A 20 legnépszerűbb befektetési növekedési készlet 2021-ben

A befektetési megfontolásra szánt legjobb növekedési készletek 2021-ben

A növekedési készletek jövőbeni potenciáljuk miatt általában felülmúlják a teljes piacot.

2021-ben meg akarja kezdeni a részvényutat? Ön egy lépéssel előrébb jár, és megvizsgálja a 2021-ben befektethető legjobb növekedési részvényeket? Mindent lefedtünk az Ön számára 7 legjobb növekedési tőkével 2021-ben.

Mivel 2021 a COVID-19 járvány következtében egyre közelebb kerül sokunk számára egy kihívásokkal teli és nehéz év után, még a pénzügyi piac sem volt kivétel, de jól sikerült.

A közelmúltbeli hírek fényében, miszerint itt van egy oltóanyag, a tőzsde lelkesen készen áll arra, hogy visszatérjen az évről évre szokott magasodó csúcsra. Ez most jó alkalom arra, hogy egy lépéssel előrébb lépjünk, és megvizsgáljuk, mely növekedési részvények vannak a csúcson, és 2021-ben erős vásárlási lehetőségeket mutatnak be..

Az Egyesült Királyság legjobb részvényeitől a nemzetközi részvényekbe történő befektetésekig, amelyek növekedése várható és 2021-ben jól teljesítenek, rengeteg mennyiségű növekedési részvény áll rendelkezésre a következő év során. Minden további információt megadunk Önnek, amire szüksége van.


Tipp: Lehetséges, hogy korán elvégzi a kutatásokat, mely részvényekbe fektessen be, amikor új év felé haladunk, a legnagyobb megtérülés!

Mindazon megválaszolatlan kérdésre, amely a fejében hangzik: „Milyen részvényeket kell befektetnem 2021-ben? Melyek a legjobb növekedési részvények 2021-ben? Hogyan tudom megtudni, hogy mely részvények a legjobbak 2021-ben?

Nem kell tovább kérdőjelezni.

A 20 legnépszerűbb befektetési növekedési részvény 2021-ben

Nézzünk meg 7 növekedési részvényt, amelyet érdemes befektetni 2021-ben:

1. Amazon (NASDAQ: AMZN)

2. Tesla (NASDAQ: TSLA)

3. Netflix (NASDAQ: NFLX)

4. Microsoft (NASDAQ: MSFT)

5. Pinterest (NYSE: PINS)

6. PayPal (NASDAQ: PYPL)

7. Disney (NYSE: DIS)

Ezeket a legfelsõbb részvényeket, valamint sok mást megvásárolhatja a eToro és 0% díjat fizetni!

Új a részvényekben? A kérdésére is megválaszoltuk ezt a választ!

Mi a növekedési részvény?

Ha még nem ismeri a részvénybefektetést, akkor természetesen kétségtelen, hogy le akarja bontani és pontosan tudni, hogy valójában mi a növekedési részvény és hogyan működnek a növekedési készletek.

Egyszerűen kifejezve a növekedési részvény alapvetően bármely területen működő vállalat, amely várhatóan sokkal gyorsabban és nagyobb ütemben fog növekedni, mint más részvények.

Meg fogja találni, hogy a növekedési részvények vagy a vállalatok, például az Adobe Inc. visszaforgatja jövedelmét az üzleti életbe, hogy még nagyobb növekedést érjen el, így nőnek a vállalatok nagyobb mértékben.

És ez egyértelmű meghatározása annak, hogy mi is egy növekedési állomány valójában.

Egy másik kiváló és jó példa egy mindenki által ismert cég, az Amazon. Most az Amazon a világ egyik legnépszerűbb és legnagyobb vállalata, és 2020-ban az Amazon a piaci kapitalizáció három legfontosabb vállalata közé került.

Piaci kapitalizáció (market cap): A piaci kapitalizáció egyszerűen egy vállalat részvényeinek a piaci piaci értékét jelenti. Ez egy jó módszer a befektetők számára, amikor befektetni akarnak, hogy lássák a vállalat méretét, amely gyakornok segít választásukban a részvényekbe történő befektetés kockázati következményeivel együtt.

Tehát a befektető szemére ez azt mutatja, hogy a szóban forgó vállalat jó társaság, amelybe befektetni lehet, mivel növekedésében nagy erőt és erőt mutatott, ami vonzóvá teszi azokat a befektetőket, akik részesei akarnak lenni ennek növekedés.

Mint fentebb említettük, egy szektoron belül bármely vállalat növekedési részleggé válhat, de jellemzően azok a vállalatok, amelyek valami újat, különbözőt és egyedülállóat kínálnak, felkeltik az egyének figyelmét, akik gyakornokuk befektetésre vágyik és onnan fejlődik ki.

De, mint tudhatja, ha részvénybefektetéssel foglalkozik, vagy csak most kezdi a részvényeket és kutatja, végezze el figyelmét, mivel a növekedési részvények különböznek a részvények értékétől, amikor befektetni kíván.

Értékkészletek

Az értékpapír-részvények olyan társaságok, amelyek alacsonyabb értéken kereskednek, mint az adott vállalat valójában, ami valójában azt jelenti, hogy a hozam magasabb lehet. Az értékpapírok a növekedési készletekhez képest alacsonyabb kockázatúnak minősülnek, és kisebb volatilitással rendelkeznek.

Ha befektető vagy a befektetés kezdője, és lehet, hogy nem akar nagyobb kockázatot vállalni az elején, akkor az értékpapír-részvények jobban megfelelnek Önnek mindaddig, amíg el nem érkezik a nap, amikor készen áll a növekedési részvényekkel kapcsolatos új kalandra.

A növekedési részvények ideálisak Önnek, mint befektetőnek, aki hosszú távú befektetést keres egy olyan társaságon belül, amely évek óta nagy növekedést kíván elérni. De mivel ezt bármi az életben elmondták, minél nagyobb a szervezet, annál nagyobb kockázati lehetőségek rejlenek benne, ezért a növekedési részvényekbe történő befektetés kockázatosabb és ingatagabb az értékpapírokhoz képest.

A növekedési részvényekbe történő befektetés csak azért, mert a növekedés és a nagyobbá válás jegyében irányul, nem feltétlenül jelenti azt, hogy nagy készpénzösszegekkel kell befektetnie. Amint azt korábban említettük, a növekedési részvények kockázatai és volatilitása potenciálisan elveszítheti befektetését, függetlenül attól, hogy mekkora a befektetési összege, mindez gyorsan elveszhet.

Azonban miután elmondta, hogy ha okosan, és azzal az izgalommal és adrenalinnal fektet be, hogy részese lehessen ennek a befektetésnek, akkor a növekedési készletek az Ön számára!

7 legjobb befektetési növekedési készlet 2021-ben

További adieu nélkül itt az ideje, hogy megnézze, mely növekedési részvényeket érdemes birtokolni 2021-ben.

1. Amazon (AMZN)

Az Amazon a világ három legnagyobb vállalata közé tartozik, és továbbra is bővül a további nagyszerűség érdekében, amely a világ minden tájáról származó befektetőket vonzza befektetni egy vállalat globális összetörésébe.

Nemcsak az Amazon dominál online vásárlási területeikkel, amelyek állítólag csak a termékértékesítésekből megdöbbentő 163 milliárd dollárt tettek ki 2019 júniusától 2020-ig. Ezt követte, és arról számoltak be, hogy az Amazon teljes nettó eladási nyeresége csaknem 96,15 milliárd dollár volt az Egyesült Államok dollárjában 2020 harmadik negyedévében, és bevételeinek legnagyobb részét az online vásárlás piacán szerezték. A fekete péntek és a kiberhétfő közeledtével a becslések szerint az eladások még tovább fognak emelkedni, a COVID-19 által ránk gyakorolt ​​hatásokkal együtt, és az online vásárlás lesz az egyetlen előrelépés a lezárási időszakokban.

Mivel az online vásárlás előkészíti a jövőt, az Amazon már archiválódott, és továbbra is továbbra is méltó vezető szerepet tölt be az e-kereskedelmi iparban.

Az Amazon szó szerint szinte mindenbe belekerül. Amint azt fentebb említettük, az online vásárlás piaca domináns a vállalkozáson belül, de az Amazon is jelentősen részt vesz benne, és a jelentések szerint az első számú résztvevő a felhőalapú számítástechnikai piacon, amelynek hatalmas növekedése kapcsolódik az iparághoz.

A felhőtechnológia a legtöbb technológiánk otthona, és amelyet a legtöbben naponta használunk. Ezek közé a technikai modulok közé tartozik az e-mailezés, a streaming, a közösségi média és még sok más. Az Amazonnak ennek nagy része biztosan hasznot húz az ipar növekedéséből.

Egy e-kereskedelmi vállalat számára, amely először 1994-ben indult online könyvkereskedőként kezdte útját, az Amazon azóta a világ egyik e-kereskedelmi óriásává vált.

Az Amazon nagy potenciális növekedési részvény, amelyet 2021-ben be lehet fektetni.

Meggondolta-e a vásárlást amazon Készlet?

2. Tesla (NASDAQ: TSLA)

Ahogy haladunk az életben, minden más fejlődik és halad velünk, beleértve a technológiát, és így az autóipar is, ezért a Telsa jó növekedési részvényként érkezik 2021-ben befektetésre.

Terjed a hír, miszerint hamarosan az elektromos autók lesznek az egyetlen 2040-ig eladott járművek, amelyeket Elon Musk vezérigazgató által vezetett Telsa gyorsan növekszik az értékesítésben, amit erősen megnövelt az a tény, hogy a járművek nulla károsanyag-kibocsátásúak.

Az értékesítéssel együtt jön a jövedelem, a jövedelemből pedig a profit és a növekedés. Miután a Telsa ötödik negyedéves beszámolója nyereségességet mutatott, elfogadta az S-t&P 500 a vállalat gyors növekedése miatt, amely felrobbantotta az elemzők által a társaság számára előre jelzett előrejelzéseket.

A legutóbbi negyedéves jelentésben arról számoltak be, hogy az autóipari vállalat 397 millió dollár hitellel értékesített, ami meghaladja előrejelzéseit.

Elon Musk megerősítette azt a tervét, hogy a Telsa márka bővítéséhez jár a harmadik németországi gyártóüzem építésével, amely jelenleg folyamatban van, és Musk azt tanácsolja, hogy évente 20 millió elektromos jármű létrehozásához és felépítéséhez akar vezetni. a következő 10 évben.

Azonban a gyors növekedés és a további növekedés miatt a Tesla olyan versenytársaival áll szemben, akik elismert hírnévnek örvendenek az autóiparban, és további nagy sikereket is keresnek, mint például a Ford Motors (F), a Volkswagen Group (VWAGY) és a BMW ( BMWYY) hogy csak néhányat említsünk. Egy harmadik németországi gyártó cég tervei alapján a Tesla a világ legjobbjaival áll szemben, amelyek látni fogják és megmutatják, hogyan fog összehasonlulni a Telsa a legnagyobb nevekkel.

Nem csoda, hogy a befektetők ragyognak a Teslán, mivel ez a legfontosabb növekedési részvény, amelyet figyelembe kell venni és szemmel kell tartani a jövőben.

Fontolgatná a Vásárlást Tesla Készlet?

3. Netflix (NFLX)

Kételkedünk abban, hogy bárki meg fog lepődni, ha látja, hogy a Netflix bejutott a listára. A streaming szórakoztató szolgáltatás, amely a világ minden táján a háztartások többségébe áramlott, készen áll arra, hogy 2021-ig felgyorsuljon.

A Netflix, amely 1977-ben DVD-mail kölcsönzőként kezdte tevékenységét, és állítólag ez volt az oka annak, hogy a Blockbuster megszűnt, ma az online streamingbe lépett. Több mint 195 millió bejelentett előfizetővel rendelkezik a 2020-as negyedéves jelentésében, így a streaming társaság a top 3-ba tartozik az Egyesült Államokban feliratkozott legtöbb előfizető számára, akiknek a legtöbb előfizetője szerepel egy országban, alig 75 millióval.

Mivel több versenytárs érkezett a keverékbe, mint például a Disney +, az Amazon Prime Video, az HBO max, az Apple TV és még sok más, a Netflixnek így is sikerült növekednie éves összehasonlításban, mivel a szeptemberi negyedéves jelentéstől az értékesítés 23% -ra emelkedett A Netflix 18% -os jövedelmet termel.

A Netflix mindig arra törekszik, hogy túllépje a határait, például felajánlja „Netflix Original” adaptációit, amelyek elősegítik a növekedést, kínálva egyediségüket, miközben a versenytársak arra törekednek, hogy egyre közelebb kerüljenek a hasonló sikerhez.

Kiváló példa a Disney + -re, akik újak a streaming szcénában, de önmagukban nagy, jól bejáratott márkanévvel rendelkeznek, és más iparágakkal is kapcsolatban állnak, versenytárs, akit nem szabad félvállról venni.

Befektet-e a Netflix részvénye 2021-ben?

Noha a Netflix az év végén a becsült szint alatt érhet el, a Netflix még mindig növekedési részvény, amely 2021-ig nagy pénzügyi potenciállal rendelkezik. Évről-napra vonatkozó adatai és a Netflix Original adaptációinak csomópontja ez a lenyűgöző streaming a magnót 2021-ben meg kell vásárolni.

Vásárlásra kész Netflix Készlet?

neetflix részvénykereskedelem

4. Microsoft (MSFT)

Bill Gates és Paul Allen óriási szoftveralkotása, a Microsoft szilárd alapot jelent 2021-es növekedési részvényként.

Az ötletgazda cég, amely elhozta nekünk a Windows operációs szolgáltatást, az évek során különböző utakra fejlődött és kiterjedt, ideértve a videojátékokat, az internetes szolgáltatásokat, a kiszolgálószoftvereket, a PC-hardvereket és egyebeket, és továbbra is az élen jár.

A széles körben elterjedt koronavírus-járvány miatt a Microsoft hatalmas hasznot hajtott az eladások növekedésében az egész világon elhelyezkedő otthoni munkavégzés következményeinek köszönhetően, és a Microsoft PC-jétől a Windows szolgáltatásig számos termék növekedését tapasztalta, amely lehetővé teszi az emberek számára, hogy dolgozzon és tanuljon otthonról.

A fentieket szem előtt tartva a Microsoft éves összehasonlításban 12% -kal nőtt a szeptemberi jelentéshez képest, és az elvárások az ünnepi időszakban vezettek be, a vállalat tovább fog növekedni, miközben a Microsoft 39,95 millió dolláros árbevételt vár a végére az utolsó negyedév.

Tény: 2019-ben a Microsoft legyőzte az Amazon-ot, hogy megnyerje az Egyesült Államok felhőalapú számítástechnikai szerződését, a Joint Enterprise Defense Infrastructure (JEDI) vállalatot, amelynek értéke 10 milliárd dollár 10 év alatt.

A Microsoft fő versenytársa, az Apple követi, de a két óriás között a Microsoft birtokolja a legtöbb hatalmat és vezető szerepet tölt be a szoftveriparban.

Mivel a távmunka és a tanulás egyre növekszik, és állandó alkalmazkodást terveznek az új normális valósághoz, a Microsoft minden eddiginél egyértelműbb növekedési részvényt jelent 2021-ben..

Fontolgatta-e a vásárlást Microsoft Készlet?

5. Pinterest (PINS)

Egy olyan világban, ahol a közösségi média minden generációval egybeesik, a Pinterest (PINS) az egyik közösségi média platform, amely még mindig erős versenyző.

Mi a Pinterest?

Azok számára, akik esetleg nincsenek tudatában, a Pinterest egy közösségi média platform, amely a modern valóságba tervezte útját. Létrehozhat saját vizuális hangulatjelző táblákat bármilyen terven, amelyek végtelen ötletekkel és projektekkel inspirálhatják Önt.

A Pinterest emellett lehetővé teszi a termékek vásárlását a média webhelyen keresztül, és a közelmúltban olyan új funkciókat indított el, amelyek lehetővé teszik a legújabb csapok (a képen megjelenő elemek) közvetlen vásárlását, valamint tanácsot adnak a raktárkészlet elérhetőségéről, és végül különféle termékeket vásárolhat. kiskereskedők a választott termékhez.

Más közösségi médiaplatformokkal ellentétben a Pinterest inkább a kreatív oldalon áll, szemben azokkal a más platformokkal, amelyek ezzel a szándékkal indulnak, de másutt vezethetnek (interaktív), ami a közösségi platformot egyedülállóvá és hosszú távon megtartott befektetéssé teszi. fuss.

A Pinterest bevétele valójában jó 58,2% -kal nőtt a 2020 szeptemberében véget ért harmadik negyedévben, ami 442,62 millió dollárt adott az előző évhez képest. Nem rossz a közösségi média platformján, igaz?

Ahogy az év utolsó hónapjába megyünk, amely sok okból mindig aktív évszak mindannyiunk számára, elemzők azt jósolják, hogy a vállalat bevételeinek nagy, potenciálisan akár 60,5% -os növekedése várható.

A közösségi média platform egyike a 2021-es növekedési részvényeknek.

6. PayPal (PYPL)

A PayPal a világ legnagyobb digitális platformja, amely pénzátutalási szolgáltatásokat nyújt.

Nem lehetne jobb bevezetés ennek a gyorsan növekvő, sok akadályt túllépő vállalatnak.

A PYPL ún. Úgymond az elmúlt 10 évben a földre került, hatalmas keresete és lenyűgöző részvényre jutó 99 nyereségminősítése (EPS) továbbra is erőteljes növekedést mutat. Az idei elemzők előrejelzései 28% -os növekedést céloznak meg évről évre, de a világ digitálisabbá válásával az a nap, hogy az óriásvállalat számára nem tűnik annyira lehetetlennek, igaz?

Az idei előrejelzésekkel együtt a PayPal egy másik magas előrejelzéssel is rendelkezik a jövő évre, ezért a PYPL bekerül a 2021-ben befektetni kívánt 7 legnépszerűbb közé..

Az olyan versenyzők, mint az Apple Pay (AAPL), az Alphabet (GOOGL) és az Amazon Payments (AMZN) és még sok más, mind a PayPal által mutatott erő mögött vannak.

A PayPal bevételei szerint 361 millió aktív számlája volt, amelyeket a legutóbbi negyedéves jelentésben jelentettek be.

Mivel a digitális világ fejlődése folyamatosan fejlődik, ezért nem szabad kihagyni a PayPal-ban történő vásárlást 2021-ben.

Vásárlásra kész PayPal Készlet?

7. Disney (DIS)

Egy nap a Disney álmai valóra váltak, és még mindig valóra válnak, és a Disney + közvetítésévé válnak, amely kiderült, hogy a szervezet megmentője.

Bemutatja a klasszikus eredetiket, mint a Hófehérke, a Szépség és a Szörnyeteg és még sok más. A szórakoztató erőmű más nagy nevekkel is társult, köztük a Pixar, a Marvel és a National Geographic, hogy több előfizetőt csábítson.

A Disney-nek, amelynek Disney vidámparkjai vannak Párizsban, Hong Kongban, Sanghajban, Tokióban, Kaliforniában és a leghírhedtebb Floridában, sajnos be kellett zárnia az ajtaját, és néhányan a közelmúltban újrakezdődtek, de szigorú korlátozások voltak érvényben a koronavírus-járvány miatt, amely nagy veszteség a Disney szervezet számára. Nem is beszélve a vidámparkokról, a Disney filmes produkcióinak leállítása, a körutazás tartása és a kiskereskedelmi üzletek bezárása nagyon megütötte a Disney-t.

Legalábbis a Disney ebben az évben egy irányban nőtt a Disney-vel+.

Ez az év számos készletszint csökkenését mutatta, többek között a Disney esetében is. De a Disney + esetében még mindig növekszik, és valójában sokat nőtt 2020 márciusa óta, 73,7 millió előfizető csatlakozott a hálózathoz a szeptember negyedév végéig.

Ha a világ kissé normálisan kezd működni, elkerülhetetlen, hogy a Disney nem fog időt szánni arra, hogy az erőmű visszatérjen a csúcsra.

A Disney a közelmúltban bejelentette azt is, hogy nagy rekonstrukción megy keresztül, amelynek során az óriásmárkák részesedése 3% -kal nőtt.

Ez teszi lehetővé a 2021-es évre való feljutást.

Fontolgatta-e a vásárlást Disney Készlet?

Hogyan lehet befektetni a legjobb növekedési készletekbe?

Most a legjobb 2021-es befektetési növekedési részvényeket fedeztük le 2021-re, bölcs dolog szem előtt tartani, hogy rengeteg további növekedési részvény is rendelkezésre áll.

A további részvények listáját, amelyek 2021-re vesznek viharra, olvassa el a 15 készlet felrobbanásához 2021-ben.

Ha biztos benne, hogy készen áll arra, hogy elkezdjen befektetni a legfelsõbb részvényekbe, és most az ideális brókert keresi, nézze meg eToro.

Az eToro egy megbízható multiplatform, amely hihetetlenül népszerűvé vált a befektetők körében szerte a világon, és látta még az amerikai befektetők növekedését is. Az eToro rendelkezésére áll a legjobb és legjobban növekvő részvények szabadidejében, hogy elindulhasson a részvénybefektetéssel, és még sok minden más rendelkezésre áll.

Ha kezdő vagy, csak most indul a részvényekben, vagy ha tapasztalt befektető vagy, használhatod ezt a felhasználóbarát platformot, ahol megtanulhatod, összehasonlíthatod a kereskedési árakat és elkezdhetsz kereskedni a kívánt útvonalon..

Mindig emlékeztetni kell arra, hogy a növekedés a részvényárfolyamok pillanatok alatt változhat. Ha egy vállalat kínálata és kereslete magas, akkor a részvényárfolyam ugyanolyan gyorsan változik.

És az utolsó tanács: emlékezni erre semmi garantált a részvényekbe történő befektetéssel, tudja a növekedés vagy az értékpapírok, amelyekbe befektet.

A választott útvonaltól függetlenül mindig érdemes elmerülni sok kutatásban, és meg kell vizsgálni egy kockázatkezelési stratégia elkészítését, így mindig előre tervezi a B tervet..

eToro – Top Stock Bróker, vásárol részvényeket a 0% jutalék

etoro bróker

Az eToro hosszú évek óta megbízhatónak bizonyult a tőzsdén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

Alsó vonal

Kulcsfontosságok, amelyeket 2021-ben befektetni kell a legfejlettebb részvényektől:

  • A növekedési részvény egy olyan társaság részesedése, amely várhatóan az átlagos növekedésnél gyorsabban fog növekedni.
  • Az első hét növekedési részvény ideális növekedési részvény 2021-ben.
  • Az Amazon és a Microsoft részvényei vezetik a 2021-ben befektethető legjobb növekedési részvények listáját.
  • A fent említett hét legfontosabb szereplőn kívül kérjük, vegye figyelembe, hogy még sok olyan növekedési részvény áll rendelkezésre, amelyekbe nemzeti és nemzetközi szinten befektethet.
  • Ha még nem hallott egy bizonyos vállalatról, amelyet figyelő cégnek neveztek el, mindig végezze el saját kutatásunkat, mielőtt azonnal befektetne. Ne felejtsük el, hogy az új vállalatok minden nap a csúcsra törnek, és egyre magasabbra törnek.
  • Bármilyen növekedési részvényre vásárolhat, amelyen kíván eToro.

Reméljük, hogy 2021-ben a legjobb 7 növekedési részvény listánk hasznos volt.

Jogi nyilatkozat: A készletek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van. A részvényvásárlás előtt alaposan meg kell fontolnia befektetési céljait és kockázatvállalási hajlandóságát. A legfontosabb, hogy ne fektessen be olyan pénzt, amelyet nem engedhet meg magának elveszíteni.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector