A legfontosabb marihuána készletek 2021. márciusra

A legjobban teljesítő marihuána készlet ebben a hónapban

2021 márciusában az izzó kannabiszipar részévé kíván válni?

Ezután vessen egy pillantást, amikor lebontjuk a kiemelkedőnek tűnő marihuána-készleteket, és feltétlenül adjon profitot a sokféleséggel együtt a készletgyűjteményébe.

A legjobb marihuána készletek 2021. márciusra

A marihuánaipar olyan iparág lesz, amely minden eddiginél ismertebb lesz, amikor 2021-ben és az elkövetkező években tovább megyünk.


Az iparágról széles körben beszélnek és folytatnak, és az előrejelzések szerint az alulértékelt iparág is fantasztikus lehetőségeket fog elérni.

A kannabiszipar olyan vállalatokból áll, amelyek kutatnak, fejlesztenek és készítenek marihuánát orvosi és rekreációs célokra egyaránt. Amellett, hogy az ágazatának részét képezik olyan vállalatok, amelyek támogatják ezeket a kannabiszgyártó vállalatokat, akiknek esetleg nincs közvetlen hozzáférésük a kannabisztermékek létrehozásának és fejlesztésének folyamatához.

Ahogy a megválasztott elnök, Joe Biden néhány hét múlva uralkodni fog a Fehér Házon, az Egyesült Államok államai, köztük Arizona, New Jersey és Dél-Dakota, mind úgy döntöttek, hogy a marihuána mind rekreációs, mind orvosi célokra legális. Bár több mint valószínű, hogy a törvényeket megváltoztatják és elfogadják, hogy a gyom már nem illegális, a véglegesítés folyamatának legalizálása kissé késik.

Nagyobb kép érdekében: 15 megerősített állam, amelyet az USA-ban szabadidős marihuána-használatra engedélyeztek. Ez sokakban azt gondolja, hogy csak idő kérdése, míg más államok nem követik példájukat.

A sikeres kanadai marihuána-készletektől az amerikai kannabisz-készletekig, amelyek növekedést és lendületet kapnak, hogy potenciálisan ugyanolyan nagyokká váljanak. Vessünk egy pillantást a 2021 márciusa legjobb és legjobban teljesítő marihuána készleteire, amelyek az egészet kínálják Önnek.

Az 5 legjobb 2021 márciusi marihuána készlet:

1. Canopy Growth Corporation

2. Aphria Inc.

3. Scotts Miracle-Gro Co

4. GrowGeneration Corp

5.. Curaleaf Holdings Inc.

6.. Cresco Labs Inc.

Megvásárolhatja mindezeket a Top Marihuána Készleteket, valamint sok más terméket a következő címen: eToro és 0% díjat fizetni!

A 2021 márciusára választott legjobb marihuána-készleteinket olyan tényezők kombinációja alapján választottuk ki, amelyek a legjobb érték, a növekedés és a lendület legjobb készleteit tartalmazzák múltbeli történelmükből és az év előrehaladtával..

Vessen egy pillantást, amikor kiválasztunk és lebontunk néhány kiválasztott kannabisz-állományt, amelyek erős tényezőket tartalmaznak, amelyeket figyelembe kell venni, amikor vásárolni kívánnak ezekbe a kannabisz-állományokba.

Összeállítottuk a legjobb marihuána készletek listáját, amelyeket figyelembe kell venni ebben a hónapban.

Tehát minden további nélkül …

1. Canopy Growth Corp (CGC)

A kanadai kannabiszmárka, aki évek óta az egyik legkedveltebb befektető az iparban, még mindig bizonyítja, hogy kannabiszkészletnek kell lennie a gyűjteményében.

A nagy tőkés állomány átszervezést hajtott végre, amikor 2019 végén, 2020-ban végigmentünk, ami a 2020-as legfrissebb pénzügyi adatokból kiderül, hogy az újjáépítés milyen hatást gyakorolt ​​a vezető márkára.

A társaság 2020. szeptember 30-án végződő második negyedéves pénzügyi eredményjelentésében a társaság bevételei 150 828 dollárra nőttek az előző év 85 621 dollárjához képest, és a 6 hónapos időszakban az összes bevétel 189 012 dollárról 269 916 dollárra nőtt.

A vállalat bizonyította a költségcsökkentési intézkedéseit is, mivel az értékesítési, általános és adminisztratív kiadások csökkenését mutatta, amely majdnem 40 000 dollárral csökkent a jelentésében, egyértelműbb pozitív megvilágításba helyezve a vállalatot..

Az új évre költözve a Canopy Growth részvényárfolyama 40,14 volt, és tizenegy kutatócég „Buy” minősítést kapott potenciális növekedése és a minősítést alkotó értéke miatt..

A Zacks Rank # 3 (Hold) besorolást adott a részvénynek, C növekedési besorolással.

A 11,71 milliárd dolláros piaci sapkával és a kannabisziparra vonatkozó pozitív kilátásokkal a Canopy Growth állomány olyan részvény, amely növekedést és stabilitást kínál Önnek.

2. Aphria Inc. (APHA)

Egy másik kanadai kannabiszcég és egy ismert részvény az Aphria Inc..

A kanadai kannabiszgyár részvényei megugrottak az elmúlt napokban, azonban arra engednek következtetni, hogy ez az év előrehaladtával potenciálisan így is lehet.

Az Aphria vezető kanadai kanadai vállalat, amely Kanadán kívül 10 nemzetközi ország fő forgalmazója is. Egy másik fontos tényező, amelyre emlékezni kell erről az állományról, hogy a kannabisz-iparon kívül más utakkal is foglalkozik.

Az APHA-val együtt, számos márkanév alatt számos különféle kannabisz-termékkel, az Aphria 2020 végén megvásárolta a SweetWater Brewing Company-t, amely az USA egyik legnagyobb sörfőző vállalata a piacon..

Az Aphria Inc piaci kapitalizációja 2,70 milliárd dollár.

A társaság jelenlegi árfolyama jelenlegi állapotában 9,05 dollár, 52 hetes tartománya a legalacsonyabb és a legmagasabb 9,39 között van..

Ami Aphria legfrissebb adatait igazolja a társaság negyedik negyedéves és 2020-as pénzügyi eredményeiben, az Aphria nettó árbevétele a második negyedévben 5% -kal, 152,2 millió dollárra nőtt, ami szintén 18% -os növekedés az előző év azonos időszakához képest, a kannabisz nettó bevétele pedig 81% -kal nőtt. 531,1 millió dollár.

Egyéb pozitív pénzügyi eredmények a társaság számára, ahol a korrigált 8,6 millió dolláros EBITDA 49% -kal, a kannabisz-műveletek korrigált EBITDA-ja 55% -kal 9,3 millió dollárra nőtt a negyedik negyedévben, megerősítve, hogy a társaság mérlege egészségesnek és erősnek tűnik, beleértve a 497,2 millió dollár összege a tervezett növekedés finanszírozásához Kanadában és nemzetközi szinten egyaránt.

A társaság 2021. első negyedéves eredményeibe belépve, a kannabisz nettó bevétele 103% -kal nőtt a tavalyi évhez képest, és most 62,5 millió dollár, a nettó bevétel 16% -kal nőtt 2020 első negyedévétől 145,7 millió dollárig, a korrigált EBITDA pedig 10,0 millió dollár volt az első negyedévben 17 % -os növekedés 2020 negyedik negyedévéhez képest.

Ez csak néhány az Aphria által a társaság legutóbbi pénzügyi jelentésében bemutatott növekvő adatok közül, amelyekhez még több kiemelkedő teljesítményt kell hozzáadni.

A továbbiakban a jövőbe tekintve a MarketBeat Az Aphria Inc-t 7 elemző általános konszenzusú „Buy” minősítéssel látta el, 2-nél „Hold” minősítést adott a részvény.

Az Aphria egy kannabisz állomány, amely szilárdan áll abban a helyzetben, hogy 2021-ben is jól teljesítsen.

3. Scotts Miracle-Gro (SMG)

A Scotts Miracle-Gro nagyszerű részvény, amely nagy növekedést és jövedelmezőséget jelenthet Önnek, amikor 2021-be költözünk, és a kannabiszipar boldogulni akar.

Az SMG biztonságos részvény, amelybe érdemes befektetni, ha vagy kezdő az iparágban, vagy ha kezdő vagy a tőzsdei kereskedésben általában, mivel a részvény stabilitást ad, de növekedési hellyel rendelkezik, ami nagyszerű befektetés a hosszútávú.

A Scotts Miracle-Gro elsősorban a kertészeti termékekre összpontosít. A vállalat azonban az utóbbi években nagy szereplőkké vált a kannabisz-iparban, és a cég Hawthrone termékei kulcsfontosságú termékké váltak a kannabisz-termékek gyártásakor..

Az SMG Hawthorne termékeinek megvásárlásának egyszerűsége és hozzáférhetősége, és valójában könnyebbé és egyszerűbbé téve a saját kannabisz-alkotások készítését és elkészítését otthonról, emiatt az állomány erős, forró versenyzővé vált a piacon. ipar, és megnevezték részvényként vásárolni.

Az amerikai székhelyű társaság 2020 novemberében jelentette be az év végi adatait a szeptember 30-án véget érő időszakról, bevétele 31% -kal nőtt a tavalyi évtől 4,1 milliárd dollárra.

A vállalat Hawthrone szegmense szintén 61% -kal emelkedett az előző évhez képest, ami természetesen megnövekedett volna a koronavírus-járvány sújtotta otthon maradás mérések miatt, valamint a fogyasztói szegmens, amely éves szinten lenyűgözően 90% -kal nőtt.

A lezárási intézkedések folytatásával láthatjuk, hogy az SMG-részvények jó lendületet és növekedést kapnak az év folyamán és az elkövetkező években is. Ami a vállalkozás kannabisz-oldalát illeti, mivel az Egyesült Államokban több állam engedélyezi a marihuána szabadidős használatának legalizálását, és egyre inkább követik példájukat, láthatjuk, hogy a Hawthorne szegmens iránti kereslet erős és eltekintve az SMG-részvények kivételes növekedésétől.

4. Curaleaf Holdings Inc. (CURA)

A bevételek alapján a világ legnagyobb kannabiszcégeként ez az amerikai kannabiszgyár egy marihuána készletként érkezik, amelyre figyelni kell, vagy ami még jobb, vásárolni.

A massachusettsi Wakefield központú társaság a Candian tőzsdén is szerepel.

2020-ban a Curaleaf szárnyalt és jelenleg 20% ​​-kal emelkedik 2021-re.

A vállalat harmadik negyedéves jelentésének eredményei lenyűgöző eredményeket hoztak, amelyeket 2020-ban hoztak létre, valamint ígéretes kilátásokkal számoltak 2021-re nézve, a Curaleaf vezérigazgatója (vezérigazgató), Joseph Lusardi biztató szavakkal..

A cég rekordszintű, 193,2 millió dolláros bevételt hozott, 164% -kal növekedve az előző év azonos időszakához képest, ami 182,4 millió dolláros rekord összes bevételt jelent, 195% -kal növekedve az előző év azonos időszakához képest, ami rekord korrigált 42,3 dolláros EBITDA volt, amelyről megerősítést nyert, hogy nőtt négyszer annyi, mint 2019-ben.

A vezető kannabiszcég lezárta a Grassroots felvásárlását is, ez indokolja, hogy a részvényt a bevételek alapján a világ legnagyobb kannabiszcégévé nevezték el..

A vállalat vezérigazgatójának szavai megerősítették a részvények pozitív pozícióját, ahogy haladunk előre 2021-be.

"A Curaleaf harmadik negyedéves rekord eredményeit a Grassroots felvásárlásának sikeres befejezése egészítette ki, amely jelenlétünket 6 új államra terjesztette ki, köztük olyan gyorsan növekvő piacokra, mint Illinois és Pennsylvania. Ahogy 2021-re haladunk, Curaleaf hihetetlenül jó helyzetben marad a felnőtteknek szánt kannabisz átalakító legalizálását követően Arizonában és New Jersey-ben, és ennek következtében a felnőttek jövőbeni felhasználásának lehetőségeiben New Yorkban, Pennsylvania-ban és Connecticutban..

E piacok mindegyike óriási lehetőséget kínál számunkra, mint az egyetlen MSO, amely vezető szerepet játszik ezen államok mindegyikében. A jövőre nézve arra számítunk, hogy növekedésünket a szerves kezdeményezések, a kulcsfontosságú államokban megnövekedett kapacitás és gyógyszertárak, valamint Arizonában és New Jersey-ben történő felnőttkori használat indítja el."

Azokkal az államokkal, köztük New Jersey-vel és Arizonával, amelyek a marihuána-felhasználásra vonatkozó végső jogszabályok szélén állnak, ez további hatalmas plusz a vállalat számára, mivel a társaság az Egyesült Államok keleti partján hosszú ideje jelen van..

És mivel a demokraták az idei évtől kezdve határozottan irányítják az Egyesült Államokat, csak idő kérdése, hogy a kannabisz legalkalmasabb termék legyen rekreációs és orvosi felhasználásra, vagy ha nem minden állam.

A Curaleaf egy lenyűgöző kannabiszállomány, fantasztikus növekedési és jövedelmezőségi potenciállal, azzal a további előnnyel, hogy egy fantasztikus hosszú távú állomány, amelyet az elkövetkező években is tartani lehet.

5. GrowGeneration Corp (GRWG)

Végül a GrowGeneration Corp egy másik legjobb kannabisz állomány, amely a legjobban teljesítő marihuána készletek listájára kerül..

Ez az állomány vitathatatlanul a legjobban teljesítő kannabisz állomány volt 2020-ban, mivel eredményei messze felülrepegtették az ipar többi vállalatát és az S&P 500 annak eredményeivel.

A GRWG speciális hidroponikus és biokertes kiskereskedelmi üzleteket üzemeltet és üzemeltet, amelyek 31 kiskereskedelmi helyszínen találhatók az Egyesült Államok 11 államában..

A készletek hidroponikai berendezései tökéletes kiegészítői azoknak, akik saját otthonukban szeretnének saját marihuána-felhasználást létrehozni és előállítani. De a felszerelés nem olcsó, ezért tervezték a komoly, hosszú távú kannabisztermesztők számára, mivel egy berendezés 10 500 dollár feletti összeget hozhat vissza.

De ennek ellenére a vállalat fantasztikus terepet ért el az év során, amint azt a pénzügyi adatok a társaság legutóbbi harmadik negyedéves jelentésében mutatják. A vállalat rekord bevétele 55,0 millió dollárt ért el, szemben a 2019 azonos időszakának 21,8 millió dollárjával, és a korrigált EBITDA 6,6 millió dollár volt a 2019-es 2,2 millió dollárhoz képest.

A lenyűgöző kimenetellel együtt a vállalat néhány számadatot is előrelépett, miközben arra törekszik, hogy felülmúlja a jelenlegi iránymutatásokat. 2021-re a vállalat mind a bevételét 280-300 millió dollárra, mind az EBITDA-t 34-36 millió dollárra módosította..

A GrowGeneration nem akar lassulni, amint a vállalat különböző társaságok felvásárlását vizsgálja, hogy felvegye növekvő üzleti tevékenységébe.

2020 decemberében a vállalat bejelentette a Grassroots Hydroponics felvásárlását, amelyhez megvásárolta, és további mintegy 20 millió dollár éves bevételt tervez hozzáadni a vezető szervezethez. A Grassroots mellett a GrowGeneration felvásárolja a GrowBiz-t, az Egyesült Államok harmadik legnagyobb hidroponikus kertészeti láncát, és újabbakkal bejelentette, hogy megvásárolni kívánja a kaliforniai Canopy Crop Management céget, amely a legjobb kerti termékeket igyekszik hozni. az ügyfeleknek.

Az elemzők megadták az előrejelzésüket a 2021-ig tartó részvényekre vonatkozóan is, 7 elemzőből 7 elemző konszenzusú „Strong Buy” minősítést adott. A társaság bevételeinek előrejelzése 40,58% -kal nőhet évente.

Nem tagadható, hogy a jövő határozott és erős ennek a kannabisz állománynak, amely potenciálisan arra is törekszik, hogy megfeleljen az ipar legnagyobb szereplőinek az idő előrehaladtával.

6. Cresco Labs Inc. (CL)

CRLBF készlet

Az amerikai Cresco Labs kannabiszcég egy készlet, amelyet 2021-re meg kell tartani vagy megvásárolni.

Az Illinois állambeli Chicagóban székhellyel rendelkező kannabiszcég azt mutatta, hogy minden lehetséges, mivel a vállalat 2020-ban lenyűgözően erős teljesítményt mutatott.

A Cresco Labs orvosi marihuánát és marihuánatermékeket készít, gyárt és értékesít az Egyesült Államokban.

A Cresco határozottan kezeli számos más utat is, amelyek kreativitása nyilvánvaló, mivel a márka különféle formában kínál szabadidős kannabiszt, például édességeket, csokoládékat és gyümölcsrágókat Mindy’s márkanév alatt, valamint számos más kreatív terméket, például pattogatott kukoricát, vapest és más.

A CRLBF 2,619 milliárd dolláros piaci korláttal és 21 kiskereskedelmi üzlettel szerte az Egyesült Államokban a nagy tőkésségű részvényeket várhatóan bővíteni fogja, mivel országszerte több állam legalizálja a marihuána használatát.

A társaság harmadik negyedéves jelentésében a társaság teljesítménye megérdemelt volt.

A Cresco megerősítette, hogy a kannabiszipar legnagyobb márkás termékeinek nagykereskedője, csupán 90,5 millió dolláros nagykereskedelmi bevétellel. Ezen eredmény mellett a cég bevétele is rekordértékű volt, mivel megerősítést nyert, hogy 63% -kal nőtt a harmadik negyedéves eredményekhez képest, ami 153,3 millió dollár, 59 millió dolláros növekedés.

A társaság beszámolt a legnagyobb működési cash flow-ról is, 17,8 millió dollárról, a kiskereskedelmi bevételek 60% -kal növekedtek a harmadik negyedévről 62,8 millió dollárra és a korrigált EBITDA-ról 46,4 millió dollárra, ami lenyűgöző 182% -os növekedést jelent a 2019-es harmadik negyedévhez képest..

Bár az amerikai márka néhány versenytársához képest elmaradhatott, az eredmények nyilvánvalóak a márka számára várhatóan, mivel hosszú távon nagy amerikai hajtóerőt kíván elérni..

Hogyan lehet befektetni a kannabisziparban?

Most jobban megértette a kannabisz-ipart és azt, hogy a marihuána-ipar mennyire ígéretes a jövőre tekintve, most itt az ideje, hogy megvizsgálja, hogy az alulértékelt növekvő ipar részévé válik-e..

Bármely részvénybe történő befektetés egyszerű, egyszerű és egyszerű, ha kéznél van a megfelelő bróker és platform.

Javasoljuk, hogy vásároljon és kutasson különféle kereskedési platformokat és elismert brókereket, de érdemes arra is figyelni, hogy keressen olyan szabályozott platformokat, amelyek megfelelő licenccel rendelkeznek a legális kereskedelem érdekében..

Ha még nem ismeri a vezető online kereskedési platform befektetését, eToro mindez jobban megfelel befektetési igényeinek.

A vezető online kereskedési platform ragyogó platform, ha olyan befektető vagy, aki útnak indul, és megtanulja a tőzsdei piac trükkjeit, és sokkal több kézben lévő ismerettel szerezheti és hordozhatja magával a kereskedési út során..

Miután sikeresen követte az irányított lépéseket, és megnyitott egy számlát a választott brókerrel együtt, készen áll a kalandra.

Legalább 200 dollár letétre lesz szükség ahhoz, hogy elinduljon a kereskedési útján.

Nincs azonban nyomás, miután megnyitotta számláját, bármikor hozzáférhet és befektethet, amikor úgy érzi, hogy készen áll.

Jelenleg több mint 12 millió aktív ügyfél kereskedik a platformon, a platformok segítőkész és barátságos brókerek állnak rendelkezésre a vállalat hasznos oktatási anyagaihoz, amelyek tovább bővítik kereskedési ismereteit. Az eToro egy díjnyertes platform, amely remek platform a kannabisz-kereskedelem megkezdéséhez.

eToro – Top Stock Bróker, vásárol részvényeket a 0% jutalék

etoro bróker

Az eToro hosszú évek óta megbízhatónak bizonyult a tőzsdén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A tőkéje veszélyben van. Egyéb díjak merülhetnek fel

Marihuána készletek – fő szempontok:

  • A 2021 márciusának legfontosabb marihuána készletei virágzó pénzügyi évekre várnak.
  • Az előrejelzések szerint a kannabiszipar egy éven belül szárnyalni fog, amikor a megválasztott elnök, Joe Biden hatalomra kerül.
  • A marihuána az Egyesült Államok több államában legalizálódik, ahogy az idő halad előre mind rekreációs, mind orvosi célokra.
  • A legjobb marihuána készletekbe történő befektetés egyszerű, gyors és egyszerű. Az eToro, a vezető kereskedési platform néhány perc alatt fel tudja fektetni a kiválasztott kannabisz-készletekbe történő befektetéssel.
  • Mindig okosan és okosan fektessen be, valamint válassza ki a megfelelő brókert, hogy kiválóan teljesítse kereskedési útját.

Olvass tovább:

Melyek a 2021-es év 7 legfontosabb részvényválasztása?

Az 5 legfontosabb befektetési osztalékkészlet 2021-re

Melyek a 20 leggyakrabban megvásárolható telekommunikációs részvények 2021-ben?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector