7 olyan marihuána készlet, amelyet 2021-ben értékelni lehet

7 marihuána-készlet növekedni fog 2021-ben

Szeretne 2021-ben a legjobb marihuána-készletekbe fektetni? A legjobb marihuánakészletekbe kíván befektetni, amelyek a legjobb értéket nyújtják Önnek?

7 marihuána készlettel állunk rendelkezésére, hogy megvásárolhassa az elkövetkező évre.

A marihuána készletek 2021-ben felértékelődtek

2021 a kannabiszipar évét várja.

Nyilvánvaló az az izgalmas buzz-érzés, amely körülveszi ezt az ágazatot, mivel a befektetők szerte a világon egyre jobban figyelnek az ipar izzó teljesítményére. Még inkább, mivel Joe Biden megválasztott elnök veszi át az irányítást, és a demokraták a következő hetekben irányítják az Egyesült Államokat.


Ez az év várhatóan a kannabiszipar és az USA potenciális fordulópontja lehet, akik potenciálisan több, vagy ha nem az összes amerikai állam úgy döntenek, hogy legalizálják a marihuánát a termék szabadidős vagy orvosi felhasználására.

Ha a fentiek történnek, amelyek valószínűbbek az idő előrehaladtával, akkor nem tagadható, hogy ez az iparág lesz a piacon előrelépő legjobban teljesítő iparágak egyike.

Tehát a játék megelőzése érdekében úgy döntöttünk, hogy 7 marihuána készletet vizsgálunk meg, amelyek 2021-ben felértékelődhetnek, ami szintén tökéletes kiegészítője lehet a portfóliónak.

Ha a marihuána készletek érdeklik, feltétlenül olvasson el további két cikket az izzó készletekről, amelyek megvizsgálják a társaságok 2020-as teljesítményét a The Best 11 Performing Cannabis Stocks in 2020-ban.

Itt talál egy listát a virágzó kannabisz-készletekről, valamint a legjobban teljesített marihuána-állományok bontását.

A legjobb 7 marihuána készlet 2021-ben:

1. GrowGeneration Corp (GRWG)

2. Cresco Labs Inc. (CL)

3. Tilray Inc. (TLRY)

4. Green Thumb Industries Inc. (GTBIF)

5.. Aphria Inc. (APHA)

6.. Canopy Growth Corp (CGC)

7. Planet 13 Holdings Inc. (PLNHF)

Vajon 2021-ben végre életre kelnek-e a marihuána-készletek? Ha igen, ez a 7 legjobb választás lehet a legjobb befektetési lehetőség 2021-ben.

1. GrowGeneration Corp (GRWG)

Konszenzusértékelés: „Erős vásárlás”

Az első állomány a kannabisz állományok listáján, amelyek 2021-ben felértékelődhetnek, a GrowGeneration Corp.

Mivel az év eleje folyamatban van, ez az állomány már jó és pozitív helyzetben van, mivel az iparág idén szépen robbanni készül.

A GrowGeneration Corp lenyűgöző 2020-at mutatott be, amelyet a vállalat negyedéves pénzügyi beszámolói is megerősítettek, a vállalat legfrissebb harmadik negyedéves jelentése pedig megerősítette a vállalat erős pozícióját 2021-ben.

A GRWG rekordösszegű, 55 milliárd dolláros bevételt jelentett 2020-ban, nem beszélve arról, hogy a vállalat különféle akvizíciókat hajtott végre és jelenleg is folyamatban van, ami minden további bevétel, amelyet a nagyobb kép teljes bevételébe kívánnak hozni a vállalat előrehaladtával.

Lenyűgözően hangzik, igaz? Úgy tűnik, és nem tűnik úgy, hogy hamarosan lelassulna.

A vállalatnak több mint 36 kiskereskedelmi üzlete van, köztük az elosztó irodák, így az Egyesült Államok legnagyobb hidroponikai szállítója.

Mivel a GRWG bruttó nyeresége szintén 27% -kal nőtt 2020 első kilenc hónapjában, a 2021-re vonatkozó előrejelzések majdnem duplája a vállalatok 2020-as teljesítményének.

A GrowGeneration Corp teljes 2021-es útmutatást ad 280–300 millió dollár értékben, szemben a 2020-as 185–190 millió dolláros útmutatással.

A részvény mai részvényárfolyama ma 50,31 dollár, és a Wall Street-i elemzők 1 éves átlagos árcéllappal 31,17 dollárt bocsátottak ki, a legmagasabb részvényárfolyam 45,00 dollár, a legalacsonyabb pedig 8,00 dollár..

Ez a részvény nemcsak értéket tud nyújtani Önnek, hanem együtt jár a növekedéssel és lendülettel, valamint egy olyan készlettel, amely kivételes hosszú távú befektetésnek számít, mivel a kannabiszipar sikerrel virágzik.

2. Cresco Labs Inc. (CL)

CRLBF készlet

Konszenzusértékelés: „Vásárlás”

A Cresco Labs Inc egy amerikai kannabiszcég, amely marihuánát szállít orvosi és rekreációs célokra egyaránt.

A vállalat egyedülálló üzleti tevékenységet folytat, amely nemcsak a befektetőket vonzza, hanem a fogyasztókat is. Mivel az Egyesült Államok egyre több államhoz közelíti meg a szabadidős marihuána használatának legalizálását, a cégek márkái egyedi előnyökkel is kiegészítik a termékeket.

A „Mindy’s Brand” néven forgalmazott vállalatok termékei marihuána-édes kollekciót kínálnak, ahol a marihuánát csokoládéra, gyümölcsrágóba és egyebekbe tömörítik, ami az Egyesült Államokban legalizált államokban fogyasztói sikernek bizonyul..

A vállalat termékeinek egyedi értékesítésével együtt a Cresco célja a kannabisz és a kannabisztermékek „normalizálása, professzionalizálása és forradalmasítása” az államok körül.

Ami a vállalat nagykereskedelmi sugárútját illeti 2021-ben és azon túl, a Cresco több mint 550 kórházhoz fér hozzá, ahol termékeit el lehet adni és megvásárolni saját üzletük megnyitása és működtetése mellett..

A társaság legfrissebb negyedéves jelentésében közzétett pénzügyi helyzet tekintetében a Cresco rekord bevétele 153,3 millió dollár volt, 59 millió dolláros növekedés és lenyűgöző 62,8 millió dolláros kiskereskedelmi bevétel nőtt 60% -kal a tavalyi 2019 negyedévhez képest.

Megerősítette, hogy ez a harmadik egymást követő negyedév volt a kannabiszgyártó vállalat számára, amelynek bevételei meghaladták a 40% -ot. Úgy gondoljuk, hogy ez a rekord nem fog ezzel véget érni.

A részvény jelenlegi árfolyama 12,08 dollár, és kannabisz-részvényként jelölték meg, amely „nyereséges befektetési lehetőség” lehet az elemzők részéről, akik figyelték a részvény alakulását az elmúlt években.

Az elemzők megadták a részvényre vonatkozó előrejelzéseiket is, az 5 éves bevételi beruházás várhatóan + 28,66% körül lesz, a részvényár-előrejelzés pedig 15,54 dollár 2026-ig vezet.

A Cresco Labs Inc. egy csodálatos értékű részvény, amely 2021-ben gyarapodhat, és jó hosszú távú befektetési kiegészítő.

3. Tilray Inc. (TLRY)

Konszenzusértékelés: „Hold”

A tilray Inc., a kanadai gyógyszeripari és kannabiszgyár bekerült a 7 részvény közül az egyikbe, amelyek 2021-ben felértékelődhettek.

A kanadai vállalat, amelynek központja Torontóban található, Ontario nemzetközi szinten is működik, valamint erősen jelen van Kanadában és az Egyesült Államok piacán.

Nemcsak egyedüli jelenléte érezhető, hanem a társaság a múlt hónapban, 2020 decemberében beolvadt Aphriába is, amelyet mára a világ legnagyobb marihuána-társaságának neveztek el.

Bár a legfrissebb jelentések és adatok szerint ez az állomány lemarad versenytársairól, ez még nem jelenti azt, hogy ezt a kannabiszkészletet el kell dobni. Valójában úgy gondoljuk, hogy ez az állomány 2021-ben szépen fel tudna értékelni.

A társaság részvényeinek árfolyama az elmúlt napokban emelkedett, és bebizonyította, hogy a részvények 38,1% -kal emelkedtek az elmúlt hónapban a Zacks jelentés szerint, és a napok előrehaladtával megnövekedett Zacks konszenzus becslést is kapott, jelezve, hogy a részvény egyre inkább népszerű és szilárd a napok múlásával.

2020-ban az orvosi állomány, a TLRY, teljes bevétele 51,4 millió dollár volt, amely a korábbi bevételi eredmények szintjén maradt. A kannabisz szegmens bevételei 11% -kal csökkentek, amelyet számos ok igazolt, többek között az értékesítés nagy részének beszüntetése és a kanadai orvosi értékesítés csökkenése. A felnőtteknek szánt gyógyszerek és a nemzetközi orvostechnikai termékek értékesítése azonban 26, illetve 46% -kal növekedett.

Tekintettel arra, hogy a koronavírus-járvány a világon is óriási hatással volt, ez is kis mértékben hozzájárulhatott a kannabisz-állomány eredményeihez.

Mindazonáltal úgy gondoljuk, hogy a TLRY még mindig nagyobb növekedést és erőt tudhat maga mögött, ami miatt ez az állomány jó értékű részvényt jelent 2021-ben.

4. Green Thumb Industries Inc. (GTBIF)

GTBIF készlet

Konszenzusértékelés: „Vásárlás”

Egy másik amerikai kannabisz állomány, amely 2021-ben nagy növekedést és értéket kínál, a Green Thumb Industries Inc..

2020-ban beszámoltak arról, hogy a GTBIF „kiszabadította az utcai elvárásokat” az évi pénzügyi eredményeivel.

A társaság 31,1% -os növekedést ért el 157,10 millió dollárig, harmadik negyedévében, korrigált EBITDA-jával 48,7 millió dollárral..

Végül a társaság nettó jövedelemről szóló jelentése, amelyet 2020 harmadik negyedévében jelentettek be, 9,6 millió dollárt eredményez, ami hatalmas növekedést jelent a 2019-es nettó veszteséghez képest, 14,6 millió dollárhoz képest. Ez az eredmény önmagában sokatmond arról, hogy a vállalat hogyan kíván folytatni az évet és a továbbiakban is.

Tehát mitől jó ár-érték arányú a Green Thumb Industries?

A Green Thumb Industries többszintű szolgáltatója a jövőt tekintve jelentős növekedési potenciállal rendelkezik.

Noha a vállalat több mint 50 gyógyszertárat kínál és üzemeltet, a vállalat csaknem 100 üzlet megnyitásával és 13 gyártási lehetőséggel rendelkezik. Minden üzlet engedélyezett államokban található, mivel a jelenlegi kereskedelmi engedélyük lehetővé teszi.

A GTBIF részvényekről tudni kell egy másik tényezőt, hogy nagyon erősen üzleti gondolkodású részvényről van szó, ami az üzemeltetést illeti, vagyis szelektívek azzal a hellyel, ahol az USA-szerte működő államokban működtetnek, mivel célja, hogy hogy hol szerezhetnek nagy fogyasztói bevételt a piaci részesedéssel együtt.

Ami a cég termékeit illeti, ezeknek nincs kérdőjelük. Nyilvánvaló, hogy minden gyógyászati ​​és rekreációs termék iránti igény nagyobb, mint valaha.

A Green Thumb Industries a jelenlegi helyzetben olyan értékpapírnak számít, amelynek nagy növekedési potenciálja van a következő évben és azon túl is. Ez az állomány az egyik legkedveltebb kannabiszkészletünk, amelyet 2021-re vásárolhatunk meg.

5. Aphria Inc. (APHA)

Konszenzusértékelés: „Vásárlás”

A pillanatnyilag növekvő kanadai kannabiszgyártó szintén jó befektetés a hosszú távú kilátások szempontjából.

Mint fent említettük, ez az Aphria állomány 2020 decemberében összeolvadt a Tilray-vel (TLRY), amely jelenleg a piac egyik legnagyobb, vagy ha nem a legnagyobb bevételt tekintve..

De a vállalat egyelőre nem állította meg azt a kalandját, hogy további vállalatokat vegyen fel a keverékbe. 2020-ban megvásárolta az APHA a StreetWater Brewing vállalatot, az Egyesült Államok egyik legnagyobb kézműves sörgyártó cégét is.

És ki mondja, hogy a vállalat nem kíván tovább bővülni, ahogy halad az idő. Mivel a kannabisz-tőzsdén megszerzési királynak nevezték.

Aphria önállóan jó növekedést ért el és 75% -kal nőtt az elmúlt évben.

A részvényt az előre haladó elemzők konszenzusos „Vásárlás” besorolással értékelték.

A társaság növekedési kilátásai miatt ez az állomány jó ár-érték arányú részvényt vásárolhat.

6. Canopy Growth Corp (CGC)

Konszenzusértékelés: „Hold”

Oké, bár ezt az állományt a piac legnagyobb kannabisz állományának tartják, ez az állomány mégis nagy hozamot adhat a befektetőknek, ezért került ez az állomány a legjobb 7 közé.

Ha még nem ismeri ezt a részvényt, akkor ez a részvény gazdag lett a Constellation Brands (STZ) részvénybefektetéseiből származó készpénzben. Azok számára, akik nem biztosak abban, hogy kik az STZ-k, a Constellation Brands Inc az alkoholos italok amerikai gyártója és forgalmazója, és véletlenül az USA legnagyobb sörimport vállalata..

A jelentések szerint az STZ jelenleg a Canopy kiemelkedő részvényeinek körülbelül körülbelül 38% -ával vagy annál nagyobb hányadával rendelkezik.

Tökéletes hosszú távú befektetésnek tartott CGC készletek rendelkeznek készpénzzel is a fejlődés és a további fejlődés érdekében, különösen még inkább annak fényében, ami a kannabiszipar számára várható lesz ebben az évben.

A több készpénz megléte nagyobb teret kínál az új projektek terjeszkedésének, például több létesítmény létrehozására és működtetésére, sőt arra törekszik, hogy tovább terjesszen a nemzetközi piacokra. A Canopy Growth menedzsmentje szerint az USA, Kanada és a német piacra való összpontosítás a szilárd fókusz, mivel ezek az országok a kannabisz globális piacának több mint 85% -át teszik ki.

De természetesen magától értetődik, hogy minél nagyobb a részvény, annál nagyobb az esélye annak, hogy több pénzt veszítsen, azonban a növekedés ebben az esetben nagyobb a CGC részvények esetében, mivel veszteségeivel és negatív eredményeivel jelentősen jól gazdálkodik -kupakészlet.

Ami a részvények jövőbeli kilátásait illeti, az előrejelzés és az átlagos 1 éves előrejelzés 430,5 millió dollár + 19,94%, az előrejelzett 3 éves átlagra 945,5 millió dollár + 163,44%.

A jelenlegi részvényárfolyamot a részvény alapjai alapján alulértékeltnek tekintették.

Ennek az állománynak a növekedési kilátásai szempontjából, mivel minden területen terjeszkedni kíván, beleértve piaci részesedését és nemzetközi jelenlétét, a vállalat stratégiai terve halad előre, amely a társaságot a lehető legnagyobb mértékben pozitív pénzügyi helyzetben tartja és a marihuána-ipar szárnyalni készül, úgy gondoljuk, hogy ez az állomány nagy növekedési és értékállomány, amelyet 2021-ben értékelni kell.

7. Planet 13 Holdings Inc. (PLNHF)

Konszenzusértékelés: „Vásárlás”

A Planet 13 Holdings Inc egy kisebb és kissé alábecsült kannabiszcég, amely az idén értékelendő top 7 kannabiszcég közé tartozik..

Lehet, hogy sokan még 2021 előtt sem hallottak erről a marihuána-állományról, hacsak nem látogattatok el a parti városba, Las Vegasba, vagy ha lelkes befektető vagy az iparban, akkor valószínűleg nem hallottál a PLNHF-ről.

A nevadai, Las Vegas-i székhelyű vállalat a világ egyik legnagyobb kannabiszadagolója, és a márka a Planet 13 Cannabis Superstore-on keresztül is működik. & Entertainment Complex más almárkákkal együtt, akik kannabisz- és kávétermékeiket forgalmazzák.

Amint a koronavírus-járvány eluralkodott a világon, sokan azt gondolhatták, hogy a 13-as bolygó enyhén szólva is küzdeni fog, mivel a vállalat rengeteg bevételt hoz az idegenforgalomból.

De ez nem így volt, egyértelműen.

A vállalat arról számolt be, hogy a készlet 186% -kal magasabb, mint tavaly, mivel az eladások 2020-ban az egekbe szöktek, és az eladások 36% -kal növelték a COVID-19 előtt.

A társaság jelentett bevétele 22 797 338 dollár, szemben a 2019 azonos negyedéves eredményeivel, amelyek bevétele 16 696 932 dollár volt..

Mivel a vállalat iránti izgalom továbbra is növekszik a kannabiszmárka iránt, a következő kaland is így történik. A Planet 13 idén megnyitja második helyét, amely egy lenyűgöző 40 000 négyzetméteres kiskereskedelmi üzletben helyezkedik el, amely Santa-ban, Ana, Kalifornia, USA.

A részvényárfolyama 5,89 dollár és 52 hetes tartománya 0,63 és 6,40 dollár között van a legmagasabb. Ez a részvény értéket, növekedést és lendületet kínál 2021-ben.

Összegzés

Összefoglalva, ez a 7 legfontosabb marihuána-készlet további megalapozott növekedést kíván elérni a különböző utakon, ami cséres akarat, és nagy bevételt hozhat az elkövetkező évben, és még sok elkövetkező évig vezethet.

Nem számít, mely kannabisz állomány a 7-es listán áll számodra fényesebb, a teljesítő marihuána-készletek mindegyike saját egyedi egyéniséggel és hosszú távú kilátásokkal rendelkezik, amelyet tanácsos megadni, mielőtt további kutatások elvégzése érdekében befektetne a választott készletbe. hogy lefedje az összes angyalt.

jegyzet – A fent említett részvények tisztázása érdekében saját kockázati elemekkel kell rendelkezni, ezért tanácsos mindig végezzen további kutatásokat, mielőtt befektetne a választott részvényekbe..

Most nézzük meg, hogyan lehet befektetni a vezető kannabisz-állományokba.

A sikeres marihuána-készletekbe való befektetéshez csak egy brókerre van szüksége, hogy elinduljon a kereskedelmi útja. Ez pedig úgy valósítható meg, hogy nincsenek személyes találkozók és nincs túlzott várakozási késedelem; egyszerűen megtehető a saját életterének kényelméből.

A bölcs választás és a brókerek és az online platformok kutatásának elvégzése elengedhetetlen. Ha már megnézte ezt az utat, látni fogja, hogy különféle kereskedési platformok közül lehet választani, sok brókerrel együtt, amelyekkel kapcsolatba léphet.

De erősen ajánlott, hogy tartsa be a szabályozott licencelt platformot és a brókert a kereskedési út lebonyolításához. A vonatkozó kereskedési engedélyeket a kereskedési platformok weboldalának alján találja meg, az egyedi bróker licencekkel együtt, ha nem online, akkor kérésre.

Noha számos platform közül lehet választani, nagyon ajánljuk a díjnyertes kereskedési platformot, az eTorót.

eToro világszerte több mint 17 millió befektetőből álló ügyfélkörrel rendelkezik, és ma már a piacon több mint 800 készlettel rendelkezik, beleértve a legfontosabb kannabisz készleteket.

Miután sikeresen megnyitotta kereskedési számláját, készen áll a befektetési kereskedés megkezdésére és megkezdésére. A kereskedés megkezdése előtt egy kis, átutalható készpénzletétre van szükség.

A kereskedési számla megnyitásakor, ha a gyakorlat és a megértés az, amire többet igényel, szabadidejében elérhető egy ingyenes virtuális bemutató platform, 10 000 USD értékű virtuális pénzeszközzel virtuális portfólió létrehozásához és az online kereskedés működésének megtekintéséhez. A részvétel során további ismereteket szerezhet a kereskedési stratégiákról.

Ha útközben befektet, amit keres, eToro lehetővé teszi a 24/7 befektetést bármilyen eszközről.

Fedezze fel mindezt és még sok mást a vezető eToro kereskedési platformmal. A legjobb platform a kereskedési út megkezdéséhez.

eToro – Top Stock Bróker, vásárol részvényeket a 0% jutalék

etoro bróker

Az eToro hosszú évek óta megbízhatónak bizonyult a tőzsdén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A tőkéje veszélyben van. Egyéb díjak merülhetnek fel

Fő elvihetők:

  • 7 marihuána-készlet, amely 2021-ben felértékelődhet, szilárd készletnek tűnik a 2021-es növekedéshez, ami az érték növekedéséhez vezet.
  • A 2021-ben felértékelendő legfontosabb marihuána-készletek szintén jó hosszú távú pénzügyi befektetéseknek számítanak.
  • A kannabiszipar 2021-ben szárnyalni kezd, mivel az Egyesült Államokat demokraták irányítják, akik internálják a marihuána-fogyasztást.
  • A kannabiszipart a legkevésbé alábecsült iparágnak nevezik, amely 2021-ben és az elkövetkező években is nagy potenciállal rendelkezik..
  • A 7 marihuána készletbe történő befektetés gyors, egyszerű és egyszerű a vezető eToro kereskedési platform segítségével.
  • Befektetés előtt győződjön meg róla, hogy teljes mértékben tisztában van azzal, mibe fektet.
  • Végül mindig a lehetőségeihez mérten fektessen be.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector