, ha ilyen részvényeket keresünk.

Ennek ellenére sok olyan részvény van a piacon, amelyek kisebb piaci kapitalizációval rendelkeznek, és sok kockázati elemet tartalmaznak, míg a közepes kapitalizációjú részvények stabilabb helyzetben vannak, nagy növekedési kilátásokkal.

Itt az ideje, hogy megvizsgáljuk a részvény alapvető elemeit, ezek között szerepel a részvény bevételeinek vizsgálata, hogy lássuk, milyen jól nőtt a vállalat, mintha a részvények vonzó és láthatóan jó bevételnövekedéssel rendelkeznének az évek során, ez jó annak jelzése, hogy egy állomány képes tovább növekedni.

A megnézendő egyéb alapvető szempontok között szerepel a részvény mérlege, hogy lássa, hogyan áll egy részvény pénzügyileg, különféle metrikus arányok alkalmazásával, ideértve a P / E (ár / nyereség arány), a P / S (ár / értékesítés arány) és a ROE ( saját tőke megtérülési ráta). Ezek az arányok világosabb megértést nyújtanak Önnek, ha ezt a részvényt a társaság részvényárának és a társaság egy részvényre jutó eredményének keveréke alapján túllépik vagy alulértékelik, míg a ROE arány megmutatja, hogy az egyes részvényesek saját részvényeinek egyes dollárai mennyi nyereséget termelnek, míg az ÁFA az arány egy másik mérőszám, amelyet a növekedési potenciál megvizsgálására használunk, mivel ez megmutatja, hogyan értékelik az üzletet az eladásokhoz képest.

A részvény becslésének egyszerűsítése érdekében a legjobb elemzésen túlmenően a „72-es szabály” annak megvizsgálására, hogy a részvény potenciális „milliomos-készítő”-e. A 72-es szabály alkalmazható mindenre, ami képes növekedni, csupán arról van szó, hogy elosztjuk a 72-et egy részvény megtérülési rátájával, hogy becsült időt tudjon adni arra, hogy a részvény megduplázza bevételeit.

Miután egyértelműen megadta, hogy mi teszi a részvényt „milliomos készítővé”, mire kell figyelni a részvényen belül, és hogyan lehet megbecsülni, mennyi időbe telik egy részvény növekedése, most itt az ideje, hogy megnézze a 7 felső részvényt A látszólag megalapozott részvények folytatják a siker útját.

1. Starbucks Corp (SBUX)

A Starbucks Corp (SBUX) az amerikai multinacionális kávézó és pörköltkészlet, amely milliók szívét vonzotta szerte a világon, miközben kávéjáért és egyediségéért továbbra is milliókat vonz..

Az amerikai vállalat, amelynek székhelye Seattle-ben (Washington) volt, figyelemre méltó részvény volt, amelybe befektetni tudott, és amelynek befektetői az idő múlásával meggazdagodtak, miközben a vállalat erősségből erővé vált. Az elmúlt napokban ez az állomány nem mutatja a lassulás jeleit, sőt, éppen ellenkezőleg, mivel az állomány továbbra is a legjobb kávét szállítja, és több egyediséget teremt.

A Starbucks Corp beindításához hasonlóan, mint napjainkban a piacon lévő sok vállalat, a koronavírus-járvány bekövetkeztével nehéz idők támadtak, amikor az üzletek bezárása végigsöpört az egész világon, beleértve a mai napig számos olyan üzletet, amelyek jelenleg zárva tartanak a vírus lefoglalása és megakadályozása érdekében , sok üzlet egyáltalán nem kínál szolgáltatásokat.

Ennek ellenére a pozitívumok felülmúlják a márka negatívumait. Amióta a baj 2020-ban érte ezt a kávéállományt, sikerült visszatérnie a pozitívba, amikor egy új normális irány felé haladunk. Nyilvánvaló volt látni, hogy a fogyasztók az egész világon erőteljesen növelték a keresletet, mivel az áruházak, az átruházások és a mobil rendelési szolgáltatások erős márkák voltak a márka számára, és fantasztikus bevételt hoztak a világ minden tájáról, így a Starbucks Corp jó helyzetbe került. pozíciót, ahogy haladunk előre.

A vállalat 2021. január 26-án közzétett pénzügyi negyedévében szilárd előrelépést mutat a jelenlegi globális helyzet ellenére, Kínában 5% -kal nőtt a bolti értékesítés, míg a Starbucks International szegmens 5% -ot ért el évről-évre Kínából származó további lendülettel. , 1,7 milliárd dolláros nettó árbevételt hozva további 1038 új üzlettel, amely növeli az értékesítés növekedését. A nemzetközi szegmens működési bevétele majdnem megegyezett a 2020-as értékkel, mivel az első negyedévben 274,8 millió dollár volt megerősítve, szemben a 2020-as 275,9 millió dollárral.

Az üzletág amerikai oldala kissé elmaradt a korlátozások és a Covid-19 által a kávémárkára gyakorolt ​​hatás miatt. A nettó árbevétel 6% -kal, 4,7 milliárd dollárra csökkent 2020 első negyedévéhez képest, az üzemi jövedelem természetesen csökkent, mivel művelet, amely -26% -kal 813,5 millió dollárra csökkent, szemben a 2020-as 1,1 milliárd dollárral. 105 új üzlet nyitott az Egyesült Államokban, azonban ez hosszú távon kétségtelenül növeli a márka bevételeit.

A Starbucks összességében megerősítette, hogy 2081. első negyedévében 278 új üzlet nyílt, ami 4% -os növekedést jelent az előző év azonos időszakához képest. A nettó bevételek összegyűjtése összesen 6,7 milliárd dollárt hozott ehhez az állományhoz az első negyedév során, 5% -kal enyhén csökkent, ami elsősorban a Covid-19 miatti fogyasztói eladások hiánya miatt volt, ideértve a részvények működési árrését is 3,7% -kal alacsonyabb éves szinten és a GAAP részvényenkénti nyeresége (EPS) 0,53 dollárral csökkent, 0,21 dollárral kevesebb, mint egy évvel ezelőtt.

Valamennyi részvény bevételről számolt be, bár a nemzetközi szegmensen kívül hátrányt mutat, valójában pozitív hír a részvény számára. Ha megnézzük a keresletet ezekben a kihívásokkal teli időkben, beleértve a Starbucks Rewards hűségprogramot, amely az Egyesült Államokban 28 millióra nőtt, ez 15% -os növekedés évről évre, még bizonytalan időkben, korlátozásokkal.

A jövőre nézve a Starbucks arra törekszik, hogy 2021-ben jelentős növekedéssel növekedjen és haladjon előre, és kétségtelenül az évek során, mivel ez a piac az, ahová sokan vonzódnak. A Starbucks 2021-es pénzügyi iránymutatásában részletezte, hogy a globális árbevétel-növekedés 10% és 23% közötti arányát kívánja archiválni, nagyjából 2150 új boltnyitás és 1110 nettó új áruház nemzetközi iránymutatása és 28-29 milliárd dolláros konszolidált árbevétel az év végi összefoglaló.

A növekedési potenciál mindenképpen látható. Azonban most megvizsgálva ennek az állománynak az értékeléseit, beleértve a részvényárfolyamot és az EPS arányt, amely úgy néz ki, hogy kissé tartja magát a magasabb oldalon, 105,30 dolláros részvényárfolyamot és 0,56 dolláros EPS-t tartva, potenciálisan ténylegesen helyesen van beállítva, tekintettel arra, hogy ezt az állományt elérhetjük, ha előre vezetünk.

A Starbucks vitathatatlanul nem fog óriási hátrányt tapasztalni a részvényárfolyamán belül, különösen, mivel közelebb vezetünk a korlátozások enyhítéséhez az elkövetkező hónapokban, ami most ideális alkalom arra, hogy elkezdjünk keresni és befektetni ebbe a vezető kávékészletbe, amelynek mindenképpen megvan a feltétele egy milliomos részvény a befektetők számára, amelyet erős múltbeli rekordjával bebizonyított.

2. Green Thumb Industries Inc. (GTBIF)

GTBIF készlet

Nem meglepő, hogy egy ilyen várva várt iparág részvényei felsorolják a legfontosabb részvények listáját, amelyek gazdaggá tehetnek. A Green Thumb Industries Inc. (GTBIF) ezt a listát kannabiszkészletként készíti el, amelyet érdemes megvásárolnia 2021-re..

A Green Thumb Industries büszke arra, hogy a legmagasabb színvonalon nyújtja a fogyasztókat az orvosi és szabadidős használatra szánt biztonságos és jó minőségű kannabisz termesztésével és kiszolgálásával, azzal a határozott céllal, hogy egészségre, boldogságra és kényelemre élvezze a kannabiszt..

A kannabiszgyártó cég különféle márkákon, például a Dogwalkers-en és a Beboe Therapies-on keresztül kínál termékkínálatát, hihetetlen és még sok más az édes csemegéktől az olajokig. Az Egyesült Államok 11 államában helyezkedik el, és egy új üzemben található üzemben található az illinois-i Oglesby-n belül, amely termékeket üzemeltetett, gyártott és forgalmazott minden csatlakozásához, valamint New Jersey-ben és Ohio-ban található képes létesítményekkel. De ennek a kannabisz állománynak stabil a jelenléte Illinois államban, amely egy ország otthona, másrészt Illinoisban megnőtt a kannabisz iránti fogyasztói kereslet, ami egy másik erős bónusz ennek az állománynak, mivel jelenleg több üzletük van ezen a területen államban, mint bármely más az Egyesült Államokban.

Noha az üzleti fejlődés megerősítést nyert, a vállalatok harmadik negyedéves jelentésében szereplő kulcsfontosságú adatok most úgy néznek ki, hogy ez a kannabisz állomány olyan, amelyet érdemes megismernie és gyorsan.

A társaság harmadik negyedéves jelentésében beszámoltak arról, hogy a negyedév „kiváló” három hónapos időszak volt, mivel a társaság kiváló eredményeket produkált, 31,3% -kal nőtt a harmadik negyedévben, hozzájárulva az 131% -os, éves összehasonlításban megdöbbentő növekedéshez, 157,1 millió dollárra. Az árbevétel növekedését a fogyasztói csomagolt termékek és kiskereskedelem erőteljes növekedése nyomta, ami a bruttó árrés 55,4% -ra emelkedését eredményezte a második negyedévben elért 53,2% -ról.

Illinois állam lett a 11. állam, amely 2020-ban legalizálta a szabadidős kannabisz-használatot. Ez hatalmas kereslet-növekedést okozott, ami a kannabiszállomány eladási mutatóit tetőn keresztül tolta, és mivel egyre több állam megerősíteni kívánja a marihuána szabadidős használatáról szóló jogszabályokat, tekintettel ezekre a készletekre pozitív pénzügyi helyzet és az államok, amelyekben jelenleg működik, legyen szó akár saját üzleteikről, akár különféle partnermárkákról, ennek ennek az állománynak kell kedveznie a növekvő siker érdekében.

A társaság 2020. szeptember 30-i állapotában megerősítette, hogy pénzügyi helyzete kétségtelenül erős volt: a forgóeszközök összege 159,1 millió dollár volt, beleértve a készpénzt és a pénzeszköz-egyenértéket 78,1 millió dollárban, a fennálló tartozás pedig 97,1 millió dollár volt. Ez a kannabiszállományt nagyon magasra tette. vonzó pénzügyi helyzet.

Jelenlegi 36,44 dolláros részvényárfolyamot tartva, amely az elmúlt év során az iparág közelmúltbeli eseményeinek és a cégen belüli eseményeknek köszönhetően egyre nőtt, a részvény 52 hetes tartományt tart, a legalacsonyabb 4,08 dollár és a legmagasabb 38,45 dollár között..

Ez minden bizonnyal egy olyan marihuána állomány, amely megalapozza és elősegíti, hogy hosszú távon kilátásba kerüljön a milliomos részvény, és hogy egy ilyen virágzó ipar részese lehessen, amely a következő években szárnyalni fog.

3. Square Inc (SQ)

Az amerikai pénzügyi szolgáltató társaság a listán a nagy potenciállal rendelkező részvényként következik.

Mivel a világ továbbra is erőteljesen beköltözik a digitális világba, a Square Inc. (SQ) bebizonyosodik, hogy egy vállalat, erős ökoszisztémáival, amelyeket a spektrum mindkét végéhez, az eladókhoz és a vevőkhöz terveztek, valamint új adalékokkal, miközben javítani vagy hozzáadni kíván. új előnyökkel jár kreatív alkotásaik iránt.

Onnan, ahol a Square Reader eszközzel kezdődött ez az állomány, a mai nap előrehaladt és kiterjedt különböző utakra, és sikeresnek bizonyul, különösen 2020-ban, mivel a koronavírus-járvány számos kihívást jelentett az üzleti tulajdonosok számára szerte a világon..

A társaság legújabb Cash Cash nevű létrehozásával, amely 2013 végén Square Cash néven lépett pályára, ez az alkalmazás az elmúlt években számos pozitív okból kifogásolható volt, mivel könnyű és egyszerű lehetőséget kínál az egyének számára, hogy kézben tartsák számláikat. . Az alkalmazást úgy tervezték, hogy pénzátutalásokat fogadhasson és küldhessen az alkalmazáson vagy a weboldalon keresztül, valamint új előnyöket is tartalmaz, beleértve a közelmúltbeli funkciót, amely lehetővé teszi az egyének, szervezetek és cégtulajdonosok számára, hogy saját adókat rendezzenek és válogassanak. Ez csak egy a sok közül jellemzők.

Amit az emberek nem tudhatnak, amellett, hogy ennek a részvénynek sok sikeres úton van a keze, sok vendéglátó-ipari kiskereskedő is használja a Square Register szolgáltatást, amely tranzakciók feldolgozására szolgál az ügyfelek számára, akik betéti vagy hitelkártyás módszerrel fizetnek..

Ebből a szempontból ez az, ami óriási sikert aratott ennek az állománynak az év során, mivel a vendéglátó szektor hatalmas ütést ért el a Covid-19 járvány által, amelynek eredményeként az SQ állomány eltalálta ezt az utat. De mi ment ebbe az állományba az év során? A készletek képessége, amely segíti az egyéneket, akik távolról működnek szervezeteikkel és vállalkozásaikkal szerte a világon, beleértve a Cash App alkalmazást is.

Ennek az állománynak a harmadik negyedévi eredményein belül egyértelműen látható, hogy a Covid-19 járvány jelentősen segítette ezt az állományt abban, hogy lássa valódi lehetőségeit, mivel szinte minden pénzügyi terület pozitív színben haladt előre. A bruttó nyereség 794 millió dollárt ért el 59% -kal, éves összehasonlításban, az eladó bruttó nyeresége 409 millió dollárt ért el 12% -kal az előző év azonos időszakához képest. millió. A vállalat emellett a korrigált EBITDA 38% -kal, 181 millió dollárra emelkedett.

Ezek a számok enyhén szólva lenyűgözőek, és most, hogy az egyének jó úton haladnak a zökkenőmentes működés mellett, ennek az állománynak még mindig hatalmas növekedési lehetősége van arra, hogy előre archiváljon, olyannyira, hogy a Wall Street elemzői tudatos „Buy” minősítést kaptak. a Wall Street-i elemzők közül 36-ból 18 „Strong Buy” besorolást kapott.

De ez a vállalat, mint sokan, megtartja hátrányait, amelyek a magas értékelésen látszanak. Figyelembe véve a tizenkét havi 373,63 P / E mutatót elért vállalatokat, a részvény értékelése azt jelzi, hogy az kétségtelenül túlértékelt.

Bár ez a részvény minden bizonnyal ígéretes és gazdag hozamot eredményezhet, érdemes potenciálisan hátradőlni, amíg a részvény ára ésszerűbb értéket nem mutat.

4. Fiverr International LTD (FVRR)

Az izraeli vezető szabadúszó online piactér egyedülálló erőt nyújt, amelyet nem szabad félvállról venni, mivel ez az állomány hihetetlenül jól sikerült.

Úgy tervezték, hogy mind a vevőket, mind az eladókat vonzóvá tegye különféle szolgáltatások széles skálájával, beleértve az írást a grafikai tervezéshez és mindezek közé, azóta a világ 200 legnépszerűbb webhelyének listáján szerepel, és 2020 februárjától számoltak be róla. Beszámoltak arról, hogy a vállalat a 2019-es pénzügyi évre vetítve 107,1 millió dolláros éves bevételi eredményt, amely egy 2010-ben indult társaság számára egyre közelebb áll a nagymértékben növekvő slágerállományhoz.

A legfrissebb hírek szerint ez a részvény tovább gyorsul és új távlatokba nő, mivel a Fiverr International éppen megerősítette a Working Not Working friss akvizícióját, amely a Fiverr-hez hasonló amerikai kreatív platform, amely segít a kreatív egyéneknek megtalálni a következő szabadúszó lehetőségeket, amelyhez ez a részvény a mai piac legnagyobb és legerősebb márkáival működik.

E hír nyomán a vállalat részvényeinek árfolyama emelkedett, amely ma 323,10 dollárt tesz ki, és egy részvény árfolyama 2020 folyamán folyamatosan emelkedett új csúcsára.

A társaságok legfrissebb harmadik negyedéves eredményein belül ez az állomány bebizonyította, hogy vakító számokat lehet archiválni, amelyekhez kétségtelen, hogy ezeket az eredményeket a Covid-19 járvány ösztönözte és gyorsította fel ezekre az új csúcsokra. A vállalat éves szinten 88% -os árbevétel-növekedésről számolva óriási 52,3 millió dollárra nőtt, aktív tagjaival 37% -kal, 3,1 millióra nőtt, miközben az egyének több szabadúszó munkalehetőséget keresnek.

Az FVRR részvények nagyobb képét tekintve a pénzügyi kilátások várhatóan alig több mint 80% -ot fognak elérni évről évre, körülbelül 186 millió dolláros iránymutatással, a korrigált EBITDA értéke 8,5 millió dollár – 9 millió dollár lesz, amely felülmúlja az FT 2020 előtt 4,5-6,5 millió dollár iránymutatás.

A vállalat, amint azt a fentiekben említettük, szilárd piaci részesedéssel rendelkezik, mivel úgy tűnik, hogy bővülni fog, és ezt már megtette, mivel arra törekszik, hogy potenciálisan a piac legnagyobb szabadúszó piacává váljon, és erre több mint elegendő hely van az állomány még sok éven át növekszik.

A listán szereplő többi vágyakozó izzó részvényhez hasonlóan az FVRR értékelése szempontjából is gazdagnak tűnik, árfolyama március óta majdnem 14-szeresére nőtt, ahol ma a piacon áll, ezért az ideális időpontban várni kell arra, hogy erre a részvényre ugorjon. a legjobb megoldás.

Az állomány egyéb kulcsfontosságú alapjait tekintve természetes egyensúly mutatkozik, beleértve az egészséges működési cash flow pozíciót, 9,45 millió dollárt, a részvények haszonkulcsa növekszik, amely eléri a jövedelmezőséget, és az elmúlt évben majdnem elérte a 25% -ot, azonban az FVRR – a részvényarány azt mutatja, hogy a részvény magas oldalon van, 0,45-nél.

Nem tagadható, hogy még mindig van bőven mozgástér, mivel ez az állomány továbbra is együttműködik a kreatív szabadúszó egyének között az egész világon, és a világ az elkövetkező évek során is mélyebbre merül a digitális világban, ennek a részvénynek valóban megvan a maga határozott célja olyan részvénygé válás, amely hosszú távon kilátásba helyezheti a milliomos státusz elérését. De ennek a részvénynek a megfelelő áron való részvétele a legnagyobb tanács, mielőtt egyenesen beugrik.

5. Brookfield Asset Management Inc. (BAM)

A változatosságot fokozva a Brookfield Asset Management Inc (BAM) eléri a legjobb részvények listáját, amely képes hosszú távon jó hozamot elérni..

Az alternatív vagyonkezelő társaság, amelynek irodája New Yorkban, Torontóban, Londonban, Sydney-ben és Rio De Janeiróban van, az ingatlanokra, a megújuló energiára, az infrastruktúrára és a magántőkére összpontosítja látványosságait, és a vállalat látványos eredményeivel teljesített.

Először is, a vállalat 2021-ben felgyorsította az elkövetkező növekedési kilátásokra vonatkozó terveit, óriási 44 milliárd dollárral ruházta be a társaságot, mivel hosszú távon igyekeznek terjeszkedni és szabad működési cash-flow-val rendelkeznek az esetleges további extrákért.

Másodszor, a társaság legfrissebb adatait a negyedik negyedévben megvizsgálva, nettó jövedelme 1,8 milliárd dollárt ért el, és rekordalapok 2,1 milliárd dollárt értek el a növekedés és az értékesítés miatt. Nem beszélve a harmadik fél további útjairól, amelyekben a vállalat is részt vesz, amelyek az év során hozzávetőlegesen 40 milliárd dollár harmadik fél alaptőkét gyűjtöttek össze.

A társaság emellett erős osztalékállomány, amely szilárd osztaléknövekedést ért el 8% -ra, részvényenként 0,13 dollárra, amelyet 2021 március 31-én kell kifizetni a részvényeseknek..

Ezen az vagyongazdálkodási részvényen sokat kell dicsérni, de vannak olyan leértékelő pontjai is, amelyeket érdemes megvizsgálni, beleértve az adósság / saját tőke arányát, amely jelenleg magas, 5,92, de ha ez a részvény továbbra is hajt és halad előre miközben az adósságszintjét az adott időszakban csökkenti, ez nem okozhat aggodalmat ezen állomány miatt.

Ezen részvény 42,95 dolláros részvényárfolyama alapján, amelyet az év folyamán ingatagnak tekintettek, mivel olyan gyorsan emelkedett, mint aminek csökkenteni látszott. De más metrikus arányok alapján, ideértve a PB-t (könyv ár) és a P / E arányt 22,49, jó értéket képvisel ez az állomány.

A Brookfield Asset Management Inc. minden bizonnyal olyan részvény, amely erős és ígéretes kilátásokkal bír a nagy részvényeket elérő részvénygé váláshoz, sőt, elemzők még úgy vélték, hogy ez a részvény a becslések szerint 40% -kal többet ér, mint ahol a részvény jelenleg van jelenleg ül, ami megerősíti a fenti pontot, miszerint ideális idő befektetni ezt a részvényt.

6. Illumina Inc. (ILMN)

Az Illumina Inc. (ILMN) amerikai egészségügyi társaság egy biotechnológiai vállalat, amely a milliomos részvénygé válás lehetőségeivel rendelkezik, amint azt bebizonyította..

Az a cég, amely különféle rendszereket fejleszt, gyárt és forgalmaz a genetikai variáció és a biológiai funkciók elemzése érdekében, valamint különféle piacokat kiszolgáló termékeket és szolgáltatásokat kínál, olyan szinten működött, hogy 73,69 milliárd dolláros piaci felső határt sikerült elérnie. folyamatos sikere.

Bár ezt a részvényt egészségügyi óriásnak tartják, amelyre nézve is van, mégis van lehetősége a befektetők nagyon gazdaggá tételére, amint azt említettük, mivel tovább fejlődik és növekszik, ami a befektetőket már eddig is meglehetősen gazdaggá tette. . A Wall Street elemzői azt jósolták, hogy ez az egészségügyi részvény évente 20% -kal növeli bevételeit, miközben 6 „Strong Buy” besorolást kap, ami átfogó konszenzust eredményez a részvényre vonatkozóan.

A társaság legutóbbi eredményeit a negyedik negyedévben tekintve sok várakozást felülmúlt. A negyedik negyedévben a vállalat árbevétele 20% -kal, 953 millió dollárra nőtt, meghaladva az előrejelzéseket, és részvényenként 1,22 dollár is meghaladta a várakozásokat, és ezzel még nem fog véget érni, amikor a világ közelebb kerül ahhoz, hogy kijöjjön a koronavírus-világjárvány árnyékából, amely több erőt képes lehetővé tenni. vezessen.

Ma az Illumina Inc. részvényárfolyama 504,76 dollár, amely az elmúlt évben 75% fölé ugrott, és a többi részvényhez hasonlóan ez a részvény is a piaci és az iparági átlag fölött kereskedik, ezen részvény P / E aránya alapján, de jó áron néz ki, amikor 15/68-as P / B arányához képest. Ennek a részvénynek a gazdag értékelése ellenére a teljes szállítás és a lenyűgöző mennyiségű kézbesítés megtartja, ha megfelelő áron fogja el ezt az állományt.

7. Splunk Inc. (SPLK)

Az utolsó részvény, amely a 7 legfontosabb részvény listáján szerepel, a Splunk Inc. (SPLK).

A Splunk Inc egy san-francisco-i székhelyű szoftvergyártó cég, amely szoftver gyártására specializálódott a gép által előállított adatok keresésére, monitorozására és elemzésére.

A társaság legfrissebb harmadik negyedéves jelentéséből egy nyilatkozat, amely a vállalat vezérigazgatója, Doug Merritt összegzi ezt a szoftverállományt, önmagáért beszél az állomány jelentéseivel együtt.

“A bizonytalan piaci körülmények ellenére is a Splunk továbbra is az egyik leggyorsabban növekvő vállalat a vállalati szoftverek történetében.” nyilatkozta Doug Merritt, a Splunk Inc. vezérigazgatója.

A részvény teljesítőképességét tekintve a teljes bevétel, bár 11% -kal, 559 millió dollárra csökkent az előző év azonos időszakához képest, a különböző szektorok emelkedtek, beleértve a Cloud ARR-t 71% -kal, yoY-val 630 millió dollárra, a felhő-bevétel 80% -kal, yoY-ra 145 millió dollárra, az összes ARR pedig 44% -kal YoY 2,07 milliárd dollárra.

Ez csak néhány kiemelés a harmadik negyedéves jelentésben, valamint az új üzleti események megerősítése, mivel a vállalat több vállalkozást szeretne felvásárolni a keverékbe, és ezáltal további jövőbeni növekedési potenciál járulhat hozzá a világon elterjedt vállalatokon belül.

A részvény negyedik negyedévét tekintve a vállalat útmutatást adott a teljes bevétel várhatóan 650 és 700 millió dollár között lesz, és a nem GAAP szerinti működési árrés várhatóan -4 és 3% között lesz, reális kilátást nyújtva a részvénynek..

Kétségtelen, hogy a Splunk adatszolgáltatásai tovább fognak fejlődni, és potenciálisan sok vezető vállalat szeretne profitálni szoftvereiből, és semmi sem indokolja, hogy az elemzők azt jósolják, hogy ez a részvény 2025-re potenciálisan megduplázódik az eladásokon belül.

Konszenzusos „Vásárlás” besorolás alapján ez az állomány kétségkívül a jövedelmezőséget éri el, mivel előrelép a teljesítés érdekében, különösen akkor, ha ez a részvény eléri az évi 24% -os előrejelzéseket.

Összegzés

És ott van 7 legjobb részvény, amelyek olyan helyzetben vannak, amely potenciálisan arra késztetheti a befektetőket, hogy hosszú távon milliókat keressenek.

Mindezek az ígéretes részvények stabil, jó pénzügyi helyzetben vannak, bár néhány még nem biztos, hogy nyereséges, mégis képesek arra, hogy az idő előrehaladtával ilyenek legyenek. Ezek a fantasztikus befektetések nagyszerű kiegészítéseket jelentenek a hosszú távú megtartás érdekében, mivel el akarja érni ezt a hatjegyű összeget, miközben a sokféle más részvényekkel bővíti gyűjteményét..

Ha még nem ismeri be ezeket a kiválasztott részvényeket, ezek nagyszerű kiegészítések a portfólióhoz, akkor egy olyan részvény, mint a Starbucks Corp (SBUX), nagyszerű kezdő lépés lehet, mivel nagyszerű növekedést kínál, miközben haladunk előre, különösen jó helyzetben. ár, amely nagy hozamhoz vezethet.

Ha Ön tapasztalt befektető, a kannabisziparon kívül a Fiverr International LTD (FVRR) olyan részvénynek tűnik, amely hatalmas kilátásokkal tekint előre, miközben dominálni kíván.

Bár ezek a részvények pozitív kilátásokkal rendelkeznek, bölcs dolog további kutatásokat végezni, mielőtt befektetnek a választott részvényekbe, mint minden részvény esetében, amelyek saját kockázati elemeket jelentenek.

eToro – Vásároljon részvényeket 0% jutalékkal

etoro bróker

Az eToro hosszú évek óta megbízhatónak bizonyult a tőzsdén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A tőkéje veszélyben van. Egyéb díjak merülhetnek fel

Olvass tovább:

Készletek kiválasztása: Teljes útmutató az új befektetők számára

7 brit osztalékkészlet, amelyek most megvásárolhatók, és vonzó jövedelemforrást kínálnak

Mik a következő készletek, amelyek 2021-ben felrobbannak?

Milyen top 15 készlet fog felrobbanni 2021-ben?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector