9‌Készletek‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌illillillillillillillillillillillill Millionaireill

A most vásárolható legjobb részvények, amelyek hosszú távon milliomosokká válhatnak

Befektet a piac legjobb részvényeibe, amelyek szerint milliomos lehet? Vessen egy pillantást, mivel 9 olyan részvényt választottunk, amelyek hosszú távon milliomosokká tehetik Önt, és tökéletes nyugdíjbiztosítást adnak Önnek.

A 20 millió legnagyobb 9 milliomos készítő készlete:

  1. Innovatív ipari ingatlanok
  2. Tilray
  3. Intuitív Sebészeti
  4. ETSY
  5. Lovesac
  6. Shopify
  7. Chipotle mexikói grill
  8. Teladoc Health
  9. Altimmune

Ezeket a legfelsõbb részvényeket, valamint sok mást megvásárolhatja a eToro és 0% díjat fizetni!

Az egyik kulcsfontosságú tényező, amelyre sok befektető törekszik, mielőtt befektetni szeretne, a siker. Ha a siker azt jelenti, hogy milliomos váljon, igen, több mint lehetséges elérni ezt a célt. Valójában azonban egy ilyen cél archiválása sok elemet igényel egy adott időszakban a dedikált befektetésektől.

Ha megfelelő fegyelemmel rendelkezik a kiadások, a megtakarítások és a befektetések terén, akkor megvan az oka annak, hogy archiváljon. Mindez nagy átvilágítással jár, a piac és a nemzetközi piacok erős ismerete és megértése mellett, okos befektetés mellett.


Sokaknak még az lehet a benyomása, hogy nagy összegeket kell befektetnie egy ilyen cél elérése érdekében, de ez nem lehet távolabb az igazságtól. A részvényportfólióba fektetett kis összegek az évek során kiemelkedőek és jelentősen növekedhetnek. Ha korán kezdi el befektetni, van néhány fantasztikus vállalat, amelyek jelentős növekedési potenciállal bírnak, és hosszú évek alatt tovább fognak növekedni, nagy megtérüléssel.

Ennek ellenére a világon ma jelen lévő óriásvállalatok egy része, akik hatalmas bevételeket és fantasztikus hozamokat érnek el, szintén hozzájárulhatnak ahhoz, hogy hosszú távon fantasztikus jövedelmet keressenek, bár ezeknek a nagyobb részvényeknek az ára sokkal magasabb a kisebb részvényekhez képest.

A kisebb részvények kapcsán sokan csodálatos eredményeket mutatnak, és ezek a részvények csak szép meglepetést okozhatnak Önnek, hogy milyen gyorsan tudnak sikereket elérni. Kutatás és idő fordítása ezekre a virágzó részvényekre megkeresheti Önt, hogy gyorsabban teljesítse céljait, mint gondolta.

Tehát hogyan keres olyan részvényeket, amelyek befektetéssel tehetősé tehetik Önt? Vizsgáljuk meg, hogyan keres olyan részvényeket, amelyek nagy potenciális jövedelmet kínálhatnak Önnek.

Hogyan válasszuk ki a legjobb részvényeket, amelyek milliomossá tehetnek

A folyamat következő része annak vizsgálata, hogy mi határozza meg a részvényeket mint részvényeket, hogy ilyen pénzügyi hozamot nyújtson neked, és milyen elemeket kell megvizsgálnod a részvények jövőbeni kilátásainak meghatározásához.

Első dolog, amit meg kell tennie, hogy időt szánjon rá, és kutatást folytasson a különböző részvényekről, megvizsgálja korábbi teljesítményeiket, hogy lássa, mennyire teljesítettek az elmúlt napokban. Bár nem garantált, hogy egy részvény múltja a részvény jövője lesz, mégis jól jelzi, hogy a társaság mire képes, és a társaság jövőbeli növekedési potenciáljának vizsgálatával együtt. Emellett előnyös egy olyan tervet készíteni a tőzsdei kereskedési útjára, amely tartalmazza a lehetséges részvényeket és az Ön személyes pénzügyi korlátjait.

Ezzel kapcsolatban megjegyzem, hogy miközben bizonyos részvényekről kutat, érdemes megjegyezni, hogy milyen jól teljesítettek egy olyan évben, mint 2020. Mivel a 2020-as év a legtöbb ember számára nehéz kihívást jelentett, de ez nagyobb képet fog adni arról, hogy ha a vállalat jól teljesített a nehéz időkben, akkor képes arra, hogy folytassa a növekedés utáni emelkedését – a Covid-19. De ennek ellenére ezeknek a vállalatoknak továbbra is megvannak a maguk kockázati elemei.

Miután elkülönített időt, és most kutatnia kell a statikákat a különböző részvényeken belül.

A részvényekkel való jó jelzés, ha megnézzük az előző évek során hozott hozamokat és a mai helyet. Az egyéb szempontok, köztük a vállalat P / E (ár-haszon arány) és határidős P / E arányának vizsgálata mellett a társaság mérlege, a társaság árfolyama és 52 hetes tartománya. Mindezek a statisztikák megértik Önt azzal, hogy a vállalat hogyan halad előre a növekedés szempontjából, ha a részvény árfolyama alapján alulértékelt vagy túlértékelt, és hogy milyen hozamokat kereshet egy részvény archiválásához..

Egy fantasztikus képlet, amelyet figyelembe kell venni annak megállapításakor, hogy egy részvény milliomosnak tűnhet-e, a „72-es szabály”. Ezt a képletet úgy tervezték, hogy gyors és hasznos legyen, amikor megbecsülni szeretné, hogy hány évbe telhet a pénze megduplázódása, vagy egyszerűen alkalmazhatja ezt a képletet bármire, ami növekszik. Ez a képlet széles körben elterjedt a pénzügyi világban, mivel lehetővé teszi a befektetők számára, hogy gyors megközelítő értéket nyerjenek egy bizonyos kamatállomány mellett.

Most nézzük meg a képlet működését. Vegyük példának a mega-óriás Amazon márkát. Még szeptemberben a vállalat befektetési megtérülése 20,07% volt, most ha a 72 képletet alkalmazzuk osztva 22,07-gyel (72 / 22,07), ez 3,26-ra fog jönni, ami azt jelenti, hogy három és fél évig ezt az állományt veszik figyelembe, hogy potenciálisan megduplázódjanak pénzét, de figyelembe véve, hogy mennyit fektetett be ebbe a részvénybe.

A nagyobb kép megtekintéséhez vegye a népszerű Dow Jones Industrial Average mutatót, amely 2020-ban 9,70% -os hozamot hozott, azonban az osztalékhozamok elvétele 6,87% -os hozammal hagyta az indexet. Igaz, ez az index, amely a világ néhány legnagyobb vállalatának ad otthont, 2020-ban a Coronavirus-járvány következtében sújtotta a hitet, míg az S&A P 500 index az egyik legjobb amerikai index volt 2020-ban. De amikor a 72. szabályt alkalmazzuk, ez 10,48-as eredményt eredményez, tehát 10 év alatt a pénz megkétszerezését kell vizsgálni..

De a piaci megértés megőrzése és a további kutatások elvégzése mindig ajánlott, mielőtt közvetlenül belemerülne, hogy befektessen bármely részvénybe, különösen, ha nagy hozamokat keres, bölcs dolog okosan kutatni.

Most megvizsgáltuk a módját annak megállapítására, hogy egy részvény potenciális „milliomos-készítő”-e, most nézzünk meg 9 olyan részvényt, amelyek képesek elérni ezt a célt.

A legfontosabb készletek, amelyek milliomosokká tehetnek:

1. Innovatív ipari ingatlanok (IIPR)

A lista indításához az Innovative Industrial Properties Inc. (IIPR) elsőnek kell lennie. Ahogyan 2021-re vezetünk, a marihuána-ipar várhatóan a nagy sikereket elért hátrányos helyzetű ipar lesz, és ez egy olyan iparág is, amely az egész világon növekedni fog, mivel potenciálisan több ország kívánja legalizálni a marihuána-használatot.

Miután Joe Biden elnök sikeresen eljutott az Egyesült Államok új vezetőjévé, ez még jobban megnövelte a kannabisz-ipart, mivel Biden elnök és csapata a marihuána rekreációs és orvosi felhasználásának engedélyezését támogatja különféle vagy nem minden amerikai állam.

Ennek a hírnek a fényében, amelyet sok befektető, az IIPR várt és várakozással vár, az iparág részvényei nagy versenytársak a magas csúcsok elérésére..

Az Innovative Industrial Properties Inc. úttörő ingatlanbizalom a kannabiszipar orvosi felhasználása terén. A társaság specializálódott és nagy hangsúlyt fektet a marihuána orvosi célú felhasználására szolgáló ingatlanvagyonra, valamint egyéb befektetési lehetőségeket kínál a befektetők számára, hogy részesei lehessenek a marihuánának..

De ez az út minden bizonnyal kiemelt hangsúlyt fektet a vállalatra, hogy továbbra is több orvosi felhasználású kannabisz-üzemeltetési létesítményt szerezzen be, mivel több amerikai állam törvényessé teszi az orvosi marihuána használatát.

Az Innovative Industrial Properties jelenleg több mint 67 ingatlantulajdonnal rendelkezik az Egyesült Államok 16 államában, 100% -ban bérbe adva 2021. január 25-én, ami megerősíti, hogy a vállalat már megelőzi 2020 novemberi jelentését. Amihez minél több állam legalizálja a marihuána használatát, számoljon azzal, hogy ezek a számok pillanatok alatt magasabbak lesznek ennek a vezető ingatlanvállalatnak.

A társaságok 2020 jelentésében a vállalat megerősítette, hogy a felhalmozott tőke (beleértve a saját tőkét és az átváltható kötvényeket is) 1,43 milliárd dollár volt, a harmadik negyedévi bérleti árbevétele 126,1 millió dollár, 1,18 milliárd dollár befektetett tőke, a lízingelt egységek majdnem 95% -a mellett.

A részvényeket körülvevő összes pozitívum mellett ez egy olyan osztalékállomány is, amelyre a társaság az egyik „legvonzóbb” tulajdonságnak tekintette a társaságot, és az adóköteles jövedelmük 90% -át osztalékként fizeti részvényeseknek, akiknek negyedévente fizetik, és 2017 óta.

2019-re visszatekintve a kannabisz-értékesítés az Egyesült Államokban körülbelül 12,4 milliárd dollárra nőtt, ami 2018-hoz képest 37% -kal nőtt, és előre tekintve az ipar várhatóan 2025-re eléri a 34 milliárd dollárt. Ez megdöbbentő összeg, amelyet figyelembe kell venni, és óriási jelzés arról, hogy ez az ipar milyen irányba halad, 35 amerikai állam megerősítette a legalizált orvosi marihuána használatát.

Hol ül ma a részvény?

Az IIPR részvények árfolyama a mai napon 211,47 dollár, 52 hetes 40,21 dolláros sávot tartva legalacsonyabbnak és 211,47 dollárnak a legmagasabbat, a 43,78 P / E (árfolyam / nyereség arány) mellett..

A társaság éves osztalékának összege 4,96 dollár, a legutóbbi, január 15-i kifizetés után.

Ez a NYSE által jegyzett ingatlancég olyan részvény, amely, mint láthatja, hatalmas potenciállal rendelkezik hatalmas növekedés elérésére, mivel a kannabiszipar szárnyalni készül, nem számítva az ingatlan világ más útjait, amelyekkel ez a részvény rendelkezik.

Ennek az állománynak a pozitív mérlege, az erős pozíció a növekvő iparágban és a stratégiai fejlesztési tervei miatt ez a részvény olyan, amely hosszú távon tehetősé teheti Önt, és egy részvény, amelyen a világ folytatódik. a marihuána legalizálása mindkét felhasználásra.

2. Tilray (TLRY)

52 hetes tartomány – 2,43 USD – 28,86 USD

Derítsük ki, miért lehet Tilray milliomos készítő részvény.

A kannabisziparhoz ragaszkodva a Tilray Inc. (TLRY) következik a részvények listáján, amelyek potenciálisan eltalálhatják a főnyereményt.

Amint azt az IIPR tárgyalásakor említettük, a kannabiszipar várhatóan fellendülni fog az idén és a további vezetés, miért ne vehetné fel a vezető kannabiszgyártót azon állományok listájára, amelyek hosszú távon tehetősé tehetik Önt.

A Tilray inc egy kanadai gyógyszeripari és kannabiszgyár, amelynek központja Torontóban, Ontarióban található. Az Egyesült Államokban, Németországban, Új-Zélandon, Ausztráliában, Latin-Amerikában és így tovább működik. Az egyik alapvető tényező, amelyet meg kell említeni az állomány kapcsán, hogy 2020 decemberében Tilray bejelentette az egyesülést az Aphria Inc-vel (APHA), amely tovább folytatja a kereskedelmet a TLRY alatt, most ez az állomány a világ bevételei alapján a legnagyobb multinacionális kannabisz-társaság..

Ez a pozitív hír csak egy óriási része ennek a részvénynek a jövő szempontjából, valamint az elemzők által jósolt előrejelzés ennek az izgalmas és fejlődő iparágnak. Visszatekintve Tilray évekbeli előadásaira, az nagyon felfelé és lefelé, de állandóan zajlott, és ez természetesen nem tartalmazza azt, ami még várat magára.

A Tilray részvényeinek árfolyama az évek során ingadozott, és ma meglehetősen jól áll, 25,72 dolláron. De az Aphria Inc-vel való egyesülésével ez a részvény vitathatatlanul a legnagyobb mozgatórugó a TLRY részvények mögött, mivel a jövőbeni hatalmas sikerekre törekszik.

Az Aphria Inc. a Tilray-vel való egyesülés előtt megerősítette a társaság novemberi harmadik negyedéves eredményeit, hogy az elmúlt hat hónap során a társaság bevételeit 306 221 dollárra növelte a 2019. évi féléves adatokhoz képest, november 24-én 246 712 dollárig. Ezen adatok mellett a kannabisz nettó árbevétele ugyanebben a novemberben végződő hat hónapos időszakban 2019-hez képest több mint kétszeresére nőtt, 2020. november 30-ig 64 943 dollárról 131 402 dollárra..

Ha ezeket a virágzó adatokat hozzáadjuk Tilray eredményeihez, amelynek bevétele 2020 első kilenc hónapjában elérte a 153 922 dollárt, szemben a 2019-es 120 043 dollárral, ez olyan erőnek tűnik, amely része lehet a kannabisz-iparban. Ezenkívül a legfrissebb hírekben a TLRY részvények már folytatják a pozitív kilátásokat, és megkapta az első lépést a piaci engedélyeztetés érdekében, hogy orvosi kannabisztermékeket kínáljon Portugáliában..

Hol ül ma a TLRY részvény a piacon?

A Tilray árfolyama ma 25,65 dolláron van, ami jelentősen elmarad a 2018-as csúcsárfolyamtól. Azonban a potenciál megvan, és részvényeinek árfolyama már előrejelzés szerint szárnyalni fog, mivel a hype továbbra is körülveszi ezt az iparágat.

A Tilray Inc. 52 hetes 2,43 dolláros sávot tart a legalacsonyabb szinten, a legmagasabb szinten, 28,86 dolláron.

A Tilray bizonyítja ennek a részvénynek a küldetését, amelyre érdemes felpattannia, miközben ez a részvény tisztességesen halad az eddigi részvényárfolyamon, hogy milyen megdöbbentő eredményeket érhet el hosszú távon, amint azt az elemzők előrejelezték, akik előrejelzése szerint ez a vezető kannabiszkészlet-bevétel évente 53,07% -kal fog növekedni, és a marihuána-ipar csaknem 20% -os piaci részesedéssel rendelkezik.

3. Intuitív sebészeti (ISRG)

52 hetes tartomány – 360,50 USD – 826,81 USD

Az Intuitív Sebészeti Rt. Egy amerikai orvosi társaság, amelyet érdemes komolyan megfontolni, hogy kiegészítse portfólióját, mivel ez a részvény növekedést, erőt és magas jövedelempotenciált kínál.

Az amerikai cég robot gyógyászati ​​termékeket gyárt, fejleszt és hirdet, azzal a céllal, hogy javítsa a betegek műtéti beavatkozásainak klinikai eredményeit. A vállalat eddigi legimpozánsabb kialakítása, a da Vinci Sebészeti Rendszer az elkövetkező években fejlődik, és már most is ezt teszi, mivel továbbra is lenyűgözi a szakembereket és a betegeket az eredményeivel.

A da Vinci sebészeti rendszert az orvosi iparban „műalkotásnak” tekintették. A robotsebészeti rendszert egy sebész konzolon keresztül történő vezérléséhez hozták létre és tervezték, amikor műtéti beavatkozást végeznek, bebizonyosodott, hogy látja, mire nem képes szabad szemmel, mivel az orvosi szakemberek képesek közelebb kerülni a területhez miközben a konzol mindkét karjának végén található orvosi felszerelést használja és irányítja, nem pedig egy sebész saját kezét használja. A da Vinci Sebészeti Rendszer ártartománya, de összességében körülbelül 1,5 millió dollárba kerül darabonként, az új modell, a 2019 áprilisában kiadott da Vinci SI magasabb, 1,75 millió dollár darabonként.

Bár ez a futurisztikus technológia lenyűgöző, mégis kissé költséges, sikerült értékesíteni, az értékesítés folytatódott, és további sikerekre számítottak, mivel bizonyos eljárások és az idő eredményei hatékonyan uralkodnak. A mai helyzetben a vállalat alig több mint 6000 da Vinci Surgical rendszert adott el az Egyesült Államokban, Európában és az egész világon..

A vállalat január 21-én jelentett negyedik negyedéves jelentésében a vállalat megerősítette a pozitív kilátásokat, mivel a da Vinci-eljárások világszerte 6% -kal nőttek 2019-hez képest, figyelembe véve a Covid-19 járványt, amely számos eljárást leállított.

Az ISRG azt is megerősítette, hogy a 2020 negyedik negyedévi árbevétele 4% -kal, 1,33 milliárd dollárra nőtt 2019 negyedik negyedévéhez képest, 1,28 milliárd dollár, valamint a da Vinci Sebészeti Rendszer telepítési bázisa 7% -kal, 5989-re nőtt 2020. december 31-ig..

Nagyobb képet nézve az Intuitive Surgical Inc. jó pénzügyi helyzetben van a legfrissebb jelentés alapján. A társaság 2020 negyedik negyedévét 6,9 milliárd dolláros készpénzzel fejezte be, amely csak a negyedik negyedévben 508 millió dollárral nőtt különféle műveletekből, ami megerősítette, hogy a vállalatok árbevétele 4% -kal nőtt, a műszerek és kiegészítők árbevétele szintén 11% -kal nőtt a da Vinci-eljárás volumenének, a GAAP-nak köszönhetően a működési bevételek szintén 416 millió dollárra nőttek 2019-hez képest.

Ezekkel az eredményekkel nem kétséges, hogy az egész világon lévő kórházak követelni fogják, hogy ezeket a berendezéseket alapvető eszközként vegyék igénybe létesítményeikben, mivel abban a reményben, hogy a Covid-19 halálos betegség egyre közelebb kerül ahhoz, hogy egy nap ellenőrzés alatt álljon , akkor biztosan látni fogjuk, hogy több eljárást hajtanak végre, és az értékesítés ösztönzi a da Vinci Systems iránti keresletet világszerte.

Hol ül ma a részvény?

Ma az ISRG részvényárfolyama 762,25 dollár, amely 52 hetes tartományt a legalacsonyabb, 360,50 dollár, a legmagasabb pedig 826,81 dollárt tart..

A társaság részvényárfolyama alapján a részvényárfolyam 86,08 ez a részvény a magas oldalon lehet, azonban a megfelelő árfolyamon ez a részvény minden bizonnyal olyan, amely a magas kottába ütközhet, ha haladunk előre.

Rengeteg növekedési potenciál van a láthatáron ennek a vezető vállalatnak, mivel kétségtelenül arra törekszenek, hogy kibővítsék a potenciálisan a sorban lévő más robot-alkotásokat, valamint a legújabb da Vinci-rendszerük kibővítésére és fejlesztésére összpontosítsanak, ez a részvény fantasztikus hozamot jelenthet és tökéletes hosszú távú befektetés.

4. ETSY (ETSY)

52 hetes tartomány – 29,95 USD – 226,72 USD

Az ETSY Inc. részvény, amely egyre népszerűbb és ismertebb az egész világon, határozott alapokkal rendelkezik, hogy milliomosgyártóvá váljon.

Az amerikai e-kereskedelmi webhely, amely a világ minden tájáról eladó és házi készítésű tárgyakat készítő és eladók számára kínál otthont, hatalmas növekedést tapasztalt 2020 folyamán, amely a jövőre tekint. Mivel a vevők és az eladók szerte a világon kapcsolatba lépnek kreatív oldalaikkal, és egyedi kézzel készített tervek vásárlására és létrehozására törekszenek, a rajzoktól a ruhákig, a kellékektől a lakberendezésig, semmi nem található ezen az e-mailen. kereskedelmi webhely.

Az ETSY részvényei jól nőttek egy viszonylag nagy méretű társaság számára, összehasonlítva más e-kereskedelmi webhelyekkel, és amióta ezt a részvényt 2015-ben alapították, amely még mindig csak 15 éve működő baba, azt mutatja, hogy több mint képes fantasztikus hozamok elérésére, és óriási lehetősége van arra, hogy kitűnjön és arra törekedjen, hogy potenciálisan az e-kereskedelem elsődleges webhelyévé váljon a bolygón, ahogy az idő előrelép a maga egyediségével.

2020-ban, amikor a Covid-19 járvány elhatalmasodott a világon, az Etsy Inc. elkezdte alkalmazkodni a szükséges változtatásokhoz, beleértve az összes eladó felhívását, hogy arcmaszkokat készítsenek a vírus megelőzésére és az ellene való küzdelemre. Ezt a hírt követően az eladók egyedi mintákat készítettek, és világszerte értékesítették őket, miközben arról számoltak be, hogy a maszkok a harmadik negyedévben eladók 11% -át tették ki, állítólag csak 24 millió dollárt adtak el.

A Covid-19 világjárvány hátterében, ahol az egyének otthonaikban tartózkodtak és új utakat kerestek a felfedezésre, az Etsy részvényei jelentősen emelkedtek, olyannyira, hogy az elemzők előrejelzéseit a víz felett hatalmas mértékben fújta, miközben az egyének időt töltöttek pénzt a honlapon.

A vállalat 2021. február 24-én kívánja beszámolni a következő eredményjelentéséről, amely megerősíti, hogy ez a részvény milyen jól teljesített 2020 folyamán. A társaságok korábbi pénzügyi közleményeit tekintve, ha ez történne, nem csoda, hogy elemzők ezt az állományt „felülteljesítő”, illetve „vételi” konszenzus besorolással értékelték.

2019-ben az Etsy árbevétele éves szinten 35,6% -kal 818,4 millió dollárra nőtt a 2018-as 603,7 millió dollárról, a nettó jövedelem pedig 18,4 millió dollár és 95,9 millió dollár volt 2019-ben az előző évitől.

Az Etsy Inc. jó pénzügyi helyzetben van egy kisebb e-kereskedelmi részvény számára, amely továbbra is segítheti a helyi vállalkozások működését világszerte, miközben digitális jelenlétét és az adósságszint egyensúlyba hozását fejleszti. Ez a saját tőke / adósság arány magas, 158,2%, de ezt jól fedezi a nyitó cash flow.

2020-ban az Etsy árfolyama az egekbe szökött, és látványosan nőtt 2020 áprilisa óta, majdnem ötször akkorára nőtt, mint amennyi ma 231,12 dollár, 2020 áprilisa elejétől 38,15 dollárig emelkedése előtt..

Kétségtelen, hogy ez a részvény határozottan megalapozza és alapjait teszi gazdaggá, ha hosszú távra fektet be, amire most jó alkalom, hogy megvizsgálja a részvényvásárlást, mivel úgy tűnik, hogy alulértékelt pénzügyi és pénzügyi szempontok alapján. adott növekedési potenciál. A Wall Street 17 elemzője közül 15 adott konszenzusos „vásárlás” minősítést ennek a kreatív részvénynek, a bevételi előrejelzések szerint évente 25,06% -kal nőhet.

5. Lovesac (SZERETET)

52 hetes tartomány – 4,00 USD – 61,46 USD

Az e-kereskedelem oldalán ragaszkodva a Lovesac Co (LOVE) egy amerikai bútor-kiskereskedő, amely egyedi dizájnt kínál, beleértve az aláírt, túlméretes babzsákokat, kanapékat, takarókat és még sok minden mást..

A Connecticut állambeli Stamford központja ez az izzó társaság 2020 folyamán növekszik, aminek vitathatatlanul a folyamatos Covid-19 vírus segített, mivel ez lehetővé tette az egyének számára, hogy felhasználják idejüket, és felfedezhessék ezt az egyedülálló, megfizethető bútorkereskedőt, amelynek hatalma van hogy további sikereket érjünk el, miközben haladunk az új-normális világban.

A társaságok harmadik negyedéves pénzügyi beszámolójából vettük, hogy a társaság pozitív irányú sugárzást látott az igazgatóság minden útján. Megerősítést nyert, hogy a nettó árbevétel növekedése 43,5% -kal növekedett, 74,7 millió dolláros büszkélkedő bevétellel a jelentett 8,6 millió dollárral szemben, amelyet a márka online jelenléte hajtott, és az internetes értékesítés 125,2% -ot ért el.

De a cégjelentésről két hatalmas eredmény született, amelyek a működési jövedelmet jelentették, amely 2,5 millió dollárt tett ki 2021 harmadik negyedévében, szemben az előző évi 6,9 millió dolláros veszteséggel, 3,4% -os működési árréssel szemben a 13,2% -kal. a harmadik negyedévi nettó árbevétel 2020-ban.

Természetesen ez az új jövedelem zöld színűvé válásához vezetett, a vállalat nettó jövedelme 2021 harmadik negyedévében 2,5 millió dollár volt, összehasonlítva az előző évvel, amikor a nettó jövedelem 6,7 millió dolláros veszteséggel járt ugyanebben a harmadik negyedévi időszakban. Most, ha ez nem növekvő részvény, nem tudjuk, mi van.

Akárhogy is nézi ezt a részvényt, potenciál és pozitívság rejlik benne, mivel az elmúlt év adatai és a kereslet nyilvánvalóak. A közösségi média segítségével, az uralkodó online értékesítéssel együtt ez csak előrehalad, mivel egyre több háztartás ismeri ezt a márkát az Egyesült Államokban, és ki tudja, milyen más utakkal nézhet ki ez a vállalat a jövőben, ha a kereslet továbbra is fennmarad magas.

Hol ül ma ez a részvény?

A LOVE részvény árfolyama ma 57,26 dolláron tart, 52 hetes tartománya 4,00 dollár a legalacsonyabb és 61,46 dollár a legmagasabb.

A vállalat jelenleg 13,79 P / E mutatóval rendelkezik, egészséges készpénzállapot mellett, és 2020. november 1-jétől nincs fennálló tartozása..

Mit jósoltak elemzők ehhez a részvényhez?

Ezt az állományt az elmúlt év teljesítményének fényében jól kedvezték azok az elemzők, akik szintén a nagyobb képet nézik. A Wall Street 7 elemzője közül 7-en ezt a részvényt a Zack Rank Investment B besorolással növelték.

Ehhez a bútorkészlethez, amely a „Designed for life” bútorok mottóját tartja, ez az árucikk minden bizonnyal figyeli vagy megvizsgálja a vásárlást, mivel ez egy olyan termék, amely pillanatok alatt nagyon szépen kiemelkedhet és kivételes megtérülést jelent.

6. Shopify (ÜZLET)

52 hetes tartomány: 305,30 USD – 1 285,18 USD

A Shopify Inc. jelentősen emelkedett az elmúlt évben a koronavírus-járvány miatt. Leegyszerűsítve, ha befektett ebbe az állományba az elmúlt 5 évben 40 000 dollár körüli összeggel, akkor már meghaladja a milliós határt ennek a részvénynek a teljesítménye miatt, annak ellenére, hogy a részvények árfolyama még 2020 márciusában enyhén csökkent és a világot durranással sújtották.

Mi a Shopify Inc.?

A Shopify Inc, ha még nem ismeri ezt a részvényt, egy Canadain multinacionális e-kereskedelmi vállalat Ottawában, Ontarioban.

A platform lehetővé teszi a kiskereskedők számára, hogy mindezt egy fedél alatt helyezzék el egy különféle szolgáltatással, amelyek magukban foglalják üzleti tevékenységük marketingjét és reklámozását, fizetéseket, szállításokat, és vevői elkötelezettséggel kapcsolatos eszközöket kínálnak a fogyasztók elérésére..

A pandémia miatt vitathatatlanul új szintre dicsekedett a társasággal, amit előzőleg kissé ábrázoltak. Mivel a világ az egész világon alkalmazkodik és még mindig alkalmazkodik az otthoni távmunkához, a Shopify gördülékenyebbé, elérhetőbbé és hatékonyabbá tette az üzleti tulajdonosok működését ilyen kihívásokkal teli időszakokban.

Nyilatkozatában a vállalat megerősítette, hogy 2021 januárjától a világ mintegy 175 országában több mint 1 millió üzlet működik Shopify-on keresztül..

Ez a részvény jelenleg ragyog, azonban sok befektető, és a társaság jelenlegi statisztikáinak áttekintésével jelenleg túlértékelt kilátásokkal rendelkezik. De ez nem azt jelenti, hogy ezt a részvényt nem szabad figyelembe venni, ez egyszerűen azt jelenti, hogy megfelelő áron szerezzük be és figyelembe vesszük a jövőbeni szempontokat, amikor a világ közeledik egy új normálhoz.

A társaság legutóbbi harmadik negyedéves jelentésén belül a részvény átfutott eredményeivel. Első lépésként a társaság 96% -os növekedésről számolt be az előző év azonos időszakához képest a harmadik negyedévben, amely 767,4 millió dollár volt. A működési bevétel 2020 harmadik negyedévében 50,6 millió dollár volt, szemben a 2019-es 35,7 millió dolláros veszteséggel. A nettó jövedelem is bizonyította és megerősítette, hogy ez az állomány mennyire jól teljesített az év során, mivel megerősítette, hogy 2020 harmadik negyedévének nettó jövedelme 191,1 millió dollár volt, vagy 15,54 USD hígított részvényenként összehasonlítva 72,8 millió USD vagy 0,64 USD nettó veszteséggel alap- és hígított részvényenként.

Ezek az eredmények legalábbis lenyűgözőek.

Sok egyéb figyelemre méltó tényező mellett ez rövid időn belül nyereségessé vált a vállalat számára, úgy tűnik, mivel a vállalat haszonkulcsa 17% -kal, 19% -ról 8% -ra nőtt. Nem beszélve arról, hogy a fekete pénteken és a Cyber ​​hétfőn elért rekordszámú eladások világszerte meghaladták az 5,1 milliárd dolláros eladást.

A részvény jelenleg 1.287,76 dolláron áll a piacon, amely 2020 áprilisa óta hatalmasat nőtt, ahol az elején 357,65 dolláron volt, még mielőtt a részvények enyhe hullámvölgyeket kezdtek volna mutatni, mielőtt új csúcsokra emelkedtek volna..

De ezen tényezők alapján, amelyek ezen állomány birtokában vannak, beleértve a most működő cash flow-t és a jövőbeni előrejelzéseit, amelyek magukban foglalják az eszközök magas megtérülésének 10% -os növekedését, a bevételek évi 38,15% -os növekedését a piaci átlag legyőzésével, végül a vállalat hatékonyabban képes 1,6% -os tőkemegtérülést elérni.

Bár ez a részvény kockázati elemeket tartalmaz, és értékelése alapján a magas oldalon áll, ez a részvény minden bizonnyal gazdaggá teheti Önt hosszú távú kilátásokban.

A társaság 2021. február 17-én teszi közzé negyedik negyedéves pénzügyi eredményeit.

7. Chipotle mexikói grill (CMG)

52- Heti tartomány: 415,00 USD – 1 553,55 USD

Az amerikai gyorsétterem-lánc, a Chipotle Mexican Grill Inc. számos más országban is működik, köztük az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Németországban, Franciaországban és Kanadában az elmúlt évben sikerült visszanyernie bizonyos pozitív mozgalmakat, annak ellenére, hogy a Covid-19 járvány óriási ütést okozott a vendéglátóiparban kemény.

Az elmúlt napokban a vállalat bejelentette negyedik negyedéves és teljes éves 2020-as eredményeit, és ez a gyorsétterem lánc megmutatta, mi érhető el, amikor egy globális világjárvány közepette.

A negyedik negyedéven belül az összbevétel 1,6 milliárd dollár volt, ami 11,6% -os növekedést jelent, a digitális értékesítés, amely a társaság számára az elmúlt évben megtakarító kegyelem volt, 177,2% -kal nőtt a negyedik negyedéven belül, amely a társaság teljes értékesítésének, éttermi értékesítésének csaknem a felét tette ki 5,7% -kal nőtt, 61 új étterem nyitása, a hígított részvényenkénti nyereség, amely 3,77 USD jövedelemadót tartalmazott, 6,69 USD volt, amelyet részben ellensúlyoztak az egyéb költségekhez kapcsolódó költségek 0,56 USD díja, amelyre 162,4% -os növekedés az előző adat 2,55 dollár volt.

A vállalatok teljes éves teljesítményén belül a legfontosabbak lenyűgözőek, mivel a teljes árbevétel 7,1% -kal 6,0 milliárd dollárra nőtt az előző év azonos időszakához képest, a digitális értékesítés 174,1% -kal nőtt, amely a társaság teljes árbevételének alig felét tette ki, 46,2% -kal, Az év során összesen 161 új étterem nyitása, amely hat áthelyezést, 9 bezárást és hígított EPS-t tartalmazott 1,1% -kal, 12,52 USD-ra.

A CMG bizonyította, hogy a kihívásokkal teli időkben még mindig fantasztikus eredményeket érhet el. És sok dicséretet kell mondani a részvény digitális megjelenése miatt, mivel a világszerte számos üzletre kihatással voltak a folyamatban lévő járvány miatt bevezetett biztonsági intézkedések, amelyeket sokan Európában bezártak.

Mit rejt ez a jövőben??

A Chipotle Mexican Grill Inc. bár fantasztikus növekedési potenciállal büszkélkedhet, mivel nemcsak a kihívásokkal teli 2020-as éven belül, hanem hosszú évek óta bizonyítják, mivel lenyűgöző eredményeket hozott. De ez a részvény nem olcsó, mivel jelenleg 174-es P / E-arányt képvisel, ugyanakkor hosszú távú befektetéssel potenciálisan gazdaggá tehet az idő múlásával.

A társaság árfolyama ma 1506,88 dollárra esik, ha ötéves skálán nézzük át, akkor ennek a részvénynek az árfolyama több mint ötszörösére nőtt a mai helyzethez képest. Az idei év mellett a pandémia március / április körüli csökkenése következtében csökkenés következett be, de ezután jelentősen kitűnt, mint sok részvény, amely felsorolja ezt a listát, és amelyre azóta sem esett vissza, mivel részvényeik árfolyama folyamatosan növekszik. Ha összehasonlítja a CMG árfolyamát 2020. március 27-ig 635,03 dollárral, akkor láthatja, hogy ez a részvény árfolyama ma több mint kétszeresére nőtt.

A lenyűgöző adatok ellenére a vállalat stratégiai tervei az archiválással és a további növekedés megvalósításával egyértelműen szerepelnek, mivel új üzletek nyitását tervezik az Egyesült Államokban és potenciálisan nemzetközi szinten is, azzal a szándékkal, hogy népszerűsége miatt továbbra is szorgalmazzák a digitális értékesítést. De ez a pandémiát követő kételyeket vonhat maga után a befektetők számára arról, hogy a digitális értékesítés még mindig elérhető-e abban, amit jelenleg elér.

A modern világban, amelyre törekszünk, mivel a gyorséttermi láncok népszerűbbek, mint valaha, ez egy gyorsétterem, amely úgy gondoljuk, hogy az elkövetkező években is kiváló lesz, ezért befektetni ebbe az állományba a hosszú távon potenciálisan elérheti a hatjegyű összeget.

8. Teladoc Health (TDOC)

52 hetes tartomány: 102,01 USD – 294,74 USD

A Teladoc Health Inc., az amerikai multinacionális telemedicina és virtuális egészségügyi vállalat, amely nemcsak ragyogó eredményeket mutat, hanem kreatív előremutató tervei is előre mutatnak, és ezzel együtt további nagy megtérülést hoznak.

Az egészségügyi márka büszke arra, hogy nemcsak az elsődleges alapszolgáltatásokat nyújtja ügyfeleinek, hanem engedélyezhető platformszolgáltatásokkal is a jövőbe tekint, amelyek igény szerint távoli orvosi ellátást kínálnak az ügyfeleknek telefonon, videokonferencia-szoftveren és mobilalkalmazásokon keresztül. Ezek a szolgáltatások nemcsak az amerikai állampolgárok számára állnak rendelkezésre, hanem a TDOC több mint 130 országban működik, és az adatok megerősítették, hogy 2019-ben világszerte körülbelül 27 millió ügyfelet szolgált ki.

A márka egyik legerősebbé vált az olyan vezető vállalkozások felvásárlásával, mint a BetterHelp és a Best Doctors, a közelmúltban, 2020-ban a TDOC megvásárolta az InTouch Health céget, és 18,5 milliárd dollár értékű üzletben befejezte egyesülését a Livongo Health céggel. Valójában idő kérdése lesz, hogy ez az egészségügyi részvény minél többet szerezzen növekvő üzleti tevékenységében.

2015 óta ez az állomány mozgásba hozta határozott terveit, hogy csökkentse bizonyos területek költségeit, hogy aztán elkészítse terveit és létrehozza egyedi távoli szolgáltatásait, és a Covid-19 járvány fényében megfelelő volt a márka számára a megfelelő időben, mivel magánszemélyek saját otthonuk kényelméből kértek és tudnak jelenleg szakszerű orvosi tanácsot kérni.

Ez az egyedülálló szolgáltatás óriási további pozitív kilátást ad ehhez az állományhoz, amely hosszú távon gazdaggá tesz, mivel ez a sugárút kétségtelenül kereslet lesz a Covid-19 után..

A társaság harmadik negyedéves eredményeiben a vállalat sok szinten meghaladta a várakozásokat. A harmadik negyedévi árbevétel 288,8 millió dollárra nőtt 109% -kal, az összes taglátogatás 2,8 millió dollárra, 206% -kal 206% -kal. Az elmúlt kilenc hónap nagyobb arculatát tekintve a vállalat árbevétele 79% -kal, 710,6 millió dollárra nőtt, az összes taglátogatás éves szinten 7,6 millióra nőtt.

A jövőre nézve az előrejelzések szerint a Teladoc bevételei lenyűgöző, évi 75,95% -os növekedést mutatnak, a Wall Street 23 elemzője közül 15-en ennek az állománynak ajánlott „Buy” minősítést adnak, a Zacks Investment A növekedési osztályzata mellett. Kutatás.

A társaság részvényeinek árfolyama ma 285,03 dollár, ami már az év elejétől számottevően emelkedett, mivel elemzők megerősítették, hogy a vállalat organikus növekedési elképzelése lehetségesnek látszik, ami azt eredményezte, hogy a társaság árcéljait kissé megemelték a különféle elemzők. a készlet.

Mivel a Teladoc távegészségügyi szektora szárnyal, amelyet a világjárvány miatt ösztönöznek, ez az utat arra ösztönzi, hogy felgyorsítsa a további szerves növekedést, amely potenciálisan legalább 40% -kal növekedhet az elkövetkező években.

Mivel a társaság részvényei az elmúlt egy évben több mint 161% -kal nőttek, ez a részvény nem úgy néz ki, mintha hamarosan lelassulna, inkább ennek ellenkezője vezeti ezt az egészségügyi állományt mint részvényt, amelyet hosszú távon meg kell tartani. úgy néz ki, hogy fantasztikus hozamot nyerhet egy potenciálisan ebből a milliomos készítőből.

9. Altimmun (ALT)

52 hetes tartomány: 1,60 USD – 35,10 USD

Az Altimmune Inc. az utolsó részvény, amely a 9 részvény listáját sorolja fel, amely szerint milliomos lehet.

Az Altimmune Inc. (ALT) egy biofarmáciai vállalat, amelynek elsődleges célja az intranazális oltásokra, a májbetegségek kezelésére és a moduláló terápiákra összpontosítani..

Bár ez a cég egy kisebb és csendesebb biogyógyszergyártó vállalat a mai piacon lévő vállalatokhoz képest, ez a részvény olyan részvény, amelyet érdemes megismernie és gyorsan megismertetni, mivel jövőbeli potenciálja egészséges és gazdag helyzetben hagyhatja Önt vonal.

A vállalat egészséges jövőben rendelkezik, beleértve a lépfene, a hepatitis B, az influenza és a potenciálisan az egyik legkeresettebb oltóanyag oltóanyagát, ami lehet az oka annak, hogy ez az állomány az előrejelzéseknél gyorsabban jeleskedik, a Covid-19 saját intranazális vakcinái..

A vállalat jelenleg jelenleg folyamatban lévő AdCOVID vakcinája egyetlen dózisú lövés, szemben a jelenleg piacon lévő egyéb oltásokkal, amelyek megkövetelik az egyénektől, hogy két oltással rendelkezzenek az oltás teljes hatásának hatékonyságához. Ez a hír számos okból pozitív, eltekintve attól, hogy egyértelműen megalapozott, hogy igény van rá, biztosak vagyunk benne, de másodszor egyetlen lövéssel azt jelentjük, hogy egyszerűbb és több adag adható több egyénnek, ami szintén felgyorsítja a folyamatot közelebb kerülni a normalitáshoz.

Hogyan teljesített az Altimmune részvény?

A társaság harmadik negyedéves jelentésében a bevétel 2,9 millió dollár volt, szemben a 2019-es 0,6 millió dollárral és 206,8 millió dollár készpénzzel, készpénz-egyenértékekkel és rövid távú befektetésekkel 2020. szeptember 30-án..

A vállalat megerősítette, hogy a megnövekedett alkalmazotti szint, az adminisztratív költségek és az ügyvédi költségek 4,8 millió dollárra tettek ki magas költségeket, a kutatás és fejlesztés költségei szintén 17 millió dollárral nőttek a 2019-es 8,7 millió dollárhoz képest, a vállalat oltóanyag-létrehozásával kapcsolatos különböző kötelezettségek miatt.

A társaság jelenlegi árfolyama a mai állapotban 18,36 dollár, 52 hetes tartománya pedig a legalacsonyabb 1,60 dollár és a legmagasabb 35,10 dollár között van, ami most jó alkalom arra, hogy megvizsgálja az e részvénybe történő befektetést..

Annak ellenére, hogy ezt a társaságot kis tőkésségű részvénynek kell tekinteni, mivel csupán 681,94 millió dolláros piaci kapitalizációval rendelkezik, ez azt is jelenti, hogy ez a részvény több kockázati elemet jelent más gyógyszergyárakhoz képest. Ez az állomány azonban lenyűgöző mértékben emelkedett 2020-ban.

Ahhoz, hogy ez a részvény úgy nézzen ki, hogy ez a hatjegyű összeg, reálisan jó összeget kell befektetnie hosszú távra, de ez megvalósítható. Valójában ez a részvény olyan részvény lehet, amely közelebb érheti el ezt a jelet, mint gondolná, különösen, ha a vállalatok oltása az AdCOVID megfelel az FDA összes jóváhagyásának, és a következő éven belül elérhetővé válik a nyílt piacon, akkor ez egy olyan részvény, amelyet a befektetők kívántak a megfelelő időben néztek.

Milliomos-készítő készletek 2021-re – Összegzés

Tehát itt van egy lista a kiválasztott 9 részvényünkből, amelyeket különböző iparágakból vettünk át, és amelyek megalapozottak ahhoz, hogy potenciálisan jutalmazzák a befektetőket hatjegyű bevételekkel, ha megfelelő áron vásárol, mivel ezek a részvények folytatják növekvő sikertörténeteiket.

Figyelembe véve ezeket a választott részvényeket, minden bizonnyal pozitív pozitívumokat tartalmaz, beleértve bizonyos pénzügyi elemek vizsgálatát, mielőtt e „milliomos-készítő” részvények valamelyikébe fektetnének, ideértve a vállalat határidős P / E arányát is, mivel ez jó jelzést ad a vállalat növekedési kilátásaival, és egyértelmű tájékoztatást ad arról, hogy a részvényeket túlértékeltnek vagy alulértékeltnek tekintik-e.

A társaság stratégiáinak és tőzsdei felső korlátjának figyelembevétele mellett ez a két elem egy újabb egyértelmű jelzést ad arról, hogy a vállalat hova kíván lépni, miközben haladunk a jövőbe, valamint a növekedési lehetőségei.

Bölcs dolog szem előtt tartani, hogy bár ezek a részvények kiválóan teljesítettek egy ilyen kihívásokkal teli évben, mint például 2020, mégis saját kockázati elemeket jelentenek. Éppen ezért határozottan javasoljuk és bölcs dolog, hogy végezzen további kutatásokat, mielőtt befektetne a választott részvényekbe.

eToro – Vásároljon részvényeket 0% jutalékkal

etoro bróker

Az eToro hosszú évek óta megbízhatónak bizonyult a tőzsdén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A tőkéje veszélyben van. Egyéb díjak merülhetnek fel

Olvass tovább:

Milyen top 15 készlet fog felrobbanni 2021-ben?

7 brit osztalékkészlet, amelyek most megvásárolhatók, és vonzó jövedelemforrást kínálnak

A Tesla részvényár-előrejelzése 2021-re és azon túlra

Melyek a 2021-es év 7 legfontosabb részvényválasztása?

A 10 legfontosabb brit részvény, amelyet figyelembe kell venni 2021-re

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector