A 11 legjobban teljesítő kannabiszkészlet 2020-ban

A legjobb kannabisz készletek

Szeretne 2021-ben belépni a kannabisz-tőzsdére? Szeretné tudni, hogy az új évet a kannabisz-tőzsde legjobban teljesítői-e? Vessünk egy pillantást a 2020-as év legnagyobb kannabisz-állományaira, és meghatározzuk a 2021-es élmezőnyt.

Ha kíváncsi arra, hogy ezt a jogot olvassa-e, igen, a kannabisz-állományok léteznek, és törvényesek kereskedni és befektetni bennük. Valójában ez a piac az évek során egyre népszerűbb lett a befektetők körében, szóval vessünk egy pillantást a okfejtés arról, hogy ez az izgalmas ipar miért vonzza sokak figyelmét.

Kanadán belül a marihuána mind rekreációs, mind orvosi célokra törvényes volt, de az Egyesült Államokban csak különféle államokban, vagy egészen pontosan 12 országban legalizálták a marihuána vagy a „Pot” szabadidős használatát, amely név a leggyakrabban említett. A többi állam esetében azonban továbbra is illegális, és csak orvosi célokra használható. Az Egyesült Királyságon belül ez a helyzet is, és az egész országban illegális, a marihuánát csak korlátozottan használják orvosi célokra..

De mi a vonzereje a kannabisz állományoknak, kérdezhet?


A kérdésre válaszolva, az egész világon a befektetők nagy érdeklődést mutatnak és iránt érdeklődnek ebben az ágazatban, az Egyesült Államok és a Kanadain törvényeinek jelentős változásai miatt a különböző államokban, amelyek törvényessé teszik a marihuánát. Világszerte magas a fogyasztók iránti igény, és az orvosi felhasználás továbbra is a legjobban teljesítő gyógyszerek kollektív előállítása iránti kereslet, ami okot ad arra, hogy miért nőttek jelentősen az ipar részvényei 2018-tól.

2018-tól egészen a közelmúltig Joe Biden diadalának híre az Egyesült Államok új elnökévé válása miatt reményeket ébresztett abban, hogy ez az ágazat nyilvánvalóan hamarosan ismét reflektorfénybe kerül, és megerősíti, hogy a marihuánára vonatkozó törvények tovább fejlődni, az orvosi és a rekreációs célú felhasználások mindkét formája esetében a különböző államokban, vagy az egész országban törvényessé téve.

Mivel a neves cégek folyamatosan kopogtatnak ezen államok ajtaján, ahol az akadályok felérnek a marihuána használatára vonatkozó szigorú törvényekkel, az eredmény mindkét irányban nagy hatással lesz a kannabisz-tőzsdére.

Az olyan államok, mint New Jersey, Arizona és Montana, látták, hogy a szavazók 2020. november 3-án a marihuána szabadidős használatának jóváhagyásáról szavaznak államukban, Mississippi pedig jóváhagyja, hogy a marihuánát csak szigorúan orvosi használatra legalizálják..

Lehet, hogy az idei kannabisz-árfolyamok némelyiknek csak rendben voltak, mások azonban még mindig remekül teljesítettek, tekintve, hogy a 2020-as kihívások mindannyiunk között felmerültek, vagy egyeseknél a veszteségek romlását látták különböző tényezők miatt. Az egyik legfontosabb tényező az Egyesült Államok választása, de másodszor látta, hogy a vállalatok befektetnek az üzletükbe, hogy gyorsabb bevételt hozó eszközök megvásárlásával elősegítsék a gyártási és forgalmazási folyamat felgyorsítását. Az amerikai választásokat követően azonban a kannabisz-készletek árai pillanatok alatt emelkedtek a különböző vállalatok számára, és reményei szerint a kannabisz-ipar 2021-re új változásokat fog elérni.

Ha kíváncsi arra, hogy mi a kannabisz állomány, akkor megértése világossá válik, amikor a következő szakaszba lépünk.

Mik a kannabisz állományok?

A kannabiszipar nagy utat tett meg az évek során, amelynek során turisták ezrei vagy csaknem milliói özönlenek Amszterdamba, ahol a marihuána szabadidős használatát hosszú évek óta legalizálták, és orvosi szempontból a marihuána elismert kábítószer, amely különböző a betegségek stabilizálódnak.

De mi is a kannabisz állomány?

A kannabiszkészletek egyszerűen olyan részvények, amelyeket megvásárolhat a legalizált kannabiszcégeknél, amelyek orvosi célokra készítik elő a kannabiszt, és most, mivel szabadidős célokra legalizálódik, mind magán-, mind állami vállalatoktól.

De a világszerte ezt a terméket körülvevő hype jelentős részvényárfolyam-emelkedést okoz. Mivel az egyre növekvő számú személy támogatja a termék legalizálását, az állami és a magánvállalkozások gyors növekedését okozta, ami azt jelentette, hogy a befektetők szorosan figyelik ezt a gyorsan fejlődő iparágat, amely aztán sok befektetőt arra késztetett, hogy az újonnan friss, dinamikus, növekvő ipar, amely a jelenben és a hosszú távon is rendkívül jól mutat és képes arra, hogy rendkívül jól teljesítsen.

A bizonyítékok pedig láthatóak, 2018-tól a kannabiszipar állítólag 13,8 millió dollárt keresett mind állami, mind magánvállalkozásoktól. Idén enyhe visszaeséssel az ipar 2021-ig terjedő fellendülésre törekszik, amely meglepetést okozhat mind a befektetőknek, mind a nem befektető magánszemélyeknek, ami most megfelelő alkalom arra, hogy megismerje az új virágzó ipar csínját-bínját. nézze meg azokat a kannabisz-állományokat, amelyek 2020-ban jól teljesítettek, és amelyek 2021-ig és azon túlra is vezetnek.

A legjobban teljesítő kannabiszkészletek 2020-ban

Az ipar elmúlt évekbeli hullámvölgyeitől kezdve nincs kérdés, hogy a jövő hogyan néz ki a fejlődő kannabiszipar felé.

Az adatok szerint a marihuána-ipar 2025-re 38 milliárd dollár feletti iparágra nő, ezért nem szabad kihagyni ezt a lehetőséget, hogy részese lehessen egy ilyen gyors növekedésnek.

Most ne pazaroljunk több időt, és vizsgáljuk meg a 2020-as 11 legjobb kannabisz-előadóművészet, akik 2021-ben is tovább akarnak robbantani.

A 20 legnépszerűbb kannabisz-előadó az Ön számára 2021-ben:

 1. GW Pharmaceuticals (GWPH)
 2. Canopy Growth Corporation (CGC)
 3. Aphria (APHA)
 4. Scotts Miracle-Gro (SMG)
 5. ETFMG Alternatív betakarítás ETF (MJ)
 6. Novartis ADR (NVS)
 7. Green Thumb Industries (GTBIF)
 8. Cresco Labs (CRLBF)
 9. Aurora kannabisz (ACB)
 10. Cronos (CRON)
 11. Betakarítás, egészség & Rekreáció (HRVSF)

1. GW Pharmaceuticals (GWPH)

gw gyógyszerek részvényárfolyam-diagram

Az első vállalat, amely felkerült a listára, a GW Pharmaceuticals (GWPH). A brit vállalat, amely határozottan meghatározta a nevét az iparban, két, az egész világon 30 országban ismert és forgalmazott kannabisz-terméket gyártott, amelyek orvosi felhasználásra alkalmasak.

A Nabiximols, amely az első természetes kannabiszgyár volt, nem csak az Egyesült Királyságban, hanem minden olyan országban, ahol orvosi használatra rendelkezésre áll a marihuána forgalmazása, jóváhagyást és engedélyt kapott, valamint a második Epidiolex, amely a közelmúltban jóváhagyott második termékké vált Az amerikai élelmiszer- és gyógyszeradminisztrátorok további sikert jelentenek a legális használatra engedélyezett vállalat számára.

Szakterület a vényköteles kannabisz-gyógyszerek kutatására és fejlesztésére olyan betegségek, mint például a sclerosis multiplex esetében, amelyekről a GWPH világszerte elismert, és további kutatásokat folytat a gyermekkori epilepszia ritka és katasztrofális formáinak sikeres gyógyszere érdekében..

A 4 milliárd dolláros piaci sapkával rendelkező biogyógyszergyártó cég jó úton halad a további siker érdekében, mivel megerősítést nyert, hogy a társaság 442 millió dolláros bevételt hozott 2020 júniusától, miközben 2021-ig vezetett. lásd a legutóbbi gyógyszeralkotás és a láthatáron lévő új termékek lehetséges megdöbbentő adatait.

Annak ellenére, hogy a vállalat nem készítette el azokat a számokat, amelyeket eredetileg előre jeleztek és számítottak erre az évre, a vállalat állítólag még mindig 25% -kal haladja meg a YTD-t.

A készülő új gyógyászati ​​termékek mellett kétségtelen, hogy ez a vétel hosszú távra szól, nagy jövedelmezőség mellett.

2. Canopy Growth Corporation (CGC)

CGC részvényárfolyam-diagram

A Canopy Growth Corporation, egy 2013-ban alapított kanadai kannabiszcég, amelynek székhelye a Smith Smith, Ontario, Kanada.

A CGC jelenleg egy olyan vállalat, amelyet a befektetők figyelmesen követnek a választások után, hogy megerősítsék Joe Biddent, aki az Egyesült Államok új elnöke lesz, sokakban arra késztette őket, hogy azt higgyék vagy spekulálják, hogy a marihuána legalizálása potenciálisan legalizálható Az amerikai államok, amint Kamala-Harris alelnök kifejezte és támogatta a kannabisz-használat legalizálását.

Bár ebben az évben visszaesés volt tapasztalható a vezető szervezetnél, amelynek piaci sapkája körülbelül 10 milliárd dollár, a közelmúlt eseményeinek fényében a vállalat elbocsátotta az alkalmazottait, és különböző üvegházakat bezártak a kiadások csökkentése érdekében, mivel a társaság nettó 1,3 milliárd dolláros veszteséget jelentett a cégen belüli jelentős felújítások miatt, mivel az ilyen fordulat után az alagút végén fény látszott.

A kanadai vállalat azonban ebben az évben a pozitív megjegyzéssel folytatva 38% -kal emelkedett, és a globális hatásokat figyelembe véve jelentősen teljesít, sőt a piac legnagyobb „pot készletének” is nevezték, szeptemberben a cég 1,32 milliárd dollár nettó árbevétel.

Mivel az új részvényesek, a Constellation Brands és az új vezérigazgató, David Klein vezetik a megújult társaságot, ez a márkájú siker a jövőben is folytatódik..

3. Aphria (APHA)

apha részvényárfolyam-diagram

Egy másik kanadai kannabiszcég, amely 2020-ban felveszi a legjobban teljesítő kannabiszcégek listáját, az egyik pedig Aphria.

Az Aphria Kanadán belül a bevételek első számú cégeként van besorolva, többségük a marihuána szabadidős használatából származik. A jelenleg 1,29 milliárd dolláros piaci sapkával rendelkező vállalat vezető szerepet tölt be, mivel a nettó árbevétel meghaladja versenytársainak többségét vagy összesét, ami azt mutatja, hogy éves szinten 16% -kal nőtt, és a 12. helyen áll a 240 orvosi – gyógyszeripari részvény közül..

A kanadai gyógyszergyár ebben az évben is látta hátrányait, az első negyedév során 5,1 millió dolláros veszteséget jelentett, ugyanakkor versenytársai között továbbra is az egyik legjobban teljesítő vállalat volt az egyes társaságok által 2020-ban elszenvedett veszteségek miatt..

Az Aphria és a Canopy Growth között ezek a kanadai márkák sok fényt vetettek a kettőre, összehasonlítva egymással, hogy lássák, ki jön ki jobban az új év beköszöntével, de a valóság az, hogy mindkettő egyformán erős vállalat, amelyektől el kell különülni.

Bár a lombkorona növekedése megalapozottabb, a CGG piaci részesedése nagyobb, és a bevételei gyorsabban nőnek, az Aphria-t nem szabad figyelmen kívül hagyni, mivel ez a vállalat nagy sikerekben van és eddig bizonyított.

4. Scotts Miracle-Gro (SMG)

Az SMG az Egyesült Államok egyik legnagyobb gyártó vállalata, amely a gyep és a kártevőirtó termékek miatt világszerte gyakrabban ismert, és mostanra a kannabiszipar felé fordul.

A közelmúlt idei eseményei miatt világszerte milliók szorgalmazták otthonmaradásukat, és jelentősen megnőtt a termékeik eladása.

Az utóbbi időben a vállalat bejutott a kannabisz-iparba, és egyre inkább figyelemmel kíséri, mivel hidroponikus termékeik, amelyek létfontosságúak sok növényi termék termesztéséhez, de különösen a kannabisz vezet az értékesítés terén.

Nem meglepő, hogy a vállalat nagyszerűségbe kezd, mivel Scotts 2018-ban átvette a növekvő Sunlight Supply szervezet új kiegészítését, amely jelentősen növekedett, és 2020 szeptemberétől 59% -os növekedésről számolt be..

A 9,6 milliárd dolláros piaci kapitalizációval rendelkező vállalat a következő években szárnyalni kezd, és bebizonyosodott, hogy népszerűbb a kannabiszt termelő professzionális magánszemélyek és a saját kannabisz-növekedésüket beszerző vállalatok körében, és ez teszi ezt a vállalatot a jövőbe menés része.

5. ETFMG Alternatív betakarítás ETF (MJ)

MJ részvényárfolyam-diagram

Ha ismeri a kannabiszipart, akkor kétségtelen, hogy hallott vagy találkozott már az ETFMG Alternative Harvest EFT-vel (MJ).

Az MJ egy amerikai tőzsdei alap, amely nyomon követi azokat a vállalatokat, amelyek valószínűleg hasznot húznak a különféle kannabiszhasználatokból. Óriási 569,69 millió dollár értékű nettó eszközzel az öv alatt a szervezet tud egy jó üzletet, amit lát, köztük két kanadai vállalat, amely a listát felvette a Canopy Growth csoportba és az Aphria az MJ top 10 listájába tartozik..

Az alap olyan kannabisz-társaságokat keres, amelyek világszerte elő akarják terjeszteni az iparágat, és olyan társaságokat, amelyek törvényesen működnek megfelelő engedélyekkel és engedélyekkel. A kannabisz-társaságokon kívül az MJ olyan vállalatokat is keres, amelyek valójában képesek kibővíteni üzleti tevékenységüket a területen belül.

Mivel a kannabisz-iparban a legjobban teljesítő kannabisz-játékosok az övében vannak, ez a szervezet vitathatatlanul az iparág nagy ereje

6.. Novartis ADR (NVS)

NVS részvényárfolyam-diagram

A Novartis International egy svájci gyógyszeripari vállalat, amelynek székhelye a svájci Bázelben található.

A világszerte forgalmazott egészségügyi termékeket gyártó vállalat az egyik legnagyobb gyógyszeripari vállalat piaci kapitalizációja és nettó árbevétele mellett, amely megállíthatatlan erőnek bizonyul az iparban.

A mai napig 200,9 milliárd dolláros piaci értékkel a marihuánával való kapcsolata egy olyan megállapodás révén jön létre, amelyet 2018-ban írtak alá a Tilray partnereivel a márkák első globális partnerségével, hogy megosszák azon céljukat, hogy „gyorsabban terjeszkedjenek több piacon”..

Az NVS, hasonlóan más vállalatokhoz, folyamatosan teljesített -3,2% -kal..

Azokkal a gyógyszerekkel, amelyeket a gyógyszergyár gyártani szándékozik, és a kannabisz-iparban való részvételükkel ez a vállalat 2020-ban az egyik legjobban teljesítő szereplővé válik, és még sok éven át sikert keres..

7. Green Thumb Industries (GTBIF)

GTBIF készlet

A Green thumb Industries (GTBIF) egy amerikai kannabiszgyár, amelynek székhelye az illinoisi Chicago-ban található. Olyan cég, amely kannabiszt gyárt mind orvosi, mind szabadidős célokra az Egyesült Államokban.

A GTBIF jelenléte az Egyesült Államokban növekszik, mivel jelenleg az a céljuk, hogy megpróbáljanak minden államban kiskereskedelmi üzletet létesíteni és elhelyezni, amely a rekreációs marihuánát legálissá teszi. Mint azokban az államokban, ahol a gyomot jelenleg legalizálják, ez 12 állam napjainkig, a márka nyilvánvalóvá tette jelenlétét a műtéti sebekkel a nyilvánosság számára.

Míg részvényeik jelenleg 1,74% -kal növekednek az elmúlt héten, és a márkák 50. áruházának hírei szerint a floridai Rise Kendallban nyílik meg.

Ez a kannabiszgyártó vállalat az egyik legjobban teljesítő 2020-ban, és külseje szerint az egyik vállalat 2021-ben sokkal többet jelentett.

8. Cresco Labs (CRLBF)

CRLBF készlet

A Cresco Labs, egy másik illinoisi székhelyű marihuána-vállalat a következő helyen szerepel a legjobb előadók listáján, annak ellenére, hogy ebben az évben 20% -kal vannak lejjebb a részvények, továbbra is remekül teljesítenek, és még a kanadai vezető marihuána-társaságokat is felülmúlják..

Ez az amerikai vállalat nemcsak okosan uralja a területet, a vállalat kilátásait a következő és az elkövetkező években is remekül tervezik.

A vállalat stratégiai tervet készít a kerekek mozgásba vétele mellett, hogy az üzletek azokban az államokban helyezkedjenek el, amelyek a szabadidős marihuána legalizálását megszavazták..

Beszéljen arról, hogy egy lépéssel előrébb járnak, mivel továbbra is fennáll annak a veszélye, hogy ezek az államok nem kapják meg a felhatalmazást.

Jó bevétel, következetes bevételek és a továbblépési terv révén ez a vállalat már úton van a jövőbe.

9.. Aurora kannabisz (ACB)

ACB részvényárfolyam-diagram

Aurora Cannabis, kanadai marihuána-előállító cég, amely az 2013-as alapítása óta jelentősen fejlődött az évek során.

Bár sok más orvosi társasághoz hasonlóan, ebben az évben is kihívást jelentett az évkezdés, és ez a cég sem kivétel ez alól: részvényei 60% körül csökkentek, de a választási hírek szerint az ACB finanszírozása nőtt, és még mindig emelkedik, így a vállalat gyorsan jár az új izgalmas út 2021-ben.

A vállalat új vezérigazgatója, Miguel Martin, aki ebben az évben vette át a felelősségét, határozottan törekszik arra, hogy az ACB-t az iparág folyamatosan vezető vállalatává tegye: „Meg akarjuk bizonyítani, hogy az Aurora nyereséges, növekedésorientált és vezető lehet a kannabinoid piacon”.

Az ACB új vezérigazgatójának és a vállalat vonzó kilátásainak előrehaladtával ez a vállalat nemcsak az egyik legjobb cég ebben az évben, hanem 2021-ben is sikereket ér el.

10.. Cronos (CRON)

CRON részvényárfolyam-diagram

Az egyik legfontosabb megemlítendő részvény az, hogy nagy részvényese, az Altria óriási szerepet játszik az üzleti stratégiai tervezésben, amely bebizonyosodott, hogy nemcsak hatalmas, hanem kulcsfontosságú része is az üzletnek.

Szeptember végén a Cronos túllépte YTD-mutatóját, és 11 millió dollárt ért el, ami duplája annak, amit a társaság az előző évben megtermelt a harmadik negyedévben.

Jó bevételi egyenleg mellett a vállalat más területekre is összpontosított, beleértve a wellness- és egészségügyi termékek sorozatát, lehetővé téve a nagyobb növekedést egyik márkájuk alatt.

Végül megemlítendő, hogy a Cronos szerződést írt alá a Ginkgo Bioworks céggel is, amely egy biotechnológiai vállalat, amely a kannabisz törzseket újítja meg, és amelyet orvosi célokra fognak megvalósítani..

11. Betakarítás, egészség & Rekreáció (HRVSF)

HRVSF készlet

Betakarítás, egészség & A rekreáció egy vertikálisan integrált kannabisz-társaság, amelyet 2007-ben alapítottak az amerikai Arizonában.

A HRVSF a legnagyobb orvosilag jóváhagyott kannabiszgyár Arizonában, és a közelmúltban látták, hogy a szavazók arra szavaznak, hogy az állam törvényt adjon a termék szabadidős használatára, amely nagy generátor lesz a vállalat számára.

Ennek a vállalatnak 225 millió dollárt jósoltak, amelyet a társaság bevételre fog tenni az év végén, és a rekreációs célú reményt keltő hírek hozzáadásával nagyobb növekedést jelent a jól megalapozott arizóniai vállalat számára, amely 2021-ig vezet..

A legjobb kannabisz készletek – Összegzés

És itt van néhány vezető kannabisz-előadó 2020-ban. Bár több olyan vállalat van, amely az elkövetkező év során sikeres archiválásra törekszik, érdemes mindig figyelemmel kísérni más felmerülő és érkező vállalatokat is..

Mint tudjuk, minden lehetséges és még rövid időn belül is.

Most, hogy megállapítottuk, kik voltak a legjobb játékosok 2020-ban, most meg kell tanulnunk, hogyan fektessenek be ezekbe a kannabisz-állományokba, és hogyan lehessenek részesei ezeknek.

Hogyan lehet befektetni a kannabisz készletbe?

A kannabisz-készletekbe való befektetés során időre, a kannabisz-ipar megértésére és az egyes érdekelt vállalatok megértésére van szükség, hogy megtanulja és megismerje az adott cég kínálatát, és azok hátterét, beleértve a pozitív és hátrányos helyzetet. kockázatok, amelyek körülveszik azelőtt, hogy bármilyen cégbe befektetni próbálnának. Éppen ezért a tanulásra és a kutatásra fordított idő elengedhetetlen, ha bármilyen iparágba kíván befektetni.

Először is, amint most már tudatában van, kétféle marihuána-termék létezik, az orvosi és a rekreációs marihuána, ezért ezt a pontot kell magának ellaposítania abban, hogy melyik útvonalon kíván haladni. Az ipar tanácsadással történő kutatása, valamint a vállalatok pozitív és lehetséges kockázatai az első és legfontosabb kiindulópontok.

Miután elvégezte az összes szükséges kutatást, és úgy érzi, hogy magabiztos a tanulásában, a következő lépés egy brókerszámla megnyitása. Nem kell aggódnia, ha Ön kezdő vagy befektető, aki kereskedelemre vágyik a kannabisz-iparban, eToro egy online kereskedési platform kezdettől fogva segítségedre lehet.

A közvetítői számla nyitásától kezdve a készenlétig, amikor készen áll a kannabisz-készletek megkezdésére, valamint a legjobban teljesítő orvosi marihuána-készletek sokféle portfóliójával, amely része lehet. eToro szintén hozzáfér az amerikai piachoz, amely lehetővé teszi, hogy befektessen az Egyesült Államok néhány legjobban teljesítő vállalatába.

Miután megnyitotta számláját, megerősítette egy brókert, elkezdheti izgalmas útját a kannabisz-készletekbe történő befektetés felé. Nem kell pánikba esni, miközben a legjobb vásárlások között böngészve a kiválasztott vállalat leírását is beszerezheti, amely a cégek valóságstatisztikáját nyújtja beugrása előtt, olyan statisztikákat, mint a közvetítői minősítések és az osztalékfizetések információk bármikor elérhetők lesznek előtted.

eToro – Top Stock Bróker, vásárol részvényeket a 0% jutalék

etoro bróker

Az eToro hosszú évek óta megbízhatónak bizonyult a tőzsdén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A tőkéje veszélyben van. Egyéb díjak merülhetnek fel

Key Takeaways

 • Mindig végezzen további kutatásokat a választott részvényekkel kapcsolatban
 • Megjegyzés – kétféle marihuána-termék létezik: orvosi marihuána és rekreációs marihuána
 • Győződjön meg róla, hogy megértette a marihuána-ipar befektetéseinek kockázatát (más részvényekkel együtt)
 • Gondosan és okosan fektessen be a marihuána-készletekbe
 • Végül szánjon rá időt.

Jogi nyilatkozat: Ez az információ nem értelmezhető határidős ügyletek, részvények, ETF-ek, CFD-k, opciók vagy bármely konkrét szolgáltató, szolgáltatás vagy ajánlat jóváhagyásaként. Nem szabad befektetési tanácsként hivatkozni rá, és semmiféle ajánlásként nem értelmezhető. A határidős, részvény-, ETF- és opciós kereskedelem jelentős veszteségkockázattal jár, ezért nem megfelelő minden befektető számára.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector